Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

masalcım geçen haftada perşembe akşamı bildirim yapmıştım. nolur nolmaz ben şincik yapimm..

başlangıç kilo 83.4
bu haftaki kilo 71.8
toplam giden 11.6
bu hafta giden 1.2​

Merhaba kizlarr.. Nasilsiniz? Benim cook moralim bozuk en iyi arkadasimla ipler tamamen koptu, artik asla yuzunu gormek istemiyorum.. Ve eve geldim moralim bozuk bi sekilde, surat asiyorum diye annem bi suru laf soyledi.. Moralim bozuk diyorum yok ben hep boyleymisim, "cok anlayissizsin anne" diyorum "tabii dogru ben gerizekaliyim" diyo kadin ya, deliricem

Arkadaşınla ne oldu da tamamen koptu ipler ?
Yok mu düzelme şansı ?
Zor aileyle olmak cidden.

Bugunku menum;
sabah
kepekli sandvic
visne suyu

ogle
1 porsiyon doner (ekmek patates falan yok sadece et yedim)

ara
1 yesil cay

aksam
1.5 kase yogurt corbasi

45 dk da yuruyus yaptim, kafami dagitmak icin 4 durak once indim.. Hava guzel oldugunda artik hep boyle yapicam

Ben bugünkü menünü çok beğendim.

balkaymak avatarın süperrr..ne kadar motive etti beni yaa.
çok sevindim cnm aynen benide motive ediyor baktıkça soldaki olmak istiyorum...

Hayırdır neden tartıştınız özlemcim ?
Sıkma canını sen ..

Tamamdır Gülçincim.
Her gün eklemeye çalışıyorum artık, unutuluyor normal.
tam olarak taze fasülye yüzünden... yemek seçiyor benimki beni sinir ediyor.. onada makarna yapçaktım ama benden erken gelmiş yumurta yaptı kendine... hiç doğru düzgün yemek yemiyo sinir oluyorum... şimdide gitmiş pringlesla gofret almış gelmiş... rejimimi sabote ediyo resmen... pringlesıda çok severim yaa...
masalcım geçen haftada perşembe akşamı bildirim yapmıştım. nolur nolmaz ben şincik yapimm..

başlangıç kilo 83.4
bu haftaki kilo 71.8
toplam giden 11.6
bu hafta giden 1.2​
maşşalllah canım tebrik ederim...

annen seni üzgün görünce üzülüyodur cnm... arkadaşınla niye böyle oldu ki?

Arkadaşınla ne oldu da tamamen koptu ipler ?
Yok mu düzelme şansı ?
Zor aileyle olmak cidden.

Yok artik imkansiz, bi kac gundur sabrediyodum ama artik kaldiramicam.. Birini sildiysem tam olarak bitmistir cunku benim icin.. Olay kisaca su; beni sevgilisinden kiskaniyor ve hareketleri son derece abuklasti.. Ben de artik bu saygisizliga gelemiyorum..

tamamen haklısın canım bende hiç gelemem böyle şeye nasıl en yakın arkadaşlık bu....

Ben bugünkü menünü çok beğendim.

oley ya nihayet begendirdim

annen seni üzgün görünce üzülüyodur cnm... arkadaşınla niye böyle oldu ki?

hayir annem bi enerji vampiri, benim enerjimi tuketmekten zevk aliyo kadin
sorma canim, hic beklemedigim seyler yapiyo.. Cok kirildim bi kac gundur ama artik ugrasmicam, bendeki tum degerini kaybetti..

sorma canim, hic beklemedigim seyler yapiyo.. Cok kirildim bi kac gundur ama artik ugrasmicam, bendeki tum degerini kaybetti..

cnm evler ayrılınca insan öyl bir özlüyoki o enerji vampirlerini... tadını çıkar...

Konuşmayı denedin mi ?
Birden koparıp atmasan ?

ACABA HANGISINI DINLEMEM LAZIMDIPp

Valla ben malum canan hocacıyım o yüzden 20'den sonra yeme hiç bir şey diyorum.

Sen böyle menülerle gel ben hep beğenirim.

19 ekim çarşamba mesaj sayılarımız.
eski bir masal 20
elmalıturta 20
balkaymak 15
triptofan 14
hulk 10
elisya 7
maviyeşil 6
mütedeyyin 5
irras 5
yusfmir 4
yapraq 4
ferdici2
bgn günlerden aralık 2
mcr gözde 1​

Konuşmayı denedin mi ?
Birden koparıp atmasan ?

Valla ben malum canan hocacıyım o yüzden 20'den sonra yeme hiç bir şey diyorum.

Sen böyle menülerle gel ben hep beğenirim.

konusmayi soyle denedim; o ben ve sevgilisi bi vakifa uyeyiz ve surekli bi arada oluyoruz mecburen.. Iste gecen hafta yine yaptigi sacmaliklardan birinin ardindan msj attim "sen benim icin cok degerlisin. Beni yanlis anlama ama eger huzursuzluk oluyosa ben senin sevgilinle bi daha ayni ortamda bulunmuym" diye, "hayir yanlis anladin" falan dedi.. Ayni sey yuzunden sevgilisi de ona kizmis biraz "kiza ayip ettin" diye.. Ertesi gun soyledi bunu bana ve kavga ettiklerini soyledi.. "uzuldum boyle bi seye sebep oldugum icin" dedim "sen sebep olmadin. Ben kendimin farkindayim, guzel oldugumu biliyorum" gibi seyler soyledi.. Iyi ne guzel dedim.. Sonra sacmaliklari devam etti tabii.. Surekli nispet yapar gibi sevgilisinin kendisine soyledigi guzel sozleri, yaptigi jestleri, attigi mesajlari anlatmalar, sanki ben cok merakliymisim gibi ayni ortamamda bulunmamiz icin kendini yirtmalar.. En son bugun iste gelip "Ben bugun fal baktirdim. Sevgilimle bu ayin sonunda her sey cok guzel olacakmis. Bana iyice baglanacakmis. Seni de kardesi gibi goruyormus." dedi.."ne olacakti baska" dedim "yok yanlis anladin. Sana cok deger veriyor, kardesi gibi goruyor anlaminda diyorum" diye kivirmaya calisti.. "anladim" dedim sustum, ciktim dersten yolda da bi suru msj cektim hicbirine cevap gelmedi.. Canima minnet diyodur kesin.. Oyle iste:/
hep boyle menulerle gelmem cok zor hilalcim ya, ama ugrasicam

eline saglik örtmeniimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…