zaten hızlı verdin cnm... biraz dinlen bencede...
Yap yap görüşürüz Özlemcimm.
Bu arada sanırım ben 25 ekim için eski hedefime dönsem iyi olacak 59.
Regl de olacağım.
Biraz kendimi rahat bırakıp kaçamak yapmaya ihtiyacım var.
ay bi hafta veriyorum sonraki hafta alıyorumm ya ondan korkuyorumminş yine öle olmazzz
abartmıyoruz tatlım hiçte onlarda öle bişi olsaaa ooooooobizden beter olurlar
ayrıca bizim hormonlar malum bi yerinde duramıyoooillaaa birine çatcazzzz napalımmm belli zamanlarda alttan almayı bilceklerrrrrrr işte okaaa
kimsenin kilo almaması süperrrr tebrikler kızlarrrr
bende istiyommmmmm
mezuram yok benimmmmzaten hızlı verdin cnm... biraz dinlen bencede...
sense ölç gülüm...
13.10.2011 MESAJ SAYIMLARI
eskibirmasal: 49
balkaymak: 24
hulk: 14
ferdici: 13
elmaliturta: 12:13:
elisya: 10
maviyesil: 7
triptofan: 7 :92:
ysfmir: 4
mutedeyyin:4
irras: 4 :18:
bugungunlerdenaralık: 3
mezuram yok benimmmm:2::2::2: en yakın zamanda almam lazım nerden alabilirim nerde satılır bu
emeğine sağlık canıımm
Nejlacım katılım konusunda düzenli olmuyordu biliyorsun, bu hafta bekleyelim katılımına bir bakalım ona göre listeye ekleyelim haftaya.
denemekte fayda var balım
Adaçayının Yararları nelerdir?
Gaz söktürücü etkisi nedeniyle mide ve bağırsak gazlarını gidermede faydalıdır. Sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardım eder. Mide bulantısını keser. Uyarıcı etkisi ile kan dolaşımını hızlandırır ve vücuda kuvvet ve dinçlik verir. Göğüs açıcı ve rahatlatıcı etkisi astım hastaları için yararlıdır. Dişleri beyazlatır ve güçlendirir. Sinir sistemi üzerinde etkilidir: Sakinlik verir, çok sinirli ve gerginlik içinde olanlara faydalıdır.
Adaçayı nasıl kullanılır? Adaçayı özellikle çayı yapılarak içilir. Ayrıca, yemeklere ve çorbalara tat ve koku vermek için de kullanılır. Banyo suyuna katılırsa vücuda zindelik verir. Özellikle hazmettirici ve gaz söktürücü özellikleri nedeniyle yemeklerden sonra içilmesi yararlıdır. Ada çayı suyu ile ağızda gargara yapılırsa bademcik, diş eti ve boğazlarda oluşan iltihaplar kısa sürede iyileşir.
Adaçayının yan etkileri, adaçayının zararları nelerdir?
Ada çayı fazla kullanıldığında tansiyon yükselebilir. Gebelik süresince ve emziren annelere tavsiye edilmez. Günde 3 fincandan fazla içilmemelidir. Rahim kaslarını uyardığından dolayı gebelik sürecinde kullanılmaması öneriliyor ayrıca anne sütü üretimini durdurabiliyor.
bu arada boğaza iyi geldiğini bilmiyodum öğrenmiş oldum bende denerim bunu zaten antibiyotik falan işe yaramadı
birde süt üretimini durdurabilir diyo ama acep adeti de azaltırmı ki onu bilmiyorummm ????
valla banda babm almış cnm ama bence tuhafiyelerde vardır...
Evet şiddetle tavsiye ediyorummmaynen cnm benimde ağrım çok kötü olurduuu her seferinde işten izin alır eve giderdim ama bu seferrr ne şişlikk oldu ne ağrıı adaçayı içtim günde 2 fincannn çok faydalıı ya
Kaç gün yaptın?veeeeeeeeee pirinç lapasından sonraaa kilo almamış bulunuyorummm çok mutluyum yaaa inşş haftayada öle olurr vermeye devam ederimmmm
13.10.2011 MESAJ SAYIMLARI
eskibirmasal: 49
balkaymak: 24
hulk: 14
ferdici: 13
elmaliturta: 12:13:
elisya: 10
maviyesil: 7
triptofan: 7 :92:
ysfmir: 4
mutedeyyin:4
irras: 4 :18:
bugungunlerdenaralık: 3
Evet şiddetle tavsiye ediyorummm
Kaç gün yaptın?
Kaç kilo verdin ?
Ellerine sağlık canımmm
pirinç lapasını 2 gün yapıyosun canım 1,4 gitmişti 2 günde cuma cumartesi yapmıştım regl öncesi yapınca daha iyi oluyomuş bende öyle yaptım sonrasında kilo alanlar da var ama 400gr daha verdim üstüne
önceki yapışımda yoğurtla yapmıştım vücudumu çok şiş hissediyodum meğersem pirinç lapası yaparken protein olmicakmışşşbende sabah 1 domates 1 salatalık yanında pirinç lapası azcık zeytinyağıda koydum benn 1gün istinasız kaçamaksız yedim 2,gün sabah aynı şekilde öğlen 1 domates akşam da hamsi tava yedimm ama aç kaldığını hissediyosunnnn cidden dolu dolu yiyodum artık mide almıyo tabi yiyemiyosunnn toplam 3 çay bardağı pirinci 1 günde tüketiyosun ben bitirememiştim bilee
ama sporumu aksatmadım hiç sadece 1 gün yapmadım ondada hafta boyu yaptığım alışverişe sayıyorumm
Bu iş sporsuz olmuyor yada olsa bile çok uzun zamanda gidiyor kilolar
Benim de akşamalrı hiç canım istemiyor spor yapmak
aynen sporsuz çok zor gidiyo ya sporlada pek gitmiyo ama sabrediyorum bakalım....
aslında sabahları spor yapmak daha iyiymiş gün boyu daha fazla kalori yakıyomuşsun akşam olunca spor sonrası metabolizma hızlanıyo ya yatınca yine yavaşlıyo fazla yağ yakamıyoruz ozaman....
Ben ancak akşamları yapabilirim onu da yorgunluktan yapamıyorum az önce bir topikte okudum 18:00den snra yemeyerek zayıflıyorlarmış ben 18:00 de işten çıkıyorum bemi m yemek yemem 20 yi buluyor
Vaktim olsa hergün yürürüm severim yürüyüşü ama ona vaktim yokki
selamlar güzeller
gülçin naber canım bakayım sen burdamısın dedim iyide denk geldi
şeytanın bacağını kırdın bacım herhalde gitmiş bu hafta kilolar
evet canım ya maşallah metabolizmam hızlandı sonunda. bide işe başlayınca çok yoğun geçiyor günler.. sizde 1. olmuşsunuz maşallah. anşaa napmış maşallah 3 kilo nasıl vermiş. du bi geleyim sizin takıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?