ayy gene kimse kalmadı bende yatayım bari sabahları cok zor uyanrı oldum artık ay yeterrrrrrrr diye bagırasım var valla of offfff olmadıki zengin bir babam yada kocamhadi herkese ii gecelerrrrr
bu arada kızlar ya kilo alıp vermekten goguslerim iice sarktı ya spor hocam sporla biraz toparlarız dedi ama toparlancak gibi degil estetik şart dikleştirmek yani silikon mlikon olaylarıyla hic isim olmazzzz ama tırsıyorumda hee
ben bu gidisle zaten anca 5 sene sonra evlenirim hos istemiyorum zati evlenmek falan simdilik
yok canım ya annesiyle hep sitede karsılasıyoruz kardesiylede öyle konusuyoruzz. ilk tasındıgımızda bize kek getirmisti bende tabagı geri götürmüstüm kek koyup vs maziden bahsediyordum ama o zaman tabi 75 kiloydum beni öylede gördü bu cocukfena mı iste bütün errörlerimle sevsin beni
aynen bende yaaaaa
en kısa zamanda denicem
bende kan ilacı kullanıyorumm yaaaa ayhh sabah sabah bir kilo demir yemiş gibi oluyorum
canımm o mayonez ne kız sabah sabahh
hic olmamis canım ya :2::2: biraz dikkat etmezsen bu gidisle bence üste kilo alırsın co fazla karboo var
hoşgeldinnnn ex kaptisim napıyorsun ne var ne yok
evet bunu bende duymustum süt olayını
bende hurma yedim hurmalı tatlı tarifi vermissin canımı istettin
iyi geceler fistik.. Bulcaksin zengin kocayi ben sana inaniyorum, hatta ilk cocugunuzun adini "Asansör" koyacaksiniz
Ayy sorma ya
Neler dedi kıskançlıktan
Tamamen vazgeçtim artık çocuktan.
Ben de hiç uyuyamıyorum gece 5-6-7 sabah 9-10
günaydın kızlar...
eşimi yolcu ettim... ağladım ağladım....
hemencik cumartesi olsun istiyorum... mesajlarıda sayıcam şimdi.... önce bakıyım siz neler yaptınız...
saol cnm olmassa mail adresimi verebilirim...Soruları buluyumda dur sen cevapla ben bir deneyeyim benim mailimle yapacak mı
geçmiş olsun cnm...unutamıyorummmm unutamıyorummmmm
kızlarr yarın hastaneye gidicem kan vericem bi sonraki hafta büyük ihtimalle sonucumu alırım çok mrak ediyorum yaaa doktorcummm ölecek miyimmm:26:olmazsaa başka doktora gitcem o hemotolog senin bu hemotolog benim gezerim artıkk
bende çok dürüstüm masaldan azar yiceğimi bile bile bütün kaçamaklarımı söyledim bugüne kadar... deli cesareti var galiba...tabii, okulu 58lerde kapatmistim bu yil..
Aynen ben de veremezdim kilolari burasi olmasa.. Burada yedigimin ictigimin hesabini vermek cok frenliyor beni.. Bazen annemler, arkadaslarim falan "ya ye gitsin.. Bi sey olmaz.. Soylemezsin" diyolar kesinlikle kabul etmiyorum, cok durustumdur vallamiyorum, cok durustumdur valla
çok güzel menü cnm kahveyi de merak ettim...Menümü yazayım ..
1. Öğün :
- Kıymalı yumurta
- 1 dilim peynir
- 2 bardak ayran
Ara:
- Tarçınlı sütlü türk kahvesi
2. Öğün :
- Fırında balık
Sıvı :
- 1.5 litre civarı su ( 2.5-3 olur uyuyana kadar.)
- 3 bardak yeşil çay
Spor:
- 20 dakika yürüyüş
- 20 dakika Tae- bo
benim de demir eksikliğim geçmiyor alıştım artık onla yaşamaya...düzelmeyen demir eksikliği anemisi için hoş omu oda belli değilde akdeniz anemisi olma ihtimalide yüksek tabiii
çok kötü sayılmaz cnm ama mayonezi sevmedim....Sabah:
2 kaynamış yumurta,
bir çay kaşığı kadar mayonez,
Azcık maydonozlu pul biberli,
Öğlen:
Tavuk göğsü ızgara,
Akşam:
6 kaşık patates salatasıolmadı hiç,
Ama aceleyle yedim napıyım
Zaten yarın başlıyorum dukan'a atağa diye valla,
30 dk leslie yaptımm
demek ki bu gece leptin hormonun çalışmadı cnm....Evett ..
Bu sefer bana kızabilirsiniz.
Bu saatte badem ve ayran tükettim.
Ayran problem değil de badem :26:
bugün kesin deniycem bunnu... türk kahvesini çok severim zati...
Artık yemek yapıyorum çünküü ..
Üşengeçlik yok ..
Ben de yeni öğrendim tatlı isteğini alıyor.
1 bardak süt, 1 çay kaşığı türk kahvesi, çay kaşığının ucuyla tarçın.
Sonra pişiriyorsun.
ımm harika ..
:78: bol bol sıkılaştırıcı kremlerden sür cnm en azından cilt toplanır... sporlada kasları toplıycn artıkın...bu arada kızlar ya kilo alıp vermekten goguslerim iice sarktı ya spor hocam sporla biraz toparlarız dedi ama toparlancak gibi degil estetik şart dikleştirmek yani silikon mlikon olaylarıyla hic isim olmazzzz ama tırsıyorumda hee
aminnnnnn cnm inş....Ayy günaydın canım, Allah kavuştursun ağlama 3 gün hemen geçer Allah başka ayrılık vermesin ya...
Kızlar günaydınnnn
Sabah 6'ya saat kurdum 25 geçe anca uyanabildim,
Şimdiye kadar da leslie yaptım 2,5 mil
Kalkıp duş alıp kahvaltı yapıp işe gitcem işyerinde devam ederizzz
Tartıldım canım,
Artık hazırsın bence atağa ne dersin
Tartıldı bu aralarda hiç?
Ay canım benim biz de seni seviyoruz,canlarım benim yaaa. çok duygulandım gerçekten gözlerim dolu dolu oldu. nasıl merak etmişsiniz. tamda netin bozulacağı yuttu. açıkcası patlamaya yakın değildik çok şükür o aklıma gelmedide,normalde hemen damladığım için merak edeceğinizi tahmin etmiştim. neve mesaj yazmıştım oda sağolsun iletmiş..kızlar ben sizi sevmeyeyimde kimi seveyimm..gerçek hayatta kız kardeşim yok ama burdakiler kardeş değilde ne Allah aşkına. canlarım yaaa. çok seviyorum sizi egrçekten..aha içime basasım geldi. maalesef şimdi çıkmam lazım. internet yoktu akşam yapamadım okulun ilk günleri bizim yoğun oluyo çıktı vs almam lazım. öpüyorum sizi ne kadar mutlu oldum anlatamam bu ilginizden dolayı.
Çok mu yedin ?Evett ..
Bu sefer bana kızabilirsiniz.
Bu saatte badem ve ayran tükettim.
Ayran problem değil de badem :26:
ayyyyyyyyyy bende istiyorum aşkkkkkkk uleeeeeeenAllah mutlulugunuzu daim etsin canım öylemi denir bilemedim pek anlamam bu tür konusmalardan ama iyi dileklerim sizin içüün
ben de onu düşünüyorum ya bu kadar cabala kilo ver git hamile kalvallaha en az bir beş sene cocuk istemiyorm hoş sanki kocam varda istemiyorum bekara karı bosamak kolay derler ya
geçmiş olsun canımcımmmm
sabah yedigin içüün bir sorun olmaz canım yaa bütün gün dengeleyebilirsin daha az yersin yakarsın vs vs
evet arada bir beyni de doyurmak lazım hepten kısıtlarsan sonunda kıtlıktan çıkmış gibi saldırırsın yemeklereeeee
Sen ne iş yapıyordun canım söyediysen de unuttum k.bkma yaYa sorma deneyimsizim dedim sustum tepeme çıktılar,
Ama bu ay da geçsin konuşcam ya maaşıma zam yapın ya da birini alın diye,
Aldığım maaşda çok komik yaa gülüyorum halime ama napıyım daha iyi bir fırsat çıkmadı,
Ben de evde oturamam devam ediyorum ben de...
nedir kızım bizim bu işten çektigimizz ben de bu akşam saat 9du çıktım işten yaa ayy artık iice sinir stresde yapmaya basladım zaten cok stresli yogun bir isim var birde ben sinirleninceama yenisini bulmadan da cıkamam of offffffffffffffff
Aaa evet ben de kışın diyet yaparken regl döneminde canım tatlı çekerse süte tarçın atıp içiyordum
Artık yemek yapıyorum çünküü ..
Üşengeçlik yok ..
Ben de yeni öğrendim tatlı isteğini alıyor.
1 bardak süt, 1 çay kaşığı türk kahvesi, çay kaşığının ucuyla tarçın.
Sonra pişiriyorsun.
ımm harika ..
Ya yumurta yedim ya ben hiç mayonezli denemedim de,bende kan ilacı kullanıyorumm yaaaa ayhh sabah sabah bir kilo demir yemiş gibi oluyorum
canımm o mayonez ne kız sabah sabahh
hic olmamis canım ya :2::2: biraz dikkat etmezsen bu gidisle bence üste kilo alırsın co fazla karboo var
hoşgeldinnnn ex kaptisim napıyorsun ne var ne yok
evet bunu bende duymustum süt olayını
bende hurma yedim hurmalı tatlı tarifi vermissin canımı istettin
Gülçin mayonezle maydonozla renklendir diyince denedim azcık çay kaşığı kadar,
Hiç sormaaa,saol cnm olmassa mail adresimi verebilirim...
geçmiş olsun cnm...
bende çok dürüstüm masaldan azar yiceğimi bile bile bütün kaçamaklarımı söyledim bugüne kadar... deli cesareti var galiba...
çok güzel menü cnm kahveyi de merak ettim...
benim de demir eksikliğim geçmiyor alıştım artık onla yaşamaya...bu arada badem ceviz bunlarda da bol bol var çok tüketmek lasım...
çok kötü sayılmaz cnm ama mayonezi sevmedim....
demek ki bu gece leptin hormonun çalışmadı cnm....
bugün kesin deniycem bunnu... türk kahvesini çok severim zati...
:78: bol bol sıkılaştırıcı kremlerden sür cnm en azından cilt toplanır... sporlada kasları toplıycn artıkın...
aminnnnnn cnm inş....
sabah sabah pek çalışkansın maşşallah....
Yataktan zor attım kendimi valla aslında 6 da kalksam daha çok yapardım bundan sonra 6 da kalkcam artıkın
20.09.2011 MESAJ SAYIMLARI
eskibirmasal: 50
elisya: 18
hulk: 13:81:
elmaliturta: 8
ferdici: 7
mutedeyyin: 7
irras: 6
balkaymak : 4
triptofan: 4
dryrgp: 3
bugungunlerdenaralık: 0
kızlar dikkatli saydım ama yanlışım varsa affola....
Eline sağlık canım
Aynen öyle yap Melekcim.
Sebze ye ssen bol bol, Derya bir ara tam uygulayamamasına rağmen 2-3 kg vermişti.
günaydın kızlar...
eşimi yolcu ettim... ağladım ağladım....
hemencik cumartesi olsun istiyorum... mesajlarıda sayıcam şimdi.... önce bakıyım siz neler yaptınız...
Kızlar günaydınnnn
Sabah 6'ya saat kurdum 25 geçe anca uyanabildim,
Şimdiye kadar da leslie yaptım 2,5 mil
Kalkıp duş alıp kahvaltı yapıp işe gitcem işyerinde devam ederizzz
ya yapıcam inş.. olmazsa ekmeksiz, yemeklerden yiyim, çakmasınlar
bu hafta dinlenip, iyi kilo verirsem yine devam edicem bu diyete
ağlama gülüm ya, benmkide gitti geldi :) boşuna ağlamışım
aferin kız sana...
sonunda dediğini yaptın.inş. böyle devam eder
Saol cnm....ağlama gülüm ya, benmkide gitti geldi :) boşuna ağlamışım
:
Çabuk geçer üzülme ya...Saol cnm....
Benimkide gelsin bi an önce yaa... zaten gelceği günü ertesi günü doğum günü... cumartesi sabahı çok aydınlık bi sabah olcak bana... inş...
kızlar sabah kahvaltım
yarım dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
1 yumurta
2 dlm peynir ve siyah çay....
Çabuk geçer üzülme ya...
Ayy nasıl severmiş kocasını, okuyunca senin yazdıklarını evlenesim geldi,
Ben hep ayrıyım ya özlemek filan artık doğal unutuyorum bazen özlediğimi bile
Afiyet olsun canım sen annenlere gitmiyecekmiydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?