Bırakma zaten son bir kilon hep bulunsun mezun olmaa
Ama ya 55 kilodan az olma bence,
Of bir 69 oluyum ama açıkcası nasıl olduğumu pek takmıyorum eğer dukansa verdirecek o yani napıyım sıkıldım7 görmekten
Eteklerrr...
Hiç giymiyorum tombul bacaklarım saolsunnn
Bırakma zaten son bir kilon hep bulunsun mezun olmaa
Ama ya 55 kilodan az olma bence,
Of bir 69 oluyum ama açıkcası nasıl olduğumu pek takmıyorum eğer dukansa verdirecek o yani napıyım sıkıldım7 görmekten
Eteklerrr...
Hiç giymiyorum tombul bacaklarım saolsunnn
Ya birde benim öyle bir durumum var ki karınca gibi ilerliyorum bir süre sonra laçkalışıyor yani ama istek geldi azim geldi tekrardan en azından sevgilim askere gitmeden geldiğinde 5-6 kilo vermiş olarak görsün döndüğünde de tamamen vermiş oluyum sonrasında nişan düşünüyoruz çünküDoğru ya gitsin artık diyor insan.
Sıkılıyorum ben de bir süre sonra, oku da aklına yatarsa başla madem, bacakların incelince giyersin artık Sinemcim.
bende giyemezdim ama sırf bacak calısınca giyebiliyorum artıksabah aksam 3 saat bisiklet sür benim gibi bak nasıl inceliyorlar çalışmıyordum ya ben çıkıyodum sahile 2 saat biaiklet sürüyodum hergün şimdi de salonda sırf bacaklara yöneliyorum ilk sonra göbege kola vs geciyorum hala üst taraflarım sıkı değil illet oluyorum en acilinden sıkılaştırmam lazım pantolon alamıyorum o yüzden ya pantalona ihtyacım var ama bacaklar sıkı degel
selam yavrularım
bugun hAVA guzeldı ve ben sabah 9da evden cıktım sımdı gelıorum:))
sabah kahvaltımı arkadasta yaptım
ceyrek sımıt
domates
salatalık
peynır
oğlen arası 100gr kestane(yolda gıderken arkadasım aserdı bende sut verıom dıe aldıkP cok gusel kokuodu:))
bu kdr...
Kızlar selam ancak müsait oldum.
Naılsınız
Ya birde benim öyle bir durumum var ki karınca gibi ilerliyorum bir süre sonra laçkalışıyor yani ama istek geldi azim geldi tekrardan en azından sevgilim askere gitmeden geldiğinde 5-6 kilo vermiş olarak görsün döndüğünde de tamamen vermiş oluyum sonrasında nişan düşünüyoruz çünkü
Ya geçen sene ben de salona gidiyordum orda bisiklet filan vardı ama şimdi salona gidemiyorum olmuyor burdan geç çıkıyorum yetişemiyorum ben de leslie yapıyorum o da ne kadar etki eder görcez bakalım...
kızlar ben geldimmm kış çayı aldım ıhlamur aldım içtim bile geçiremezsem doktora gidicem artık
kızlar ben geldimmm kış çayı aldım ıhlamur aldım içtim bile geçiremezsem doktora gidicem artık
Gittim gittim derse
Sevdiceğimle de sabaha karşı uyuduk aslında ama yine de gititm.
Ayy cidden rahat oluyorum konuşurken, kapatınca nasıl korkuyorum ya.
Yok yapma Gözdecim.
İzinden dönünce yaparsın.
tamam canım kendinize iyi bakın
slm kızlar benim bugünkü menüm ...
sabah
3 kaşıkyoğurt 3 kaşık yulaf 3 ceviz 1 elma 1 kuru incirden oluan müzlim
ve yeşil çay
öğlen babam izindeydi yemeğe gittik...kırk yılda bir olduğu için yemek zorunda kaldım oda kaçamak olsun ama çok abartmadım...
akşam
2 salatalık
yarım tabak taze fasülye
(eşimle tartışmaktan tabağı bitiremwdim....)
anlaşıldı canım kaptanım ...dünn ve bugünün mesaj sayıalrı bende. düzün mesaj sayıları birazdann..asssssoonra
offfffffffffff balık var menude yesemmı yemesemmı.bu satttede yemek ıstemıorum.(
offfffffffffff balık var menude yesemmı yemesemmı.bu satttede yemek ıstemıorum.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?