Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yap yap görüşürüz Özlemcimm.
Bu arada sanırım ben 25 ekim için eski hedefime dönsem iyi olacak 59.
Regl de olacağım.
Biraz kendimi rahat bırakıp kaçamak yapmaya ihtiyacım var.
zaten hızlı verdin cnm... biraz dinlen bencede...

sense ölç gülüm...

Son düzenleme:
13.10.2011 MESAJ SAYIMLARI

eskibirmasal: 49

balkaymak: 24

hulk: 14

ferdici: 13

elmaliturta: 12 :13:

elisya: 10

maviyesil: 7

triptofan: 7 :92:

ysfmir: 4

mutedeyyin:4

irras: 4 :18:

bugungunlerdenaralık: 3

Son düzenleme:
zaten hızlı verdin cnm... biraz dinlen bencede...

sense ölç gülüm...
mezuram yok benimmmm:2::2::2:en yakın zamanda almam lazım nerden alabilirim nerde satılır bu

emeğine sağlık canıımm

Nejlacım katılım konusunda düzenli olmuyordu biliyorsun, bu hafta bekleyelim katılımına bir bakalım ona göre listeye ekleyelim haftaya.

ızın alıyordum ama deılmı gelemeyecegımde yokum dıyordum.onun mesajj sayımını etkılemesı lazımdı.kılo tablosunda sılınmemı deıl
herneyse sen bılırsın

evet adacayı çok ıyıdır ama hamılelere kesınlıkle yasaktır haberınız olsun
sut uretımını duymamıştım ıyı oldu bu

aynen cnm benimde ağrım çok kötü olurduuu her seferinde işten izin alır eve giderdim ama bu seferrr ne şişlikk oldu ne ağrıı adaçayı içtim günde 2 fincannn çok faydalıı ya
Evet şiddetle tavsiye ediyorummm
veeeeeeeeee pirinç lapasından sonraaa kilo almamış bulunuyorummm çok mutluyum yaaa inşş haftayada öle olurr vermeye devam ederimmmm
Kaç gün yaptın?
Kaç kilo verdin ?

Ellerine sağlık canımmm

Evet şiddetle tavsiye ediyorummm

Kaç gün yaptın?
Kaç kilo verdin ?

Ellerine sağlık canımmm

pirinç lapasını 2 gün yapıyosun canım 1,4 gitmişti 2 günde cuma cumartesi yapmıştım regl öncesi yapınca daha iyi oluyomuş bende öyle yaptım sonrasında kilo alanlar da var ama 400gr daha verdim üstüne
önceki yapışımda yoğurtla yapmıştım vücudumu çok şiş hissediyodum meğersem pirinç lapası yaparken protein olmicakmışşşbende sabah 1 domates 1 salatalık yanında pirinç lapası azcık zeytinyağıda koydum benn 1gün istinasız kaçamaksız yedim 2,gün sabah aynı şekilde öğlen 1 domates akşam da hamsi tava yedimm ama aç kaldığını hissediyosunnnn ciddendolu dolu yiyodum artık mide almıyo tabi yiyemiyosunnn toplam 3 çay bardağı pirinci 1 günde tüketiyosun ben bitirememiştim bilee
ama sporumu aksatmadım hiç sadece 1 gün yapmadım ondada hafta boyu yaptığım alışverişe sayıyorumm

Bu iş sporsuz olmuyor yada olsa bile çok uzun zamanda gidiyor kilolar

Benim de akşamalrı hiç canım istemiyor spor yapmak

Bu iş sporsuz olmuyor yada olsa bile çok uzun zamanda gidiyor kilolar

Benim de akşamalrı hiç canım istemiyor spor yapmak

aynen sporsuz çok zor gidiyo ya sporlada pek gitmiyo ama sabrediyorum bakalım....
aslında sabahları spor yapmak daha iyiymiş gün boyu daha fazla kalori yakıyomuşsun akşam olunca spor sonrası metabolizma hızlanıyo ya yatınca yine yavaşlıyo fazla yağ yakamıyoruz ozaman....

Ben ancak akşamları yapabilirim onu da yorgunluktan yapamıyorum az önce bir topikte okudum 18:00den snra yemeyerek zayıflıyorlarmış ben 18:00 de işten çıkıyorum bemi m yemek yemem 20 yi buluyor

Vaktim olsa hergün yürürüm severim yürüyüşü ama ona vaktim yokki

ama 18 çok erken yaaaa düşünsene gece 12 de uyuduğumuzu 6 saatlik bi açlık bunun bide 1i 2 si var
aynen bende akşam 8 gibi evde oluyorum bi lokma bişi yiyorum sonra koşu bandına biniyorum ama sıkılıyo insan yaaa bitsin diye bakııyooo bende dün mesela yahşi cazibeyi açtım izledim spor yaparak bundan sonrada yabancı filmleri düşünüyorum 2günde 1 film bitiririm heralde artık

selamlar güzeller

gülçin naber canım bakayım sen burdamısın dedim iyide denk geldi
şeytanın bacağını kırdın bacım herhalde gitmiş bu hafta kilolar

selamlar güzeller

gülçin naber canım bakayım sen burdamısın dedim iyide denk geldi
şeytanın bacağını kırdın bacım herhalde gitmiş bu hafta kilolar

evet canım ya maşallah metabolizmam hızlandı sonunda. bide işe başlayınca çok yoğun geçiyor günler.. sizde 1. olmuşsunuz maşallah. anşaa napmış maşallah 3 kilo nasıl vermiş. du bi geleyim sizin takıma.

aman aman durmasın şu biizm metolar artık
evet birinciliği kaptık yine
anşa isveç yaptı 6 gün bende deniyim diyorum bayrama kadar ama çok zor yapmayın diyo
birde çok verip bırakınca almaktan korkuyorum açıkcası :18:

unutmadan sessiz sedasız dereceye giren ferdiciyide kilo veren vermeyen takımımızı 4. lük gibi güzel bi yerde tutan herkese maşallah diyorumm ve kocamaannn öpüyorum herkesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…