Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok mu iyi niyetli bakıyorum bilmiyorum ama ben de mutlu olunca çok anlatırım.
Acaba kıskançlıkla mutluluğunu mu karıştırdı.
Zannetmem seni kaybetmek isteyeceğini.
arana bir mesafe koyarak sevgilisi ile görüşme bence ama yine de tamamen silip atma.
Emek sonuçta.
Hem senin sevgilin olduğunu bilmiyor mu ?

Uğraş uğraş.
Bak bu şekilde verirsen kiloları işte o kalıcı olur.

Konuşmayı denedin mi ?
Birden koparıp atmasan ?

Valla ben malum canan hocacıyım o yüzden 20'den sonra yeme hiç bir şey diyorum.

Sen böyle menülerle gel ben hep beğenirim.

tum olaylari anlatmadim ki canim.. Beni ozellikle etkileyen hareketi sevgilisinin de kendisine kizdigi hareketi.. Beni oyle bi duruma dusurdu ki cocugun yaninda.. Sevgilisiyle ayni yone gidicez, mecburen ayni otobuse binicez ama basbasa da degiliz yanimizda fazla samimi olmasak da tanidigimiz 2 kisi daha var.. "hadi gorusuruz" diye beni onden yolladi aksam 9 ve ben hic o saatlerde disarda olmuyorum.. O 3 kisiye guvenerek orada kaldim.. Ama yalniz basima gittim mecburen.. Ve 2 gun once de benimle hastaneye gelecekti, sacma sapan bi bahane uydurarak gelmedi oraya da yalniz gittim.. Tamam ona ihtiyacim yoktu ama yanimda olsun istemistim yine de.. Benim sevgilim oldugunu bilmez mi, sevgilisi yanindayken surekli benimkinden bahsediyor

Ben de çok kıskancım ama en azından bu duruma düşürmem arkadaşımı.
Eğer kıskanacaksan en başta hep beraber takılmayı engellemen lazım.
HEm o saatte tek başına, havalar artık erken kararıyor.
Ne demek tek başına yollamak.

Kız ben tamamen giyeceklerimi düşünerekten sıkıyorum dişimi ay ne güzel şeyler var yaaa
Gözümde kalmasın hiç birşey kilomdan dolayı,
Ay bu arad ben 58 kilo olmak istiyorummbir arkadaşım vardı kız ne giyse yakışırdı boyumuz filan aynıydı içim giderdi 58 kiloydu öyle olmak istiyorum
Sankii aynı kiloda olunca aynı olcam yaa ne alemimmm
masalcım geçen haftada perşembe akşamı bildirim yapmıştım. nolur nolmaz ben şincik yapimm..

başlangıç kilo 83.4
bu haftaki kilo 71.8
toplam giden 11.6
bu hafta giden 1.2​
Ayyy maşallahh kızlar umarım haftaya aranızda olurum belkide bu hafta da verdim ama anlamıyorum ki tartı saolsunn

Canım var öyle çatlaklar terbiyesizlik ya,
Arkadaşın olarak görüyorsan o kadar yakınsan sevgiline güveniyorsan ne gerek var böyle manyaklıklara anlamıyorum ki,
İş işte ama boşver takma bile kafana anlar hatasını ayy bu sevgilisini kıskananlara özeniyorum ben de bir gram kıskançlık yok yaaa

ne ozeniyosun bosver, kiskanclik fena bi sey

hic iste

Sinemcim mesajın alıntılanmadı.
Olursun olursun.
Gidecek o kilolar merak etme.
Ayy yarın bir de ölçeyim bakem kendimi.

hic iste

Fena ya cidden kıskançlık.
Bende de çok var ama dün bir kız aradı bunu hiç kıskanmadım.
Ya da az kıskandım diyelim
Ama Hilalle konuşuyorum dedi ondan sanırsam.

hic iste
Ya ne biliyim hiç sebep olmadı sanırım ya da ben mi görmedim acaba,
O çok kıskanç mesela ben de de tık yok sormam ki hiç...

Yaaaa inşallaaahhhhh çok istiyorummm...
öLç tabi bak bakalım 906090 oldun mu sen daha az olmuşsundur yaa
Kimmişş o kızzz

Menüm:

Sabah:

1 bardak süt bir armut

Öğlen :

3 kaşık taze fasulye

biraz salata, 1 bardak ayran

Akşam:

Çorba salata

spor yok ama yürüdüm avm den eve elimde poşetlerle

Ayy olamadım ya.
Basenim 90 olduğunda bırakacağım.
2 hafta önce 99du
bakalım şimdi kaç çıkacak.

Aman arkadaşıymış, beni anlatıyormuş hep biz ayrıyken.
Sinir oldum da dün olaylar karışıktı kıskanamadım.
Hoparlörü açtı zaten direk.
Duydum da.
Merak etmiş şehit haberlerini duyunca kız.
Ona neyse sanki

Menüm:

Sabah:

1 bardak süt bir armut

Öğlen :

3 kaşık taze fasulye

biraz salata, 1 bardak ayran

Akşam:

Çorba salata

spor yok ama yürüdüm avm den eve elimde poşetlerle

Afiyet olsun Sinemcim.
menü gayet hoş.

kuzum normal o kadarcık... benimde arkadaşım olsa orda bende arardım...

Sinir olmasına sinir oldum ama zaten direk söylüyor.
Senin canını sıkmasın sen nasıl istersen öyle yaparım diye.
O yüzden problem yapmıyorum.
Merak etmiştir sonuçta ne yapalım.

o zaman kiskanacak bir sey yok:)
bende de degisik bi kiskanclik turu var, hani sevgililer ilk tanistiklarinda "benden oncesinin onemi yok, ben benden sonrasina bakarim" diyorlar ya, ben gecmise bakiyorum maalesef.. Eski sevgililerini arastiriyorum, benden guzel miymis, niye ayrilmislar, kiz mi terk etmis, beni onu sevdiginden daha mi az seviyor acaba diye.. Ah ahh baska bir yarami destiniz simdi

Öyle bir düşüncem yok zaten.
Yapsa biz ayrıyken yapardı.
O sırada yapmamış da şimdi mi yapacak ..
yeterince güveniyorum kıskançlık yaparken de o ilgilenirse dye hiç yapmıyorum zaten.

zaten insan kendine yeterince güvendiği zaman kıskançlık yapmaya gerek duymuyor... benden daha iyisini bulamaz diye düşünüyosun.... en güzelide bu galiba... inş zayıflarsam bende böyle düşünücem... çünkü şimdi zayıf hatunları kıskanıyorum... gerçi sen burda ona güvendiğini yazmışsın ama ne biliym ben güvenemiyorum erkeklere... en çok eşime güveniyorum ama o bile şartlara göre nasıl davranır bilemiyorum... bu forumda bile aldatılanlar herkesten beklerdim eşimden asla diyolar....ipleri salmamak lasım galiba hiç...

Son düzenleme:
Yaa msj yaziyorum 15 karaktere yukseltin diyo.. Ama yayinliyo da mesaji anlamadim gitti.. Hem zaten 15 karakterden fazla yazmisim hilale cevaben bi sey yazdim eklenmedi sandim, sonra uzuun yazmaya usendim tek bi cumle yazdim, bi baktim onceki mesajim yayinlanmis.. Yani bu kiz ne yapmaya calisiyo demeyin diye aciklama yapiyorum rezil ettin beni telefon yaa

ay kızlar nasıl başım ağrıyooo... midem de bulanıyor.. noldu anlamadım yatıyım belki geçer.. öptüm sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…