Kızlar bu arada canım çok sıkkın ..
Kaç günden beri regl olacağıum diye sıkıntım var zaten.
Sürekli gerginim.
Şimdi bir de dün gece konuşurken olanları anlattı.
Orada durumlar baya karışacak gibi duruyor.
Bir de bileğinde tendon zedelenmesi varmış ayağının üstüne basamıyor.
Off moralim iyice bozuldu ..
Dua edin olur mu bize ? :26:
Afiyet olsunn ..
Ayy ne güzeldir deniz kenarında balık ekmek.
geçmiş olsun hilalcim birşeycik olmaz endişelenme sen kuzum
off hemde nasıl güzel canım ya karşında deniz rüzgar püfür püfür esiyor...
İnşallah Gözdecim, inşallah bir şey olmaz.
Off ya zaten çok bunaldım nasıl güzel geldi ..
bunaşdıysan azıcık dolaşmaya çıksana canım iyi gelir
Hiç ama hiç dışarı çıkasım gelmiyor ki hele bu şekilde olunca.
Akşam üstü yine de biraz çıkabilirim sanırım hava serinlesin de.
burda hava çok serin yağmur yağacak orası sıcak mı?
çık canım çık iyi gelir biraz
Arkadaşlar kalorisepetinden, 8 marta kadar 47 kilo olmak için bi öneri verdim, oda bana 999 kalori verdi :))
1000 kalori işte. Eğer o zamana kadar günde 1000 kaloriyi aşmazsam inş. veririm. 47 olmasamda olur ya.. 55 falan olim yeter
zaten bende hedef kaloriyi az yaptım ki, aşmayayım diye... Yanındada her gün 30 dk. yada 1 saat zumba yaptım tamamdır...
Ya kzılar ben hergün spor yapmak istiyorum ama yapamıyorum.Bazen müsait olamıyorum.Sizce kendime gün belirlemeli miyim? mesela atıyorum, haftada 4 gün iyimidir? 1 gün yapıcam 1 gün yapmıcam mesela...
Pazartesi yaptıysam, salı kemer takarım... Nasıl olur, bilemedim..
Bazen 2 gün üst üste yapamadıgım oluyor, bu seferde salıyorum kendimi.. Böyle planlı olsa daha iyi olacak sanki.. :26:
canım öyle yaparsan da mesela spor yapmayacağın güne gelirsin içinden spor yapmak gelse de bugün boş günüm yarın yaparım deyip o gelen şevki de yollamış olursun ben yapıyordum şahsen o yüzden en mantıklısı yapabildiğin an yapmak arada yapamadığımız anlar hepimizin oluyor mesela ben de dün yapamadım canım kendini öyle şartlama yani bence
Evet, her zaman müsait olamıyorum zaten .. dediğin gibi müsait zamanlarda yapmak en iyisi...
Ama ben biraz tembelimyani bir şartlandırma olmadı mı yapamıyorum, bu kiloyuda eşimle iddiaya girdik diye bu kadar gaza gelerek vermek istiyorum
Bilmem kii... yinede ben günlük çetere gibi bişi tutayım, en azından hangi gün ne kadar yapmısım onu bilirim..
Arkadaşlar kalorisepetinden, 8 marta kadar 47 kilo olmak için bi öneri verdim, oda bana 999 kalori verdi :))
1000 kalori işte. Eğer o zamana kadar günde 1000 kaloriyi aşmazsam inş. veririm. 47 olmasamda olur ya.. 55 falan olim yeter
zaten bende hedef kaloriyi az yaptım ki, aşmayayım diye... Yanındada her gün 30 dk. yada 1 saat zumba yaptım tamamdır...
Ya kzılar ben hergün spor yapmak istiyorum ama yapamıyorum.Bazen müsait olamıyorum.Sizce kendime gün belirlemeli miyim? mesela atıyorum, haftada 4 gün iyimidir? 1 gün yapıcam 1 gün yapmıcam mesela...
Bazen 2 gün üst üste yapamadıgım oluyor, bu seferde salıyorum kendimi.. Böyle planlı olsa daha iyi olacak sanki.. :26:
neler yaptım?
dumble yaptım,sopayla hareketler yaptım,100 mekik,15 dk. adım aletimde adım attım (baldır ve kalça geliştiriyor)
içtiğim su henüz 1 lt falan oldu ama içicem daha tabi
selam kızlar ,nasılsınız ,ferdicim,eski bir masal,neysecim ,nasıl gidiyor ,başka ismini söylemeyip eski dönemden arkadaşlarımı öpüyorum ,yeni arkadaşlara da merhaba diyorum ,kızlar sabredin 3 ay sonra gelicim aranızaşuanda 64.6 yım ,rabiş hatırlarmısı 63 le girmiştim bu topige 57 le çıkmıştım çok şükür aşırı kilo almıyorum ama yürüyorum her gün yarım saat bir saat arası gibi bir süre doğumdan çıktıktan sonraki hafta bende sizi takip edicem aşırı diyet yapamam ama ,listelerinizden faydalanırım ,çok yememek konusunda kendimi frenlerim falan filan işte hepiniz allaha emanetsiniz
Kızlar bu arada canım çok sıkkın ..
Kaç günden beri regl olacağıum diye sıkıntım var zaten.
Sürekli gerginim.
Şimdi bir de dün gece konuşurken olanları anlattı.
Orada durumlar baya karışacak gibi duruyor.
Bir de bileğinde tendon zedelenmesi varmış ayağının üstüne basamıyor.
Off moralim iyice bozuldu ..
Dua edin olur mu bize ? :26:
Ederiz canim.. Tüm askerlerimizi korusun Rabbim..Sen de üzme kendini.. Gececek bu günler de
Ben de aynisini düsünüyorum.. Hergün spor yapmak istiyorum ama bazen icimden gelmiyor, biraktim mi tam birakiyor.. Gün belirlemicem haftada 4 gün dicem.. o 4 gün üstüste mi olur araliklarla mi olur artik keyfime kalmisama yine de bugün de sporumu yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?