Bu arada ölçüm yaptım sabah.
2 hafta önce 99 cm olan basenim bugün 96.5 çıktı.
kızlar şaka maka ben de yiyorum artık ya cukulataydı bilmem neydi ama spora dadandıgım içüün kilo almıyorum dün ölçülerimi aldı hocaaaa 2 ayda
basen 108 den 104 e düşmüş bacak 59 dan 56 ya sonacıma bel 80 den 76 ya 2 kilo vermişim başladığımdan beriomzumu genisletmek istiyordum cok dar cunku yarım cm genislemiş kollarım da cok ince genisletmek istiyodum oda yarım cm genislemişşşşşşşşşşşşşşşşşş yani verdiğim tüm kiloyu basenden vermişim istedigim gibiiii ama bu aralar bogazımı tutamıyorum yaaaaaa
süper benim ki ancak 2 ayda erimiş senin 2 haftada heheh ama benim ilk kilo alan yerim basen dolayısıyla en cok yag orda en zor parcalanansauna esofmanı alıcam onu giycem artık spor yaparken
ya kızlar bişi sorucam sizeeeeeeee sauna esofmanlarıyla vs spor yapınca terliyoruz yaaaa onun etkisi oluyormudur kilo vermeye spor hocası ısrarla giy deor amma o attıgımız teri suyla geri almıyomuyuz yaçok salakça sorular sordum amma
merhabalr..iki gündür giremiyorum ..mink oğlan yine hastalandı gece uykusu haram oldu...(son olaylardanda çok etkilendim sürekli moralim bozuk ..bu hafta takıma girmek için gerekli çabayı gösteremedim.. (
kilo veren herkesi kutluyorum..
Bu arada ölçüm yaptım sabah.
2 hafta önce 99 cm olan basenim bugün 96.5 çıktı.
ikinizide kutluyorum kızlar...kızlar şaka maka ben de yiyorum artık ya cukulataydı bilmem neydi ama spora dadandıgım içüün kilo almıyorum dün ölçülerimi aldı hocaaaa 2 ayda
basen 108 den 104 e düşmüş bacak 59 dan 56 ya sonacıma bel 80 den 76 ya 2 kilo vermişim başladığımdan beriomzumu genisletmek istiyordum cok dar cunku yarım cm genislemiş kollarım da cok ince genisletmek istiyodum oda yarım cm genislemişşşşşşşşşşşşşşşşşş yani verdiğim tüm kiloyu basenden vermişim istedigim gibiiii ama bu aralar bogazımı tutamıyorum yaaaaaa
merhabalr..iki gündür giremiyorum ..mink oğlan yine hastalandı gece uykusu haram oldu...(son olaylardanda çok etkilendim sürekli moralim bozuk ..bu hafta takıma girmek için gerekli çabayı gösteremedim.. (
kilo veren herkesi kutluyorum..
mezura alamadım..daha doğrusu burda bulamdım..kiloda almışım malesef 62.1
ikinizide kutluyorum kızlar...bu arada yakında manken gibi bir kaptanımız olcak...
geçmiş olsun cnm...
Geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir oğlun.
ben de aynı şekildeyim.
Haberleri okuyup okuyup ağlıyorum sonra iyi olup ona destek olacağım diye kendimi toplamaya çalışıyorum.
2 arada kaldım.
Turtam zaten istediğin kiloya ne kaldı.
Yavaş yavaş yiyerek verirsin.
Keyifli verme zamanları artık.
Çok şaşırdım valla görünce.
Benim de aynen basenlerim hiç erimezdi ama ilk oradan alırdım.
NAsıl inceldi o kadar şaşırdım.
Ben bazen taytını giyiyorum spor yaparken çok terletiyor ama bana da mantıklı gelmeden kullanıyorum aslında.
Pek inanmadığımdan da her zaman giymiyorum spor yaparken ama hoca söylediyse elbet vardır bir bildiği.
sağol soğuk algınlığını atlatamadı..
eşim dün şehit cenazesin olduğu bölgede görevliydi..son olaydan beride eve geçe geliyor..bizim evde moraller baya bozuk..
kilo vermişsin tebrikler..totuşta küçülmüş..
evet canumm artık zevkle vericigimmmmmm onlarısauna eşofmanınıda denicem bakalım sonuç nasıl olacak
Verirsin verirsin.
Gider hepsi merak etme.
Yavaş yavaş ..
spor şart oldu gebelik öncesi en
düşük 60 tım 60-62 arası gidip geliyordum şimdide aynı kiloya indim 50li kilolara inmek için spor şart oldu..
türtimo senid eayrıca tebrik ederim..sana eşofmanın mutlaka etksi olur..evet canumm artık zevkle vericigimmmmmm onlarısauna eşofmanınıda denicem bakalım sonuç nasıl olacak
Ben sadece okurken bu hale geliyorum kimbilir o cenazelerde bulunmak nasıl bir histir.
Bitsin diyorum bitmeyeceğini biliyorum.
Sonumuzu da hiç iyi bulmuyorum.
Kilo vermişim nasıl oldu şaşırdım valla.
Geçen hafta o kadar dikkat ettim 0.5 kg gitmişti.
Bu hafta o kadar yedim 0.8 ilginç.
Bir de incelmişim ki sorma.
Şaştım kaldım kendime.
Dengesizim işte ben.
Ya avcılardan şehit vardı bilerek bakmıyordum resimlerine filan ya çocukla aynı mahalle de oturmuşuz 1,5 yıl nasıl kötü oldum elim kolum tutmuyor kızlar kaç gündür uykudan uyanıyorum ölülerle cenazelerle nasıl bir yük var anlatamam çok üzüldüm...
türtimo senid eayrıca tebrik ederim..sana eşofmanın mutlaka etksi olur..
düzenli diyette arada bir vücudu şaşırtmak adına kalorili beslenince onu takip eden haftada güzel kilo veriliyor..tecrübeyle sabittir.send eyaşadın gördün ama bu hafta kaçırmaya devam edersen +kilo olaark gelir..buda tecrübeyle sabittir..
Bir noktadan sonra sporsuz çok zorluyor.
Cidden spor çok hızlandırıyor.
evde aslanlar gibi koşu bandı var ..ama üstüne çıkıpta yürüyecek şahıs çokkkkk meşgul..şu anda ev göçüyor..sabah oğlanı doktora götürdüm..ordan geldik kızı okula yolladım peşinde sıpamı doyurdum uyuttum..şimidede kös kös oturuyorum..ev beni bekliyor akşama yemeğim yok..
tek yaptğım 2 makine çamaşır yıkandı astım..onud asbahın köründe yapabildim..evde eşimin işindne dolayı hiç düzen olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?