benim de oyle canim, bosver.. Sporu artiririz artik cumaya kadar, oyle telafi ederiz biz de:))
Verirsin, verirsin sen de bu istikrar olduğu sürece verirsin canım,
Kolay gelsin canım,
Tabi yazma zaten nolcak hep yanında değil zaten
Zaten günde 1 saatten fazla spor yapılmaması gerekiyormuş,
Bence de sabah akşam olarak ikiye bölüp yapman daha mantıklı,
Saol canım ehliyet için,
Lazere henüz gitmedim ama hastaneye gideceğim büyük ihtimalle,
İstersen adını veririm İstanbuldayım ama ben,
Bir de Hilal'in dediği bir topik var bulamadım,
Ordan da bilgi edinebilirsin demişti...
Allah kolaylık versin canım benim,
Zor valla kalabalıkla ilgilenmek...
kızlar bugün itibariyle maydonoz kürüne başladım ayrıca 2 günde pirinç lapası yapıcammmm çünkü midem acayip şişşşş dün hiçbişi yemedim yedim akşam 7 gibi sabahta 8 gibi ama karnım davul gibiii şiş varrr tartıyada bi çıktım 64 bu kadar fark eder mi yaaaaa offff:84:[/QUOTE
Ya maydonoz kürü işe yarıyor mu ?
Bir de pirinç lapası hiç yapmadım ama hep duyuyorum böle durgun dönemlerde uygulanabilir aslında,
Ben de bir kür yapıyorum annemin de baskısıylayapıyoruz birlikte,
Limon,zencefil,karanfil,elma,tarçın kaynatıp 2 litre içilecekmiş 2 hafta bakalım etkisi olacak mı
iyi olurr valla canım bende istanbuldayımm hangi hstaneyse denemek istyerim yanii bende
ayy birde benim asansör askımın annesini gördüm rüyamda bana böyle gülümsüyordu yavru köpek veriyordu cok sirindi köpek :44::44: rüyadan anlayan var mı ya gecen sefer benimki bana tertemiz masmavi bir cift ayakkabı veriyordu simdi de anası yavru köpek veriyoröyle iste canlarum olaysız bir günüm gecmiyor bu aralar yaa bende anlamadım gitti dualarınııııııııızaaa ihtiyacım varr !
kimsecikler yokmuuu
selam kızlar naberrr? şu saate kadar ayakkabı baktım ama bulamadım taa cepalara gittim ama istediğim gibi yoktu.eee sizde ne var ne yokk? osman başlayana kadar gelinde muahbbet edelim yahuuu
menüm
kahvaltı:
yarım domates
5 6 zeytin
çay
2 dilim kepek ekmek
öğle:
yeşil çay
light bisküvi
akşam:
yarım kase tavuk çorbası
1 tavuk butu
bol salata
neler yedim yazayım hemencik. sabah 2 bardak süt muzlu
öğlen yeşil fasulye
puding
akşam tavuk döner
ve ayran
şincikde çay.
yarın dukanımın saf pro günü
ne yapsam ya düşün düün aklıma bişe gelmiyo. tavuktanda tiksinecem yakında o yüzden bi süre tavuk yemek stemiyorumn.
kızlaaaar atlas jete basvurcam deyüyodum ya bugun birşey dürttü beni aradım dedimki beni bu sabah sınav için aradılar (tabi yok öle bisey) ama saat kaçtaydı hatırlayamadım onun için aramıstım dedim kadında demezmi 11 deki sınavdır onu kacırdınız ama saat 2dekine gelin bende isyerinden apar topar izin aldım cıktım gittim sınava tabi listede ismim yok ahahah kadına dedim aaaa benide aradınız ismim yok listede neden acaba oda bu sabahmı aradık dedi evet dedim ismimi yazdı yanımda cv yok bu seferde dedim isyerindeydim apar topar cıktım ondan alamadım dedi tamam form doldurun neyse girdim sınava sınav biraz kötü gecti toefl tarzıydı resmen neyse o cokda önemli değilmiş zaten sözlü mülakat önemliymiş artık o kadar sıkıldım ki sınavdan ingilizce ikinci dünya savasında hava ucaklarının savasından vs bahsetmis yok boslukalrı doldurun yuh dedim dalgamı geciyosunuz sonra boy kiloya aldılar sorun cıkmadı sonrada persembe mülakata cagırdılar hersey mulakatıma baglı anlayacağınız ay benim için dua edin :18::18::18::18::18: cebimdede son 50 liram var topuklu ayakkabı almam lazım yarın müdürden banka kartımı kaybettim diye para isticem yoksa ayakkabı falan alamam valla offffff hersey üst üste geldi ya vardır bunda da bir hayır inş. bu sefer olur kızlar ya cok istiyorum gecen sefer kilodan dolayı elendim sırf bu is icin bu kadar kilo verdim ben eger bu sefer de olmazsa vallaha kendimi intihar edicem
öyle ya dimi hilal topiğin canı ciğeri ya.. ters gibi bende yoğundum bu aralar. kızlar ya kimse olmasada yazın gelen olunca cevap verir. ulen irras sana sölüyom mesajların ben geldim ve kimse yokmu dan ibaret. menünü yaz bakim sen onların yerine. sporunu yaz bakeym .neler yedin bugün mesela onu yaz. sıkılmışmış kalk spor yap bakem sen sıkıntı kalacak mı?döverim kız seni üstüne oturur ezerim haaa.. sıkıldım demek yok bak biz öğretmen insanız boş zaman yok bize.sıkılmak yookkk.spor var kitap okumak var etkinlik araştırmak,yarına hazırlanmak var tembellik yokk...bende sıkıldım demk isterdim ya zaman yetmiyor banada hep diyorum yine diyeyim gün 6 saat 28 olsa olmamıııı?perşembe veli toplantısı yapicimm bakalım nasıl geçecek.
uleee karolin gelmişl ya bu bölümde. merak ediyom neler olacak bakalım.çay demledim kızlar gelin beraber içek ya tek tadı çıkmıyoorrr..
iyiy akşamlar canım . bende gizemin menülerini görüp öyle çıkacam gizemi bekliyom. çayımı içeyimde spor yapacam yarım saat. gerçi çok yürüdüm alışveriş sırasında ama yinede kavuşmuşken bandıma yürüycem biraz.
kızlaaaar atlas jete basvurcam deyüyodum ya bugun birşey dürttü beni aradım dedimki beni bu sabah sınav için aradılar (tabi yok öle bisey) ama saat kaçtaydı hatırlayamadım onun için aramıstım dedim kadında demezmi 11 deki sınavdır onu kacırdınız ama saat 2dekine gelin bende isyerinden apar topar izin aldım cıktım gittim sınava tabi listede ismim yok ahahah kadına dedim aaaa benide aradınız ismim yok listede neden acaba oda bu sabahmı aradık dedi evet dedim ismimi yazdı yanımda cv yok bu seferde dedim isyerindeydim apar topar cıktım ondan alamadım dedi tamam form doldurun neyse girdim sınava sınav biraz kötü gecti toefl tarzıydı resmen neyse o cokda önemli değilmiş zaten sözlü mülakat önemliymiş artık o kadar sıkıldım ki sınavdan ingilizce ikinci dünya savasında hava ucaklarının savasından vs bahsetmis yok boslukalrı doldurun yuh dedim dalgamı geciyosunuz sonra boy kiloya aldılar sorun cıkmadı sonrada persembe mülakata cagırdılar hersey mulakatıma baglı anlayacağınız ay benim için dua edin :18::18::18::18::18: cebimdede son 50 liram var topuklu ayakkabı almam lazım yarın müdürden banka kartımı kaybettim diye para isticem yoksa ayakkabı falan alamam valla offffff hersey üst üste geldi ya vardır bunda da bir hayır inş. bu sefer olur kızlar ya cok istiyorum gecen sefer kilodan dolayı elendim sırf bu is icin bu kadar kilo verdim ben eger bu sefer de olmazsa vallaha kendimi intihar edicem
ayy birde benim asansör askımın annesini gördüm rüyamda bana böyle gülümsüyordu yavru köpek veriyordu cok sirindi köpek :44::44: rüyadan anlayan var mı ya gecen sefer benimki bana tertemiz masmavi bir cift ayakkabı veriyordu simdi de anası yavru köpek veriyoröyle iste canlarum olaysız bir günüm gecmiyor bu aralar yaa bende anlamadım gitti dualarınııııııııızaaa ihtiyacım varr !
Günaydın kızlar hemen akşamki menümü yazayım.
Izgara balık salata sonrasında üzüm ve süt mısır
Sabahı yazmıyorum artık sizin gibi günlük tam menğ vereceğim bende.
Melekkkk yakaladım seniii
Nihayet gruptan biri geldiiiiiii
selam kızlar ben geldim gün boyuu hastane yollarındaydım sonuçlarımı aldım herşey temiz çıktı demir oranım birazcık düşük doktor 2 ay daha kullan dedii bende daha ne kadar kullancam dedim tabi bu benim herzaman gittiğim doktor değildi hikayemii hastane yollarındaki serüvenimi bilmiyodu6 ay dedi ama dedim 1,5 yıldır kullanıyorum dedim ozaman sadece adet zamanlarında günde 1 tane al dedi ohhh çok şükür şekr kolestrol falan hepsi iyii allaha şükürr:86: ancak girebildim bide işe geç kaldım diye fırçayı yedimm :84: bende dayanamadım bu sefer siz akşam 8 de gönderirken bişi olmuyo ben bi yere gidincemi oluyo dedim sinirlendim sesimi baya yükselttim şimdi kedi gibi patron hiçbişi demiyoo
geçmişi eve gidince okicam canlarım turtam sana özelliklee yazcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?