Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mutluluğunu onunla paylaş, o da seninle gurur duysun istiyorsun.
Sana destek olsun.
Biiliyorum diyorum ya çok iyi anlıyorum ama belki de o henüz okuyor kendini kötü mü hissediyor ki ?
Bahane değil bu biliyorum sadece anlamaya çalışmak açısından.

72.7 yani değil mi gülçincim.
Tebrik ederim seni.

Aynen öyle Sinemcim.
Evlenince kendini salmayıp, öyle bakımlı hatunlardan olmak istiyorum.
Umarım biz de öyle oluruz.

yok kuzu tickerıma bakma 73.7 idim geçen hafta bugün 73 tüm. ama senin kalbin temiz demekki sabah 72.7 olucamm. belkide daha az.ayyy inşallah. erken yatıp sabah erken kalkıp yazmak istiyorum.

Aynen öyle Sinemcim.
Evlenince kendini salmayıp, öyle bakımlı hatunlardan olmak istiyorum.
Umarım biz de öyle oluruz.

Ya onun kafasında bir çok şey var bende bu sebepten sabretmeye çalışıyorum ama ben onun her anında her olayında ona o kadar destek oluyorum ki ders programını sınav tarihlerini tek tek ararım bulurum takip ederim sonuçlarını alırımm nasıl sevinirim mutlu olurum,

Ama o hiçç bakmaz bakmadığı gibi de söyleyince iyi der kapatır lafı,

Şimdide bana sanki ben ayıp yada kötü birşey yapıyormuşum gibi tepki veriyor ya çok canım yakıyor ya cidden nasıl yapcaz nasıl bir ömür geçecek bilmiyorum

yok kuzu tickerıma bakma 73.7 idim geçen hafta bugün 73 tüm. ama senin kalbin temiz demekki sabah 72.7 olucamm. belkide daha az.ayyy inşallah. erken yatıp sabah erken kalkıp yazmak istiyorum.

Tamam tatlım.
Umarım daha da az çıkarsın.
Ben 73 diye not aldım, eğer kalkabilirsen değiştiririz.

bu arada sabah ölçtüm kendimi.hani masalcım ilk mezura muhabbetini açtığımda demiştim ya belim 83 diye. sbah baktım 80 belimm...göğüs 99

yani şöle 99-80-106.

ya üstler inceliyorda basen 83 ken 111 cm idi sadece 5 cm incelmiş.

belki sadece bu dönemde böyledir ne dersin ?
O da okulunu bitirip hayatını yoluna koyunca her şey düzelmez mi sence de ?

Aslında basen için 10 kgda 5 cm hiç de fena sayılmaz.
Biliyoruz çünkü basenler daha zor gidiyor.
Hepsi gidecek kuzucum hepsi.
90-60-90 bir hatun olarak görmek istiyorum seni .

cnm sen evlenince çalışmayı istiyor muydun??? enişte çalıştırmıcak gibi gözüküyorr....:26:

kızlar inş bende yarın güzel bi bildirim yapıcam..... 2 gündür eksilerdeyim ama... içimden bi ses yarın derece yapabilirz diyor... herkes ekside...

kızlar inş bende yarın güzel bi bildirim yapıcam..... 2 gündür eksilerdeyim ama... içimden bi ses yarın derece yapabilirz diyor... herkes ekside...

Benim de var içimde öyle bir ses ama bakalım ne olacak.

Kızlar Gözdenin bilgisayarında problem vardı.
Düzelip katılmaya başlayana kadar izinli mi yazmalıyız ki ?

Kızlar akşamdan beri hırs yaptım logo yapıcam hazırladığım testlerin köşesine diye. Ama yapamadım. Belkiş siizn için çok kolaydır. Ama bilgisayardan anlamayan birir için çok zor. Var mı fotoşop filan yapabilen..valla süper olurdu yapıverse birisii.var deyin noluurr. Bu arada iyi geceler hepinize gece olmuş ben hala bişe yapamadım. Spor da yapamadım bugün ama hareketli bir gündü.

benim acayip karnım acıktı ya... bi an önce sbah olsun...

Ben de acıktım ya.
Ama canım abur cubur istiyor.

masalcm kendine şöyle cıvıl cıvıl bi avatar mı bulsan....

Haklısın Özlemcim bakayım bir.

Herkes erkenden uyudu mu ya.. Iyi geceler:)

Planladım ama yapamadım ne yazık ki.

Logo konusunda mı problem yaşıyorsun canım ?
Testler bilgisayardaysa paintte bile yapıştırabilirsin.

Ben az çok yapıyorum ama bayadr ugrasmıyorum bu işlerle... :26:

Photoscape ve picasa programlarım var.. ne olacak tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…