sagol canim:)
evet ilaclarin kilo aldirma ihtimali de var, naparim bilmiyorum
Kızlar Derya ne yaptı çok merak ediyorum.
Fikir verir misiniz ne yapalım yarın ki listede.
Eğer yarın da bildirim yapmadı dersek sonraki hafta diskalifiye olacak.
Diskalifiye olmasını da istemiyorum.
Bildirim yapmadı yazıyorum artık üyeler bir şey söylemeyince ama durum bu olduğundan size sormak istedim.
akşam az olmuş dicektim ama okudum nedeniniMenümü Yazayım :
Sabah :
- 2 yumurtadan omlet
- Ceviz
- Badem
- Peynir
Ara :
- Lİmonlu su
- Kahve
Akşam :
- keten tohumlu yoğurt
- Biraz şan fıstığı ve ceviz
Sıvı :
- 1.5 litreye yakın su
- Anason çayı içmedim ama içeceğim.
Spor :
- 1.5 mil leslie.
güzel menü cnm...Selam kizlaarr.. Bugun menumde kusur bulamayacaksinizz
sabah
1 mandalina (gec uyaniyorum kahvalti yapamiyorum:/)
ara
2 cubuk kreker (arkadas ikram etti ayip olmasin diye reddedemedimama zaten bence bi sey olmaz o kadarcik kacamaktan)
ogle
1)2 tabak brokoli yemegi, uzerinde sadece biraz misir vardi
aksam
1 tabak kapuska (pirincsiizz)
spor, 2 saat mesafedeki okula gittim geldim, bundan ala spor mu varama ben yine de 1 saat de bisiklete biniciim simdii
Kızlar Derya ne yaptı çok merak ediyorum.
Fikir verir misiniz ne yapalım yarın ki listede.
Eğer yarın da bildirim yapmadı dersek sonraki hafta diskalifiye olacak.
Diskalifiye olmasını da istemiyorum.
Bildirim yapmadı yazıyorum artık üyeler bir şey söylemeyince ama durum bu olduğundan size sormak istedim.
ben geldim hatunlarrrrrr
ya ben proseduru tam bilmiyorum ama diskalifiye olmasini ben de hic hic istemem.. Bi yolu yok mu ki? Deryanin kesinlikle bi mazereti vardir, yoksa haber verirdi mutlaka:S
akşam az olmuş dicektim ama okudum nedenini
güzel menü cnm...
cnm ya deryayla ilgili aklıma kötü kötü şeyler geliyor... inş iyidir... bence dönmek üzere izne ayrıldı diyeelim... diskalifiye olursa 6 ay tekrar katılamıyor diye biliyorum....
Canım ben aycangüle baktım 15 ekim de uygundu ben de o gün genital ve koltuk altı için lazere gün almıştım denk geldi gideceğim işte,Biriktir bunları hedef koy mesela o hedefe ulaşınca istediğin bir şeyin kaçamağını yap.
Ben 58 olunca tiramisu istiyorumm.
Ayy bence de ya tarih işaretlemekten bir hal oluyorum.
Bir de gerginliği yok mu
Ne ilacı verecek ?
Bu arada epilayon yapacaksan bugün yarın yap Sinemcim.
Bak azalacaklar.
Ya napıyım ben de yemek istemem ama işyerinde yenilebilcek tarzda şeyler yapmaya çalışıyorum böyle oluyor ya balık ya nuget mecburen,Nugetı çok severim ben de çok.
Yemiyorum da yasak diye karatayda ama yiyeceğim.
Menün de gayet güzel.
selam hatunlarr nasılsınız...
bugün saf pro yapiyim dedim.
sabah 2 haşlanmış yumurta yedim.
okulda saat 10 gibi
2 tane ceviz yedim saf pro yaptığımı unutup
öğlen yarım litre süt içtim.
akşam okuldan gelincede kıymalı yumurta yidimm.
Canım ben aycangüle baktım 15 ekim de uygundu ben de o gün genital ve koltuk altı için lazere gün almıştım denk geldi gideceğim işte,
Hem de cildim için ilaç verecek,
Ya napıyım ben de yemek istemem ama işyerinde yenilebilcek tarzda şeyler yapmaya çalışıyorum böyle oluyor ya balık ya nuget mecburen,
Menüm de iyi gibi ama kahvaltımla akişam yemeğim olmadı gibi,
Sbah yetişemiyorum akşam da çok acıkıp dayanamaıyorum ne varsa yiyorum
slm bebeklerım geldım ben:))
ıftar menum:
1porsıyon ayse kadın fasulye
bırazda beyaz lahana haslaması ....ı
beyaz laahana kılo vermeye yardımcı ya:)) aslında kurunu yapcamda oruc tuttugum ıçın yapamıorum.baktım curumeyede basladı hasladım bahaaratla karıstırıp yedım:)
Bu arada benimkiyle fena bozuştuk,
Ya deli etti beni kaç gündür ben iş stresinden kıvranıyorum ya konuşacak anlatacak kimseler yok,
Ben ona anlatıyorum bunda da bi tripler tavırlar görmeniz lazım umursamayıp devam ediyorum ben ama çatladım yani
Ya hiç benim sorunlarım olduğunda destek olup yardımcı olayım kız nelerle uğraşıyo diye düşündüğü yok hiç neyse,
Akşama kadar bir kez bile aramadı ben boğuştum resmen işle güçle,
Akşam işten çıktım eve yürürken aradım bugün de bana bir iş teklifi geldi netten ulaşmışlar cv'me neyse ben yok istemem dedim daha durumum net olmadığı için konuyu anlattım beyimiz hı mı diyip dilinin ucuyla konuşuyo benle noluyo dedim bana demesin mi sen çok değiştin gözünü iş hırsı bürüdü ben çalışmanı da kariyer yapmanı da istemiyoruum ilerde yaptırmam diye,
Deli oldummmmm
Çıldırdım senin çocukça tavırlarınla uğraşacak halim yok hayat o kadar toz pembe değil sıkıldım dedim o da bende dedi kapattık aramayı da düşünmüyorum canımı da sıktı ya...
Afiyet olsun harikasın Gülçincim.
Ayy çok güzel olmuş denk gelmesi.
İnan çok faydası oluyor bir görsen ki göreceksin.
En güzel şekilde geçiriyorsun ben de yerim bir kaç güne kadar
Bana maliyetli olacak ama mecburen çok kıllıyım bunun evliliği hamileliği var şimdiden toparlanmak lazım,
Ye canım ye lezzetli oluyor ben de çok severim ama yağsız ya çok zararlı değil galiba...
En çok o anlarda ihtiyacın oluyor ona biliyorum.
Ne hissettiğini de çok iyi anlıyorum çok haklısın kızmakla da bekle bakalım umarım hatasını anlar da arar.
İş nasıldı onu niye reddettin?
En çok o anlarda ihtiyacın oluyor ona biliyorum.
Ne hissettiğini de çok iyi anlıyorum çok haklısın kızmakla da bekle bakalım umarım hatasını anlar da arar.
İş nasıldı onu niye reddettin?
Karatay'da yasak işte un falan da var ama bence de yenilebilir.
Kesinlikle şimdiden tutmak lazım ucunu bazı şeylerin dediğin gibi evliliktir bebektir ileriki yaşalrda metabolizma yavaşlayacaktır derken şimdiden ucunu tutmak lazım.
İlerisi için de hemen yarım kilo almış olsak, verip halledeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?