Evet ama ben eminim önümüzdeki hafta güzel olacak şu bir kaç gündür çok sıkı takip ediyorum tutuyorum kendimi spor da yaparsam bu hafta fark edilir baya hatta 3 gün saf protein yaparım önümüzdeki haftaya artık napıyım...
Mesaj atmış uyudun mu ?
4 kere de aramış,
Sabah 8:30 da aradı açmadım hiç konuşacak bir ortam değildi,
Mesaj attım müsait değilim diye neden telefonun kapalı dedi,
Çekmemiş dedim
İyi peki dedi bu kadar,
Of çok saçma sapan bir durum çok değişti çookk
GÜNAYDIN..bu sabah 61.5 olalrak diyetime başlıyorum.edef 57..ayrıldığımda 60.9dum 600 gr cık fazlalıkla geri döenceğim..tabi haftaya gruba dahil olacağım sanırım..
Dur bakalım sen yine bekleme de ol.
Önce azıcık soğuk olunca nasıl olduğunu hissetsin.
Olmazsa bunları konuş onunla veya yazmayı dene aslında.
Çok güzel o kadar zaman da doğru dürüst kilo almamışsın.
Kaçamak yaptım.
3 minik kurabiye 2 küçük kek.
Niye yaptım ben de bilmiyorum
evet protein ağırlıklı diyet yamıştım geri almadım hatta vermiştim..60 dım ama okul açılınca düzen oturana kadar 61.5 oldum..geçen hafta 62.2 dim 62 görüncede dönmeye karar verdim..sizinle yazışmaya başlayınca dengeli beslendim..bir haftda 61.5 oldum...
Dur bakalım sen yine bekleme de ol.
Önce azıcık soğuk olunca nasıl olduğunu hissetsin.
Olmazsa bunları konuş onunla veya yazmayı dene aslında.
Çok güzel o kadar zaman da doğru dürüst kilo almamışsın.
gunaydiiiiiiiiiiiiiin canlarum kilom 62.7
Az çok anlarsın aynı şeyleri yaşamışsındır,
O kadar çok konuştuk o kadar çok anlattım ki,
Çok seviyorum ama cidden artık sıkılmışım aynı konuları tekrar al baştan yapıp anlatmaktan,
Yani insan biraz mantıklı olur, ben eminim biz evlensek ve ben yüksek yapcam yada mali müşavirliğe hazırlancam yada büro açmak istiyorum dese benden önce atlıyacak mevzuya,
Şimdi yanında değilim herkes beni yiyecek bana birşey olacak ya da artık ne hissediyorsa beni bunaltıyor ben anlatcak bişey bulamıyorum ki
Afiyet olsun,
Sen telafi edersin hiç fazlan ya da kaçamağın olmuyor zaten,
Ödül olsun
Kaçamak yaptım.
kaçamaksız diyet olmuyor..ama önemli olan devam ettirmemek..sende bunun bilincindesin zaten..sodalı yeşil çay işe yaradımı kilon kaç bu hafta..
BİRDE DOĞUM KONTOL HAPI TÜM DUYGULARINI ALTÜST EDEBİLİR..bu hafta onun için bukadar hırpalandın..doktorunla bu durumuda konuşmalısın...
Günaydın kızlar kilom 74.8....
Ama hala bir sürü şey yemek istiyorum.
Olmazdım kolay kolay böyle ama sanırım gerginlikten oldu.
Off bir sürü şey istiyorum.
evet cnm derya inş iyidir çok merak ediyorummakşam az olmuş dicektim ama okudum nedenini
güzel menü cnm...
cnm ya deryayla ilgili aklıma kötü kötü şeyler geliyor... inş iyidir... bence dönmek üzere izne ayrıldı diyeelim... diskalifiye olursa 6 ay tekrar katılamıyor diye biliyorum....
mikemmellllllllllAvatarım nasıl olmuş kızlar ?
hakkında hayırlısı olsun cnm sevmiyosan ve güvenmiyosannn devam ettirmenin anlamı yok aşk bi bakmışsın hiç ummadığın anda gelirr:)Sevmiyorum. Ayrica guvenmiyorum da. Digeriyle alakasi yok, o bitti tamamen. Bu da bitecek ama en kisa zamanda, bimesi lazim.. Sanirim evde kalacaguuumm
heçç yaaaa kimsin kardeş sen bak rakip takımlardan gönderdilerse hepimiz kilo aldıkkkkkk git söle onlaraaBu ziyaretciler kim ben cok merak ediyorum, neye bakiyolar ki, diyet listesi yok bizde kardeess
valla internetde bana cok sıkıcı gelmeye basladı artık bir size bakıyorum birde az facebooookaa
yanına su al yudum yudum iç.yada türk kahvesi yap iç..işe yarayacaktır..
kaçamaksız diyet olmuyor..ama önemli olan devam ettirmemek..sende bunun bilincindesin zaten..sodalı yeşil çay işe yaradımı kilon kaç bu hafta..
BİRDE DOĞUM KONTOL HAPI TÜM DUYGULARINI ALTÜST EDEBİLİR..bu hafta onun için bukadar hırpalandın..doktorunla bu durumuda konuşmalısın...
geçmişi de okumayı bitirdikten sonra bu haftaki kilommmmmmm bi tartıya çıktım 61,2bi daha çıktım 61,7 eee dedim allahın hakkı 3 tür bi daha çıktım 62 eeee ben şincik hangisini baz alcammm
se olmucanda kim olcak kine???ne zaman su ne zaman kastan gidiyor, kosullari ne ki tam bilmiyorum bile:/
ayy sorma ya beni sinir hastasi ediyor, facebookda bilinmedik bi grubun bi sarkisini paylasmis ozledim, gel bilmem ne tarzinda, yorum olarak da "agir geliyor" gibi bir sey yazmis.. Bu ben degilim, biliyorum, sensin diyo.. Aramiz iyi, senin calistigin yer bizim eve 5 dk, hergun kisa da olsa mutlaka gorusuyoruz neyi ozluyosun da agir geliyor anlamadim ki"he canim he" dedim konu kapandi, romantizme bagladi, ben de uyudum
anladım cnm çok haklısın... sakın bırakma çalışmayı bak ben 25 yaşımda elimde kitaplar dersane yollarındayım iyi bi işim olsun diye....Ya ben de öyle düşünüyorum o yüzden sabrettim zaten canım ya ama bazen iyice saçmalıyor dayanamıyorum...
Aramadım da dün kapattım telefonu uyudum,
Onun aklı başına gece gelir arar uyutmaz öyle haklı kız gönlünü alıyım da demez daha çok can sıkar ben de kapattım uyudum bir kaç gün konuşmayı düşünmüyorum biraz uzak kalalım çok bunaldım,
Ya ben çalışmayı istemem aslına bakarsan evi çok seviyorum,
Ama şöyle de bir durum var çok emek veriyorum bunları rafa da kaldırmak istemem,
Onun içinde mali müşavirlik istiyorum kendi işim olur istediği saat yaparım istediği saat bırakırım en azından,
Onun da ne düşündüğünü inan artık çözemez oldum bir gün konuşurken inş. mali müşv.olur açarız bir büro,
Kafana göre takılırsın diyo,
Sonraki gün istemiyorum ben senin hiç bir şey yapmanı sen evinde otur gez toz oku napıyosan yap çalışıp napacaksın diyor,
Ne yapmak istediğinin o da farkında değil,
Ama ben şunu çıkartıyorum şu anda öğrenci işsiz askerlik yok bizim aileler arasında resmi bir durumumuz yok ve ben iş güç okul anlamında ondan öndeyim bu da onun gözünü korkutuyor gibi geliyor İstanbulda olmam ve çevremi bilmemesi vs.çok sebep var tamam haklı da ama ben napıyım gelecek bu hiç bir şeye benzemiyor kimsenin kararına bırakılacak bir durum değil ben yapamam ki bunu...
afiyet olsun cnm arada kaçamak lasım... diyetisyenler bile veriyor haftada bir...Kaçamak yaptım.
saol cnm..Ettirmeyeceğim toplayacağım kendimi.
Ayy biliyorum sanırım onun da etkisi var.
Zaten bu sıralarda duygularım alt üst derken.
1 ay daha devam edeyim olmazsa ya gideceğim ya bırakacağım.
tebrik ederim özlemcim.
tebrikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?