Kızlar Merhaba
Eşimle takıştım off çok gerginim ya
kızlar bende bugün ölçülerimi aldım.. bir ay sonra tekrar alıcam bakalım...
göğüs: 89
bel: 74
kalça: 105
uzun süredir diyetteysen giden su olmaz..kas kaybı olamsında ..dengesiz beslendiğinde onu takip eden hafta protein ağırlıklı beslenirsen kaslarınıda korumuş olursun..masallah size ya
ben de benimkine uyumus numarasi yaptim simdi mesajlasirken, cekemedim hic, canim konusmak istemiyor
tesekkur ederim ama ben verdigimin olsa olsa su oldugunu dusunuyorum, cok sacma sapan beslendim cunku bu hafta:/
tebrikler..kilon çok iyi..evet ozlemin istegi biliyorumcok da iyi oldu boyle ya, ama sen durmazsin yarin yine bambaska bi sey yaparsin (bunalimli seyler yapma da ) sen niye uyumadin bu arada?? sabah uyanamicaz ikimiz de takimin bekciligini yapmaktan uyanamazsam bu sabahki kilom 51.7ydi bunu soyluym de bu arada, nolur nolmaz Cunku biraz daha uyumayacak gibiyim:/ bi de sabah vakit olursa insallah artik kendimi olcucem ya bakalim 90 60 90 miyim
güzel olmuş..Avatarım nasıl olmuş kızlar ?
dryg li bir nicki vardı..selam canımm biliyorummmmm napıyorsun ne var ne yokk ? valla 15 16 kilo verdimm ama spor yaptıgım için incelme cok fazla olduu bende dee canımcımm evet kesinlikle az stres en iyisiii
öyle yapıyorum valla canımm ama iyi geldi valla
ya derya kimdi kızlar nicki neydi yaniiiii :S:S
Allah Allah beyefendiye bak ne olacakmış ona bağımlı mı olacakmışsın sana birşey söyleyeyim mi bu kompleksli ve eski kafalı erkek türüdür bence salla gitsin bu sana dertten baska bisi vermez ilerde canımm :26::26:
hiç anlamdığım bir konu desem..Kızlar akşamdan beri hırs yaptım logo yapıcam hazırladığım testlerin köşesine diye. Ama yapamadım. Belkiş siizn için çok kolaydır. Ama bilgisayardan anlamayan birir için çok zor. Var mı fotoşop filan yapabilen..valla süper olurdu yapıverse birisii.var deyin noluurr. Bu arada iyi geceler hepinize gece olmuş ben hala bişe yapamadım. Spor da yapamadım bugün ama hareketli bir gündü.
kızlar inş bende yarın güzel bi bildirim yapıcam..... 2 gündür eksilerdeyim ama... içimden bi ses yarın derece yapabilirz diyor... herkes ekside...
Hayırdır neden tartıştınız ?
Bizim bu kalçalardan çekeceğimiz var desen ya.
sorun ne olduğunu öğrenmen iyi olmuş şimdi bilinçli kilo verirsin..üzülme ..se olmucanda kim olcak kine???
anladım cnm çok haklısın... sakın bırakma çalışmayı bak ben 25 yaşımda elimde kitaplar dersane yollarındayım iyi bi işim olsun diye....
afiyet olsun cnm arada kaçamak lasım... diyetisyenler bile veriyor haftada bir...
saol cnm..
saol cnm sen varken 72 ydim ben en son bilmiyorum hatırlıyo musun??? ama sonra troidlerimin çalışmadığını öğrenip bunlıma girdim hepsini geri aldım fazlasıyla....şimdi tekrar uğraşıyorum işte...
bu arada dün akşam yine 45 dk koşu bandında sauna eşorfmanla hasta hastaaaaa yürüdümmm duştan sonra da kendime 1 koca fincan turkish coffeee yaptımkarnımda açtı zati açlığımı bastırdı....akşamları bi zararı olmaz dimi kızlar ya?
tebrikler..beni de geçtin bak artık..ilk çıktığın tartı doğrudur.yanlız her seferinde farklı tartıyorsa pilini değiştirmeni tavsiye ederim..geçmişi de okumayı bitirdikten sonra bu haftaki kilommmmmmm bi tartıya çıktım 61,2bi daha çıktım 61,7 eee dedim allahın hakkı 3 tür bi daha çıktım 62 eeee ben şincik hangisini baz alcammm
Sakinleştim teşekkür ederimm .
Hemen bir de türk kahvesi yapıp bu faslı kapamış olayım.
Akşam üstü de güzel bir spor yapıp telafi yoluna gideyim en iyisi.
Bu arada sodalı yeşil çaya cevap vermeyi atlamışım.
0.5 kg verdim ama 3 veya 4 gün verdim.
Gidenlerde o sırada gitti.
Galiba işe yarıyor.
Ya aslında tartışma olmadı
Dünden beri sinirlerim gergin regl olacağım ondan heralde bilmiyorum.
beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Dayanamadım artık konuşmasına tamam tamam yeter dedim yüzüme kapattı.
Durum bu daha da sinirlendim.
sorun ne olduğunu öğrenmen iyi olmuş şimdi bilinçli kilo verirsin..üzülme ..
tebrikler..beni de geçtin bak artık..ilk çıktığın tartı doğrudur.yanlız her seferinde farklı tartıyorsa pilini değiştirmeni tavsiye ederim..
anladım bu hafta denemeyi düşünüyorum ..ama sadece düşünüyorum..icraata geçirirmiyim bilmiyorum..
Lİstemizi paylaşayım kızlar ..
13 .TAKIM 227.ETAP SONUÇLARI
balkaymak ( 75.5/ 74.8 / 0.7 / 0.93 % )
dryrgp ( 83.2 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
eski_bir_masal ( 59.5 / 59.0 / 0.5 / 0.84 %)
elisya ( 52.2 / 51.7 / 0.5 / 0.96 % )
ferdici (63 / 61.2 / 1.8 / 2.86 %)
irras ( 85.5 / 86.5 / -1.0 / -1. 17 %) .
mcrgozde ( 77.2 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mutedeyyin: ( 76.4 / 75.2 / 1.2 / 1.57 % )
Triptofan: ( 73.7 / 73.0 / 0.7 / 0.96 % )
bugungunlerdenaralik ( 68.4 / 68.2 / 0.2 / 0.29 % )
Hulk ( 74.7/ 74.7 / 0.0 / 0.0 % )
elmaliturta ( 63.0 / 62.7 / 0.3 / 0.48%)
Takım Ortalaması : 0.75 %
kilo veren herkesi tebrik ederim..
çocukları parka götüreceğim ordan kızmı okula götüreceğim..şimidlik hoşçakalın..
Ayy ayy bir anlayamadılar gitti şu regl dönemindeki halimizi.
Onların malum organından kan gelse, dün birbirine karışır heralde.
Evet abartabiliyoruz ama alttan alınmalıyızzz.
tebrikler..beni de geçtin bak artık..ilk çıktığın tartı doğrudur.yanlız her seferinde farklı tartıyorsa pilini değiştirmeni tavsiye ederim..
anladım bu hafta denemeyi düşünüyorum ..ama sadece düşünüyorum..icraata geçirirmiyim bilmiyorum..
Ayy sorma şimdide annemi payladım off ya çok gerginim çatlıcam şimdi
Benim sabahları tartıldığımda daha çok çıkıyor kilom akşamları veya gün ortasına doğru daha az. Ve ilk tartılmayla 2.3 tartılmada farklı oluyr.
Nasıl birşeydir anlamadım
nasıl yapıyoruz bu sodalı yeşilçayı....?
1 litre yeşil çay demleyip içine limon sıkıp 1 şişe soda döküp gün boyu tüketiyoruz.
Kendimi gördüm sen de.
Patlamaya hazır bir bomba gini dolaşıyorum resmen.
hımmm bende deniyim bi ara... ödem atmak için sanırsam dimi...
Aynen öyleyim çok agrsif ve saldırganım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?