Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy canım inşallah o günleri görebilirsek çağırmam mıı
Ama içimde bir umutsuzluk var son zamanlarda, her şey bozulacak gibi hissediyorum.

evrene güzel mesajlar gönder hilalcim.... ne düşünürsen o gelir sen kitap kurdusun okumuşsundur secret'ı...

Son düzenleme:

var ama pcde yok... 65 kiloykenki resimlerim var

edeyim sanada turta... Tam geniş bilgim yok senin hakkında ama gene bi dua yapayım

"Allah'ım,
Gönlünde olanı hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne nasib etsin...
Seni iyilikten ve güzellikten ayırmasın.
Kötülüğe götürecek hal ve davranışlardan uzak eylesin...
Düzenli kilo verip,sonrda korumanı nasib etsin
Hayatta istediğin herşey , eğer seni mutluluğa götürecekse , bir an önce ulaşmanı nasib etsin..."

iyi oldu mu :))

Günaydınlar !!!

Kızlar sauna eşofmanımı giydim, 30 dk. zumba yaptım
1 saat yapacaktım ama oğlum uyandı, o yüzden 30 dk. yaptım.

Shakiranın ve Lady Gaganın şarkılarıyla hazırlanmış videolar var, Onları yaptım.
Oğlum bile sabah sabah kalkarken, beni görünce " Anne oynamaaa " diyor.
Sonra kendiside oynayıp " bambooo, waka waka e eee " diyip duruyor.
Amma güldüm ya

O kadar terledim ki anlatamam
Eşofmanları çıkardığımda bile paçalarından ter akıyordu
İç kıyafetlerim , makineden çıkmış gibi sırılsıklam olmuştu ya
O kadar LeSLie yaptım, hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum.

Güne sporla başlamanın bir zindeliği var üstümde...
Pozitifim.. Pozitifim...

Cuma günü herşey daha güzel olacak inşaallah...

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum...
Oğlumun altını üstünü değiştereyim, kahvaltı hazırlayayım...
Ev işi, öğle yemeği, ders, iç güç derken... öğle sıralarında ugrarım yine..

Görüşürüz canlarım...

Bu hafta kupa bizim olmalı

Ben de bekliyorum bak bu hafta da olmazsa her sabah 6 da kalkıp 7 ye kadar koşcam ve yemicem hiç bişi tam ölüm orucu

Allah Allah,
Kilo vermiyorum beden küçülüyo gittikçe çekiyorum heralde ben

Canlarım, cicilerim günaydınnnnnnnn:92:

Nasılsınız bakalım,

İyi haftalar herkesee

Valla çok zinde başladım pozitifim kilo vercem bu hafta vercez hep birlikte iyi düşüncem iyi olsunnn

Hadi bakalım ben işlerimi toparlayayım sizde o arada toparlanırsınız,

Uyuyo millet galiba kimsecikler yok

melekciğim ama ben sporla verdim çoğu kilomu o yüzden kilo vermeden çok fazlasıyla inceldim.. sporsuz zayıflanır ama torba gibi olur insan.. sıkılaşmak önemli.
evet canım bende sporsuz 8 kilo vermiştim ama 5 aydır spor yapıyorum fazla kilo vermediğim halde daha da inceldim ve sıkılaştım beni 2 ay önce görenler bile dahada zayıflamışsın diyo aslına bakarsan 2 ay öncede kilom 64 lerdeydiiiii sadece vücut sıkılaşıyooo

süpersin canım maşallahhhh
allah kolaylık versinnn meleğimm

Sabahları egzersiz yapın
İnsanlar birbirinden ne kadar farklı olsa da, her ne kadar sabah ve akşam tipleri olsa da, bazı şeyler kesindir: metabolizma egzersiz sırasında hızlanır ve 12 saat boyunca da bu şekilde kalır. Sabahları egzersiz yaparsanız, gün içinde daha fazla kalori yakarsınız. Akşamları egzersiz yapmayı seçerseniz, metabolizmanız uykuya dalınca yavaşladığından, hızlanan metabolizmanızın 12 saatini kaybetmiş olacaksınız. Yine de egzersiz yapın– aktif olduğunuzda, bundan zevk alın ve bilin ki yaptığınız tüm bu egzersizler sizin iyiliğiniz için… Ne zaman yaptığınız önemli değil, gerçekten önemli olan şey, düzenli yapmanız…

ama ben akşamlarııı yapıyorummmmmmm eeeee nolcakkk ozaman erken kalkıp spor yapsam gün içinde vücudum yağ yakmaya devam edicekkk ama akşam erken yatmam lazım o zamannnn

Sabahları spor yapanlara hep özenmişimdir ya ben çok istiyorum kalkıp yapmak ama 6 filan gibi kalkmam lazım zor bi olay o da

süpersin içim enerji doldu..

herkes pozitif bugün ya beni de pozitif yaptınız

ben kahvaltımı ettim ama o kadar enerji doldum ki şimdi spor yapasım geldi

haydi kızlar sporaa!!

süpersin içim enerji doldu..

herkes pozitif bugün ya beni de pozitif yaptınız

ben kahvaltımı ettim ama o kadar enerji doldum ki şimdi spor yapasım geldi

haydi kızlar sporaa!!

ayyy benimde kendime bi program yapmam lazımmmmm

evet kızlarrr size soruyorum şimdi napayım sabah 7:40ta evden çıkıp akşam 8:20 gibi evde oluyorum normal şartlarda bu saatten sonra spor sonrasındada ders çalışmam gerekiyo ama akşam yapılan sporun yağ yakmaya pek yardımcı olmadığından sabah biraz daha erken kalkıp sporu yapıp akşam eve gelincede güzelce ders çalışayım diyorumm ne dersiniz daha mantıklı değil mi hem ders çalışmama da daha fazla zaman kalmış olurrr zaten kış saatlerine geçince eve 1 saat daha erken gelicemmmm

süpersin canım maşallahhhh
allah kolaylık versinnn meleğimm

sağol canım benim

ya ben akşamlarıda eğer spor yaparsak,vücudun metobolizma hızını kaybetmediğini uyurken bile yavas yavas yaktıgını biliyorum. ama ben sabah akşam yapmaya çalısıyorum..

herkese günaydınnn

günaydın canım

o zaman sen gece erken yatacaksın.6 da kalkacaksın. bir saat spor yapıp,kahvaltı yapıp cıkacaksın.akşamda ders çalısırsın.en iyisi bu..

ben çalısmıyorum ama sizden pek bi farkım yok yani :)) ne yaparsam sabah yada gece yapabiliyorum.oğlum çok fırsat vermiyor

spor yapsam " anne oynamaa" diyor, ders çalısmam " bende okiim" diyor.yani o yüzden anca sabah yada gece yapabiliyorum. sende benim gibi yap..

ben sabah spor akşamda ders çalısıyorum, kafam rahat oluyor :))

evet canım en mantıklısı o benimde böyle yapmam lazım okullar başlıyr artık 8 de kalmaya başlıcam yine üşenmezsem 7de kalkıp 1 saat spor yapayım ama üşenirim ben ya uykuya çok düşkünüm:44:

diyoruz kızım sanaaaaaa fıstıkkkkkk gibisin diye ayy bence sende iltifat duymak içüün masus soruyorsun deryaa artık şüpheleniyorum senden yani bilemiyorum
ahaha yok kız iltifat duymak tabisi hoşuma gidiyor ama bilerek yapmiyorum valla
evet kesinlikle torba ötesi olursun yaa balon balon bildigin balon olursun
aynen katılıyorum

kansızlıga faydalıııııı ciger kavurup yemesi de cok zevkli bende diyordum bu hafta sonu ne yapsam bak ciger alayım yapayım
kansızlığa iyi geldiğini biliyodum cnm ama başka bişeye faydalı değilmi şu ciğere söyleyin daha faydalı şeyler yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…