Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dur bakalım sen yine bekleme de ol.
Önce azıcık soğuk olunca nasıl olduğunu hissetsin.
Olmazsa bunları konuş onunla veya yazmayı dene aslında.

GÜNAYDIN..bu sabah 61.5 olalrak diyetime başlıyorum.edef 57..ayrıldığımda 60.9dum 600 gr cık fazlalıkla geri döenceğim..tabi haftaya gruba dahil olacağım sanırım..

Çok güzel o kadar zaman da doğru dürüst kilo almamışsın.

Az çok anlarsın aynı şeyleri yaşamışsındır,

O kadar çok konuştuk o kadar çok anlattım ki,

Çok seviyorum ama cidden artık sıkılmışım aynı konuları tekrar al baştan yapıp anlatmaktan,

Yani insan biraz mantıklı olur, ben eminim biz evlensek ve ben yüksek yapcam yada mali müşavirliğe hazırlancam yada büro açmak istiyorum dese benden önce atlıyacak mevzuya,

Şimdi yanında değilim herkes beni yiyecek bana birşey olacak ya da artık ne hissediyorsa beni bunaltıyor ben anlatcak bişey bulamıyorum ki

evet protein ağırlıklı diyet yamıştım geri almadım hatta vermiştim..60 dım ama okul açılınca düzen oturana kadar 61.5 oldum..geçen hafta 62.2 dim 62 görüncede dönmeye karar verdim..sizinle yazışmaya başlayınca dengeli beslendim..bir haftda 61.5 oldum...
gunaydiiiiiiiiiiiiiin canlarum kilom 62.7

turti tebrikler..ben ayrıldığımda kaç kiloydunyanlış hatırlmaıyorsam baya baya gitmiş kilon

Anlıyorum canım anlamam mı seni.
Farklı şekillerde de olsa benzer olaylar oluyor mutlaka.
Sen onunla paylaşmak isterken onun köstek olması, can acıtıcı bir şey.
Konuşsan da anlatman ne kadar mümkün şu anda.
Kendine göre bunalımda ve anlamayacak.

Kaçamak yaptım.
3 minik kurabiye 2 küçük kek.
Niye yaptım ben de bilmiyorum

kaçamaksız diyet olmuyor..ama önemli olan devam ettirmemek..sende bunun bilincindesin zaten..sodalı yeşil çay işe yaradımı kilon kaç bu hafta..
BİRDE DOĞUM KONTOL HAPI TÜM DUYGULARINI ALTÜST EDEBİLİR..bu hafta onun için bukadar hırpalandın..doktorunla bu durumuda konuşmalısın...

Ettirmeyeceğim toplayacağım kendimi.
Ayy biliyorum sanırım onun da etkisi var.
Zaten bu sıralarda duygularım alt üst derken.
1 ay daha devam edeyim olmazsa ya gideceğim ya bırakacağım.

Günaydın kızlar kilom 74.8....

tebrik ederim özlemcim.

evet cnm derya inş iyidir çok merak ediyorumm geri dönmek üzere ayrıldı yazmak mantıklıııı....
mikemmellllllllll
Sevmiyorum. Ayrica guvenmiyorum da. Digeriyle alakasi yok, o bitti tamamen. Bu da bitecek ama en kisa zamanda, bimesi lazim.. Sanirim evde kalacaguuumm
hakkında hayırlısı olsun cnm sevmiyosan ve güvenmiyosannn devam ettirmenin anlamı yok aşk bi bakmışsın hiç ummadığın anda gelirr:)
Bu ziyaretciler kim ben cok merak ediyorum, neye bakiyolar ki, diyet listesi yok bizde kardeess
heçç yaaaa kimsin kardeş sen bak rakip takımlardan gönderdilerse hepimiz kilo aldıkkkkkk git söle onlaraa
valla internetde bana cok sıkıcı gelmeye basladı artık bir size bakıyorum birde az facebooookaa

aynen ya bende sadece buraya giriyorum faceye bile çok nadir onu açarken bile bu sayfayı açıyom yanlışlıkla nasıl bilinç altıma yerleştiysee zaten burda herşey varrrrrrrrr

Bu arada sodalı yeşil çaya cevap vermeyi atlamışım.
0.5 kg verdim ama 3 veya 4 gün verdim.
Gidenlerde o sırada gitti.
Galiba işe yarıyor.

geçmişi de okumayı bitirdikten sonra bu haftaki kilommmmmmm bi tartıya çıktım 61,2bi daha çıktım 61,7 eee dedim allahın hakkı 3 türbi daha çıktım 62 eeee ben şincik hangisini baz alcammm

bu arada dün akşam yine 45 dk koşu bandında sauna eşorfmanla hasta hastaaaaa yürüdümmm duştan sonra da kendime 1 koca fincan turkish coffeee yaptım karnımda açtı zati açlığımı bastırdı....akşamları bi zararı olmaz dimi kızlar ya?

se olmucanda kim olcak kine???
anladım cnm çok haklısın... sakın bırakma çalışmayı bak ben 25 yaşımda elimde kitaplar dersane yollarındayım iyi bi işim olsun diye....
Kaçamak yaptım.
3 minik kurabiye 2 küçük kek.
Niye yaptım ben de bilmiyorum
afiyet olsun cnm arada kaçamak lasım... diyetisyenler bile veriyor haftada bir...
saol cnm..

saol cnm sen varken 72 ydim ben en son bilmiyorum hatırlıyo musun??? ama sonra troidlerimin çalışmadığını öğrenip bunlıma girdim hepsini geri aldım fazlasıyla.... şimdi tekrar uğraşıyorum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…