Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tanıdık mı siması ?
Biraz önce kürdistan sitelerine baktım da.
Nasıl dalga geçercesine anlatmışlar her şeyi.
Tekrar tekrar üzüldüm.
Yazık bunların yaşanmasına hala izin verenlere.

Tanıdık ya ne biliyim ben ilk gün gazete de gördüğümde niyeyse hepsine üzüldüm de bu çocuk aklımda kaldı sonra öğrendim avcılardaymış ben kendimi bildiğimden neresinden filan diye bakamadım şimdi gazete gördüm bir baktım eski evimizle arasında 2 sok.var ya okulda filan kesin karşılaşmışızdır bir yerlerde görmüşümdür.Çok üzüldüm caddeye boyuncaa fotoğrafını asmışlar işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlıycam ya yakında etrafımda çok askere gidecek olan var ve sevgilimde gidecek baya hassastım bu konuda zaten gittikçe de hassaslaşıyorum.

Allah belalarını versin ne olacak bu işin sonu beni korkutmaya başladı daha kaç can gidecek acaba

bende eşim askere gitmeden önce haber dinleyemez olmuştum... nerde haber açsalar tv yi kapattırıyordum... çok zor bi durum Allah yardımcınız (mız) olsun...

aslında koşu bandı çok büyük bir artı.
Ufaklığı uyuttuktan sonra aç televizyonu geç karşısına koş bence

ufaklık adam gibi uyusa..ikdebir kalkıp bana bakıyor orda görürse uyuyor yoksa nerdeysem peşime takılıyor.koşu bandını kızın odasına taşıdım.çocuklar huzu rvermiyor eli ayağaı sıkışacak diye yürüyemiyordum..şimidede uyanıyor diye yürüyemiyorum..bir ara çok güzel düzen tutturmuştum kızım okulda gelince kardeşini oynatıyordu bende odada yürüyordum..mevsim geçişi bi bitisn çocuklarda düzelsin başlayacağım.yoksa olmayacak anlaşıldı..

benimkide evde yatıyo... bn cd den takılıyorm...

2012 ye çıtır hatunlar olarak gircez şekerim...

bende leslie hatunla takılıyordum..oğlum uyuyorken sesizce spor yapıyordum uyansa bile beni yanınd agörünce yatıyordu..aa terliyken birden uyanırsa duş hayal oluyordu ozamanda hasta oluyordum.heryerden engel çıkıyor ama önemli değil bu günlerde geçicek şimid rahatlılkla 38 beden giyiyorum..

ne güzel cnm ya...ben 40-42 arası bi yerdeyim hala...

Hımmm hadi inşallahhhh
Aminnnnn...

bende eşim askere gitmeden önce haber dinleyemez olmuştum... nerde haber açsalar tv yi kapattırıyordum... çok zor bi durum Allah yardımcınız (mız) olsun...
AMİNN
Ya çok kötü insan herkese üüzülüyor hiç tanımadığına bile ama kendi canından bir parça olunca yakınından hissedince öyle bir anlıyor ki o acıyı hissettiğimiz binde biri bile değil diyorum yani

ikinizide kutluyorum kızlar... bu arada yakında manken gibi bir kaptanımız olcak...

geçmiş olsun cnm...

tşkrrlerr canlarımmmmmmm

Kızlar selam

Benim bu haftadan sonra moralim bolzuldu

Hiç kilo veremicem gibi geliyor

moralini bozma canım. kilo verme işi tamamen psikolojiyle doğru orantılı. moralini yüksek tut. sudur reglin yakınsa. dikkat etmene rağmen mi aldın. o zaman duraklma zamanın gelmiş belkide. hareketlendirecek bişeler yapabilirsin.şok diyet gibi.

kızlar yoktum cok yogundummm
evet bu hafta abaya gerı kalmışız verememışız kılocuklardan ama haftauya çok ıyı bır performans beklıorum hepımızdennnnnnnnn

Özlemcim yazdıklarını alıntılayamadım.
Tamam bugün yarın yiyip sonra yemek yok tekrar.
Şu regl isteği mi bahane mi bilemedim.

Bugün bir kaç yazı okudum.
Okudukça karamsarlığa kapıldım.
Nüfusları her geçen gün artıyor.
Bizimse azalıyor.
Biz de aileler çocuk yapmazken onlar hızla çözülüyor.
Bizimkiler vergi kaçırırken onların millet vekilleri belediye başkanları vergilerini de oraya verildi gösteriyor maaşlarının yarısını da .
Nasıl düzelir bunlar ?

o hataya düşme diye yazdım zaten..

Saol canım dikkat edeceğim bu duruma.

Amanınn kızlar siz de.
hadi bu hatunun bebişi var sen bari kullansana.

Yerim ben o şekerciği.
Kaç yaşıdaydı annesi ?

Leslie sanki sıkılaştırmaya çok etkili olmasa da tartıyı çok oynatıyor gibi hissediyorum ben.

ne güzel cnm ya...ben 40-42 arası bi yerdeyim hala...

Özlem hiç bozma moralini.
Bundan 2-3 ay önce bana da hayal gibi geliyordu.
Şimdi üstüm 36 altım 38.

kızlar ben kaçtım annemlere gidiyorum gece görüşürüz büyük ihtimal....

Görüşürüz Özlemcim.
Kızlar selam

Benim bu haftadan sonra moralim bolzuldu

Hiç kilo veremicem gibi geliyor

Bence onun yerine inat et.
Daha dikkat et, daha çok spor yap.
Ben konu ne olursa olsun kaybedeceğimi hissettiğim an öyle bir hırslanırım ki, o hırs ile bana geçer başarı.

napaysunuz babylerrrrr işten çıkmak içüün trafigin geçmesini bekliyoruuuuuuuuummmmmm cok fena trafik var yaaaaa

Biz seneye istanbul yazsak mı diye düşündük bir ara ama trafiği beni çok korkutuyor.

kızlar yoktum cok yogundummm
evet bu hafta abaya gerı kalmışız verememışız kılocuklardan ama haftauya çok ıyı bır performans beklıorum hepımızdennnnnnnnn

Rezildik bu hafta.
Umarım haftaya güzel sonuçlarla geliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…