Kızlar akşamdan beri hırs yaptım logo yapıcam hazırladığım testlerin köşesine diye. Ama yapamadım. Belkiş siizn için çok kolaydır. Ama bilgisayardan anlamayan birir için çok zor. Var mı fotoşop filan yapabilen..valla süper olurdu yapıverse birisii.var deyin noluurr. Bu arada iyi geceler hepinize gece olmuş ben hala bişe yapamadım. Spor da yapamadım bugün ama hareketli bir gündü.
turtimo..nasılsın ben eski üye sakaleynmaster..
rüyanda ne görmek istiyorsan onu düşüneceksin ona niyet edeceksin..
yaırn bende kilo bildirimi yapacakmıyım..sen bu zaman kadar kaç kilo verdin..tickerine göre güzel vermişisn..
okuduğun kitaptakı yöntemi ben denedim daha az stres ve baskı oluşuyor insanda daha dikkatli yemeye başlıyorsun..
5 mil yapacaktım 1.5 da bilgisayar takıldı ben de sinir oldum.
Amann dedim ne yapayım.
Sonrasında da zaten epilasyon yordu.
Erken yemek çok iyi olmuş Özlemcim olsun.
Tadını çıkar canımcım bir kaç gün.
akşam az olmuş dicektim ama okudum nedenini
güzel menü cnm...
cnm ya deryayla ilgili aklıma kötü kötü şeyler geliyor... inş iyidir... bence dönmek üzere izne ayrıldı diyeelim... diskalifiye olursa 6 ay tekrar katılamıyor diye biliyorum....
Bu arada benimkiyle fena bozuştuk,
Ya deli etti beni kaç gündür ben iş stresinden kıvranıyorum ya konuşacak anlatacak kimseler yok,
Ben ona anlatıyorum bunda da bi tripler tavırlar görmeniz lazım umursamayıp devam ediyorum ben ama çatladım yani
Ya hiç benim sorunlarım olduğunda destek olup yardımcı olayım kız nelerle uğraşıyo diye düşündüğü yok hiç neyse,
Akşama kadar bir kez bile aramadı ben boğuştum resmen işle güçle,
Akşam işten çıktım eve yürürken aradım bugün de bana bir iş teklifi geldi netten ulaşmışlar cv'me neyse ben yok istemem dedim daha durumum net olmadığı için konuyu anlattım beyimiz hı mı diyip dilinin ucuyla konuşuyo benle noluyo dedim bana demesin mi sen çok değiştin gözünü iş hırsı bürüdü ben çalışmanı da kariyer yapmanı da istemiyoruum ilerde yaptırmam diye,
Deli oldummmmm
Çıldırdım senin çocukça tavırlarınla uğraşacak halim yok hayat o kadar toz pembe değil sıkıldım dedim o da bende dedi kapattık aramayı da düşünmüyorum canımı da sıktı ya...
Ya netten ulaşmışlar bana denetim firması,
Yeminli müşavir altında genel muhasebe de bir nakliye firması için aramışlar ama burdaki durumum netleşmeden cevap veremem ki görüşmeye bile gidemem nasıl izin alıcam işyerinden...
Ben ararım sizi dedim ama haftaya kadar kalmaz ki,
Ya beni acayip üzdü çok hemde,
Hiç bir zaman birlikte sevinemiyoruz birşey kazanıyorum bir başarım oluyor arayıp da mutlu mutlu anlatamıyorum,
Çünkü kıskanacak mutlaka birşey buluyor ve deli ediyor beni,
Hem üzülüyorum hem de ne olacak böyle demekten kendimi alamıyorum
bu arada sabah ölçtüm kendimi.hani masalcım ilk mezura muhabbetini açtığımda demiştim ya belim 83 diye. sbah baktım 80 belimm...göğüs 99
yani şöle 99-80-106.
ya üstler inceliyorda basen 83 ken 111 cm idi sadece 5 cm incelmiş.
cnm sen evlenince çalışmayı istiyor muydun??? enişte çalıştırmıcak gibi gözüküyorr....:26:
masalcm kendine şöyle cıvıl cıvıl bi avatar mı bulsan....
Kızlar akşamdan beri hırs yaptım logo yapıcam hazırladığım testlerin köşesine diye. Ama yapamadım. Belkiş siizn için çok kolaydır. Ama bilgisayardan anlamayan birir için çok zor. Var mı fotoşop filan yapabilen..valla süper olurdu yapıverse birisii.var deyin noluurr. Bu arada iyi geceler hepinize gece olmuş ben hala bişe yapamadım. Spor da yapamadım bugün ama hareketli bir gündü.
guzel olmus, onceki cok bunalimliydi
İstek üzerine değiştirdim ben de
evet ozlemin istegi biliyorumcok da iyi oldu boyle ya, ama sen durmazsin yarin yine bambaska bi sey yaparsin (bunalimli seyler yapma da ) sen niye uyumadin bu arada?? sabah uyanamicaz ikimiz de takimin bekciligini yapmaktan uyanamazsam bu sabahki kilom 51.7ydi bunu soyluym de bu arada, nolur nolmaz Cunku biraz daha uyumayacak gibiyim:/ bi de sabah vakit olursa insallah artik kendimi olcucem ya bakalim 90 60 90 miyim
Valla zaman zaman olabiliyor.
Ayy benimkini bekliyorum beraber uyuyalım diye.
Uykum da yok zaten de.
Tamam not aldım, tebrik ederim.
masallah size ya
ben de benimkine uyumus numarasi yaptim simdi mesajlasirken, cekemedim hic, canim konusmak istemiyor
tesekkur ederim ama ben verdigimin olsa olsa su oldugunu dusunuyorum, cok sacma sapan beslendim cunku bu hafta:/
kızlaar napansınızzzzz
Turtam da uyumamışş
Takımı bekliyoruz biz de çalmasınlar diye.
ben de size katılayıdedim bu gece hep siz bekliyorsunuz olmaz kiiiiiii
Alıştık iyice ayrı uyuyunca huzursuz oluyorum.
Onlarda bu saatte uğraşıyorlar.
wc'ye diye çıkıp aradı, kızıyorsan hastayım falan diyeyim geleyim diyor yavrum
Sen niye kandırdın kız çocuğu.
Umarım sudur diyeyim, kastan gitmesinden iyi çünkü.
ne zaman su ne zaman kastan gidiyor, kosullari ne ki tam bilmiyorum bile:/
ayy sorma ya beni sinir hastasi ediyor, facebookda bilinmedik bi grubun bi sarkisini paylasmis ozledim, gel bilmem ne tarzinda, yorum olarak da "agir geliyor" gibi bir sey yazmis.. Bu ben degilim, biliyorum, sensin diyo.. Aramiz iyi, senin calistigin yer bizim eve 5 dk, hergun kisa da olsa mutlaka gorusuyoruz neyi ozluyosun da agir geliyor anlamadim ki"he canim he" dedim konu kapandi, romantizme bagladi, ben de uyudum
ben de size katılayıdedim bu gece hep siz bekliyorsunuz olmaz kiiiiiii
Su normal beslenme de ödem atarken falan oluyor.
Ama böyle kalorisi az da olsa karbonhidrat ağırlıklı beslenince kaslar gidiyor.
Sevmiyor musun bu çocuğu yeterince ?
Öyle olduğunda romantizm, duygusallık sıkar çünkü.
Aklın diğerinde mi hala ?
Sevmiyorum. Ayrica guvenmiyorum da. Digeriyle alakasi yok, o bitti tamamen. Bu da bitecek ama en kisa zamanda, bimesi lazim.. Sanirim evde kalacaguuumm
Bu ziyaretciler kim ben cok merak ediyorum, neye bakiyolar ki, diyet listesi yok bizde kardeess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?