Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya ben proseduru tam bilmiyorum ama diskalifiye olmasini ben de hic hic istemem.. Bi yolu yok mu ki? Deryanin kesinlikle bi mazereti vardir, yoksa haber verirdi mutlaka:S

akşam az olmuş dicektim ama okudum nedenini
güzel menü cnm...

cnm ya deryayla ilgili aklıma kötü kötü şeyler geliyor... inş iyidir... bence dönmek üzere izne ayrıldı diyeelim... diskalifiye olursa 6 ay tekrar katılamıyor diye biliyorum....

Aynen öyle Özlemcim.
İnşallah önemli bir şey yoktur da yoğunluktan giremiyordur.
Ama normalde mutlaka haber verirdi.
Öyle yapalım o zaman .

selam hatunlarr nasılsınız...
bugün saf pro yapiyim dedim.

sabah 2 haşlanmış yumurta yedim.

okulda saat 10 gibi
2 tane ceviz yedim saf pro yaptığımı unutup

öğlen yarım litre süt içtim.

akşam okuldan gelincede kıymalı yumurta yidimm.

kızlarr haftasonu kursumuz başlıyor okulda. o yüzden hazırlık yapmam lazım.bu hafta belli oldu ve yumurta kapıya dayandı beni bir panik aldı. zaten gelir düzeyi düşük semtteyiz bu kursu mümkün olduğunca verimli geçirmek için çabalıycam..o yüzden bugün muhabbet çok tatlı görünüyordu ama geçmişi okuyamadım.. müte aramış dersteyken galiba annesine gittiğini söyleyecekti. maşallah kız ne güzel vermiş kilo yaa. yanlış hatırlamıyosam 74. 9 mu olmuş. biz beraber mezun olacaz sanırım muteyle.

Son düzenleme:
Canım ben aycangüle baktım 15 ekim de uygundu ben de o gün genital ve koltuk altı için lazere gün almıştım denk geldi gideceğim işte,
Hem de cildim için ilaç verecek,
Nugetı çok severim ben de çok.
Yemiyorum da yasak diye karatayda ama yiyeceğim.
Menün de gayet güzel.
Ya napıyım ben de yemek istemem ama işyerinde yenilebilcek tarzda şeyler yapmaya çalışıyorum böyle oluyor ya balık ya nuget mecburen,
Menüm de iyi gibi ama kahvaltımla akişam yemeğim olmadı gibi,
Sbah yetişemiyorum akşam da çok acıkıp dayanamaıyorum ne varsa yiyorum

Afiyet olsun harikasın Gülçincim.

Ayy çok güzel olmuş denk gelmesi.
İnan çok faydası oluyor bir görsen ki göreceksin.

En güzel şekilde geçiriyorsun ben de yerim bir kaç güne kadar

slm bebeklerım geldım ben:))

ıftar menum:
1porsıyon ayse kadın fasulye
bırazda beyaz lahana haslaması ....ı
beyaz laahana kılo vermeye yardımcı ya:)) aslında kurunu yapcamda oruc tuttugum ıçın yapamıorum.baktım curumeyede basladı hasladım bahaaratla karıstırıp yedım:)

Bu arada benimkiyle fena bozuştuk,

Ya deli etti beni kaç gündür ben iş stresinden kıvranıyorum ya konuşacak anlatacak kimseler yok,

Ben ona anlatıyorum bunda da bi tripler tavırlar görmeniz lazım umursamayıp devam ediyorum ben ama çatladım yani

Ya hiç benim sorunlarım olduğunda destek olup yardımcı olayım kız nelerle uğraşıyo diye düşündüğü yok hiç neyse,

Akşama kadar bir kez bile aramadı ben boğuştum resmen işle güçle,

Akşam işten çıktım eve yürürken aradım bugün de bana bir iş teklifi geldi netten ulaşmışlar cv'me neyse ben yok istemem dedim daha durumum net olmadığı için konuyu anlattım beyimiz hı mı diyip dilinin ucuyla konuşuyo benle noluyo dedim bana demesin mi sen çok değiştin gözünü iş hırsı bürüdü ben çalışmanı da kariyer yapmanı da istemiyoruum ilerde yaptırmam diye,

Deli oldummmmm

Çıldırdım senin çocukça tavırlarınla uğraşacak halim yok hayat o kadar toz pembe değil sıkıldım dedim o da bende dedi kapattık aramayı da düşünmüyorum canımı da sıktı ya...

Ohh afiyet olsun.
Ne güzel olmuş.

12 - 13 Ekim : Balkaymak
14 - 15 Ekim : Elisya
17 - 18 Ekim : Mutedeyyin
19 - 20 Ekim : Triptofan
21 – 22 Ekim : mcrgozde
24 – 25 Ekim : Hulk
26 – 27 Ekim : bugungunlerdenaralik
28 – 29 Ekim : Elmaliturta
1 – 2 Kasım : ferdici _

En çok o anlarda ihtiyacın oluyor ona biliyorum.
Ne hissettiğini de çok iyi anlıyorum çok haklısın kızmakla da bekle bakalım umarım hatasını anlar da arar.
İş nasıldı onu niye reddettin?

Afiyet olsun harikasın Gülçincim.

Ayy çok güzel olmuş denk gelmesi.
İnan çok faydası oluyor bir görsen ki göreceksin.

En güzel şekilde geçiriyorsun ben de yerim bir kaç güne kadar

Bana maliyetli olacak ama mecburen çok kıllıyım bunun evliliği hamileliği var şimdiden toparlanmak lazım,

Ye canım ye lezzetli oluyor ben de çok severim ama yağsız ya çok zararlı değil galiba...

Bana maliyetli olacak ama mecburen çok kıllıyım bunun evliliği hamileliği var şimdiden toparlanmak lazım,

Ye canım ye lezzetli oluyor ben de çok severim ama yağsız ya çok zararlı değil galiba...

Karatay'da yasak işte un falan da var ama bence de yenilebilir.
Kesinlikle şimdiden tutmak lazım ucunu bazı şeylerin dediğin gibi evliliktir bebektir ileriki yaşalrda metabolizma yavaşlayacaktır derken şimdiden ucunu tutmak lazım.
İlerisi için de hemen yarım kilo almış olsak, verip halledeceğiz.

Ne hissettiğini de çok iyi anlıyorum çok haklısın kızmakla da bekle bakalım umarım hatasını anlar da arar.

Ya netten ulaşmışlar bana denetim firması,

Yeminli müşavir altında genel muhasebe de bir nakliye firması için aramışlar ama burdaki durumum netleşmeden cevap veremem ki görüşmeye bile gidemem nasıl izin alıcam işyerinden...

Ben ararım sizi dedim ama haftaya kadar kalmaz ki,

Ya beni acayip üzdü çok hemde,

Hiç bir zaman birlikte sevinemiyoruz birşey kazanıyorum bir başarım oluyor arayıp da mutlu mutlu anlatamıyorum,

Çünkü kıskanacak mutlaka birşey buluyor ve deli ediyor beni,

Hem üzülüyorum hem de ne olacak böyle demekten kendimi alamıyorum

masalcımmm canım sabah gelemezsem diye ben şimdi yazayım kilomu. bundan sonrada perşembeler akşam yapayım bildirimimi.cuma nöbet koydukları için erken gittmem lazım okula.

kilom sabah geçen haftaya göre 700 gr azdı ama bugün saf pro yaptım sabah daha az çıkarım . olsun oda haftaya yatırım olur. ama yine çok erken kalkarsam gelir yazarım tatlım.metabolizmamın hızlandığını hissediyorum.sporu seviyorummm.

Evet ya bence de çünkü gençlikte ki fevri hareketlerin acısı yaşlanınca çıkıyor şimdiden dikkat etmek en iyisi,

Ben de bakımlı böyle hoş kadınlara çıtır annelere hastayım zatenn...

İnş.. öle olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…