Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar hergün ilk iş sporumu yapıyordum kaç gündür bugün çok açtım önce kahvaltımı ettim... şimdi biraz ders çalışıym sporumu yapym sonrada gelip mesajları sayarım.... görüşürüz...

Yap yap görüşürüz Özlemcimm.
Bu arada sanırım ben 25 ekim için eski hedefime dönsem iyi olacak 59.
Regl de olacağım.
Biraz kendimi rahat bırakıp kaçamak yapmaya ihtiyacım var.

Aynen öyle en iyisi konuşmamak bir de bunu deneyim bakalım...

Ama hala bir sürü şey yemek istiyorum.
Olmazdım kolay kolay böyle ama sanırım gerginlikten oldu.
Off bir sürü şey istiyorum.
Ben de aksine sinirleniyim ya ona bir an önce inceliyim,
İşim gücüm yerinde olsun patlasın o da sinirden istiyorum lokma koyasım yok ağzıma

Yok ya ne olursa olsun vazgeçmem bu konuda dinlemem kimseyi yanlış birşey yapmıyorum hem ben...
Kızlar Merhaba

Eşimle takıştım off çok gerginim ya

Kızma bana hep bir arada kavga ederiz şimdi sırayla biz,
Ya regl de ben de etrafa ateş saçıyorum aynen böyle oluyorum

Ayy ayy bir anlayamadılar gitti şu regl dönemindeki halimizi.
Onların malum organından kan gelse, dün birbirine karışır heralde.
Evet abartabiliyoruz ama alttan alınmalıyızzz.

Ben bazen ediyorum sinirden Allah benden alsın sana versin bu hastalığı diye, aman ne var abartıyosun dediğinde

Ayy niye kızayım Sinem

Ama birine çatsam rahatlıcam

O derece

Pantolonlarım sıkuıyor göbüşüm şişti off daralıyorum resmen

Ayy niye kızayım Sinem

Ama birine çatsam rahatlıcam

O derece

Pantolonlarım sıkuıyor göbüşüm şişti off daralıyorum resmen

Ayy aynen aynen ben regl günleri izin verseler de picamalarla gelsem derdim hep ne güzel olurdu değil mi ?

Adaçayı baya rahatlatıyo aslında ben valla baya rahat geçirdim bu ay dene bence 2 kupaa pamuk gibi yumuşacık yapıyo insanı

Şirkette yeşil çayım var onu içiyorum ada çayı bulamam ama çok şiştim o rahatsız ediyor

Yap yap görüşürüz Özlemcimm.
Bu arada sanırım ben 25 ekim için eski hedefime dönsem iyi olacak 59.
Regl de olacağım.
Biraz kendimi rahat bırakıp kaçamak yapmaya ihtiyacım var.

canım bence hedefin iyi ama aten son kilonu bi anda verdin o yüzden vermekten ziyade korumaya bak vücutta biraz dinlensin

aynen cnm benimde ağrım çok kötü olurduuu her seferinde işten izin alır eve giderdim ama bu seferrr ne şişlikk oldu ne ağrıı adaçayı içtim günde 2 fincannn çok faydalıı ya

veeeeeeeeee pirinç lapasından sonraaa kilo almamış bulunuyorummm çok mutluyum yaaa inşş haftayada öle olurr vermeye devam ederimmmm

ay bi hafta veriyorum sonraki hafta alıyorumm ya ondan korkuyorumm inş yine öle olmazzz

Ayy ayy bir anlayamadılar gitti şu regl dönemindeki halimizi.
Onların malum organından kan gelse, dün birbirine karışır heralde.
Evet abartabiliyoruz ama alttan alınmalıyızzz.
abartmıyoruz tatlım hiçte onlarda öle bişi olsaaa ooooooobizden beter olurlar
ayrıca bizim hormonlar malum bi yerinde duramıyooo illaaa birine çatcazzzz napalımmm belli zamanlarda alttan almayı bilceklerrrrrrr işte okaaa
kimsenin kilo almaması süperrrr tebrikler kızlarrrr
kızlar bende bugün ölçülerimi aldım.. bir ay sonra tekrar alıcam bakalım...
göğüs: 89
bel: 74
kalça: 105

bende istiyommmmmm

kızlar merhaba ben 10. takımdanım malum bugün sezimel yok hatta hiç kimse yok çook yoğunum sizden rica etsem listemizi kontroledip yüzde hesaplamasını yapabilirmisiniz. çook minnettar kalırım size.

**10.TAKIM 227.ETAP**
sezilmel(59.6/59.6/0.0/0.0)
tutku(62/60.8/1.2/1.93)
ceyce(80.5/80.5/0.0/0.0)
frangipani(72.7)(kilo bildirmedi)
cemre2010(58.3) kilo bildirmedi
yaseminkadir (66.9)ken[COLOR="#FF0000"]di isteğiyle ayrıldı (hamile)[/COLOR]
mywish89 (73.4/72.1/1.3/%1.77)
ayçaece (66.9/66.0/0,9/%1.35)
tecnesyum(89.5) kilo bildirmedi
tuna08(81.0/81.7/-0.7/%-0.86)
duru81(77.8/76.9/0.9/%1,15
dinmeyen yeni üye
[COLOR="#FF0000"]10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI
[/COLOR]

kızlar merhaba ben 10. takımdanım malum bugün sezimel yok hatta hiç kimse yok çook yoğunum sizden rica etsem listemizi kontroledip yüzde hesaplamasını yapabilirmisiniz. çook minnettar kalırım size.

O kadar faydası var mı ya?

E eee akşama bende alyım o zman

denemekte fayda var balım

Adaçayının Yararları nelerdir?

Gaz söktürücü etkisi nedeniyle mide ve bağırsak gazlarını gidermede faydalıdır. Sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardım eder. Mide bulantısını keser. Uyarıcı etkisi ile kan dolaşımını hızlandırır ve vücuda kuvvet ve dinçlik verir. Göğüs açıcı ve rahatlatıcı etkisi astım hastaları için yararlıdır. Dişleri beyazlatır ve güçlendirir. Sinir sistemi üzerinde etkilidir: Sakinlik verir, çok sinirli ve gerginlik içinde olanlara faydalıdır.

Adaçayı nasıl kullanılır? Adaçayı özellikle çayı yapılarak içilir. Ayrıca, yemeklere ve çorbalara tat ve koku vermek için de kullanılır. Banyo suyuna katılırsa vücuda zindelik verir. Özellikle hazmettirici ve gaz söktürücü özellikleri nedeniyle yemeklerden sonra içilmesi yararlıdır. Ada çayı suyu ile ağızda gargara yapılırsa bademcik, diş eti ve boğazlarda oluşan iltihaplar kısa sürede iyileşir.

Adaçayının yan etkileri, adaçayının zararları nelerdir?

Ada çayı fazla kullanıldığında tansiyon yükselebilir. Gebelik süresince ve emziren annelere tavsiye edilmez. Günde 3 fincandan fazla içilmemelidir. Rahim kaslarını uyardığından dolayı gebelik sürecinde kullanılmaması öneriliyor ayrıca anne sütü üretimini durdurabiliyor.

bu arada boğaza iyi geldiğini bilmiyodum öğrenmiş oldum bende denerim bunu zaten antibiyotik falan işe yaramadı
birde süt üretimini durdurabilir diyo ama acep adeti de azaltırmı ki onu bilmiyorummm ????

hilalim kusuruma bakma ya hoca bi türlü bırakmadı ...soruyu çözmeden göndermedi de

kontrol edemedim ama sen birine kontrol ettirip vermişin paylaşıma mümkünse bizim listemizin kontrol edebilrismisn??

5. Takım 226. Etap

seng 64/64,3/-0,3/-%0,47
maway 78,5/78,5/0,0/%0,00
alew2187 67,3/66,3/1/%1,49
siret 76,8/76,8/0,0/%0,003 hafta bildirimde bulunmadığından ve paylaşımda bulunmadığından diskalifiye edildi
chosen1234 71,8/69,9/1,9/%2,65
sirine35 70,4/70,8/-0,4/-%0,57
hasretttt 76,4/74,8/1,6/%2,09
tdgd 68,9/68,4/0,5/%0,73
tarfil 77,1/76,9/0,1/%0,13225, etapta izine ayrılmıştı geri döndü
kayukayu 83,5/83,5/0,0/%0,0geri dönmek üzere ayrıldı
ay_27_ser 62/61/1/%1,61yeni üye hedef kilo 55

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,85)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…