Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaaaar atlas jete basvurcam deyüyodum ya bugun birşey dürttü beni aradım dedimki beni bu sabah sınav için aradılar (tabi yok öle bisey ) ama saat kaçtaydı hatırlayamadım onun için aramıstım dedim kadında demezmi 11 deki sınavdır onu kacırdınız ama saat 2dekine gelin bende isyerinden apar topar izin aldım cıktım gittim sınava tabi listede ismim yok ahahah kadına dedim aaaa benide aradınız ismim yok listede neden acaba oda bu sabahmı aradık dedi evet dedim ismimi yazdı yanımda cv yok bu seferde dedim isyerindeydim apar topar cıktım ondan alamadım dedi tamam form doldurun neyse girdim sınava sınav biraz kötü gecti toefl tarzıydı resmen neyse o cokda önemli değilmiş zaten sözlü mülakat önemliymiş artık o kadar sıkıldım ki sınavdan ingilizce ikinci dünya savasında hava ucaklarının savasından vs bahsetmis yok boslukalrı doldurun yuh dedim dalgamı geciyosunuz sonra boy kiloya aldılar sorun cıkmadı sonrada persembe mülakata cagırdılar hersey mulakatıma baglı anlayacağınız ay benim için dua edin :18::18::18::18::18: cebimdede son 50 liram var topuklu ayakkabı almam lazım yarın müdürden banka kartımı kaybettim diye para isticem yoksa ayakkabı falan alamam valla offffff hersey üst üste geldi ya vardır bunda da bir hayır inş. bu sefer olur kızlar ya cok istiyorum gecen sefer kilodan dolayı elendim sırf bu is icin bu kadar kilo verdim ben eger bu sefer de olmazsa vallaha kendimi intihar edicem

Son düzenleme:
ayy birde benim asansör askımın annesini gördüm rüyamda bana böyle gülümsüyordu yavru köpek veriyordu cok sirindi köpek :44::44: rüyadan anlayan var mı ya gecen sefer benimki bana tertemiz masmavi bir cift ayakkabı veriyordu simdi de anası yavru köpek veriyor öyle iste canlarum olaysız bir günüm gecmiyor bu aralar yaa bende anlamadım gitti dualarınııııııııızaaa ihtiyacım varr !

Son düzenleme:

hmm ben hic anlamam ruyadan ama hayrolsun (ayy bunu deyince de aklima ruyaniz hayrolsun teyze geliyo )tamam sana da ederiz dua.. Atlasjete ne olarak basvurdun, boy kilo falan hosteslik mi? Ayy ben de cocukken hostes olmayi cok istiyodum ya, sonra haber spikeri olmak istedim yillarca bu aralar haber spikerligini yine dusunuyorum ama, okul bittikten sonra spikerlik kursuna gitmeyi falan, hayirlisii

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hemen akşamki menümü yazayım.

Izgara balık salata sonrasında üzüm ve süt mısır

Sabahı yazmıyorum artık sizin gibi günlük tam menğ vereceğim bende.

Gunaydin kizlar.. Niye kimse yok?? Sabahki menüm;
4 kepekli biskuviye labne surup yedim.. 4 biskuvi 65 kalori 1 tatli kasigi labnenin kalorisini bilmiyorum

Ben sabah ve öğle menümü yazayım

Sabah bir dilim ekmek şekersiz çay domates peynir yumurta salata

Öğlen menü

Şehriyeli domates çorba-tavuk -patates kızartma-bulgur pilavı-irmik helvası-patlıcanlı yoğurt

Ben

Az çorba-tavuk-az pilav-az patlıcanlı yoğurt

Şimdide çokk açımmmmm

kimsecikler yokmuuu

Maalesef 3 gündür kimsecikler yooookk

selam kızlar naberrr? şu saate kadar ayakkabı baktım ama bulamadım taa cepalara gittim ama istediğim gibi yoktu.eee sizde ne var ne yokk? osman başlayana kadar gelinde muahbbet edelim yahuuu

Sende gündüzleri geell muhabet edelim canım sıkılıyor kimsecikler yokk
menüm

kahvaltı:
yarım domates
5 6 zeytin
çay
2 dilim kepek ekmek

öğle:
yeşil çay
light bisküvi

akşam:
yarım kase tavuk çorbası
1 tavuk butu
bol salata

Gayet güzel ama o light bisküvinin normalinden farkı yokmuş birde ne kadar yediğinde önemli tabbbiii

Menü süper

Gülçin yaptığın birkaç diyet yemeği paylaşırmısın

Şaşırıyorum ne yapciiim diye artık

İnşallah olur turtam

Bizim bir arkidişin arkidişi de girdi dün o sınava.

Dimi ya?* git spor yap, kitap oku

uleee karolin gelmişl ya bu bölümde. merak ediyom neler olacak bakalım.çay demledim kızlar gelin beraber içek ya tek tadı çıkmıyoorrr..

evet ya, geldi bu bölümde ama cok izleyemedim. sen gelde biz bi çay içek burda

gizem hulk muydu ? :44:

seni hilebaz seni

inş. herşey gönlüne göre olur

su cocuga acılda, sende kurtul bizde

Günaydın kızlar hemen akşamki menümü yazayım.

Izgara balık salata sonrasında üzüm ve süt mısır

Sabahı yazmıyorum artık sizin gibi günlük tam menğ vereceğim bende.

afiyet olsun... evet, tam menü yazarsan daha iyi olur :)) hem sende bakarsın ne yemişim, nerde fazla kacırmısım diye :))

Melekkkk yakaladım seniii

Nihayet gruptan biri geldiiiiiii

evet geldim canım.. ama giremedim hemen.. oğlumu banyo yaptırdımda...

selam kızlar ben geldim gün boyuu hastane yollarındaydım sonuçlarımı aldım herşey temiz çıktı demir oranım birazcık düşük doktor 2 ay daha kullan dedii bende daha ne kadar kullancam dedim tabi bu benim herzaman gittiğim doktor değildi hikayemii hastane yollarındaki serüvenimi bilmiyodu 6 ay dedi ama dedim 1,5 yıldır kullanıyorum dedim ozaman sadece adet zamanlarında günde 1 tane al dedi ohhh çok şükür şekr kolestrol falan hepsi iyii allaha şükürr:86: ancak girebildim bide işe geç kaldım diye fırçayı yedimm :84: bende dayanamadım bu sefer siz akşam 8 de gönderirken bişi olmuyo ben bi yere gidincemi oluyo dedim sinirlendim sesimi baya yükselttim şimdi kedi gibi patron hiçbişi demiyoo

geçmişi eve gidince okicam canlarım turtam sana özelliklee yazcamm

27 eYLüL 2011 MeSaJ SaYıM SoNuÇLaRı

Bugüngunlerdenaralik: 12 :81:

Balkaymak: 10 :13:

Mutedeyyin: 9 :79:

Triptofan: 9 :79:

Ferdici_: 8 :92:

Mcrgozde: 7 :13: :87:

İrras_: 6 :80:

Hulk: 4 :26: :18:

Elisya: 2 :95:

Elmaliturta: 0

Eskibirmasal: 0 (izinde)

Kedican: 0 (izinde)

Maviyesil1999: 0 (izinde)

Drygp: 0 (izinde)

Sonuçların temiz çıkmasına sevindim

Bende dün annemlere gittim.Annem yok biliyorsunuz, kardeşimin doğumu sebebiyle onun yanına gitti.
Bende pazarımı yaptım, sonra annemlere gittim.Onlara yemek yaptım,bulaşık falan derken orada kaldım.
Sabahda annemlerin evini temizledim,sildim süpürdüm, tuvaleti banyoyu yıkadım, yemek yaptım,cıktım.Cıktıgımda saat 15.30 idi. Oğlumu berbere götürdüm, traş ettirdim,banyosunu yaptırdım,oda uyudu.

Ancak şimdi oturdum pc başına Cok acayip yorgunum ama spor yapmam lazım

Ya birde akşam yemeği yemedim, ne yesem ki :44:

Aklıma kötü kötü şeyler egliyor dürüm,pide gibi şeyler ama yapmamalıyım

Eşimde köye gitti,annesinin babasının yanına... Ben bu gece tekim evde kafa dinlicem azıcık

Oğlumu uyuttuktan sonra rahatlarım :))

Ya kızlar, kendi adıma şöyle bi karar aldım..

Şimdi ben beden olarak 48 giyiyorum ama biraz bol oluyor,46 ise dar oluyor...
Diyorum ki, ben gidip kendime 46 beden etek alsam ve bayrama kadar bunun içine girmeye çalışsam nasıl olur?
Anca böyle gaza gelirim

Kendi kendime " boşuna mı para verdin şu eteğe , giymelisin onu " diye söylenip dururum...
Daha motive olurum diye düşünüyorum ama bilmem siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…