Şu an yediklerimi görsen bir ddaha düşünürsün dediğini kuzum
Ama kimsenin canını istetmemek adına susuyorum.
Tanıdık mı siması ?
Biraz önce kürdistan sitelerine baktım da.
Nasıl dalga geçercesine anlatmışlar her şeyi.
Tekrar tekrar üzüldüm.
Yazık bunların yaşanmasına hala izin verenlere.
kuzum bugün ve yarında ye ama devam etme bak o kadarsabırla verdin kiloları bi çırpıda geri mi alcan....
Hadi ya ben de yedikçe gidiyor diye devam etmeyi düşünüyordum tühh .:26:
benimkide evde yatıyo...aslında koşu bandı çok büyük bir artı.
Ufaklığı uyuttuktan sonra aç televizyonu geç karşısına koş bence
Hedef 2012'nin hangi ayı son buluyor şekerim
Tanıdık ya ne biliyim ben ilk gün gazete de gördüğümde niyeyse hepsine üzüldüm de bu çocuk aklımda kaldı sonra öğrendim avcılardaymış ben kendimi bildiğimden neresinden filan diye bakamadım şimdi gazete gördüm bir baktım eski evimizle arasında 2 sok.var ya okulda filan kesin karşılaşmışızdır bir yerlerde görmüşümdür.Çok üzüldüm caddeye boyuncaa fotoğrafını asmışlar işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlıycam ya yakında etrafımda çok askere gidecek olan var ve sevgilimde gidecek baya hassastım bu konuda zaten gittikçe de hassaslaşıyorum.
Allah belalarını versin ne olacak bu işin sonu beni korkutmaya başladı daha kaç can gidecek acaba
aslında koşu bandı çok büyük bir artı.
Ufaklığı uyuttuktan sonra aç televizyonu geç karşısına koş bence
benimkide evde yatıyo...bn cd den takılıyorm...
2012 ye çıtır hatunlar olarak gircez şekerim...
bende leslie hatunla takılıyordum..oğlum uyuyorken sesizce spor yapıyordum uyansa bile beni yanınd agörünce yatıyordu..aa terliyken birden uyanırsa duş hayal oluyordu ozamanda hasta oluyordum.heryerden engel çıkıyor ama önemli değil bu günlerde geçicek şimid rahatlılkla 38 beden giyiyorum..
Hımmm hadi inşallahhhhbenimkide evde yatıyo...bn cd den takılıyorm...
AMİNNbende eşim askere gitmeden önce haber dinleyemez olmuştum... nerde haber açsalar tv yi kapattırıyordum... çok zor bi durum Allah yardımcınız (mız) olsun...
ikinizide kutluyorum kızlar...bu arada yakında manken gibi bir kaptanımız olcak...
geçmiş olsun cnm...
türtimo senid eayrıca tebrik ederim..sana eşofmanın mutlaka etksi olur..
düzenli diyette arada bir vücudu şaşırtmak adına kalorili beslenince onu takip eden haftada güzel kilo veriliyor..tecrübeyle sabittir.send eyaşadın gördün ama bu hafta kaçırmaya devam edersen +kilo olaark gelir..buda tecrübeyle sabittir..
Kızlar selam
Benim bu haftadan sonra moralim bolzuldu
Hiç kilo veremicem gibi geliyor
13 .TAKIM 228.ETAP SONUÇLARI
balkaymak ( 74.8/ 74.8 / 0.0 / 0.0 % )
eski_bir_masal ( 59.0 / 58.3 / 0.7 / 1.19 %)
elisya ( 52.2 / 52.0 / 0.2 / 0.38 % )
ferdici (61.2 / / / %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
irras ( 86.5 / 86.3 / 0.2 / 0.23 %) .
Mutedeyyin: 75.2 / 75.5 / -0.3 / -0.40 % )
Triptofan: ( 73.0 / 71.8 / 1.2 / 1.64 % )
bugungunlerdenaralik ( 68.2 / 69.4 / -1.2 / -1.76 % )
Hulk ( 76 / 76 / 0.0 / 0.0 % ) Tartısını değiştirdi. Yeni tartısı 1.3 kg fazla tartıyor.
elmaliturta ( 62.7 / 62.2 / 0.5 / 0.80 %)
maviyesil ( 64.1 / 64.8 / -0.175 / -0.27 ) 223. Etapta izine ayrılan üye geri döndü.Kilosu 4e bölündü.
Takım Ortalaması : 0.18%
ferdici düğüne gitti Özlemcim.
Tanıdık ya ne biliyim ben ilk gün gazete de gördüğümde niyeyse hepsine üzüldüm de bu çocuk aklımda kaldı sonra öğrendim avcılardaymış ben kendimi bildiğimden neresinden filan diye bakamadım şimdi gazete gördüm bir baktım eski evimizle arasında 2 sok.var ya okulda filan kesin karşılaşmışızdır bir yerlerde görmüşümdür.Çok üzüldüm caddeye boyuncaa fotoğrafını asmışlar işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlıycam ya yakında etrafımda çok askere gidecek olan var ve sevgilimde gidecek baya hassastım bu konuda zaten gittikçe de hassaslaşıyorum.
Allah belalarını versin ne olacak bu işin sonu beni korkutmaya başladı daha kaç can gidecek acaba
o hataya düşme diye yazdım zaten..
benimkide evde yatıyo...bn cd den takılıyorm...
ufaklık adam gibi uyusa..ikdebir kalkıp bana bakıyor orda görürse uyuyor yoksa nerdeysem peşime takılıyor.koşu bandını kızın odasına taşıdım.çocuklar huzu rvermiyor eli ayağaı sıkışacak diye yürüyemiyordum..şimidede uyanıyor diye yürüyemiyorum..bir ara çok güzel düzen tutturmuştum kızım okulda gelince kardeşini oynatıyordu bende odada yürüyordum..mevsim geçişi bi bitisn çocuklarda düzelsin başlayacağım.yoksa olmayacak anlaşıldı..
bende leslie hatunla takılıyordum..oğlum uyuyorken sesizce spor yapıyordum uyansa bile beni yanınd agörünce yatıyordu..aa terliyken birden uyanırsa duş hayal oluyordu ozamanda hasta oluyordum.heryerden engel çıkıyor ama önemli değil bu günlerde geçicek şimid rahatlılkla 38 beden giyiyorum..
ne güzel cnm ya...ben 40-42 arası bi yerdeyim hala...
kızlar ben kaçtım annemlere gidiyorum gece görüşürüz büyük ihtimal....
Kızlar selam
Benim bu haftadan sonra moralim bolzuldu
Hiç kilo veremicem gibi geliyor
napaysunuz babylerrrrr işten çıkmak içüün trafigin geçmesini bekliyoruuuuuuuuummmmmm cok fena trafik var yaaaaa
kızlar yoktum cok yogundummm
evet bu hafta abaya gerı kalmışız verememışız kılocuklardan ama haftauya çok ıyı bır performans beklıorum hepımızdennnnnnnnn
Biz seneye istanbul yazsak mı diye düşündük bir ara ama trafiği beni çok korkutuyor.
Rezildik bu hafta.
Umarım haftaya güzel sonuçlarla geliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?