Neden başladın ki Elisyacım.
Aşk hiç beklemediğin anda gelir kapını çalar, kalp kırıklığını da güvensizliğini de unutursun ama sen arama.
Geldiğinde hissedeceksin.
Ben de yahu.
Kim takip ediyor merak ediyorum.
ben paranoyak bir insanım
Dimi dimi çok iyi yapmışsınn .
Uff ben çok sıkılıyorum geceleri, nasıl oyalarım kendimi fikir verin yahu.
aa hosgeldin turtaaa
bilmiyorum ki basta cok etkilendim, durusu, konusmasi, zekasi, dis gorunusu.. Bi ask da beklemiyodum artik, ya da sonradan mi gelir saniyodum.. Ama bana cok sey katacagini dusunuyodum, gerci katiyor da.. Ama olmuyor iste, sevgi yok bende, guven hic yok:/
ya ben de cok merak ediyorum gercekten, bi ziyaretcimiz hep var.. Annem mi acaba
bilmiyorum ki basta cok etkilendim, durusu, konusmasi, zekasi, dis gorunusu.. Bi ask da beklemiyodum artik, ya da sonradan mi gelir saniyodum.. Ama bana cok sey katacagini dusunuyodum, gerci katiyor da.. Ama olmuyor iste, sevgi yok bende, guven hic yok:/
ya ben de cok merak ediyorum gercekten, bi ziyaretcimiz hep var.. Annem mi acaba
valla internetde bana cok sıkıcı gelmeye basladı artık bir size bakıyorum birde az facebooookaa
Ya ben de öyle düşünüyorum o yüzden sabrettim zaten canım ya ama bazen iyice saçmalıyor dayanamıyorum...belki sadece bu dönemde böyledir ne dersin ?
O da okulunu bitirip hayatını yoluna koyunca her şey düzelmez mi sence de ?
Aslında basen için 10 kgda 5 cm hiç de fena sayılmaz.
Biliyoruz çünkü basenler daha zor gidiyor.
Hepsi gidecek kuzucum hepsi.
90-60-90 bir hatun olarak görmek istiyorum seni .
Ya ben çalışmayı istemem aslına bakarsan evi çok seviyorum,cnm sen evlenince çalışmayı istiyor muydun??? enişte çalıştırmıcak gibi gözüküyorr....:26:
regl şişkınlığıdır o zmn o cnm..banada çok oluokızlar günaydın kilom 86,5regl olucam onun şişkinliği sanırım
Günaydın kızlar kilom : 74,700
regl şişkınlığıdır o zmn o cnm..banada çok oluo
ee vermemışmısın ??
kızlar kılom 64.600
yuppi sonunda verebılmışım:))))))))))))
ne zamandır tatıllerdı ,cenazeydı aldıkça aldıydım..iyi oldu motive edcem kendımı:)
Günaydınlar...
Nasılsınız kızlar?
Benim karnım agrıyor, midemde cok bulanıyor...
Off kıvranıciiim bugün anlaşılan
Arayanların mesajı falan gelmiş mi?Ya ben de öyle düşünüyorum o yüzden sabrettim zaten canım ya ama bazen iyice saçmalıyor dayanamıyorum...
Aramadım da dün kapattım telefonu uyudum,
Onun aklı başına gece gelir arar uyutmaz öyle haklı kız gönlünü alıyım da demez daha çok can sıkar ben de kapattım uyudum bir kaç gün konuşmayı düşünmüyorum biraz uzak kalalım çok bunaldım,
Ya ben çalışmayı istemem aslına bakarsan evi çok seviyorum,
Ama şöyle de bir durum var çok emek veriyorum bunları rafa da kaldırmak istemem,
Onun içinde mali müşavirlik istiyorum kendi işim olur istediği saat yaparım istediği saat bırakırım en azından,
Onun da ne düşündüğünü inan artık çözemez oldum bir gün konuşurken inş. mali müşv.olur açarız bir büro,
Kafana göre takılırsın diyo,
Sonraki gün istemiyorum ben senin hiç bir şey yapmanı sen evinde otur gez toz oku napıyosan yap çalışıp napacaksın diyor,
Ne yapmak istediğinin o da farkında değil,
Ama ben şunu çıkartıyorum şu anda öğrenci işsiz askerlik yok bizim aileler arasında resmi bir durumumuz yok ve ben iş güç okul anlamında ondan öndeyim bu da onun gözünü korkutuyor gibi geliyor İstanbulda olmam ve çevremi bilmemesi vs.çok sebep var tamam haklı da ama ben napıyım gelecek bu hiç bir şeye benzemiyor kimsenin kararına bırakılacak bir durum değil ben yapamam ki bunu...
Evet ama ben eminim önümüzdeki hafta güzel olacak şu bir kaç gündür çok sıkı takip ediyorum tutuyorum kendimi spor da yaparsam bu hafta fark edilir baya hatta 3 gün saf protein yaparım önümüzdeki haftaya artık napıyım...regl şişkınlığıdır o zmn o cnm..banada çok oluo
ee vermemışmısın ??
Arayanların mesajı falan gelmiş mi?
Son durum nedir Sinemcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?