Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bilmiyorum ki basta cok etkilendim, durusu, konusmasi, zekasi, dis gorunusu.. Bi ask da beklemiyodum artik, ya da sonradan mi gelir saniyodum.. Ama bana cok sey katacagini dusunuyodum, gerci katiyor da.. Ama olmuyor iste, sevgi yok bende, guven hic yok:/
ya ben de cok merak ediyorum gercekten, bi ziyaretcimiz hep var.. Annem mi acaba

elde edincee adam degisti demii gozunde bana da oluyo aynısı ben de kaldım evde vallaha

Son düzenleme:

Yetmez ki o kalp yerinden çıkacak gibi atmadan.
Baş ucumda resmi durur benimkinin.
Bazen uyurken fark etmeden alır sarılırım.
Uyanıp görünce nasıl heyecanlanırım anlatamam sana.
Ama zamanla gelmez.
Benim ilk aşkım ve aşka dair hiç bir şey bilmezken onu tanıdım ve ona söylemesem de kendime ben bu çocuğa aşığım dedim.
1 haftalık bir konuşmayla oldu her şey merhaba merhabaları bile saysan.

Annen bizi takip ediyorsa selamlar ona buradan.

valla internetde bana cok sıkıcı gelmeye basladı artık bir size bakıyorum birde az facebooookaa

Bana her şey sıkıcı geliyor son zamanlar da, istisnasız her şey.

Ya ben de öyle düşünüyorum o yüzden sabrettim zaten canım ya ama bazen iyice saçmalıyor dayanamıyorum...
Aramadım da dün kapattım telefonu uyudum,
Onun aklı başına gece gelir arar uyutmaz öyle haklı kız gönlünü alıyım da demez daha çok can sıkar ben de kapattım uyudum bir kaç gün konuşmayı düşünmüyorum biraz uzak kalalım çok bunaldım,

cnm sen evlenince çalışmayı istiyor muydun??? enişte çalıştırmıcak gibi gözüküyorr....:26:
Ya ben çalışmayı istemem aslına bakarsan evi çok seviyorum,
Ama şöyle de bir durum var çok emek veriyorum bunları rafa da kaldırmak istemem,
Onun içinde mali müşavirlik istiyorum kendi işim olur istediği saat yaparım istediği saat bırakırım en azından,
Onun da ne düşündüğünü inan artık çözemez oldum bir gün konuşurken inş. mali müşv.olur açarız bir büro,
Kafana göre takılırsın diyo,
Sonraki gün istemiyorum ben senin hiç bir şey yapmanı sen evinde otur gez toz oku napıyosan yap çalışıp napacaksın diyor,
Ne yapmak istediğinin o da farkında değil,
Ama ben şunu çıkartıyorum şu anda öğrenci işsiz askerlik yok bizim aileler arasında resmi bir durumumuz yok ve ben iş güç okul anlamında ondan öndeyim bu da onun gözünü korkutuyor gibi geliyor İstanbulda olmam ve çevremi bilmemesi vs.çok sebep var tamam haklı da ama ben napıyım gelecek bu hiç bir şeye benzemiyor kimsenin kararına bırakılacak bir durum değil ben yapamam ki bunu...

bu arada gunaydın kızlar bebegımı yAtırayım ,tartılayım geleyımm:)
cok merak edıom verdım mı hıç..yarım kılo bana yeter
65.5 ıdım en son

kızlar kılom 64.600
yuppi sonunda verebılmışım:))))))))))))
ne zamandır tatıllerdı ,cenazeydı aldıkça aldıydım..iyi oldu motive edcem kendımı:)

kızlar kılom 64.600
yuppi sonunda verebılmışım:))))))))))))
ne zamandır tatıllerdı ,cenazeydı aldıkça aldıydım..iyi oldu motive edcem kendımı:)

Nejlacım katılım konusunda düzenli olmuyordu biliyorsun, bu hafta bekleyelim katılımına bir bakalım ona göre listeye ekleyelim haftaya.

Günaydınlar...

Nasılsınız kızlar?

Benim karnım agrıyor, midemde cok bulanıyor...
Off kıvranıciiim bugün anlaşılan

Arayanların mesajı falan gelmiş mi?
Son durum nedir Sinemcim?

regl şişkınlığıdır o zmn o cnm..banada çok oluo

ee vermemışmısın ??
Evet ama ben eminim önümüzdeki hafta güzel olacak şu bir kaç gündür çok sıkı takip ediyorum tutuyorum kendimi spor da yaparsam bu hafta fark edilir baya hatta 3 gün saf protein yaparım önümüzdeki haftaya artık napıyım...
Arayanların mesajı falan gelmiş mi?
Son durum nedir Sinemcim?

Mesaj atmış uyudun mu ?

4 kere de aramış,

Sabah 8:30 da aradı açmadım hiç konuşacak bir ortam değildi,

Mesaj attım müsait değilim diye neden telefonun kapalı dedi,

Çekmemiş dedim

İyi peki dedi bu kadar,

Of çok saçma sapan bir durum çok değişti çookk

GÜNAYDIN..bu sabah 61.5 olalrak diyetime başlıyorum.hedef 57..ayrıldığımda 60.9dum 600 gr cık fazlalıkla geri döneceğim..tabi haftaya gruba dahil olacağım sanırım..(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…