Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de anlamiyorum ya, derya yapabilirdi aslinda ama kayipp

selam canımm biliyorummmmm napıyorsun ne var ne yokk ? valla 15 16 kilo verdimm ama spor yaptıgım için incelme cok fazla olduu bende dee canımcımm evet kesinlikle az stres en iyisiii

öyle yapıyorum valla canımm ama iyi geldi valla

ya derya kimdi kızlar nicki neydi yaniiiii :S:S

Allah Allah beyefendiye bak ne olacakmış ona bağımlı mı olacakmışsın sana birşey söyleyeyim mi bu kompleksli ve eski kafalı erkek türüdür bence salla gitsin bu sana dertten baska bisi vermez ilerde canımm :26::26:

neden gitmiyorsun kiiii canım belki senin için daha iyi olacak bende bu işi çalışırken buldum hem de senin gibi bende tek calısıyordum hastaneye gidicem 2 saat diye izin aldım görüşmeye gittim ve oldu bilmiyorum ilerisi nasıl olacak ama en azından kendi alanımda bir iş ldum belki senin içinde daha hayırlı olur git görüş bence bul bir bahane

evet o kısımlar en zor eriyen yerlerr cünkü genelde bayanlar ilk basen ve göbege kilo aldıkları için oradaki yaglar daha sert ve cözülmesi daha zor malesef bunun içüün kendini paralaman lazım sporlar

cnm sen evlenince çalışmayı istiyor muydun??? enişte çalıştırmıcak gibi gözüküyorr....:26:

bacuuuuuuuum calissin yaww hiç birşeyin garantisi yok valla heleki bir bayan icin elinde bir meslegi olması ve calısması sart kesinlikle erkege bagımlı olunmamalı hele ki yas ilerledikçe iş bulmak daha da zor oluyor

masalcm kendine şöyle cıvıl cıvıl bi avatar mı bulsan....

evet yani hakkaten hilalimm bunalımlardan bunalım begendiriyorsun bizee bu arada balum gaymagum senin avatarına bayıldım ben ya

ben biliyorum canım da nasıl bir logo istiyorsun hangi testin kenarına vs vs ne testi hazırlıyorsun sen ögretmendin yanlıs hatırlamıyorsam

Son düzenleme:
İstek üzerine değiştirdim ben de

evet ozlemin istegi biliyorum cok da iyi oldu boyle ya, ama sen durmazsin yarin yine bambaska bi sey yaparsin (bunalimli seyler yapma da ) sen niye uyumadin bu arada?? sabah uyanamicaz ikimiz de takimin bekciligini yapmaktan uyanamazsam bu sabahki kilom 51.7ydi bunu soyluym de bu arada, nolur nolmaz Cunku biraz daha uyumayacak gibiyim:/ bi de sabah vakit olursa insallah artik kendimi olcucem ya bakalim 90 60 90 miyim

Valla zaman zaman olabiliyor.
Ayy benimkini bekliyorum beraber uyuyalım diye.
Uykum da yok zaten de.
Tamam not aldım, tebrik ederim.

Valla zaman zaman olabiliyor.
Ayy benimkini bekliyorum beraber uyuyalım diye.
Uykum da yok zaten de.
Tamam not aldım, tebrik ederim.

masallah size ya
ben de benimkine uyumus numarasi yaptim simdi mesajlasirken, cekemedim hic, canim konusmak istemiyor
tesekkur ederim ama ben verdigimin olsa olsa su oldugunu dusunuyorum, cok sacma sapan beslendim cunku bu hafta:/

masallah size ya
ben de benimkine uyumus numarasi yaptim simdi mesajlasirken, cekemedim hic, canim konusmak istemiyor
tesekkur ederim ama ben verdigimin olsa olsa su oldugunu dusunuyorum, cok sacma sapan beslendim cunku bu hafta:/

Alıştık iyice ayrı uyuyunca huzursuz oluyorum.
Onlarda bu saatte uğraşıyorlar.
wc'ye diye çıkıp aradı, kızıyorsan hastayım falan diyeyim geleyim diyor yavrum

Sen niye kandırdın kız çocuğu.

Umarım sudur diyeyim, kastan gitmesinden iyi çünkü.

ne zaman su ne zaman kastan gidiyor, kosullari ne ki tam bilmiyorum bile:/
ayy sorma ya beni sinir hastasi ediyor, facebookda bilinmedik bi grubun bi sarkisini paylasmis ozledim, gel bilmem ne tarzinda, yorum olarak da "agir geliyor" gibi bir sey yazmis.. Bu ben degilim, biliyorum, sensin diyo.. Aramiz iyi, senin calistigin yer bizim eve 5 dk, hergun kisa da olsa mutlaka gorusuyoruz neyi ozluyosun da agir geliyor anlamadim ki "he canim he" dedim konu kapandi, romantizme bagladi, ben de uyudum

Su normal beslenme de ödem atarken falan oluyor.
Ama böyle kalorisi az da olsa karbonhidrat ağırlıklı beslenince kaslar gidiyor.

Sevmiyor musun bu çocuğu yeterince ?
Öyle olduğunda romantizm, duygusallık sıkar çünkü.
Aklın diğerinde mi hala ?

Sevmiyorum. Ayrica guvenmiyorum da. Digeriyle alakasi yok, o bitti tamamen. Bu da bitecek ama en kisa zamanda, bimesi lazim.. Sanirim evde kalacaguuumm

Bu ziyaretciler kim ben cok merak ediyorum, neye bakiyolar ki, diyet listesi yok bizde kardeess

Sevmiyorum. Ayrica guvenmiyorum da. Digeriyle alakasi yok, o bitti tamamen. Bu da bitecek ama en kisa zamanda, bimesi lazim.. Sanirim evde kalacaguuumm

Neden başladın ki Elisyacım.
Aşk hiç beklemediğin anda gelir kapını çalar, kalp kırıklığını da güvensizliğini de unutursun ama sen arama.
Geldiğinde hissedeceksin.

Bu ziyaretciler kim ben cok merak ediyorum, neye bakiyolar ki, diyet listesi yok bizde kardeess

Ben de yahu.
Kim takip ediyor merak ediyorum.
ben paranoyak bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…