- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Hahaha
İyiymiş valla ikna olmuş düğün ve vb konularda sular duruluyo hemen zaten yaa...
Ben konuşamıyorum kilo konusunda çok kızıyo takıntı yapmışım öyle diyo
Bende isterimmmmm
Hadi hayırlı olsun,
Ay valla hala 3 kişi oturuluyo okullarda ne diyim ya bizim eğitim sistemine diyecek laf yok,
Ben de daha kaydını yaptıramadım kardeşimin yok sistem yokmuşta bilmem neymiş amannn,
Gülçin bak ne yedim yazım sana ;
Sabah 1 yumurta, 2 çeçil peynirinden 2 tel nasıl bişese anla artık,1 domates,
Ara: 1 türk kahvesi,
Öğlen : bol salata az ton balığı bir kutuyu ikiye böldük yeşillik çoktu zaten ton balığı çok belirgin değildi
Hahaha
İyiymiş valla ikna olmuş düğün ve vb konularda sular duruluyo hemen zaten yaa...
Ben konuşamıyorum kilo konusunda çok kızıyo takıntı yapmışım öyle diyo
Bende isterimmmmm
Hadi hayırlı olsun,
Ay valla hala 3 kişi oturuluyo okullarda ne diyim ya bizim eğitim sistemine diyecek laf yok,
Ben de daha kaydını yaptıramadım kardeşimin yok sistem yokmuşta bilmem neymiş amannn,
Gülçin bak ne yedim yazım sana ;
Sabah 1 yumurta, 2 çeçil peynirinden 2 tel nasıl bişese anla artık,1 domates,
Ara: 1 türk kahvesi,
Öğlen : bol salata az ton balığı bir kutuyu ikiye böldük yeşillik çoktu zaten ton balığı çok belirgin değildi
ya Hilal sen şu tartını aldığın siteden link gönderseen bana özelden ya çok makbule geçer,
Ben tartımdan hiç emin değilim sabah çıktım beni 73 gösterdi bir daha çıktım 78 gösterdi ne halt yediği belli değil hiç
bugün menüm şöle
sabah 8 de 2 haşlanmış yumurta
öğlen 12 detavuklu taze fasulye ve kavrulmuş sivri biber bol acılıı..
1 bardak zero
az öncedde koca kase yoğurt yedim tatlandırıcılı
akşamda ton balığından köfte yapıcam dukan diyeti tarifleri topiğinde vardı. ton balığı ile yoğurt arka arkaya zehirlenmiyim ya. tonbalığı bana sanki balık değilmiş gibi geliyor ya bişe olmaz sanırım..olursa 3 saat içinde geri gelip mesaj yazmazsam beni kurtarmaya çabalayabilrsiniz.
Link vereyim ama süre uzun oldugu için çok takılıyor.. istersen msnden atimm
link şu:
首å‘2011.å°Šå·´ZUMBA MIX大é£å‹åˆ¶é«˜æ¸…-北京å¥èº«å¼ºåŠ›æ¨è - 视频 - 优酷视频 - 在线观看
ya Hilal sen şu tartını aldığın siteden link gönderseen bana özelden ya çok makbule geçer,
Ben tartımdan hiç emin değilim sabah çıktım beni 73 gösterdi bir daha çıktım 78 gösterdi ne halt yediği belli değil hiç
kuzucum sen atak yapıp dukana başlaycak mısın sonuna kadar gidecekmisin koruma filan. öyleyse atak olmamış bu. atakta masalın yaptığı gibi sadece saf protein tüketeceksin. senin kilona göre 4 gün yapsan yeter atak. sonrada seyirde bugünki gibi bir menü ile beslenebilirsin. mesela benim sebze + pro günümdü o yüzden yedim taze fasulye filan. ama yarın saf pro yapicim 1 gün sebzeli pro bigün saf pro.
kuzucum sen atak yapıp dukana başlaycak mısın sonuna kadar gidecekmisin koruma filan. öyleyse atak olmamış bu. atakta masalın yaptığı gibi sadece saf protein tüketeceksin. senin kilona göre 4 gün yapsan yeter atak. sonrada seyirde bugünki gibi bir menü ile beslenebilirsin. mesela benim sebze + pro günümdü o yüzden yedim taze fasulye filan. ama yarın saf pro yapicim 1 gün sebzeli pro bigün saf pro.
Hımm olmamış o zaman ben sen de sebze görünce salata olu dedim
Yarın yeniden başlarım olmadı
Protein yapcam sırf öle yaparım o zaman
Baktım canım sağol,Hulk link gönderdim canım.. ordan bakabilirsin :))
Ya valla almam lazım bir tane hiç güvenilir gelmemeye bşladı,
Ben bu sefer farklı bir noktadan girdim aslında
Ama ne yapayım böyle olursa ileriki yıllarda sağlık problemi yaşarım.
Doğru aslında bu.
Benim ayak bileklerim falan da incecik bu kiloyu zor taşıyorlar.
Göndereyim Sinemcim.
Ben de sinir oluyordum eski tartıma bu hiç oynamıyor 3-4 kez deniyorum hata var mı diye de
Afiyet olsun Gülçincim.
Yok yok bir şey olmuyor biz çok denedik.
Peynirşle ayranla ton balıklı salata.
Ama köftesi ilginç geldi valla.
Sinemcim baktım gittigidiyordan almıştım ben kalmamış orada.
Ama markası simbo sbs 4425
Harika bir şey bu atakk
Salata sebze falan hiç bir şey yok.
yumurta, peynir, tavuk et, süt, yoğurt gibi şeyler ..
Ama en az 1 kg gider tam uygularsan 5 gün garantisi benden.
sinemcim sistem çalışmıyosa müdüre bağış vericem deseydin hemen çalışırdı sistem. ama cidden okula yardım sadece kömür ve elktrik faturası yardımı yapıyor devlet. hademe bile dışlartdan tutuluyor müstahdem bile atanmıyor yani.ya seviyorum filanda milli eğitim kadar düzensiz bi kurum daha yoktur inanın. herşey öğretmenin aleyhine. bakın yaz tatilimizde 1 aya indirilmiş.2 aydı zaten tatilimiz 1 ayında eğitim alacakmışız. eğitim olsa içim yanmaz okula gidilir lak lak la geyikle vakit geçer.sanki tam yapıldıda herşey o kaldı. zaten ben hadi neyse eşi muşta olup kendisi istanbulda olan çoluk çocuğuyla bi başına o kadar kadın var. çalışsan ayrı sorun çalışmasan ayrı.
atakta en az 1 gider bencede sinemden. ama seyirde haftada 500 yada 400 gitse yeter zaten az az olsun sağlam olsun.sebzemizde var vitaminimizide aldık mı ekmek özlemimizide yulaf kepeğinden yaptığımız keklerle giderdikmi ohhhh 3-4 ayda hedefe ulaşırız inşallah.
Baktım canım sağol,
Ben bunu indirirsem süper olur valla...
Ya valla almam lazım bir tane hiç güvenilir gelmemeye bşladı,
Başka siteden bakar bulurum.
Ay benim herşeyim yarım yamalak dlircem yaa
Çok bunaldım kendimi motive edeyim diyorum işyeri ayrı sıkıntı ev ayrı sıkıntı bunaldım valla ya
atakta en az 1 gider bencede sinemden. ama seyirde haftada 500 yada 400 gitse yeter zaten az az olsun sağlam olsun.sebzemizde var vitaminimizide aldık mı ekmek özlemimizide yulaf kepeğinden yaptığımız keklerle giderdikmi ohhhh 3-4 ayda hedefe ulaşırız inşallah.
Maşallah baya iş halletmişsin canım eline koluna sağlık valla,
Sporun da iyi çıkmış aradan oh valla,
Bakalım bu hafta kendimi hep iyi bir sonuca hazırlamaya karar verdim psikolojik baskı yapıyorum kendime
Öyle de tartı da fark etmiyo ki hiç
Tamam o zamann
Bu arada kilo vermek için 1 nedenim daha çıktı.
Dün gece uyuyacaktım sabaha karşı telefonda konuştuk benimkiyle, kıyamam o da ben seni mutlu edemiyorum, bir şey yapamıyorum diye nasıl üzülmüş.
İçim gitti.
Sözde kızgındım ama azaldı.
O saatte konu nereden geldiyse düğün gecesinde kapıdan kucağına alıp girmeye geldi
Tabi benim bunun için 50 kg olmam lazım.
Kaldırırım ne var, filmlerde nasıl kaldırıyorlar diyor.
Kızlar incecik diyorum.
Sen de inceciksin diyor
Yok dedim olmaz.
İkna ettim zayıflama konusunda.
valla bu çok önemli bir neden işte
selam kızlarr. ay maşallah benmimkiler pek akıllıydı bugün. bi mahsunlardı görmeyin. nazarım değmesin zilin çalmasına 2 dk kala müdür çağırdı gittim. ordayken zil çaldı teneffüste benim sınıfa baktım daha sıralarda oturuyolar..öğretmenimm çıkabilir miyiiz diyolar. ya nakil gelen çok olmuş 36 kişi olduk geçen yıl 25 tik. nakile gelenlerden bazıları çok kötü dk da ancak 17 kelime okuyanda var 81 de..ankaranın göbeğinde kuzucuklarım 3 kişi oturuyor kitapları eksik yani çok ta güzel başlangıçtı diyemiycem ama özetle seviyorummm sınıfımı.bakalım sene sonunda ne durumda olacaklar.
bugün menüm şöle
sabah 8 de 2 haşlanmış yumurta
öğlen 12 detavuklu taze fasulye ve kavrulmuş sivri biber bol acılıı..
1 bardak zero
az öncedde koca kase yoğurt yedim tatlandırıcılı
akşamda ton balığından köfte yapıcam dukan diyeti tarifleri topiğinde vardı. ton balığı ile yoğurt arka arkaya zehirlenmiyim ya. tonbalığı bana sanki balık değilmiş gibi geliyor ya bişe olmaz sanırım..olursa 3 saat içinde geri gelip mesaj yazmazsam beni kurtarmaya çabalayabilrsiniz.
50 kg olacağım o zaman kararlıyım.
Hoş ben yeni yıla 50 kg girmeyi düşünüyorum ama sonrasında koruma var tabi bir de.
Çok acaba diye almıştım ama çok memnunum şu an.
Yağı kası doğru göstermez diyordum artık ondan da eminim.
Belki çok hassas değildir o konuda ama yakın sonuçlar kesin.
Bozma moralini kuzum ya bilmiyordun ki hem bunlar da kötü değil.
Artık dikkat edersin olur biter.
Belki atakta daha çok da gider ama Sinem yavaş veriyorum dediği için öyle dedim.
Bence haftada 500 gitse bile gayet güzel.
Protein hızlandırma safası zaten.
Olsun canım ya nolcak yarın daha dikkatli olurum ben desinemcim ya sanırım snei ben akşam yanlış yönlendirdim seyirde olduğumu unutup aynı menüleri yapalım dedim sana akşam biraz yoğundum plan proje vs derken kafam karıuşmış sanırım. olsun tam atak olmasa bile hazırlık olmuş oldu bu atağına. alışma evresi gibim.
Onun orası öyle tabi canım,kız önemli olan görenlerin aa sen ne kadar zayıflamışsın demesi incelince zayıf gözükücezz tartı kimin umrundaa
Ya 50 kg mı ?50 kg olacağım o zaman kararlıyım.
Hoş ben yeni yıla 50 kg girmeyi düşünüyorum ama sonrasında koruma var tabi bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?