masalcım geçen haftada perşembe akşamı bildirim yapmıştım. nolur nolmaz ben şincik yapimm..
başlangıç kilo 83.4
bu haftaki kilo 71.8
toplam giden 11.6
bu hafta giden 1.2
Merhaba kizlarr.. Nasilsiniz? Benim cook moralim bozuk en iyi arkadasimla ipler tamamen koptu, artik asla yuzunu gormek istemiyorum.. Ve eve geldim moralim bozuk bi sekilde, surat asiyorum diye annem bi suru laf soyledi.. Moralim bozuk diyorum yok ben hep boyleymisim, "cok anlayissizsin anne" diyorum "tabii dogru ben gerizekaliyim" diyo kadin ya, deliricem
Bugunku menum;
sabah
kepekli sandvic
visne suyu
ogle
1 porsiyon doner (ekmek patates falan yok sadece et yedim)
ara
1 yesil cay
aksam
1.5 kase yogurt corbasi
45 dk da yuruyus yaptim, kafami dagitmak icin 4 durak once indim.. Hava guzel oldugunda artik hep boyle yapicam
çok sevindim cnm aynen benide motive ediyor baktıkça soldaki olmak istiyorum...balkaymak avatarın süperrr..ne kadar motive etti beni yaa.
tam olarak taze fasülye yüzünden...
Hayırdır neden tartıştınız özlemcim ?
Sıkma canını sen ..
Tamamdır Gülçincim.
Her gün eklemeye çalışıyorum artık, unutuluyor normal.
maşşalllah canım tebrik ederim...masalcım geçen haftada perşembe akşamı bildirim yapmıştım. nolur nolmaz ben şincik yapimm..
başlangıç kilo 83.4
bu haftaki kilo 71.8
toplam giden 11.6
bu hafta giden 1.2
Merhaba kizlarr.. Nasilsiniz? Benim cook moralim bozuk en iyi arkadasimla ipler tamamen koptu, artik asla yuzunu gormek istemiyorum.. Ve eve geldim moralim bozuk bi sekilde, surat asiyorum diye annem bi suru laf soyledi.. Moralim bozuk diyorum yok ben hep boyleymisim, "cok anlayissizsin anne" diyorum "tabii dogru ben gerizekaliyim" diyo kadin ya, deliricem
Arkadaşınla ne oldu da tamamen koptu ipler ?
Yok mu düzelme şansı ?
Zor aileyle olmak cidden.
Yok artik imkansiz, bi kac gundur sabrediyodum ama artik kaldiramicam.. Birini sildiysem tam olarak bitmistir cunku benim icin.. Olay kisaca su; beni sevgilisinden kiskaniyor ve hareketleri son derece abuklasti.. Ben de artik bu saygisizliga gelemiyorum..
saatte bişe yok kuzu balık için bence geç bi saat değil. şimdi y6emezsen ilerleyen saatlerde acıkıp bişelere saldırmak isteyebilirsin.afiyet olsun şekeriim.
Saat geç olmuş ama balıkta güzelmiş.
Hemen oturabiliyorsanız ye bence.
Ben bugünkü menünü çok beğendim.
annen seni üzgün görünce üzülüyodur cnm... arkadaşınla niye böyle oldu ki?
oley ya nihayet begendirdim
hayir annem bi enerji vampiri, benim enerjimi tuketmekten zevk aliyo kadin
sorma canim, hic beklemedigim seyler yapiyo.. Cok kirildim bi kac gundur ama artik ugrasmicam, bendeki tum degerini kaybetti..
cnm evler ayrılınca insan öyl bir özlüyoki o enerji vampirlerini... tadını çıkar...
Yok artik imkansiz, bi kac gundur sabrediyodum ama artik kaldiramicam.. Birini sildiysem tam olarak bitmistir cunku benim icin.. Olay kisaca su; beni sevgilisinden kiskaniyor ve hareketleri son derece abuklasti.. Ben de artik bu saygisizliga gelemiyorum..
ACABA HANGISINI DINLEMEM LAZIMDIPp
oley ya nihayet begendirdim
hayir annem bi enerji vampiri, benim enerjimi tuketmekten zevk aliyo kadin
sorma canim, hic beklemedigim seyler yapiyo.. Cok kirildim bi kac gundur ama artik ugrasmicam, bendeki tum degerini kaybetti..
19 ekim çarşamba mesaj sayılarımız.
eski bir masal 20
elmalıturta 20
balkaymak 15
triptofan 14
hulk 10
elisya 7
maviyeşil 6
mütedeyyin 5
irras 5
yusfmir 4
yapraq 4
ferdici2
bgn günlerden aralık 2
mcr gözde 1
eski bir masal 20
elmalıturta 20
balkaymak 15
triptofan 14
hulk 10
elisya 7
maviyeşil 6
mütedeyyin 5
irras 5
yusfmir 4
yapraq 4
ferdici2
bgn günlerden aralık 2
mcr gözde 1
Konuşmayı denedin mi ?
Birden koparıp atmasan ?
Valla ben malum canan hocacıyım o yüzden 20'den sonra yeme hiç bir şey diyorum.
Sen böyle menülerle gel ben hep beğenirim.
eski bir masal 20
elmalıturta 20
balkaymak 15
triptofan 14
hulk 10
elisya 7
maviyeşil 6
mütedeyyin 5
irras 5
yusfmir 4
yapraq 4
ferdici2
bgn günlerden aralık 2
mcr gözde 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?