Ben de ben de ben de birilerini bazen tanıyamıyorum
İki farklı adam var sanki içinde.
Son zamanlarda da ben onu şaşırtıyorum
Aklım rahat oluyor en azından.
Kız benim kızmalarım yetmiyor mu ?
O zaman şöyle yapalım eğer kilo alırsan seni uzun bir süre izinli gösteririz.
Burayı bırakırsan daha kötü olur diye tedirgin oluyorum.
Valla yapmayacağım kaçamak deyince de direk inanamadım
yok ben zaten burayı bırakamam.... o yüzden söyledim öyle korkudan kaçamak falan yapmam hiç...yalnız anlaşalım haftasonu eşimin doğumgünü... pastasından azıcık yirim... tek o hariç olsun....
ah ah sen beni üniversitede görcektin... 2. öğretim okuyup gece yemek yemeyen tek insandım belkide...
Tamam eşinin doğum günü pastası hariç hiç bir kaçamak görmeyeceğiz ve 1 ay içinde 70e düşeceksin.
Uygun mudur ?
Sen de haftalık hedef koyabilirsin.
Biz Elisya ve ferdici ile koyduk.
Hedefi yakalayamayana ceza vereceğiz.
cnm bir ay içinde 70 demeyelim çünkü tiroid hastalarının yavaş kilo verdiği söyleniyor ben tam emin değilim şuan geçen gün hast kadınlar konuşuyordu.... ne kadar sürede düşeceğimi deneyip görelim ama kaçamak yok....
Aaa nasıl yapıyordun onuu
Ama demek ki çinde vari yapabiliyorsun bak ..
Anlaştıkk ..
Aa ÖZlem ben de kan testi yapıp bazı değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum ama.
Nelere baktırmam lazım ne diyeyim doktora?
yapıyordum valla... bide sabahları 7 de kalkıp sahile koşmaya inerdik... 4 arkadaş ama her gün biri gelirdi ben sabit... yani 2 kişi iniyoruz ama arkadaşlar sürekli değişiyordu.... bi ben aksatmıyordum... ama hep evlenmeden önceydi... eşim askere gittiğnde 69 kiloydum... spor salonuna yazıldım 5-6 ay her gün 2.5 saate yakın spor yaptım can sıkıntısında... sonra o gelince bıraktım tabi ve anında şiştim sonrada evlilik balayı malayı otel yemekleri gece çerezleri, işsizlik bunalımı... sonuç 79 u gördüm...
hımmm cnm kansızlık var mı diye baksın o önemli... bu yaşta ve senin kilonda birinde kolestrol yoktur hiç sanmam onu geçebilirsin.... bide hormonlarına baksın... içinde tshfilanda olur zaten... bide sağlık ocağına gidersen ilk onlara bakıyolar zaten tsh şeker hemoglobin kolestrol....
Her şey bu erkeklerin suçu zaten
Onlar yüzünden hepp !!
Ayrıca tebrik ettim, süpermişsin valla.
vala bunları hatırladıkça kendime güvenim geldi hilalcim ya iyi oldu... benim kendimde inandığım tek bi huyum var bişeyi kafama koyarsam mutlaka yaparım.... ama kesin kafama koymam gerek... gerçi herkesin öyle değilmidir???
bu arada eşimde benim onu şişmanlattığımı söylüyor... neden biliymusun... zayıflamayı akşam yemeği yememk olark görüyor... sabah ve öğlen herşeyi yiyor boyozuna pohaçasına kadar akşam çorba yapmışım diye bana kızıyor sonra....
Tamam o zaman ..
Bir baksın şöyle de bir problem falan olmasın zayıflarken.
evet cnm iyi olur ben şok olmuştum öğrendiğimde... ama o haftayı çok iyi hatırlıyorum sürekli metabolizma hızlandırıcı çay yapıp içiyordum... artık bende anlamıştım metabolizmamın çok yavaş çalıştığını... belkide o yüzden kilo alıp 79 ları gördüm... ne kadar süre öyle bozuk hormonlarla kaldığımı hiç bilmiyorum...bide o zaman 72 ye düşmüştüm o halime rağmen...
Aynen öyle.
Aklına koyduktan sonrası çok kolaylaşıyor Özlemcim.
Yeter ki karar verelim bazı şeylere ..
eşinin nasıl kilo durumu ?
Erkeklerde çok sorun olmuyor bence ki olsun da biraz fazlalık, ben benimkisinin fiziğini çook kıskanıyorum çünkü.
Ama bayanlarda öyle güzel durmuyor işte.
Ee iyi yönden bak yemek yapmayınca problem olmuyordur.
evet yemek yapma diyor bana.. geçen 2 gün yapmadım dedim bu ne biçim ev yemek aş pişmiyo kocamla hiç sofraya beraber oturmuyoz sabah öğlen zaten yok akşamda olmayınca bi garip oldu... valla ben yapçam sebze yemeğimi ister yesin ister yemesin...pazardan bi sürü sebze meyve aldım bu hafta... doktor bol meyve ye dedi bağırsaklar için... bende elma armut erik doldurdum eve.... en masumu onlar gibi geldi...
eşimin kilo durumu nasıl desem 183 boyunda 87 kilo civarı... göbek sorunu var sadece...
Hatırlıyorum nasıl üzülmüştün.
Bir de tam bilgimiz olmayınca sen yazmıştın senaryolar ama bak düzeliyor artık.
Göbek sorunu erkeklerde evlendikten sonra genelde oluyor sanırım, rahata alışıyorlar.
Bence de evde yemek kokusu olmalı akşam, şöyle masada beraber oturup güzel bir keyif yapılmalı.
bazen hala üzülüyorum yakıştıramıyorum kendime... ama sonra Allah beterinden korusun bunada şükür diyorum... bide hep stresten sıkıntıdan olduğuna inanıyorum ben.... çünkü vücudum tiroid bezlerime savaş açmış antikor üretmiş... durduk yere olmaz gibi geliyor... stres altında bünyenin nerden ne çıkarcağı hiç belli olmuyor... bol bol gülmek llasım... sıkılmamak lasım hiçbişeye sağlımızı kaybettikten sonra hiç bişeyin kıymeti yok....
kesinlikle... bir de biz yazın ve bahar aylarında balkonda yeriz hep karşımızda ev yok çatısı var sadece gören olmuyor... püfür püfür çok güzel oluyor.... ama kış gelince içeri giriyoruz malesef... balkon keyfine bayılıyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?