Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun hilalcim birşeycik olmaz endişelenme sen kuzum

Arkadaşlar kalorisepetinden, 8 marta kadar 47 kilo olmak için bi öneri verdim, oda bana 999 kalori verdi :))
1000 kalori işte. Eğer o zamana kadar günde 1000 kaloriyi aşmazsam inş. veririm. 47 olmasamda olur ya.. 55 falan olim yeter

zaten bende hedef kaloriyi az yaptım ki, aşmayayım diye... Yanındada her gün 30 dk. yada 1 saat zumba yaptım tamamdır...

Ya kzılar ben hergün spor yapmak istiyorum ama yapamıyorum.Bazen müsait olamıyorum.Sizce kendime gün belirlemeli miyim? mesela atıyorum, haftada 4 gün iyimidir? 1 gün yapıcam 1 gün yapmıcam mesela...

Pazartesi yaptıysam, salı kemer takarım... Nasıl olur, bilemedim..

Bazen 2 gün üst üste yapamadıgım oluyor, bu seferde salıyorum kendimi.. Böyle planlı olsa daha iyi olacak sanki.. :26:

canım öyle yaparsan da mesela spor yapmayacağın güne gelirsin içinden spor yapmak gelse de bugün boş günüm yarın yaparım deyip o gelen şevki de yollamış olursun ben yapıyordum şahsen o yüzden en mantıklısı yapabildiğin an yapmak arada yapamadığımız anlar hepimizin oluyor mesela ben de dün yapamadım canım kendini öyle şartlama yani bence

neler yaptım?
dumble yaptım,sopayla hareketler yaptım,100 mekik,15 dk. adım aletimde adım attım (baldır ve kalça geliştiriyor)

içtiğim su henüz 1 lt falan oldu ama içicem daha tabi

Evet, her zaman müsait olamıyorum zaten .. dediğin gibi müsait zamanlarda yapmak en iyisi...
Ama ben biraz tembelim yani bir şartlandırma olmadı mı yapamıyorum, bu kiloyuda eşimle iddiaya girdik diye bu kadar gaza gelerek vermek istiyorum

Bilmem kii... yinede ben günlük çetere gibi bişi tutayım, en azından hangi gün ne kadar yapmısım onu bilirim..

evet o seni motive edebilir bak salı ne kadar yapmışım bugün de o kadar yapayım gibi, iyi fikir

Melekcim aslında bana sadece kaloriyi göz önüne almak bir noktaya kadar diye düşündürüyor.
Ben gün boyu bir paket çikolata yiyeyim karelerden 500 kalori, sen bu 500 kalorini sebze ve protein olarak harca.
Hangimiz daha çok kilo verir ?
Spor konusuna gelince bence de bir düzen belirleme, bir yerde okumuştum mesela sürekli bir rut,nde yapılan spor belli bir süre sonra etkisini azaltırmış.
O yüzden aklına geldikçe, isteğin oldukça yapman daha iyi bence.
Haftada 3ten fazla olması yeterli.

neler yaptım?
dumble yaptım,sopayla hareketler yaptım,100 mekik,15 dk. adım aletimde adım attım (baldır ve kalça geliştiriyor)

içtiğim su henüz 1 lt falan oldu ama içicem daha tabi

Ohh çok iyi olmuş.
Bu iç bacaklarımız var ya, bir çok yerde okudum vücudunu inceltipte iç bacakları kalın olduğundan pantolonlar güzel durmayan kişiler varmış.
Çünkü iç bacaklar kolay kolay çalışmıyormuş.
Bunun için de yastığı bacağının arasına alıp sıkıp bırakman işe yararmış.
Günde 100 tane ile başlanabilirmiş.

selam kızlar ,nasılsınız ,ferdicim,eski bir masal,neysecim ,nasıl gidiyor ,başka ismini söylemeyip eski dönemden arkadaşlarımı öpüyorum ,yeni arkadaşlara da merhaba diyorum ,kızlar sabredin 3 ay sonra gelicim aranıza şuanda 64.6 yım ,rabiş hatırlarmısı 63 le girmiştim bu topige 57 le çıkmıştım çok şükür aşırı kilo almıyorum ama yürüyorum her gün yarım saat bir saat arası gibi bir süre doğumdan çıktıktan sonraki hafta bende sizi takip edicem aşırı diyet yapamam ama ,listelerinizden faydalanırım ,çok yememek konusunda kendimi frenlerim falan filan işte hepiniz allaha emanetsiniz

Hoşgeldin ..
İyiyiz biz sen nasılsın ?
6 aylık mı şimdi bebişin ?
Maşallah çok iyi durumun, az almışsın gerçekten kiloyu.
Emzirme döneminde süt yapsın diye her şeyi yemediğin sürece zaten kilo vermen çok kolay olacaktır, o yüzden o dönemi güzel değerlendirmen de iyi olacaktır.
Sağlıklı bir şekilde al bebeğini kucağınada mutluluğuna mutluluk kat.

Ederiz canim.. Tüm askerlerimizi korusun Rabbim..Sen de üzme kendini.. Gececek bu günler de

Ben de aynisini düsünüyorum.. Hergün spor yapmak istiyorum ama bazen icimden gelmiyor, biraktim mi tam birakiyor.. Gün belirlemicem haftada 4 gün dicem.. o 4 gün üstüste mi olur araliklarla mi olur artik keyfime kalmis ama yine de bugün de sporumu yapicam

Teşekkür ederim ..
Hmm bak o olabilir haftada 4 gün diyebilirsin mantıklı.
Ama günleri belirlememek lazım diye düşünüyorum
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…