Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doğru ya gitsin artık diyor insan.
Sıkılıyorum ben de bir süre sonra, oku da aklına yatarsa başla madem, bacakların incelince giyersin artık Sinemcim.

bende giyemezdim ama sırf bacak calısınca giyebiliyorum artık sabah aksam 3 saat bisiklet sür benim gibi bak nasıl inceliyorlar çalışmıyordum ya ben çıkıyodum sahile 2 saat biaiklet sürüyodum hergün şimdi de salonda sırf bacaklara yöneliyorum ilk sonra göbege kola vs geciyorum hala üst taraflarım sıkı değil illet oluyorum en acilinden sıkılaştırmam lazım pantolon alamıyorum o yüzden ya pantalona ihtyacım var ama bacaklar sıkı degel

selam yavrularım
bugun hAVA guzeldı ve ben sabah 9da evden cıktım sımdı gelıorum:))

sabah kahvaltımı arkadasta yaptım
ceyrek sımıt
domates
salatalık
peynır

oğlen arası 100gr kestane(yolda gıderken arkadasım aserdı bende sut verıom dıe aldıkP cok gusel kokuodu:))

bu kdr...

Doğru ya gitsin artık diyor insan.
Sıkılıyorum ben de bir süre sonra, oku da aklına yatarsa başla madem, bacakların incelince giyersin artık Sinemcim.
Ya birde benim öyle bir durumum var ki karınca gibi ilerliyorum bir süre sonra laçkalışıyor yani ama istek geldi azim geldi tekrardan en azından sevgilim askere gitmeden geldiğinde 5-6 kilo vermiş olarak görsün döndüğünde de tamamen vermiş oluyum sonrasında nişan düşünüyoruz çünkü

Ya geçen sene ben de salona gidiyordum orda bisiklet filan vardı ama şimdi salona gidemiyorum olmuyor burdan geç çıkıyorum yetişemiyorum ben de leslie yapıyorum o da ne kadar etki eder görcez bakalım...

kızlar ben geldimmm kış çayı aldım ıhlamur aldım içtim bile geçiremezsem doktora gidicem artık

Şu zamanlarını iyi değerlendir nejlacım günde 500kalori fazladan yakıyorsun.
Emzirmeyi bıraınca bu kadar rahat veremeyeceksin unutma.

Kızlar selam ancak müsait oldum.

Naılsınız

İyim sen nasılsın?

Ver tabiki nişanda zatyıf ol
Ben de evlenirken 55 kg olacağım demiştim
Kapıdan rahatça geçirsin diye.

kızlar ben geldimmm kış çayı aldım ıhlamur aldım içtim bile geçiremezsem doktora gidicem artık

Git git eğer geçmezse ama bitki çaylarına yönel ve sıcak tut kendini.

geçmiş olsun bende hastayım maalesef boğazım çok fena. bide üstüne 8 saat ders..üff neyse buna şükür isyan etmek istemiyorum.çok şükür sevdiğim mesleği yapıyorum.

Sabah:

- mantarlı omlet
- ceviz
- badem

Akşam :

- 1 tane nar

Sıvı:

-1 litre su
- yeşil çay

Spor:

- Leslie ile 2 mil

19 - 20 Ekim : Triptofan
21 – 22 Ekim : mcrgozde
24 – 25 Ekim : Hulk
26 – 27 Ekim : bugungunlerdenaralik
28 – 29 Ekim : Elmaliturta
1 – 2 Kasım : ferdici _

slm kızlar benim bugünkü menüm ...
sabah
3 kaşıkyoğurt 3 kaşık yulaf 3 ceviz 1 elma 1 kuru incirden oluan müzlim
ve yeşil çay

öğlen babam izindeydi yemeğe gittik...kırk yılda bir olduğu için yemek zorunda kaldım oda kaçamak olsun ama çok abartmadım...

akşam
2 salatalık
yarım tabak taze fasülye
(eşimle tartışmaktan tabağı bitiremwdim....)

anlaşıldı canım kaptanım ...dünn ve bugünün mesaj sayıalrı bende. düzün mesaj sayıları birazdann..asssssoonra

Hayırdır neden tartıştınız özlemcim ?
Sıkma canını sen ..

anlaşıldı canım kaptanım ...dünn ve bugünün mesaj sayıalrı bende. düzün mesaj sayıları birazdann..asssssoonra

Tamamdır Gülçincim.
Her gün eklemeye çalışıyorum artık, unutuluyor normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…