Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada ölçüm yaptım sabah.
2 hafta önce 99 cm olan basenim bugün 96.5 çıktı.

süper benim ki ancak 2 ayda erimiş senin 2 haftada heheh ama benim ilk kilo alan yerim basen dolayısıyla en cok yag orda en zor parcalanan sauna esofmanı alıcam onu giycem artık spor yaparken

ya kızlar bişi sorucam sizeeeeeeee sauna esofmanlarıyla vs spor yapınca terliyoruz yaaaa onun etkisi oluyormudur kilo vermeye spor hocası ısrarla giy deor amma o attıgımız teri suyla geri almıyomuyuz ya çok salakça sorular sordum amma

Turtam zaten istediğin kiloya ne kaldı.
Yavaş yavaş yiyerek verirsin.
Keyifli verme zamanları artık.

Çok şaşırdım valla görünce.
Benim de aynen basenlerim hiç erimezdi ama ilk oradan alırdım.
NAsıl inceldi o kadar şaşırdım.

Ben bazen taytını giyiyorum spor yaparken çok terletiyor ama bana da mantıklı gelmeden kullanıyorum aslında.
Pek inanmadığımdan da her zaman giymiyorum spor yaparken ama hoca söylediyse elbet vardır bir bildiği.

merhabalr..iki gündür giremiyorum ..mink oğlan yine hastalandı gece uykusu haram oldu...(son olaylardanda çok etkilendim sürekli moralim bozuk ..bu hafta takıma girmek için gerekli çabayı gösteremedim..(
kilo veren herkesi kutluyorum..

Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir oğlun.
ben de aynı şekildeyim.
Haberleri okuyup okuyup ağlıyorum sonra iyi olup ona destek olacağım diye kendimi toplamaya çalışıyorum.
2 arada kaldım.

Bu arada ölçüm yaptım sabah.
2 hafta önce 99 cm olan basenim bugün 96.5 çıktı.

ikinizide kutluyorum kızlar... bu arada yakında manken gibi bir kaptanımız olcak...

geçmiş olsun cnm...

Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir oğlun.
ben de aynı şekildeyim.
Haberleri okuyup okuyup ağlıyorum sonra iyi olup ona destek olacağım diye kendimi toplamaya çalışıyorum.
2 arada kaldım.

sağol soğuk algınlığını atlatamadı..
eşim dün şehit cenazesin olduğu bölgede görevliydi..son olaydan beride eve geçe geliyor..bizim evde moraller baya bozuk..
kilo vermişsin tebrikler..totuşta küçülmüş..

evet canumm artık zevkle vericigimmmmmm onları sauna eşofmanınıda denicem bakalım sonuç nasıl olacak

Ben sadece okurken bu hale geliyorum kimbilir o cenazelerde bulunmak nasıl bir histir.
Bitsin diyorum bitmeyeceğini biliyorum.
Sonumuzu da hiç iyi bulmuyorum.

Kilo vermişim nasıl oldu şaşırdım valla.
Geçen hafta o kadar dikkat ettim 0.5 kg gitmişti.
Bu hafta o kadar yedim 0.8 ilginç.
Bir de incelmişim ki sorma.
Şaştım kaldım kendime.
Dengesizim işte ben.

Ya avcılardan şehit vardı bilerek bakmıyordum resimlerine filan ya çocukla aynı mahalle de oturmuşuz 1,5 yıl nasıl kötü oldum elim kolum tutmuyor kızlar kaç gündür uykudan uyanıyorum ölülerle cenazelerle nasıl bir yük var anlatamam çok üzüldüm...

evet canumm artık zevkle vericigimmmmmm onları sauna eşofmanınıda denicem bakalım sonuç nasıl olacak
türtimo senid eayrıca tebrik ederim..sana eşofmanın mutlaka etksi olur..

düzenli diyette arada bir vücudu şaşırtmak adına kalorili beslenince onu takip eden haftada güzel kilo veriliyor..tecrübeyle sabittir.send eyaşadın gördün ama bu hafta kaçırmaya devam edersen +kilo olaark gelir..buda tecrübeyle sabittir..

Tanıdık mı siması ?
Biraz önce kürdistan sitelerine baktım da.
Nasıl dalga geçercesine anlatmışlar her şeyi.
Tekrar tekrar üzüldüm.
Yazık bunların yaşanmasına hala izin verenlere.

Hadi ya ben de yedikçe gidiyor diye devam etmeyi düşünüyordum tühh .:26:

Bir noktadan sonra sporsuz çok zorluyor.
Cidden spor çok hızlandırıyor.

evde aslanlar gibi koşu bandı var ..ama üstüne çıkıpta yürüyecek şahıs çokkkkk meşgul..şu anda ev göçüyor..sabah oğlanı doktora götürdüm..ordan geldik kızı okula yolladım peşinde sıpamı doyurdum uyuttum..şimidede kös kös oturuyorum..ev beni bekliyor akşama yemeğim yok..
tek yaptğım 2 makine çamaşır yıkandı astım..onud asbahın köründe yapabildim..evde eşimin işindne dolayı hiç düzen olmuyor..

aslında koşu bandı çok büyük bir artı.
Ufaklığı uyuttuktan sonra aç televizyonu geç karşısına koş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…