Ya netten ulaşmışlar bana denetim firması,
Yeminli müşavir altında genel muhasebe de bir nakliye firması için aramışlar ama burdaki durumum netleşmeden cevap veremem ki görüşmeye bile gidemem nasıl izin alıcam işyerinden...
Ben ararım sizi dedim ama haftaya kadar kalmaz ki,
Ya beni acayip üzdü çok hemde,
Hiç bir zaman birlikte sevinemiyoruz birşey kazanıyorum bir başarım oluyor arayıp da mutlu mutlu anlatamıyorum,
Çünkü kıskanacak mutlaka birşey buluyor ve deli ediyor beni,
Hem üzülüyorum hem de ne olacak böyle demekten kendimi alamıyorum
masalcımmm canım sabah gelemezsem diye ben şimdi yazayım kilomu. bundan sonrada perşembeler akşam yapayım bildirimimi.cuma nöbet koydukları için erken gittmem lazım okula.
kilom sabah geçen haftaya göre 700 gr azdı ama bugün saf pro yaptım sabah daha az çıkarım . olsun oda haftaya yatırım olur. ama yine çok erken kalkarsam gelir yazarım tatlım.metabolizmamın hızlandığını hissediyorum.sporu seviyorummm.
Evet ya bence de çünkü gençlikte ki fevri hareketlerin acısı yaşlanınca çıkıyor şimdiden dikkat etmek en iyisi,
Ben de bakımlı böyle hoş kadınlara çıtır annelere hastayım zatenn...
İnş.. öle olurum
Ohh afiyet olsun.
Ne güzel olmuş.
ole evvet bakalım yrn bellı olcak hıç verebılmışmıyım:))
Mutluluğunu onunla paylaş, o da seninle gurur duysun istiyorsun.
Sana destek olsun.
Biiliyorum diyorum ya çok iyi anlıyorum ama belki de o henüz okuyor kendini kötü mü hissediyor ki ?
Bahane değil bu biliyorum sadece anlamaya çalışmak açısından.
72.7 yani değil mi gülçincim.
Tebrik ederim seni.
Aynen öyle Sinemcim.
Evlenince kendini salmayıp, öyle bakımlı hatunlardan olmak istiyorum.
Umarım biz de öyle oluruz.
Mutluluğunu onunla paylaş, o da seninle gurur duysun istiyorsun.
Sana destek olsun.
Biiliyorum diyorum ya çok iyi anlıyorum ama belki de o henüz okuyor kendini kötü mü hissediyor ki ?
Bahane değil bu biliyorum sadece anlamaya çalışmak açısından.
72.7 yani değil mi gülçincim.
Tebrik ederim seni.
yok kuzu tickerıma bakma 73.7 idim geçen hafta bugün 73 tüm. ama senin kalbin temiz demekki sabah 72.7 olucamm. belkide daha az.ayyy inşallah. erken yatıp sabah erken kalkıp yazmak istiyorum.
Ya onun kafasında bir çok şey var bende bu sebepten sabretmeye çalışıyorum ama ben onun her anında her olayında ona o kadar destek oluyorum ki ders programını sınav tarihlerini tek tek ararım bulurum takip ederim sonuçlarını alırımm nasıl sevinirim mutlu olurum,
Ama o hiçç bakmaz bakmadığı gibi de söyleyince iyi der kapatır lafı,
Şimdide bana sanki ben ayıp yada kötü birşey yapıyormuşum gibi tepki veriyor ya çok canım yakıyor ya cidden nasıl yapcaz nasıl bir ömür geçecek bilmiyorum
bu arada sabah ölçtüm kendimi.hani masalcım ilk mezura muhabbetini açtığımda demiştim ya belim 83 diye. sbah baktım 80 belimm...göğüs 99
yani şöle 99-80-106.
ya üstler inceliyorda basen 83 ken 111 cm idi sadece 5 cm incelmiş.
Bu arada benimkiyle fena bozuştuk,
Ya deli etti beni kaç gündür ben iş stresinden kıvranıyorum ya konuşacak anlatacak kimseler yok,
Ben ona anlatıyorum bunda da bi tripler tavırlar görmeniz lazım umursamayıp devam ediyorum ben ama çatladım yani
Ya hiç benim sorunlarım olduğunda destek olup yardımcı olayım kız nelerle uğraşıyo diye düşündüğü yok hiç neyse,
Akşama kadar bir kez bile aramadı ben boğuştum resmen işle güçle,
Akşam işten çıktım eve yürürken aradım bugün de bana bir iş teklifi geldi netten ulaşmışlar cv'me neyse ben yok istemem dedim daha durumum net olmadığı için konuyu anlattım beyimiz hı mı diyip dilinin ucuyla konuşuyo benle noluyo dedim bana demesin mi sen çok değiştin gözünü iş hırsı bürüdü ben çalışmanı da kariyer yapmanı da istemiyoruum ilerde yaptırmam diye,
Deli oldummmmm
Çıldırdım senin çocukça tavırlarınla uğraşacak halim yok hayat o kadar toz pembe değil sıkıldım dedim o da bende dedi kapattık aramayı da düşünmüyorum canımı da sıktı ya...
kızlar inş bende yarın güzel bi bildirim yapıcam..... 2 gündür eksilerdeyim ama... içimden bi ses yarın derece yapabilirz diyor... herkes ekside...
kızlar kaçıorum çok uykum var byeeeeeeeeeee
benim acayip karnım acıktı ya... bi an önce sbah olsun...
masalcm kendine şöyle cıvıl cıvıl bi avatar mı bulsan....
Herkes erkenden uyudu mu ya.. Iyi geceler:)
Kızlar akşamdan beri hırs yaptım logo yapıcam hazırladığım testlerin köşesine diye. Ama yapamadım. Belkiş siizn için çok kolaydır. Ama bilgisayardan anlamayan birir için çok zor. Var mı fotoşop filan yapabilen..valla süper olurdu yapıverse birisii.var deyin noluurr. Bu arada iyi geceler hepinize gece olmuş ben hala bişe yapamadım. Spor da yapamadım bugün ama hareketli bir gündü.
Kızlar akşamdan beri hırs yaptım logo yapıcam hazırladığım testlerin köşesine diye. Ama yapamadım. Belkiş siizn için çok kolaydır. Ama bilgisayardan anlamayan birir için çok zor. Var mı fotoşop filan yapabilen..valla süper olurdu yapıverse birisii.var deyin noluurr. Bu arada iyi geceler hepinize gece olmuş ben hala bişe yapamadım. Spor da yapamadım bugün ama hareketli bir gündü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?