Nasıl özendim anlatamam.
Ne güzel valla, bol bol tadını çıkarın ..
kıyamam sana ya....inş en yakın zamanda darısı başına olur.... kız çağırırsan ben senin düğününede gelmek isterim...
Özlemcim ben yavaş yavaş kaçayım.
Sabah kalkabilirsem doktora gideyim bakalım.
İyi gecelerr ..
Ayy canım inşallah o günleri görebilirsek çağırmam mıı
Ama içimde bir umutsuzluk var son zamanlarda, her şey bozulacak gibi hissediyorum.
Aaa o zamanki fotoğraflarından var mı ?
Merak ettim.
Şu evlilik hep kilo aldırıyor, en azından bunu biliyorum da ileride dikkat ederim.
Oğlunla ilgilenirken peşinden rahatça koşturabilmek de ne güzel olur.
Valla istiyoruz hepimiz ama en azından boş boş istemiyoruz, çaba gösteriyoruz.
Off sen 6 ları ben 5 leri görelim artık ..
tskk ederimm datluuuuuuum evet kızım ya hep burcumuz yüzünden yoksa biz hic ayygırrr gibi yermiyizz yanii
ayy bacum ne kaa güzel dua ediyorsun bana da et yaa
evet kesinlikle torba ötesi olursun yaa balon balon bildigin balon olursun
Ben de bekliyorum bak bu hafta da olmazsa her sabah 6 da kalkıp 7 ye kadar koşcam ve yemicem hiç bişi tam ölüm orucuBU akşam aklım hiç yerinde değil ya.
Kusura bakma Melekcim.
Ne güzel ..
Soru sorayım mı sana ?
Bizimkiler tartışıyormuş karakolda.
Mehir nikah sırasında mı verilir yoksa boşanma durumunda mı ?
Ben boşanma sırasında diyecektim ama önce sana sorayım dedim.
BU hafta herkesten kilo vermesini bekliyorum Sinemcim.
Hatta sen de bir hedef koyabilirsin.
Ben 61 dedim.
Küçülsünler diye hiç duymadım
Genelde minikleri büyütmeye çalışıyorlar.
ohhhhhhh nasıl canım istedi şimdüü evde yemek yemeyeli o kadar uzun zaman oldu kiiiii
çokk merakk etiim şimcüüüüüüüüüüükkk
diyoruz kızım sanaaaaaa fıstıkkkkkk gibisin diye ayy bence sende iltifat duymak içüün masus soruyorsun deryaa artık şüpheleniyorum senden yani bilemiyorum
benim de kavusssmiyiiiiiiii ama üstüm nerdeyse 36 olduu canım düsersin merak etme
yok cnm aksine ltbnin kalıbı daha kücüktür diye biliyorum tebrikk ederimmmmm
evet canım bende sporsuz 8 kilo vermiştim ama 5 aydır spor yapıyorum fazla kilo vermediğim halde daha da inceldim ve sıkılaştım beni 2 ay önce görenler bile dahada zayıflamışsın diyo aslına bakarsan 2 ay öncede kilom 64 lerdeydiiiii sadece vücut sıkılaşıyooomelekciğim ama ben sporla verdim çoğu kilomu o yüzden kilo vermeden çok fazlasıyla inceldim.. sporsuz zayıflanır ama torba gibi olur insan.. sıkılaşmak önemli.
Tamam eşinin doğum günü pastası hariç hiç bir kaçamak görmeyeceğiz ve 1 ay içinde 70e düşeceksin.
Uygun mudur ?
Sen de haftalık hedef koyabilirsin.
Biz Elisya ve ferdici ile koyduk.
Hedefi yakalayamayana ceza vereceğiz.
Günaydınlar !!!
Kızlar sauna eşofmanımı giydim, 30 dk. zumba yaptım
1 saat yapacaktım ama oğlum uyandı, o yüzden 30 dk. yaptım.
Shakiranın ve Lady Gaganın şarkılarıyla hazırlanmış videolar var, Onları yaptım.
Oğlum bile sabah sabah kalkarken, beni görünce " Anne oynamaaa " diyor.
Sonra kendiside oynayıp " bambooo, waka waka e eee " diyip duruyor.
Amma güldüm ya
O kadar terledim ki anlatamam
Eşofmanları çıkardığımda bile paçalarından ter akıyordu
İç kıyafetlerim , makineden çıkmış gibi sırılsıklam olmuştu ya
O kadar LeSLie yaptım, hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum.
Güne sporla başlamanın bir zindeliği var üstümde...
Pozitifim.. Pozitifim...
Eki Görüntüle 258636
Cuma günü herşey daha güzel olacak inşaallah...
Eki Görüntüle 258637
Ben çıkıyorum...
Oğlumun altını üstünü değiştereyim, kahvaltı hazırlayayım...
Ev işi, öğle yemeği, ders, iç güç derken... öğle sıralarında ugrarım yine..
Görüşürüz canlarım...
Bu hafta kupa bizim olmalı
Sabahları egzersiz yapın
İnsanlar birbirinden ne kadar farklı olsa da, her ne kadar sabah ve akşam tipleri olsa da, bazı şeyler kesindir: metabolizma egzersiz sırasında hızlanır ve 12 saat boyunca da bu şekilde kalır. Sabahları egzersiz yaparsanız, gün içinde daha fazla kalori yakarsınız. Akşamları egzersiz yapmayı seçerseniz, metabolizmanız uykuya dalınca yavaşladığından, hızlanan metabolizmanızın 12 saatini kaybetmiş olacaksınız. Yine de egzersiz yapın aktif olduğunuzda, bundan zevk alın ve bilin ki yaptığınız tüm bu egzersizler sizin iyiliğiniz için Ne zaman yaptığınız önemli değil, gerçekten önemli olan şey, düzenli yapmanız
ama ben akşamlarııı yapıyorummmmmmmeeeee nolcakkk ozaman erken kalkıp spor yapsam gün içinde vücudum yağ yakmaya devam edicekkk ama akşam erken yatmam lazım o zamannnn
Günaydınlar !!!
Kızlar sauna eşofmanımı giydim, 30 dk. zumba yaptım
1 saat yapacaktım ama oğlum uyandı, o yüzden 30 dk. yaptım.
Shakiranın ve Lady Gaganın şarkılarıyla hazırlanmış videolar var, Onları yaptım.
Oğlum bile sabah sabah kalkarken, beni görünce " Anne oynamaaa " diyor.
Sonra kendiside oynayıp " bambooo, waka waka e eee " diyip duruyor.
Amma güldüm ya
O kadar terledim ki anlatamam
Eşofmanları çıkardığımda bile paçalarından ter akıyordu
İç kıyafetlerim , makineden çıkmış gibi sırılsıklam olmuştu ya
O kadar LeSLie yaptım, hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum.
Güne sporla başlamanın bir zindeliği var üstümde...
Pozitifim.. Pozitifim...
Eki Görüntüle 258636
Cuma günü herşey daha güzel olacak inşaallah...
Eki Görüntüle 258637
Ben çıkıyorum...
Oğlumun altını üstünü değiştereyim, kahvaltı hazırlayayım...
Ev işi, öğle yemeği, ders, iç güç derken... öğle sıralarında ugrarım yine..
Görüşürüz canlarım...
Bu hafta kupa bizim olmalı
Canlarım, cicilerim günaydınnnnnnnn:92:
Nasılsınız bakalım,
İyi haftalar herkesee
Valla çok zinde başladım pozitifim kilo vercem bu hafta vercez hep birlikte iyi düşüncem iyi olsunnn
Hadi bakalım ben işlerimi toparlayayım sizde o arada toparlanırsınız,
Uyuyo millet galiba kimsecikler yok
Sabahları egzersiz yapın
İnsanlar birbirinden ne kadar farklı olsa da, her ne kadar sabah ve akşam tipleri olsa da, bazı şeyler kesindir: metabolizma egzersiz sırasında hızlanır ve 12 saat boyunca da bu şekilde kalır. Sabahları egzersiz yaparsanız, gün içinde daha fazla kalori yakarsınız. Akşamları egzersiz yapmayı seçerseniz, metabolizmanız uykuya dalınca yavaşladığından, hızlanan metabolizmanızın 12 saatini kaybetmiş olacaksınız. Yine de egzersiz yapın– aktif olduğunuzda, bundan zevk alın ve bilin ki yaptığınız tüm bu egzersizler sizin iyiliğiniz için… Ne zaman yaptığınız önemli değil, gerçekten önemli olan şey, düzenli yapmanız…
ama ben akşamlarııı yapıyorummmmmmmeeeee nolcakkk ozaman erken kalkıp spor yapsam gün içinde vücudum yağ yakmaya devam edicekkk ama akşam erken yatmam lazım o zamannnn
süpersin içim enerji doldu..
herkes pozitif bugün yabeni de pozitif yaptınız
ben kahvaltımı ettim ama o kadar enerji doldum ki şimdi spor yapasım geldi
haydi kızlar sporaa!!
süpersin canım maşallahhhh
allah kolaylık versinnn meleğimm
Sabahları egzersiz yapın
İnsanlar birbirinden ne kadar farklı olsa da, her ne kadar sabah ve akşam tipleri olsa da, bazı şeyler kesindir: metabolizma egzersiz sırasında hızlanır ve 12 saat boyunca da bu şekilde kalır. Sabahları egzersiz yaparsanız, gün içinde daha fazla kalori yakarsınız. Akşamları egzersiz yapmayı seçerseniz, metabolizmanız uykuya dalınca yavaşladığından, hızlanan metabolizmanızın 12 saatini kaybetmiş olacaksınız. Yine de egzersiz yapın– aktif olduğunuzda, bundan zevk alın ve bilin ki yaptığınız tüm bu egzersizler sizin iyiliğiniz için… Ne zaman yaptığınız önemli değil, gerçekten önemli olan şey, düzenli yapmanız…
herkese günaydınnn
ayyy benimde kendime bi program yapmam lazımmmmm
evet kızlarrr size soruyorum şimdi napayım sabah 7:40ta evden çıkıp akşam 8:20 gibi evde oluyorum normal şartlarda bu saatten sonra sporsonrasındada ders çalışmam gerekiyo ama akşam yapılan sporun yağ yakmaya pek yardımcı olmadığından sabah biraz daha erken kalkıp sporu yapıp akşam eve gelincede güzelce ders çalışayım diyorumm ne dersiniz daha mantıklı değil mi hem ders çalışmama da daha fazla zaman kalmış olurrr zaten kış saatlerine geçince eve 1 saat daha erken gelicemmmm
ayyy benimde kendime bi program yapmam lazımmmmm
evet kızlarrr size soruyorum şimdi napayım sabah 7:40ta evden çıkıp akşam 8:20 gibi evde oluyorum normal şartlarda bu saatten sonra sporsonrasındada ders çalışmam gerekiyo ama akşam yapılan sporun yağ yakmaya pek yardımcı olmadığından sabah biraz daha erken kalkıp sporu yapıp akşam eve gelincede güzelce ders çalışayım diyorumm ne dersiniz daha mantıklı değil mi hem ders çalışmama da daha fazla zaman kalmış olurrr zaten kış saatlerine geçince eve 1 saat daha erken gelicemmmm
diyoruz kızım sanaaaaaa fıstıkkkkkk gibisin diye ayy bence sende iltifat duymak içüün masus soruyorsun deryaa artık şüpheleniyorum senden yani bilemiyorum
evet kesinlikle torba ötesi olursun yaa balon balon bildigin balon olursun
kansızlığa iyi geldiğini biliyodum cnm ama başka bişeye faydalı değilmikansızlıga faydalıııııı ciger kavurup yemesi de cok zevkli bende diyordum bu hafta sonu ne yapsam bak ciger alayım yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?