o zaman kiskanacak bir sey yok:)
bende de degisik bi kiskanclik turu var, hani sevgililer ilk tanistiklarinda "benden oncesinin onemi yok, ben benden sonrasina bakarim" diyorlar ya, ben gecmise bakiyorum maalesef.. Eski sevgililerini arastiriyorum, benden guzel miymis, niye ayrilmislar, kiz mi terk etmis, beni onu sevdiginden daha mi az seviyor acaba diye.. Ah ahh baska bir yarami destiniz simdi
zaten insan kendine yeterince güvendiği zaman kıskançlık yapmaya gerek duymuyor... benden daha iyisini bulamaz diye düşünüyosun.... en güzelide bu galiba... inş zayıflarsam bende böyle düşünücem... çünkü şimdi zayıf hatunları kıskanıyorum...
o zaman sorun yok canim ya:)
Yaa msj yaziyorum 15 karaktere yukseltin diyo.. Ama yayinliyo da mesaji anlamadim gitti.. Hem zaten 15 karakterden fazla yazmisimhilale cevaben bi sey yazdim eklenmedi sandim, sonra uzuun yazmaya usendim tek bi cumle yazdim, bi baktim onceki mesajim yayinlanmis.. Yani bu kiz ne yapmaya calisiyo demeyin diye aciklama yapiyorum rezil ettin beni telefon yaa
Onu ben de çok kıskanırım.
Kızın nasıl olduğunun da hiç önemi yok.
Ama zamanında bizimkisi pek çapkınmış.
Onu düşününce üzülürüm ama sonuçta kaç kişi değiştirememiş benimle değişti o da var.
Şimdi yanında dünya harikası bir kız çıplak olsun eminim bir şey yapmayacağına.
O derece.
Gerçekten güven çok önemli ya.
Hem karşındakine hem kendine.
Yanlış bir şey yapması demek beni kaybetmesi demek.
Zannetmiyorum ki bunu göze alabilsin.
Güzel miyim hiç fena sayılmam.
Eee zekiyim.
Oturup her şeyi konuşabiliyoruz.
Ee hem eğlenip hem aşkı yaşayabiliyoruz.
Daha ne arayacak ki ?
Kıskanma kuzum kıskanma.
2012 de sen de incecik bir hatun olacaksın.
Yok yok problem
Hiç bir şey demedim bile tebrik ettim kendimi.
Yaa msj yaziyorum 15 karaktere yukseltin diyo.. Ama yayinliyo da mesaji anlamadim gitti.. Hem zaten 15 karakterden fazla yazmisimhilale cevaben bi sey yazdim eklenmedi sandim, sonra uzuun yazmaya usendim tek bi cumle yazdim, bi baktim onceki mesajim yayinlanmis.. Yani bu kiz ne yapmaya calisiyo demeyin diye aciklama yapiyorum rezil ettin beni telefon yaa
ay kızlar nasıl başım ağrıyooo... midem de bulanıyor.. noldu anlamadım yatıyım belki geçer.. öptüm sizi...
inş canım...o zaman hedef 2012....
ay kızlar nasıl başım ağrıyooo... midem de bulanıyor.. noldu anlamadım yatıyım belki geçer.. öptüm sizi...
Onu ben de çok kıskanırım.
Kızın nasıl olduğunun da hiç önemi yok.
Ama zamanında bizimkisi pek çapkınmış.
Onu düşününce üzülürüm ama sonuçta kaç kişi değiştirememiş benimle değişti o da var.
Şimdi yanında dünya harikası bir kız çıplak olsun eminim bir şey yapmayacağına.
O derece.
Gerçekten güven çok önemli ya.
Hem karşındakine hem kendine.
Yanlış bir şey yapması demek beni kaybetmesi demek.
Zannetmiyorum ki bunu göze alabilsin.
Güzel miyim hiç fena sayılmam.
Eee zekiyim.
Oturup her şeyi konuşabiliyoruz.
Ee hem eğlenip hem aşkı yaşayabiliyoruz.
Daha ne arayacak ki ?
Kıskanma kuzum kıskanma.
2012 de sen de incecik bir hatun olacaksın.
Yok yok problem
Hiç bir şey demedim bile tebrik ettim kendimi.
Sabah okula gec kalirim nete giremem belki diye simdi gittim tartildim, su an dokunsalar aglayacak moddayimYa ben bütün bi hafta ne yedim ne ictim ki?? Ama 52.3üm.. Sabaha ne yapip edip tekrar tartilicam ve yazicam, gerci ne kadar degisebilir ki sabaha kadar ilaclarin prospektüsünde yan etkilerde "kilo degisimleri, ödem" falan yaziyodu ama daha 3.günüm bu kadar cabuk etki etmis olamaz herhalde.. Yani ben bir sey yaptim ki kilo aldim.. Ama ne yaptim? Nasil vercem bu kalan kilolari ben ya, yoksa verdiklerimi de mi geri alicam Off cok mutsuzum ve de mahcubum, özür dilerim
Gece tartıldığında fazla çıkman çok normal Elisyacım.
Benim bazen 1 kg bile fark oluyor, sabah tekrar tartılabilirsen iyi olur olmazsa bunu baz alırız.
benim cok fazla fark olmuyor genelde ama yarin sabah insallah olur
Sen sıkma canını olur, olmazsa da haftaya olur üzülmene değer mi hiç bir kaç gram.
Hımm tamam o zaman canım benim hiç birşey yok ortada takmamış zatenn sen deAyy olamadım ya.
Basenim 90 olduğunda bırakacağım.
2 hafta önce 99du
bakalım şimdi kaç çıkacak.
Aman arkadaşıymış, beni anlatıyormuş hep biz ayrıyken.
Sinir oldum da dün olaylar karışıktı kıskanamadım.
Hoparlörü açtı zaten direk.
Duydum da.
Merak etmiş şehit haberlerini duyunca kız.
Ona neyse sanki
Afiyet olsun Sinemcim.
menü gayet hoş.
Bence şu anda da çok hoş bir hatunsun,zaten insan kendine yeterince güvendiği zaman kıskançlık yapmaya gerek duymuyor... benden daha iyisini bulamaz diye düşünüyosun.... en güzelide bu galiba... inş zayıflarsam bende böyle düşünücem... çünkü şimdi zayıf hatunları kıskanıyorum... gerçi sen burda ona güvendiğini yazmışsın ama ne biliym ben güvenemiyorum erkeklere... en çok eşime güveniyorum ama o bile şartlara göre nasıl davranır bilemiyorum... bu forumda bile aldatılanlar herkesten beklerdim eşimden asla diyolar....ipleri salmamak lasım galiba hiç...
Kızlar biliyorsunuz bu hafta yaptığım kaçamakları, resmen sınır tanımadım ama bir tartıldımm.
58.3 çıktı.
Mutlu oldum valla.
Bundan sonra pozitif olma kararı aldım.
Kendimi de onu da üzmek yok.
Şimdi ben gideyim ders çalışayım, görüşürüz kızlarr.
Sabah okula gec kalirim nete giremem belki diye simdi gittim tartildim, su an dokunsalar aglayacak moddayimYa ben bütün bi hafta ne yedim ne ictim ki?? Ama 52.3üm.. Sabaha ne yapip edip tekrar tartilicam ve yazicam, gerci ne kadar degisebilir ki sabaha kadar ilaclarin prospektüsünde yan etkilerde "kilo degisimleri, ödem" falan yaziyodu ama daha 3.günüm bu kadar cabuk etki etmis olamaz herhalde.. Yani ben bir sey yaptim ki kilo aldim.. Ama ne yaptim? Nasil vercem bu kalan kilolari ben ya, yoksa verdiklerimi de mi geri alicam Off cok mutsuzum ve de mahcubum, özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?