evet canım bende sporsuz 8 kilo vermiştim ama 5 aydır spor yapıyorum fazla kilo vermediğim halde daha da inceldim ve sıkılaştım beni 2 ay önce görenler bile dahada zayıflamışsın diyo aslına bakarsan 2 ay öncede kilom 64 lerdeydiiiii sadece vücut sıkılaşıyooo
süpersin canım maşallahhhh
allah kolaylık versinnn meleğimm
evet canım haklısın en iyisi sabah namaza kalkıp geri yatmayayım sporumu yapayımmmsağol canım benim
ya ben akşamlarıda eğer spor yaparsak,vücudun metobolizma hızını kaybetmediğini uyurken bile yavas yavas yaktıgını biliyorum. ama ben sabah akşam yapmaya çalısıyorum..
günaydın canım
o zaman sen gece erken yatacaksın.6 da kalkacaksın. bir saat spor yapıp,kahvaltı yapıp cıkacaksın.akşamda ders çalısırsın.en iyisi bu..
ben çalısmıyorum ama sizden pek bi farkım yok yani :)) ne yaparsam sabah yada gece yapabiliyorum.oğlum çok fırsat vermiyor
spor yapsam " anne oynamaa" diyor, ders çalısmam " bende okiim" diyor.yani o yüzden anca sabah yada gece yapabiliyorum. sende benim gibi yap..
ben sabah spor akşamda ders çalısıyorum, kafam rahat oluyor :))
evet canım en mantıklısı o benimde böyle yapmam lazım okullar başlıyr artık 8 de kalmaya başlıcam yine üşenmezsem 7de kalkıp 1 saat spor yapayım ama üşenirim ben ya uykuya çok düşkünüm:44:
Günaydın kızlarrrr
kızlar bugün temizlik günüm, bir makina çamaşır astım sabah topladım şimdi ikinciyi asıcam ütü vs var.. ev temizliği akşama da eşimin almanyadan gelen teyzesi bize gelicekmiş.. akşama kadar giremeyebilirim haber vereyim hemde geçmişe bakayım diye geldim...
hepinizi çok öptüm kaçamaksız bir gün dilerim :79::79::79:
Ol tabi pozitif olmamak kilo verdirmiyo kötü düşünmek ben kesin ondan vermiyorum ya,süpersin içim enerji doldu..
herkes pozitif bugün yabeni de pozitif yaptınız
ben kahvaltımı ettim ama o kadar enerji doldum ki şimdi spor yapasım geldi
haydi kızlar sporaa!!
kahvaltım:
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 bardak yeşil çay
1 dilim ekmek
bir kaç karın egzersizi yaptım 100 de mekik çektim biraz dinleneyim leslie yapayım gaza geldim bugün
Ol tabi pozitif olmamak kilo verdirmiyo kötü düşünmek ben kesin ondan vermiyorum ya,
Vercem diye düşün ki böyle mutlu ol ki gitsinler kilolarr
Afiyet bal şeker olsunnnn
afiyet olsun canımm 100 mekik miikahvaltım:
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 bardak yeşil çay
1 dilim ekmek
bir kaç karın egzersizi yaptım 100 de mekik çektim biraz dinleneyim leslie yapayım gaza geldim bugün
ya ben bir aydır sabit kilomdayım ama inceldim sanırım bacaklarım daha bir ince geliyor gözüme keşke ölçseydim başta kilo veremesem de inceliyorum galiba yoksa bana mı öyle geliyor:26:
Ya duruyo bir süre canım bak bana valla fazladan lokma almadım geçen hafta yine gitmedi ki,valla ben de bir sorun var o zaman kötü düşünmüyorum ama yine de veremedim
sağol canımmm
Ya sanırım çekiyoruzya ben bir aydır sabit kilomdayım ama inceldim sanırım bacaklarım daha bir ince geliyor gözüme keşke ölçseydim başta kilo veremesem de inceliyorum galiba yoksa bana mı öyle geliyor:26:
evrene güzel mesajlar gönder hilalcim.... ne düşünürsen o gelir sen kitap kurdusun okumuşsundur secret'ı...
var ama pcde yok... 65 kiloykenki resimlerim var
edeyim sanada turta... Tam geniş bilgim yok senin hakkında ama gene bi dua yapayım
"Allah'ım,
Gönlünde olanı hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne nasib etsin...
Seni iyilikten ve güzellikten ayırmasın.
Kötülüğe götürecek hal ve davranışlardan uzak eylesin...
Düzenli kilo verip,sonrda korumanı nasib etsin
Hayatta istediğin herşey , eğer seni mutluluğa götürecekse , bir an önce ulaşmanı nasib etsin..."
iyi oldu mu :))
Günaydınlar !!!
Kızlar sauna eşofmanımı giydim, 30 dk. zumba yaptım
1 saat yapacaktım ama oğlum uyandı, o yüzden 30 dk. yaptım.
Shakiranın ve Lady Gaganın şarkılarıyla hazırlanmış videolar var, Onları yaptım.
Oğlum bile sabah sabah kalkarken, beni görünce " Anne oynamaaa " diyor.
Sonra kendiside oynayıp " bambooo, waka waka e eee " diyip duruyor.
Amma güldüm ya
O kadar terledim ki anlatamam
Eşofmanları çıkardığımda bile paçalarından ter akıyordu
İç kıyafetlerim , makineden çıkmış gibi sırılsıklam olmuştu ya
O kadar LeSLie yaptım, hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum.
Güne sporla başlamanın bir zindeliği var üstümde...
Pozitifim.. Pozitifim...
Eki Görüntüle 258636
Cuma günü herşey daha güzel olacak inşaallah...
Eki Görüntüle 258637
Onları görelim, önceki melek sonraki melek en sonraki melek deriz
Bana da dua eder misin ?
Okurken yoruldum desem :26:
Valla tebrik ettim seni işte azim budur.
Çok güzel sonuçlar alacaksın cuma günü.
Sabahları egzersiz yapın
İnsanlar birbirinden ne kadar farklı olsa da, her ne kadar sabah ve akşam tipleri olsa da, bazı şeyler kesindir: metabolizma egzersiz sırasında hızlanır ve 12 saat boyunca da bu şekilde kalır. Sabahları egzersiz yaparsanız, gün içinde daha fazla kalori yakarsınız. Akşamları egzersiz yapmayı seçerseniz, metabolizmanız uykuya dalınca yavaşladığından, hızlanan metabolizmanızın 12 saatini kaybetmiş olacaksınız. Yine de egzersiz yapın– aktif olduğunuzda, bundan zevk alın ve bilin ki yaptığınız tüm bu egzersizler sizin iyiliğiniz için… Ne zaman yaptığınız önemli değil, gerçekten önemli olan şey, düzenli yapmanız…
ama ben akşamlarııı yapıyorummmmmmmeeeee nolcakkk ozaman erken kalkıp spor yapsam gün içinde vücudum yağ yakmaya devam edicekkk ama akşam erken yatmam lazım o zamannnn
herkese günaydınnn
afiyet olsun canımm 100 mekik miinasıl çektin ki ben 30u zor çekiyorum
vücut kendini topluyodur canımmm
Ya duruyo bir süre canım bak bana valla fazladan lokma almadım geçen hafta yine gitmedi ki,
Ya sanırım çekiyoruz
Ben de noluyo anlamadım 40 beden olmuşum
ayyy benimde kendime bi program yapmam lazımmmmm
evet kızlarrr size soruyorum şimdi napayım sabah 7:40ta evden çıkıp akşam 8:20 gibi evde oluyorum normal şartlarda bu saatten sonra sporsonrasındada ders çalışmam gerekiyo ama akşam yapılan sporun yağ yakmaya pek yardımcı olmadığından sabah biraz daha erken kalkıp sporu yapıp akşam eve gelincede güzelce ders çalışayım diyorumm ne dersiniz daha mantıklı değil mi hem ders çalışmama da daha fazla zaman kalmış olurrr zaten kış saatlerine geçince eve 1 saat daha erken gelicemmmm
Günaydın kızlarrrr
kızlar bugün temizlik günüm, bir makina çamaşır astım sabah topladım şimdi ikinciyi asıcam ütü vs var.. ev temizliği akşama da eşimin almanyadan gelen teyzesi bize gelicekmiş.. akşama kadar giremeyebilirim haber vereyim hemde geçmişe bakayım diye geldim...
hepinizi çok öptüm kaçamaksız bir gün dilerim :79::79::79:
kahvaltım:
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 bardak yeşil çay
1 dilim ekmek
ya ben bir aydır sabit kilomdayım ama inceldim sanırım bacaklarım daha bir ince geliyor gözüme keşke ölçseydim başta kilo veremesem de inceliyorum galiba yoksa bana mı öyle geliyor:26:
Off çok yorgunum...
İki odanın camlarını sildim.Perdelerini,güneşliklerini yıkadım,astım.Kolarım koptu.
Çamaşırlar toplandı, katlandı.
Yemek yapıldı
Şimdide azıcık dinlenip,oğlumu doyuracagım.Uyutayım da, rahat rahat ders çalışayım :))
Sabah 30 dk. yapmıştım.Bi 30 dk. daha spor yapıcam inş.Ondan sonrada biraz dinlenip,işime bakarım :))
Sizler ne alemdesiniz?
Ne konuda edeyim.. Sana özel olarak edeyim.Kendime ederken senide unutmam :))
İnş. cumaya daha düzgün bi kilo bildirimi olur.
Teşekkür ederimm ..
Özel olarak da en çok sabır ver ona de, sonra bu sevdiği insanla arasında problemler olmasın de, daha anlayışlı olsun çocuk de, dersleri de iyi olsun bir an önce hallediversin okulu da de
Başka aklına gelen varsa da ilave edebilirsinn..
BU hatun süper valla
Ellerine sağlık.
Ama bence de biraz dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?