konusmayi soyle denedim; o ben ve sevgilisi bi vakifa uyeyiz ve surekli bi arada oluyoruz mecburen.. Iste gecen hafta yine yaptigi sacmaliklardan birinin ardindan msj attim "sen benim icin cok degerlisin. Beni yanlis anlama ama eger huzursuzluk oluyosa ben senin sevgilinle bi daha ayni ortamda bulunmuym" diye, "hayir yanlis anladin" falan dedi.. Ayni sey yuzunden sevgilisi de ona kizmis biraz "kiza ayip ettin" diye.. Ertesi gun soyledi bunu bana ve kavga ettiklerini soyledi.. "uzuldum boyle bi seye sebep oldugum icin" dedim "sen sebep olmadin. Ben kendimin farkindayim, guzel oldugumu biliyorum" gibi seyler soyledi.. Iyi ne guzel dedim.. Sonra sacmaliklari devam etti tabii.. Surekli nispet yapar gibi sevgilisinin kendisine soyledigi guzel sozleri, yaptigi jestleri, attigi mesajlari anlatmalar, sanki ben cok merakliymisim gibi ayni ortamamda bulunmamiz icin kendini yirtmalar.. En son bugun iste gelip "Ben bugun fal baktirdim. Sevgilimle bu ayin sonunda her sey cok guzel olacakmis. Bana iyice baglanacakmis. Seni de kardesi gibi goruyormus." dedi.."ne olacakti baska" dedim "yok yanlis anladin. Sana cok deger veriyor, kardesi gibi goruyor anlaminda diyorum" diye kivirmaya calisti.. "anladim" dedim sustum, ciktim dersten yolda da bi suru msj cektim hicbirine cevap gelmedi.. Canima minnet diyodur kesin.. Oyle iste:/
hep boyle menulerle gelmem cok zor hilalcim ya, ama ugrasicam
Konuşmayı denedin mi ?
Birden koparıp atmasan ?
Valla ben malum canan hocacıyım o yüzden 20'den sonra yeme hiç bir şey diyorum.
Sen böyle menülerle gel ben hep beğenirim.
Çok mu iyi niyetli bakıyorum bilmiyorum ama ben de mutlu olunca çok anlatırım.
Acaba kıskançlıkla mutluluğunu mu karıştırdı.
Zannetmem seni kaybetmek isteyeceğini.
arana bir mesafe koyarak sevgilisi ile görüşme bence ama yine de tamamen silip atma.
Emek sonuçta.
Hem senin sevgilin olduğunu bilmiyor mu ?
Uğraş uğraş.
Bak bu şekilde verirsen kiloları işte o kalıcı olur.
tum olaylari anlatmadim ki canim.. Beni ozellikle etkileyen hareketi sevgilisinin de kendisine kizdigi hareketi.. Beni oyle bi duruma dusurdu ki cocugun yaninda.. Sevgilisiyle ayni yone gidicez, mecburen ayni otobuse binicez ama basbasa da degiliz yanimizda fazla samimi olmasak da tanidigimiz 2 kisi daha var.. "hadi gorusuruz" diye beni onden yolladi aksam 9 ve ben hic o saatlerde disarda olmuyorum.. O 3 kisiye guvenerek orada kaldim.. Ama yalniz basima gittim mecburen.. Ve 2 gun once de benimle hastaneye gelecekti, sacma sapan bi bahane uydurarak gelmedi oraya da yalniz gittim.. Tamam ona ihtiyacim yoktu ama yanimda olsun istemistim yine de.. Benim sevgilim oldugunu bilmez mi, sevgilisi yanindayken surekli benimkinden bahsediyor
Kız ben tamamen giyeceklerimi düşünerekten sıkıyorum dişimi ay ne güzel şeyler var yaaaŞu zamanlarını iyi değerlendir nejlacım günde 500kalori fazladan yakıyorsun.
Emzirmeyi bıraınca bu kadar rahat veremeyeceksin unutma.
İyim sen nasılsın?
Ver tabiki nişanda zatyıf ol
Ben de evlenirken 55 kg olacağım demiştim
Kapıdan rahatça geçirsin diye.
Git git eğer geçmezse ama bitki çaylarına yönel ve sıcak tut kendini.
Ayyy maşallahh kızlar umarım haftaya aranızda olurum belkide bu hafta da verdim ama anlamıyorum ki tartı saolsunnmasalcım geçen haftada perşembe akşamı bildirim yapmıştım. nolur nolmaz ben şincik yapimm..
başlangıç kilo 83.4
bu haftaki kilo 71.8
toplam giden 11.6
bu hafta giden 1.2
Merhaba kizlarr.. Nasilsiniz? Benim cook moralim bozuk en iyi arkadasimla ipler tamamen koptu, artik asla yuzunu gormek istemiyorum.. Ve eve geldim moralim bozuk bi sekilde, surat asiyorum diye annem bi suru laf soyledi.. Moralim bozuk diyorum yok ben hep boyleymisim, "cok anlayissizsin anne" diyorum "tabii dogru ben gerizekaliyim" diyo kadin ya, deliricem
Yok artik imkansiz, bi kac gundur sabrediyodum ama artik kaldiramicam.. Birini sildiysem tam olarak bitmistir cunku benim icin.. Olay kisaca su; beni sevgilisinden kiskaniyor ve hareketleri son derece abuklasti.. Ben de artik bu saygisizliga gelemiyorum..
konusmayi soyle denedim; o ben ve sevgilisi bi vakifa uyeyiz ve surekli bi arada oluyoruz mecburen.. Iste gecen hafta yine yaptigi sacmaliklardan birinin ardindan msj attim "sen benim icin cok degerlisin. Beni yanlis anlama ama eger huzursuzluk oluyosa ben senin sevgilinle bi daha ayni ortamda bulunmuym" diye, "hayir yanlis anladin" falan dedi.. Ayni sey yuzunden sevgilisi de ona kizmis biraz "kiza ayip ettin" diye.. Ertesi gun soyledi bunu bana ve kavga ettiklerini soyledi.. "uzuldum boyle bi seye sebep oldugum icin" dedim "sen sebep olmadin. Ben kendimin farkindayim, guzel oldugumu biliyorum" gibi seyler soyledi.. Iyi ne guzel dedim.. Sonra sacmaliklari devam etti tabii.. Surekli nispet yapar gibi sevgilisinin kendisine soyledigi guzel sozleri, yaptigi jestleri, attigi mesajlari anlatmalar, sanki ben cok merakliymisim gibi ayni ortamamda bulunmamiz icin kendini yirtmalar.. En son bugun iste gelip "Ben bugun fal baktirdim. Sevgilimle bu ayin sonunda her sey cok guzel olacakmis. Bana iyice baglanacakmis. Seni de kardesi gibi goruyormus." dedi.."ne olacakti baska" dedim "yok yanlis anladin. Sana cok deger veriyor, kardesi gibi goruyor anlaminda diyorum" diye kivirmaya calisti.. "anladim" dedim sustum, ciktim dersten yolda da bi suru msj cektim hicbirine cevap gelmedi.. Canima minnet diyodur kesin.. Oyle iste:/
hep boyle menulerle gelmem cok zor hilalcim ya, ama ugrasicam
Kız ben tamamen giyeceklerimi düşünerekten sıkıyorum dişimi ay ne güzel şeyler var yaaa
Gözümde kalmasın hiç birşey kilomdan dolayı,
Ay bu arad ben 58 kilo olmak istiyorummbir arkadaşım vardı kız ne giyse yakışırdı boyumuz filan aynıydı içim giderdi 58 kiloydu öyle olmak istiyorum
Sankii aynı kiloda olunca aynı olcam yaa ne alemimmm
Ayyy maşallahh kızlar umarım haftaya aranızda olurum belkide bu hafta da verdim ama anlamıyorum ki tartı saolsunn
Canım var öyle çatlaklar terbiyesizlik ya,
Arkadaşın olarak görüyorsan o kadar yakınsan sevgiline güveniyorsan ne gerek var böyle manyaklıklara anlamıyorum ki,
İş işte ama boşver takma bile kafana anlar hatasını ayy bu sevgilisini kıskananlara özeniyorum ben de bir gram kıskançlık yok yaaa
Ben de çok kıskancım ama en azından bu duruma düşürmem arkadaşımı.
Eğer kıskanacaksan en başta hep beraber takılmayı engellemen lazım.
HEm o saatte tek başına, havalar artık erken kararıyor.
Ne demek tek başına yollamak.
ne ozeniyosun bosver, kiskanclik fena bi sey
hic iste
Ya ne biliyim hiç sebep olmadı sanırım ya da ben mi görmedim acaba,ne ozeniyosun bosver, kiskanclik fena bi sey
hic iste
Yaaaa inşallaaahhhhh çok istiyorummm...Sinemcim mesajın alıntılanmadı.
Olursun olursun.
Gidecek o kilolar merak etme.
Ayy yarın bir de ölçeyim bakem kendimi.
Fena ya cidden kıskançlık.
Bende de çok var ama dün bir kız aradı bunu hiç kıskanmadım.
Ya da az kıskandım diyelim
Ama Hilalle konuşuyorum dedi ondan sanırsam.
Ya ne biliyim hiç sebep olmadı sanırım ya da ben mi görmedim acaba,
O çok kıskanç mesela ben de de tık yok sormam ki hiç...
Yaaaa inşallaaahhhhh çok istiyorummm...
öLç tabi bak bakalım 906090 oldun mu sen daha az olmuşsundur yaa
Kimmişş o kızzz
Menüm:
Sabah:
1 bardak süt bir armut
Öğlen :
3 kaşık taze fasulye
biraz salata, 1 bardak ayran
Akşam:
Çorba salata
spor yok ama yürüdüm avm den eve elimde poşetlerle
Ayy olamadım ya.
Basenim 90 olduğunda bırakacağım.
2 hafta önce 99du
bakalım şimdi kaç çıkacak.
Aman arkadaşıymış, beni anlatıyormuş hep biz ayrıyken.
Sinir oldum da dün olaylar karışıktı kıskanamadım.
Hoparlörü açtı zaten direk.
Duydum da.
Merak etmiş şehit haberlerini duyunca kız.
Ona neyse sanki
Afiyet olsun Sinemcim.
menü gayet hoş.
kuzum normal o kadarcık... benimde arkadaşım olsa orda bende arardım...
kuzum normal o kadarcık... benimde arkadaşım olsa orda bende arardım...
Sinir olmasına sinir oldum ama zaten direk söylüyor.
Senin canını sıkmasın sen nasıl istersen öyle yaparım diye.
O yüzden problem yapmıyorum.
Merak etmiştir sonuçta ne yapalım.
bencede zaten gizli bi durum olsa saklar...
Öyle bir düşüncem yok zaten.
Yapsa biz ayrıyken yapardı.
O sırada yapmamış da şimdi mi yapacak ..
yeterince güveniyorum kıskançlık yaparken de o ilgilenirse dye hiç yapmıyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?