Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kuzucum sen atak yapıp dukana başlaycak mısın sonuna kadar gidecekmisin koruma filan. öyleyse atak olmamış bu. atakta masalın yaptığı gibi sadece saf protein tüketeceksin. senin kilona göre 4 gün yapsan yeter atak. sonrada seyirde bugünki gibi bir menü ile beslenebilirsin. mesela benim sebze + pro günümdü o yüzden yedim taze fasulye filan. ama yarın saf pro yapicim 1 gün sebzeli pro bigün saf pro.

Ben bu sefer farklı bir noktadan girdim aslında
Ama ne yapayım böyle olursa ileriki yıllarda sağlık problemi yaşarım.
Doğru aslında bu.
Benim ayak bileklerim falan da incecik bu kiloyu zor taşıyorlar.

Göndereyim Sinemcim.
Ben de sinir oluyordum eski tartıma bu hiç oynamıyor 3-4 kez deniyorum hata var mı diye de

Afiyet olsun Gülçincim.
Yok yok bir şey olmuyor biz çok denedik.
Peynirşle ayranla ton balıklı salata.
Ama köftesi ilginç geldi valla.

Sinemcim baktım gittigidiyordan almıştım ben kalmamış orada.
Ama markası simbo sbs 4425

Harika bir şey bu atakk

Hımm olmamış o zaman ben sen de sebze görünce salata olu dedim
Yarın yeniden başlarım olmadı
Protein yapcam sırf öle yaparım o zaman

Hımm olmamış o zaman ben sen de sebze görünce salata olu dedim
Yarın yeniden başlarım olmadı
Protein yapcam sırf öle yaparım o zaman

Salata sebze falan hiç bir şey yok.
yumurta, peynir, tavuk et, süt, yoğurt gibi şeyler ..
Ama en az 1 kg gider tam uygularsan 5 gün garantisi benden.

sinemcim sistem çalışmıyosa müdüre bağış vericem deseydin hemen çalışırdı sistem. ama cidden okula yardım sadece kömür ve elktrik faturası yardımı yapıyor devlet. hademe bile dışlartdan tutuluyor müstahdem bile atanmıyor yani.ya seviyorum filanda milli eğitim kadar düzensiz bi kurum daha yoktur inanın. herşey öğretmenin aleyhine. bakın yaz tatilimizde 1 aya indirilmiş.2 aydı zaten tatilimiz 1 ayında eğitim alacakmışız. eğitim olsa içim yanmaz okula gidilir lak lak la geyikle vakit geçer.sanki tam yapıldıda herşey o kaldı. zaten ben hadi neyse eşi muşta olup kendisi istanbulda olan çoluk çocuğuyla bi başına o kadar kadın var. çalışsan ayrı sorun çalışmasan ayrı.

Hulk link gönderdim canım.. ordan bakabilirsin :))
Baktım canım sağol,
Ben bunu indirirsem süper olur valla...

Ya valla almam lazım bir tane hiç güvenilir gelmemeye bşladı,
Başka siteden bakar bulurum.

Sinemcim baktım gittigidiyordan almıştım ben kalmamış orada.
Ama markası simbo sbs 4425

Harika bir şey bu atakk

Ay benim herşeyim yarım yamalak dlircem yaa

Çok bunaldım kendimi motive edeyim diyorum işyeri ayrı sıkıntı ev ayrı sıkıntı bunaldım valla ya

Salata sebze falan hiç bir şey yok.
yumurta, peynir, tavuk et, süt, yoğurt gibi şeyler ..
Ama en az 1 kg gider tam uygularsan 5 gün garantisi benden.

atakta en az 1 gider bencede sinemden. ama seyirde haftada 500 yada 400 gitse yeter zaten az az olsun sağlam olsun.sebzemizde var vitaminimizide aldık mı ekmek özlemimizide yulaf kepeğinden yaptığımız keklerle giderdikmi ohhhh 3-4 ayda hedefe ulaşırız inşallah.

Valla kime ne diyim ben de bilmiyorum ama Allah kolaylık versin herkes ayrı sürünüyo,
Özeli de aynı devleti de aynı bıktırıyolar insanı herşeyden,

Tamam yaparım ya sorun değil de,
Kitap filan okumadım ya yanlış anlamışım

Çok acaba diye almıştım ama çok memnunum şu an.
Yağı kası doğru göstermez diyordum artık ondan da eminim.
Belki çok hassas değildir o konuda ama yakın sonuçlar kesin.

Bozma moralini kuzum ya bilmiyordun ki hem bunlar da kötü değil.
Artık dikkat edersin olur biter.

Belki atakta daha çok da gider ama Sinem yavaş veriyorum dediği için öyle dedim.
Bence haftada 500 gitse bile gayet güzel.
Protein hızlandırma safası zaten.

sinemcim ya sanırım snei ben akşam yanlış yönlendirdim seyirde olduğumu unutup aynı menüleri yapalım dedim sana akşam biraz yoğundum plan proje vs derken kafam karıuşmış sanırım. olsun tam atak olmasa bile hazırlık olmuş oldu bu atağına. alışma evresi gibim.

kız önemli olan görenlerin aa sen ne kadar zayıflamışsın demesi incelince zayıf gözükücezz tartı kimin umrundaa

valla bu çok önemli bir neden işte

hadi hayırlı olsun

ton balıklı köfte nasıl oluyor yahu çok ilginç

Valla artık dur demenin zamanı geldide geçiyor bişeylere ama ben sürükleniyorum,
Aileden dolayı sıkıntılar var biraz ona bozuk benim moralim canım,
Geçecek o da elbet,
Gider inş. ya

Olsun canım ya nolcak yarın daha dikkatli olurum ben de
kız önemli olan görenlerin aa sen ne kadar zayıflamışsın demesi incelince zayıf gözükücezz tartı kimin umrundaa
Onun orası öyle tabi canım,
50 kg olacağım o zaman kararlıyım.
Hoş ben yeni yıla 50 kg girmeyi düşünüyorum ama sonrasında koruma var tabi bir de.
Ya 50 kg mı ?
Çok zayıf olursun amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…