Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy gene kimse kalmadı bende yatayım bari sabahları cok zor uyanrı oldum artık ay yeterrrrrrrr diye bagırasım var valla of offfff olmadıki zengin bir babam yada kocam hadi herkese ii gecelerrrrr

İyi gecelerr

Ayy o kilo alıp verip çok zor ya ..

Boşver turtam yenisini bul ya bu çok kıskanılır sürekli geziyor

Ayy özür dilerim, hafif diye sizinle de paylaşayım dedim ..

iyi geceler fistik.. Bulcaksin zengin kocayi ben sana inaniyorum, hatta ilk cocugunuzun adini "Asansör" koyacaksiniz

Ayy sorma ya
Neler dedi kıskançlıktan
Tamamen vazgeçtim artık çocuktan.
Ben de hiç uyuyamıyorum gece 5-6-7 sabah 9-10
[/QUOTE]

haha ben de bazen hic cocuk istemiyorum, bazen de 5 tane istiyorum aslinda 1 tane erkek cocugu istiyorum, aslinda 1 tane de kiz istiyorum ne bileyim ruh halime gore fikrim degisiyor galiba
ben de bi ara sabah 9da yatiyodum aksam 5e kadar uyuyodum.. Bu aralar düzellttim ama en gec 3.30ta falan yatiyorum 11de falan da kalkiyorum.. Okullar baslayacak valla sen de uykunu düzene sokmaya calishaha ben de bazen hic cocuk istemiyorum, bazen de 5 tane istiyorum aslinda 1 tane erkek cocugu istiyorum, aslinda 1 tane de kiz istiyorum ne bileyim ruh halime gore fikrim degisiyor galiba
ben de bi ara sabah 9da yatiyodum aksam 5e kadar uyuyodum.. Bu aralar düzellttim ama en gec 3.30ta falan yatiyorum 11de falan da kalkiyorum.. Okullar baslayacak valla sen de uykunu düzene sokmaya calis

Ayy sorma ya
Neler dedi kıskançlıktan
Tamamen vazgeçtim artık çocuktan.
Ben de hiç uyuyamıyorum gece 5-6-7 sabah 9-10

haha ben de bazen hic cocuk istemiyorum, bazen de 5 tane istiyorum aslinda 1 tane erkek cocugu istiyorum, aslinda 1 tane de kiz istiyorum ne bileyim ruh halime gore fikrim degisiyor galiba
ben de bi ara sabah 9da yatiyodum aksam 5e kadar uyuyodum.. Bu aralar düzellttim ama en gec 3.30ta falan yatiyorum 11de falan da kalkiyorum.. Okullar baslayacak valla sen de uykunu düzene sokmaya calishaha ben de bazen hic cocuk istemiyorum, bazen de 5 tane istiyorum aslinda 1 tane erkek cocugu istiyorum, aslinda 1 tane de kiz istiyorum ne bileyim ruh halime gore fikrim degisiyor galiba
ben de bi ara sabah 9da yatiyodum aksam 5e kadar uyuyodum.. Bu aralar düzellttim ama en gec 3.30ta falan yatiyorum 11de falan da kalkiyorum.. Okullar baslayacak valla sen de uykunu düzene sokmaya calis[/QUOTE]

Ben çocuğu kucağıma alsam benimle ilgilenmiyor der ki
Neyse istememekte haklıymışım.

Sokacağım da uyku tutmayınca düzene girmiyor ki.
Uyumak istiyorum uyuyamıyorum

günaydın kızlar...
eşimi yolcu ettim... ağladım ağladım....
hemencik cumartesi olsun istiyorum... mesajlarıda sayıcam şimdi.... önce bakıyım siz neler yaptınız...

günaydın kızlar...
hemencik cumartesi olsun istiyorum... mesajlarıda sayıcam şimdi.... önce bakıyım siz neler yaptınız...

Ayy günaydın canım, Allah kavuştursun ağlama 3 gün hemen geçer Allah başka ayrılık vermesin ya...

Kızlar günaydınnnn

Sabah 6'ya saat kurdum 25 geçe anca uyanabildim,

Şimdiye kadar da leslie yaptım 2,5 mil

Kalkıp duş alıp kahvaltı yapıp işe gitcem işyerinde devam ederizzz

Soruları buluyumda dur sen cevapla ben bir deneyeyim benim mailimle yapacak mı
saol cnm olmassa mail adresimi verebilirim...
geçmiş olsun cnm...
bende çok dürüstüm masaldan azar yiceğimi bile bile bütün kaçamaklarımı söyledim bugüne kadar... deli cesareti var galiba...
çok güzel menü cnm kahveyi de merak ettim...
düzelmeyen demir eksikliği anemisi için hoş omu oda belli değilde akdeniz anemisi olma ihtimalide yüksek tabiii
benim de demir eksikliğim geçmiyor alıştım artık onla yaşamaya... bu arada badem ceviz bunlarda da bol bol var çok tüketmek lasım...
çok kötü sayılmaz cnm ama mayonezi sevmedim....
Evett ..
Bu sefer bana kızabilirsiniz.
Bu saatte badem ve ayran tükettim.
Ayran problem değil de badem :26:
demek ki bu gece leptin hormonun çalışmadı cnm....
bugün kesin deniycem bunnu... türk kahvesini çok severim zati...

:78: bol bol sıkılaştırıcı kremlerden sür cnm en azından cilt toplanır... sporlada kasları toplıycn artıkın...
Ayy günaydın canım, Allah kavuştursun ağlama 3 gün hemen geçer Allah başka ayrılık vermesin ya...
aminnnnnn cnm inş....
Kızlar günaydınnnn

sabah sabah pek çalışkansın maşşallah....

mesajları sayıp geliyorum....
zati 3 gün başınızdayım artık... forum bekçiliği yaparım.... 3 gün sıkı bi karatay yapıyım... kilo vermiş olarak çıkıyım karşısına... bide kuaföre fln gitcem saçımı boyatçam v.s hem canım sıkılmaz hem vakit geçer... pazarda d. günü birazda hediye alarak oyalanırım...

19.09.2011 MESAJ SAYIMLARI

eskibirmasal: 70 :

mcrgozde: 23

balkaymak: 23

hulk: 22

triptofan: 20

mutedeyyin: 16 :92::87::81:

ferdici: 9 :92:

irras: 9

elmaliturta: 7

dryrgp: 6

elisya: 5

bugungunlerdenaralık: 0

20.09.2011 MESAJ SAYIMLARI

eskibirmasal: 50

elisya: 18

hulk: 13 :81:

elmaliturta: 8

ferdici: 7

mutedeyyin: 7

irras: 6

balkaymak : 4

triptofan: 4

dryrgp: 3

bugungunlerdenaralık: 0

kızlar dikkatli saydım ama yanlışım varsa affola....

Artık hazırsın bence atağa ne dersin
Tartıldı bu aralarda hiç?
Tartıldım canım,
75-76 arası çıkıyorum sabah uykuluydum tam gramına bakamadım
Ay canım benim biz de seni seviyoruz,
İyisin çok şükür, kolay gelsin sana...

Evett ..
Bu sefer bana kızabilirsiniz.
Bu saatte badem ve ayran tükettim.
Ayran problem değil de badem :26:
Çok mu yedin ?

Aynen öyle yap Melekcim.
Sebze ye ssen bol bol, Derya bir ara tam uygulayamamasına rağmen 2-3 kg vermişti.

ya yapıcam inş.. olmazsa ekmeksiz, yemeklerden yiyim, çakmasınlar
bu hafta dinlenip, iyi kilo verirsem yine devam edicem bu diyete

günaydın kızlar...

ağlama gülüm ya, benmkide gitti geldi :) boşuna ağlamışım

Kızlar günaydınnnn

aferin kız sana...
sonunda dediğini yaptın.inş. böyle devam eder

Günaydınlar !!!

:118: :118: :118:

Kızlar nasılsınız bakalım bugün?

:79: :79: :79:

Hilal'cim
Bugün görümcemlere gideceğiz.Orada kalabilirm.Kalsamda büyük bi ihtimal öğlen buradayım.
Gelemezsem haberin olsun...

İnşallah yaa ben de sabah hem yaptım hem de kendi kendime her sabah kalk bundan sonra telkinde bulundum ama inş. kalkarım

Hilal;
Yada bugün kalori sayıp, 2 gün devam mı etsem?
Off kafam karıştı iyice... Bu diyeti yaparken çok halsiz oluyorum ben, başım ağrıyor hep..
Ordada iyi hissedemem ben kendimi.. En iyisi bugün kalori sayayım.. Yarından itibaren tam 5 gün yaparım ...
Off ya, ne güzel gidiyordum.. :44:

kızlar sabah kahvaltım

yarım dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
1 yumurta
2 dlm peynir ve siyah çay....

Saol cnm....
Benimkide gelsin bi an önce yaa... zaten gelceği günü ertesi günü doğum günü... cumartesi sabahı çok aydınlık bi sabah olcak bana... inş...
Çabuk geçer üzülme ya...
Ayy nasıl severmiş kocasını, okuyunca senin yazdıklarını evlenesim geldi,
Ben hep ayrıyım ya özlemek filan artık doğal unutuyorum bazen özlediğimi bile

kızlar sabah kahvaltım

yarım dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
1 yumurta
2 dlm peynir ve siyah çay....

Afiyet olsun canım sen annenlere gitmiyecekmiydin ?

gidicem cnm ama akşam gidicem... dün doğalgaz döşendi bitti ama evin baştan aşağı elden geçmesi lasım... her yeri kazdılar tozlar her yere dağıldı... bu arada diz kapağımı zorlamışım ağrıyor baya...

evlen kuzum evlenmek güzel eğer seviyorsan... bana herkes evlenme demişti... başına dert mi arıyosun dediler... ama ben 1,5 yıldır hiç pişman olmadım.... Allah'ta hiç pişman etmesin inş... darısıda size olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…