kızz annen sık yapıyor mantı. sana komplo mu kuruyor. ama napsın akdın sen dişyettesin diye brokoli mi pişirsin. haftasonu canım mantı çekmişti patatesli bol soslu ama hem tek başına tadı olmuyor hemde yassaaagg
kızlar bu arada yarın perşembe yarın sakın bulgur yemeyin. ben cumartesi halamlarda bulgur pilavı yemiştim ertesi gün ne kadar ağır çıktım. bulguru daha öncede hep dikkat ettim hep ağır çekiyor. geç siniyor yada su tutuyor sanırım.hımmm bide yeşilçaya ödem çaylarına yüklendikmi... geçen hafta yakalayamadığımız dereceyi bu hafta yakalarız inşallah. aslında geçen hafta ilk 3 e girerdik ama 7. takımda bir anşam varki benimde arkadaşımdır mezun olurken jubilesini 3,5 kilo atarak yaptı. o o kadar evrmese aslında biz güzel kilo vermiştik geçen hafta.. ay yorgunluktan geberiyomda hala muhabbet ediyom yaaa.
normal kahvaltı derken ? kahvaltı yapmayı özledim kocam gelsede kahvaltı yapsakk.canım kalori az sanırım kilo verdirir ama keşke kaşar yerine yumurta yeseydin yada normal peynirr. yada puding yediğin için akşam ekmek yemeyip dengeleseydin nasıl olurdu? salta tarifi denedim dün ıspanaklı çiğ ıspanak taze nane nar ekşisi, hatta nar taneleri, ceviz,, eline ne geçerse kat süpe roluyorr ben nar katmamıştım ama daha önce yemiştim. peynir de kat mesela.. üff istediğin kadar ye.zaten doyurucu oluyor tavsiye ederim.
kızlar kimse cevap vermeyecek mi bana? izne ayrılmak istiyorum demiştim..
Masal nerdee ??
Balkaymak nerdeee?
Turtiii yookkk...
Ferdicii yookk...
Hilal sevdiceğiyle konuyordur galiba, olaylar karışık kızın aklı kalmıştır
ya bı yumurta domates salatalık az bısıde beyaz penır
tatlı cok cnm cektıydı
ekmek kuçuktu ztn.yemekte yemedım o kdr ekmekten bısı olmaz
8gundur orucluydum ztn o kdrda olsun dımı oretmenım:)
Tebrik ediyorum seni o zamannnbende kayınvalidemdeydm cnm geldim...menümü hiiiçççç bozmadım... onlar bozmayı denediler ama ben taviz vermedim...
şimdide biras ders çalışıyım diyorum...
Kızlar ben geldim şöyle bir geçmişi okuyayım.
Bugün hiç keyfim yoktu.
Olabildikçe sevdiceğimle konuştum ama pek bir korkuyorum.
2 yumurta yedim, onlarda boğazımda düğümlendi.
Leslie ile de 3 mil yaptım.
Tahmin ettim,
Aynen öyle Sinemcim.
Nasıl huzursuzsam fark etti çocuk avutuyor yavrum
Ama ama korkuyorum çok fazla.
günaydın kızlaarr. bugün güzel bir gün olsun...
olsun balımmm. afiyet olsunn.. Allah orucunu kabul etsin benimde bissürür borcum var ha bu gün ha yarın derken kaldı öle. cesaret ver baanda bende tutayım.
Allah şehitlerimize rahmet eylesin. nur içinde yatsınlar. ne desek boş onlar şehitlik mertebesine ulaştı her insanın yaşayamayacağı bir şans aslında ama geride kalanlar???? yozgattaki anneyi gördünüz mü askerler daha bişey demeden anladı oğlunun şehit olduğunu belkide hissediyordu.çok zor ama kudurdu bu köpeklerr.ne zaman ülkemiz biraz gelişecek olsa hemen bunlar olumsuza çeviiriyor durumu.Allah kendi silahlarını kendilerine çevirsin. bu kadar teknoılojiyle de 3-5 çapulcuyu kazıyamayan askeriyeye sızan pkk lıları da rabbim defetsin biran önce bence kesinlikle sızma ve bile bile istihbarat vermeme durumu var. . gerçek Türk askeri eminim bu kadar uzatmazdı ama bişeler yanlış. karakollar sadece dağ başında bir duvar. kurşun geçirmeyen barınaklar yapmaya güç yetmiyor mu? askeriyeye kesilen vergiler,orduevlerine dökülen paralar neden karakollara gitmiyor. ölsün diye gönderiyoalr resmen..teröristlerin internette leşlerinin görüntüsü var hepsi zapzayıf çelimsiz silahları beş para etmez eski. buna rağmen güç yetmemesi imkansızz geliyor. neden ???
Günaydın kızlar,
Valla hiç tadım yok tv yi açıyoruz aynı acı radyoyu açıyoruz aynı acı duyduklarımla birlikte daha da kötü oluyorum ne olacak bilmiyorum,
Ayrı bir konu olarakta bir sıkıntım var canım sıkıldı bu konuya da,
Babam tartı tartı diyince ben gitmiş almış bir tane baskül tartıldım 76 çıkıyorum tam tamına ne olacak şimdi ya çok üzüldüm
su dunyada hıç bıseeyı tam yapamadım ıbadet olarak yanı barı nbı orucum tam olsun dıe hersene borclarımı tutuorum lakın gecen ramazan hamıleyım dıe 10gun tutamadım bu ramazan emzırıodum.yenı yenıde dogumdan sonra regl oluodum tam ramazana geldı bu duzensızlık 13gunde ordan vurdu:)) ettımı sana 23 gun.8gunu tuttum duz 15 gun kaldı.sımdı onlara yogunlascam.
cnm ne yap ne et oruclarını bırakma tamamla.hele su havalarda ne susuyor ne acıkıyor ınsan...duzenlı yersen kılo da verıorsun gercı benım yarın bellı olcak verıp vermedıgım..ısrarla sabahı beklıom tartılmak ıçın
dijital mi almış canumm dijitalse onu baz al ama değilse alma yanlış ölçüyor normal basküller
bende ibadet anlamında sıfırım anca yasin okurum oda kendi çıkarlarım içün tabisiAllahım çarpılcam valla sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?