Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta herkese söylüyorum.
Kimseyi kilo almış veya aynı görmek istemiyorum.
Ona göre bak koladan falan uzak duruyoruzz ..

yok canım içmem zaten bir süre artık bu cuma şöyle 79.5 bile görsem havalara uçucam yani hırs yaptım

hayırdır canım bahar temizliği mi?
yok cnm yarın ve salı günü eve doğalgaz döşencek ona hazırlık...
Ohh iyi olmuş ...
Yorulmuşsundur ama mis gibi olmuştur ev.
Bu arada sen neler yiyorsun bakayım

cnm cumartesi günü mangalda et yaptılar ekmeksiz yedim... pazar günü denizde sadece gözleme ve börek çeşitleri vardı onlardan yedim kahvaltı ve öğle yemeğinde ama bol bol yüzdüm... akşamda yımırta yedim az karpuz ve peynirle... ama yarından itibaren dikkat edicem artı koşu bandında yürümeye başlamak istiyorum kondüsyon için... çabuk tıkanmaya başladım sporsuzluktan... cumaya inş güzel bi bildirim vercem...

Kesinlikle kaçamaksın bir hafta ve güzel bir sonuç bekliyorum Özlemcim.

hayırlı olsun canım kolay gelsin

yok canım içmem zaten bir süre artık bu cuma şöyle 79.5 bile görsem havalara uçucam yani hırs yaptım

bende 69 u görmek istiyorum ya.... hatta şöyşe bi şey düşündüm ilk önce 69 u ve onukorumayı hedefliycm... birden 60 ı hedef tutmak ulaşılması imkansız gibi geliyor... belki böyle küçük küçük hedefler olursa daha kolay ulaşırım...

evet canım aynen öyle ulaştkça kendimize güvenimiz de geliyor hem

Ben de 59.9 u görmek istiyorum arıkkk .

Kesinlikle kaçamaksın bir hafta ve güzel bir sonuç bekliyorum Özlemcim.
bende artık doydum cnm kaçamak yapmaya... ya aslında kaçamak olayı benim psikolojime göre değişiyor inan... mesela şuan motivasyonum çok iyi önüme ne getirirlerse getirsinler yemem...ama bazen öyle bi an oluyoki bayatlamış tadı güzel olmayan saçma şeyleri tıka basa yiyorum sıkıntıdan..ama yok artık kendimi salmıcam..
hayırlı olsun canım kolay gelsin

saolcnm...

ya masalcm şu ayın çekimi insanlar arasındaki elektriği falan da etkiiyor mu? biz bazı dönem çok kavga ediyoruz bazı dönem de hiç etmiyoruz... orantsız yani merak ettim....

Önemli olan o anlarda yememek zaten Özlemcim.
Yoksa bir al bir ver yaparsın ki hiç iyi değil.
Ben de zamanında öyleyim ama şimdi çok zor bunu bana yaptırmak.

ya masalcm şu ayın çekimi insanlar arasındaki elektriği falan da etkiiyor mu? biz bazı dönem çok kavga ediyoruz bazı dönem de hiç etmiyoruz... orantsız yani merak ettim....

Kesinlikle çok fazla etkiliyor.
Tam net zamanları takip etmiyorum son zamanlarda ama uzman tvde her günün etkisi var.
Mesela dolunayda çok debgesiz olur insanlar.

Ben de 59.9 u görmek istiyorum arıkkk .

Önemli olan o anlarda yememek zaten Özlemcim.
Yoksa bir al bir ver yaparsın ki hiç iyi değil.
Ben de zamanında öyleyim ama şimdi çok zor bunu bana yaptırmak.

ben son zamanlarda hep böyle oldum bir al bir ver.... ve bi zayıflayıp bi şimanlamak kadar vücuda zararlı bişiy yokmuş bunuda biliyorum... inş çok yakında bende senin gibi olurum...

ben son zamanlarda hep böyle oldum bir al bir ver.... ve bi zayıflayıp bi şimanlamak kadar vücuda zararlı bişiy yokmuş bunuda biliyorum... inş çok yakında bende senin gibi olurum...

Bir süre sonra alışıp yapmıyorsun Özlemcim.
Bazen o kadar çıkmazda hissediyorum ki kendimi, önceden o anlarda ne bulsam yerdim.
Şimdi ise kendimi telkin etmeye çalışıyorum.
Unutma ceviz ve bademi çok tüket, omega 3 depresif hallere iyi geliyor.

Kesinlikle çok fazla etkiliyor.
Tam net zamanları takip etmiyorum son zamanlarda ama uzman tvde her günün etkisi var.
Mesela dolunayda çok debgesiz olur insanlar.
valla bende bazen eşimi tanıyamaz oluyorum... yoksa dolunayda kurt adam falan mı oluyo bu....:26:

evde devamlı bulunduruyorum cnm inş yakında tek kaçamağım onlar olcak... hatta ne dicem bak eer 70 i görene kadar kaçamak yaparsam beni çıkar gruptan... iradesizliğimle bunu çoktan hakettim...

Ben de ben de ben de birilerini bazen tanıyamıyorum
İki farklı adam var sanki içinde.
Son zamanlarda da ben onu şaşırtıyorum
Aklım rahat oluyor en azından.

Kız benim kızmalarım yetmiyor mu ?
O zaman şöyle yapalım eğer kilo alırsan seni uzun bir süre izinli gösteririz.
Burayı bırakırsan daha kötü olur diye tedirgin oluyorum.
Valla yapmayacağım kaçamak deyince de direk inanamadım

yok ben zaten burayı bırakamam.... o yüzden söyledim öyle korkudan kaçamak falan yapmam hiç... yalnız anlaşalım haftasonu eşimin doğumgünü... pastasından azıcık yirim... tek o hariç olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…