- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
evlen kuzum evlenmek güzel eğer seviyorsan... bana herkes evlenme demişti... başına dert mi arıyosun dediler... ama ben 1,5 yıldır hiç pişman olmadım.... Allah'ta hiç pişman etmesin inş... darısıda size olsun...
Zorlama kendini gündüzleri yavaş yavaş yap hem zaman geçsin,gidicem cnm ama akşam gidicem... dün doğalgaz döşendi bitti ama evin baştan aşağı elden geçmesi lasım... her yeri kazdılar tozlar her yere dağıldı... bu arada diz kapağımı zorlamışım ağrıyor baya...
evlen kuzum evlenmek güzel eğer seviyorsan... bana herkes evlenme demişti... başına dert mi arıyosun dediler... ama ben 1,5 yıldır hiç pişman olmadım.... Allah'ta hiç pişman etmesin inş... darısıda size olsun...
Bende 3 senenin nasıl geçtiğini anlamadım
hep öyle gider inş cnm...Bende 3 senenin nasıl geçtiğini anlamadım
Zorlama kendini gündüzleri yavaş yavaş yap hem zaman geçsin,
Aminnn, Allah mutluluğunuz daim etsin maşallah varya böyle evlilikleri görünce insan seviniyor,
Çünkü o kadar kötü örnekler var ki valla gözü korkuyor insan,
Hele de evlenince ilginin sevginin azalmasından korkarım ben baksana sen de aynı belki daha fazla maşallah valla...
Maşallah canım ya imreniyorum ne güzel sevdiklerinizle mutlusunuz Allah daha da mutlu etsin inşallah,
oy maşallah subhanallahhh hep böyle devam etsin inşBende 3 senenin nasıl geçtiğini anlamadım
aminnnnnngidicem cnm ama akşam gidicem... dün doğalgaz döşendi bitti ama evin baştan aşağı elden geçmesi lasım... her yeri kazdılar tozlar her yere dağıldı... bu arada diz kapağımı zorlamışım ağrıyor baya...
hep öyle gider inş cnm...
inş cnm seninde herşey istediğin gibi olur....
ferdicim alıntılamıştım ama gelmemiş mesajın geçmiş olsun....
Saol cnm....
Benimkide gelsin bi an önce yaa... zaten gelceği günü ertesi günü doğum günü... cumartesi sabahı çok aydınlık bi sabah olcak bana... inş...
selam fıstıklarrrrr sonunda geldim hastaneden sonuçlarımı haftaya alıcam hemşireee ara ara zor buldu damarııı yaaa
Allah kavuştursun.. Sen de diyetini yaparsın, pazar günü için güzel bi sürpriz hazırlarsın.. Hemen geçer zaten 3 gün ne ki..
Geçmiş olsun canım.. Hemşirenin damarı bi türlü bulaması da çok fena bir şey, feci canın acıyorr
elisyacm senin mesajınıda alıntıladım ama gelmemiş... noluyo bugün bu mesajlara anlamadım...oy maşallah subhanallahhh hep böyle devam etsin inş
aminnnnnnama insanlar bazen değişiyo evlenince ya bende ondan korkuyorum
saol balım kaymağımm rabbim ağız tadlarınızıı bozmasın kem gözlerden korusunn
günaydın kızlar...
eşimi yolcu ettim... ağladım ağladım....
hemencik cumartesi olsun istiyorum... mesajlarıda sayıcam şimdi.... önce bakıyım siz neler yaptınız...
Kızlar günaydınnnn
Sabah 6'ya saat kurdum 25 geçe anca uyanabildim,
Şimdiye kadar da leslie yaptım 2,5 mil
Kalkıp duş alıp kahvaltı yapıp işe gitcem işyerinde devam ederizzz
saol cnm olmassa mail adresimi verebilirim...
geçmiş olsun cnm...
bende çok dürüstüm masaldan azar yiceğimi bile bile bütün kaçamaklarımı söyledim bugüne kadar... deli cesareti var galiba...
çok güzel menü cnm kahveyi de merak ettim...
benim de demir eksikliğim geçmiyor alıştım artık onla yaşamaya...bu arada badem ceviz bunlarda da bol bol var çok tüketmek lasım...
çok kötü sayılmaz cnm ama mayonezi sevmedim....
demek ki bu gece leptin hormonun çalışmadı cnm....
bugün kesin deniycem bunnu... türk kahvesini çok severim zati...
:78: bol bol sıkılaştırıcı kremlerden sür cnm en azından cilt toplanır... sporlada kasları toplıycn artıkın...
aminnnnnn cnm inş....
sabah sabah pek çalışkansın maşşallah....
mesajları sayıp geliyorum....
zati 3 gün başınızdayım artık... forum bekçiliği yaparım....3 gün sıkı bi karatay yapıyım... kilo vermiş olarak çıkıyım karşısına... bide kuaföre fln gitcem saçımı boyatçam v.s hem canım sıkılmaz hem vakit geçer... pazarda d. günü birazda hediye alarak oyalanırım...
20.09.2011 MESAJ SAYIMLARI
eskibirmasal: 50
elisya: 18
hulk: 13:81:
elmaliturta: 8
ferdici: 7
mutedeyyin: 7
irras: 6
balkaymak : 4
triptofan: 4
dryrgp: 3
bugungunlerdenaralık: 0
kızlar dikkatli saydım ama yanlışım varsa affola....
Tartıldım canım,
75-76 arası çıkıyorum sabah uykuluydum tam gramına bakamadım
Ay canım benim biz de seni seviyoruz,
İyisin çok şükür, kolay gelsin sana...
Çok mu yedin ?
ayyyyyyyyyy bende istiyorum aşkkkkkkk uleeeeeeenAllah mutlulugunuzu daim etsin canım öylemi denir bilemedim pek anlamam bu tür konusmalardan ama iyi dileklerim sizin içüün
ben de onu düşünüyorum ya bu kadar cabala kilo ver git hamile kalvallaha en az bir beş sene cocuk istemiyorm hoş sanki kocam varda istemiyorum bekara karı bosamak kolay derler ya
geçmiş olsun canımcımmmm
sabah yedigin içüün bir sorun olmaz canım yaa bütün gün dengeleyebilirsin daha az yersin yakarsın vs vs
evet arada bir beyni de doyurmak lazım hepten kısıtlarsan sonunda kıtlıktan çıkmış gibi saldırırsın yemeklereeeee
Sen ne iş yapıyordun canım söyediysen de unuttum k.bkma ya
Aaa evet ben de kışın diyet yaparken regl döneminde canım tatlı çekerse süte tarçın atıp içiyordum
Ya yumurta yedim ya ben hiç mayonezli denemedim de,
Gülçin mayonezle maydonozla renklendir diyince denedim azcık çay kaşığı kadar,
Hiç sormaaa,
Yataktan zor attım kendimi valla aslında 6 da kalksam daha çok yapardım bundan sonra 6 da kalkcam artıkın
Eline sağlık canım
Valla çok yedim bademi ya.
Ayran zaten serbestti de.
Nasıl sıkılmıştım öyle bir yedim kii ..
Günaydınlar !!!
:118: :118: :118:
Kızlar nasılsınız bakalım bugün?
:79: :79: :79:
Tünaydın Melekcimm ..
Seni çok iyi anlıyorum.
Sözde alışmış olmam gerekli ama her ayrılıkta çok kötü hissederim ..
3 gün gelip geçecek ama ..[/B]
Sana inanamıyorum.
Harikasınn !!
İdolüm olmak üzeresin.
Hiç saklamaz ya o kadar kızmamı göze alır her seferinde
Kahveyi sevenler için hoş oldu ama aslında pek kahve gibi değildi ayrı katagoride güzel.
Leptin hormonum salgılanmadı ve ben kendimi çok suçlu hissediyorum
Acıkıp da yemedim bir de hep kendimi kontrol ederdim bu sefer sıkıntıyla deliriverdim.
Annene gitmiyor musun Özlemcim ?
Ohh bu 3 gün belki de sana yarayacak iyi olmuştur.
Bol bol bol spor yap bence.
Hilal'cim
Bugün görümcemlere gideceğiz.Orada kalabilirm.Kalsamda büyük bi ihtimal öğlen buradayım.
Gelemezsem haberin olsun...
Hilal;
Yada bugün kalori sayıp, 2 gün devam mı etsem?
Off kafam karıştı iyice... Bu diyeti yaparken çok halsiz oluyorum ben, başım ağrıyor hep..
Ordada iyi hissedemem ben kendimi.. En iyisi bugün kalori sayayım.. Yarından itibaren tam 5 gün yaparım ...
Off ya, ne güzel gidiyordum.. :44:
kızlar sabah kahvaltım
yarım dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
1 yumurta
2 dlm peynir ve siyah çay....
gidicem cnm ama akşam gidicem... dün doğalgaz döşendi bitti ama evin baştan aşağı elden geçmesi lasım... her yeri kazdılar tozlar her yere dağıldı... bu arada diz kapağımı zorlamışım ağrıyor baya...
selam fıstıklarrrrr sonunda geldim hastaneden sonuçlarımı haftaya alıcam hemşireee ara ara zor buldu damarııı yaaa
merhaba kızlar şuan internetin olduğuna şükretmeliyim çünkü kendileri dün hiç ama hiç yoktular... kızlar isyan etti artık bir internet bağlantısı 2 senedir düzeltilmez mi ya?
dün yediklerim
kahvaltı:
2 sosis
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 domates
yarım salatalık
yeşil çay
öğle:
balık ekmek(sadece içini yedim)
ayran
akşam:
yarım kase yayla çorbası
1 tabak patlıcan musakka
Günaydın kızlar.. Kalvaltım;
1 form çayı
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne
Çok halsizim bugün nasıl spor yapıcam bilmiyorumkolumu kaldırasım gelmiyor
elisyacm senin mesajınıda alıntıladım ama gelmemiş... noluyo bugün bu mesajlara anlamadım...
saolun canlarım yaa....beklediğim bazı insanlar var belki ararlarda allah kavuştursun falan derler diye... ama nerde... Allah'tan siz varsınız...
anneme akşam gidicem cnm şimdi bi arkadaşıma gidicem kafa dağıtırım hem... ya kociş gitti izzmirde hava kapandı güpgüneşli hava yağmur havasna döndü...
bademi de takma cnm çok kan yapsın bol bol inş yağ yapmasın... hem bugün telafi edersin sen....
bende ishl olmuşum sabahtan beri tuvaletten çıkamadım bi bardak kolaya aspirin atıp içtim ilaç yoktu...
Kızlar bu arada canım çok sıkkın ..
Kaç günden beri regl olacağıum diye sıkıntım var zaten.
Sürekli gerginim.
Şimdi bir de dün gece konuşurken olanları anlattı.
Orada durumlar baya karışacak gibi duruyor.
Bir de bileğinde tendon zedelenmesi varmış ayağının üstüne basamıyor.
Off moralim iyice bozuldu ..
Dua edin olur mu bize ? :26:
canım yüreğini ferah tut olmas bişiycikler... Allah hepsinin yardımcısı olsun... ayağında problem varsa onu bi yerlerede yollamazlar bu ara... avantaj olur belki...
Tamam Melekcim.
İyi eğlenceler sana.
Aslında ben tek tip diyetleri zamanında bol bol denemiş bir insan olarak hiç önermiyorum ve çok sağlıksız geliyor.
Ama düzenli değil de değişiklik olsun diye yaptığından dikir belirtmemiştim bu konuda.
Bence de az az ye bugün her şeyden.
Ama az bak ..
Kızlar bu arada canım çok sıkkın ..
Kaç günden beri regl olacağıum diye sıkıntım var zaten.
Sürekli gerginim.
Şimdi bir de dün gece konuşurken olanları anlattı.
Orada durumlar baya karışacak gibi duruyor.
Bir de bileğinde tendon zedelenmesi varmış ayağının üstüne basamıyor.
Off moralim iyice bozuldu ..
Dua edin olur mu bize ? :26:
Ya zaten bende bu tip şeyleri her zaman yapmıyorum biliyorsun, genelde kalori sayıyorum.
Ama azıcık hızlansın diye böyle bişeye başvurdum.
Kahvaltımı yaptım, bakalım gitmicez galiba ...
Görümcem bi düğüne gidcekmiş,eşimde abimlere gidelim diyor.
Bakalım zaman ne gösterecek...
inş. birşey olmaz. Allah yardımcıları olsun hepsinin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?