Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

keske brokoli pisirse ya cok severiim ama annem babam ne seviyosa onu pisiriyo, erkegin kalbine giden yolun midesinden gecmesinden dolayi mi bilmem ama biktim bu durumdan artiiik babam da eve gelir gelmez tencerenin kapagini aciyo ama babam sayesinde hayatta en korktugum sey eve gelir gelmez tencerenin kapagini acan biriyle evlenmek bosver zayiflayinca yeriz artik mantiyi, sonra tabii geri aliriz kilolarii

kızlar bu arada yarın perşembe yarın sakın bulgur yemeyin. ben cumartesi halamlarda bulgur pilavı yemiştim ertesi gün ne kadar ağır çıktım. bulguru daha öncede hep dikkat ettim hep ağır çekiyor. geç siniyor yada su tutuyor sanırım.hımmm bide yeşilçaya ödem çaylarına yüklendikmi... geçen hafta yakalayamadığımız dereceyi bu hafta yakalarız inşallah. aslında geçen hafta ilk 3 e girerdik ama 7. takımda bir anşam varki benimde arkadaşımdır mezun olurken jubilesini 3,5 kilo atarak yaptı. o o kadar evrmese aslında biz güzel kilo vermiştik geçen hafta.. ay yorgunluktan geberiyomda hala muhabbet ediyom yaaa.

ya ödem falan dedin de bugun arastirdim doktorun verdigi ilaclardan biri ödem yapiyomus digeri dogum kontrol hapi kilo aldirdigini herkes soyluyor zaten.. Napcam ben bilmiyorum ya, hepten salmam insallah kendimi

ya bı yumurta domates salatalık az bısıde beyaz penır
tatlı cok cnm cektıydı
ekmek kuçuktu ztn.yemekte yemedım o kdr ekmekten bısı olmaz

8gundur orucluydum ztn o kdrda olsun dımı oretmenım:)

Masal nerdee ??

Balkaymak nerdeee?

Turtiii yookkk...

Ferdicii yookk...

Hilal sevdiceğiyle konuyordur galiba, olaylar karışık kızın aklı kalmıştır

bende kayınvalidemdeydm cnm geldim... menümü hiiiçççç bozmadım... onlar bozmayı denediler ama ben taviz vermedim...
şimdide biras ders çalışıyım diyorum...

Kızlar ben geldim şöyle bir geçmişi okuyayım.
Bugün hiç keyfim yoktu.
Olabildikçe sevdiceğimle konuştum ama pek bir korkuyorum.

2 yumurta yedim, onlarda boğazımda düğümlendi.
Leslie ile de 3 mil yaptım.

Masal nerdee ??

Balkaymak nerdeee?

Turtiii yookkk...

Ferdicii yookk...

Hilal sevdiceğiyle konuyordur galiba, olaylar karışık kızın aklı kalmıştır

Aynen öyle Sinemcim.
Nasıl huzursuzsam fark etti çocuk avutuyor yavrum
Ama ama korkuyorum çok fazla.

Genel olarak menüler hoştu, haftanın başındaki herkesin yaptığı kaçamaklar da azalmış.
Tebrik ettim bizi.
Bakalım ben de aynı kilom da kalabilmiş miyim yarın göreceğim.

ya bı yumurta domates salatalık az bısıde beyaz penır
tatlı cok cnm cektıydı
ekmek kuçuktu ztn.yemekte yemedım o kdr ekmekten bısı olmaz

8gundur orucluydum ztn o kdrda olsun dımı oretmenım:)

olsun balımmm. afiyet olsunn.. Allah orucunu kabul etsin benimde bissürür borcum var ha bu gün ha yarın derken kaldı öle. cesaret ver baanda bende tutayım.

bende kayınvalidemdeydm cnm geldim... menümü hiiiçççç bozmadım... onlar bozmayı denediler ama ben taviz vermedim...
şimdide biras ders çalışıyım diyorum...
Tebrik ediyorum seni o zamannn

Aynen öyle Sinemcim.
Nasıl huzursuzsam fark etti çocuk avutuyor yavrum
Ama ama korkuyorum çok fazla.
Tahmin ettim,
Ama yapma Hilalcim sen sakin ol ki o da orda rahat olsun zaten durumlar yeterince can sıkıcı,
Çok zor bir durum ikiniz için de Allah sabır versin bir an önce de bitsin bu eziyet insanın yüreği dayanmıyor...

günaydın kızlaarr. bugün güzel bir gün olsun...

Günaydın canımm inş.

Günaydın kızlar,

Valla hiç tadım yok tv yi açıyoruz aynı acı radyoyu açıyoruz aynı acı duyduklarımla birlikte daha da kötü oluyorum ne olacak bilmiyorum,

Ayrı bir konu olarakta bir sıkıntım var canım sıkıldı bu konuya da,

Babam tartı tartı diyince ben gitmiş almış bir tane baskül tartıldım 76 çıkıyorum tam tamına ne olacak şimdi ya çok üzüldüm

olsun balımmm. afiyet olsunn.. Allah orucunu kabul etsin benimde bissürür borcum var ha bu gün ha yarın derken kaldı öle. cesaret ver baanda bende tutayım.

su dunyada hıç bıseeyı tam yapamadım ıbadet olarak yanı barı nbı orucum tam olsun dıe hersene borclarımı tutuorum lakın gecen ramazan hamıleyım dıe 10gun tutamadım bu ramazan emzırıodum.yenı yenıde dogumdan sonra regl oluodum tam ramazana geldı bu duzensızlık 13gunde ordan vurdu:)) ettımı sana 23 gun.8gunu tuttum duz 15 gun kaldı.sımdı onlara yogunlascam.

cnm ne yap ne et oruclarını bırakma tamamla.hele su havalarda ne susuyor ne acıkıyor ınsan...duzenlı yersen kılo da verıorsun gercı benım yarın bellı olcak verıp vermedıgım..ısrarla sabahı beklıom tartılmak ıçın

ıraga girdik alt üst ettik ya onların inlerini ondan kudurdularr kuzum

günaydınnnnnnnnnnn canlarummmmmmmmmmmm napaysunuz ay ben dün kaçamak yaptım akşam sosisli ile (nasıl canım çekmişti anlatamam) 2 dilim çukulata yedim ama sonra spor salonunda 1,5 saat tepindim

dijital mi almış canumm dijitalse onu baz al ama değilse alma yanlış ölçüyor normal basküller

bende ibadet anlamında sıfırım anca yasin okurum oda kendi çıkarlarım içün tabisi Allahım çarpılcam valla sonunda

Yok dijital değil canım ama benim eski tartımda dijital değil babam yine normal baskül almış ben zaten doğru tartmadığını düşünüyorum ay ne biliyim yaa uyuz bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…