Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım?
Bugün cok giremedim, annemlere gittim saat 4 gibi..
1 saat önce geldik..çocugu uyut falan derken bu saat oldu işte

Şimdi yatıyorum,yarın fotolarımı koyacagım.Bakın bakalım değişiklik var mı

iyi geceler kızlar
nasılsınız bakalım?
ben, iyiyim çok şükür. arapça ile haşır neşir geçiyor günlerim
sistemi biraz daha oturtuyorum hayırlısıyla. bu hafta perşembe günü ilk sınavımızı olacağız:) hayırlısı olur inşallah.
beslenmeyi hiç sormayın:) dışarıda kontrol etmek gerçekten zormuş, şimdi daha iyi anladım.

sizler neler yapıyorsunuz?

RAbiacım çok sevindim her şey pek güzel gidiyor desene maşallah sana.
Sökmeye başladın mı arapçayı ?
Ayy aman yapma o kadar verdin kiloları alma.

İyiyim ben de aynı şekilde idare ediyorum.

BBC'nin Iraktaki özel temsilcisinin haberine göre Türkiye'nin Hava Harekatı ve Bordo Bereli Özel Timi tarafından Kuzey Irak'ta PKK'nın Kandil ve Hakurk kamplarına yönelik yapılan sınır ötesi operasyonda 1400 PKK militanı öldürüldüğü söylendi. Ak Parti hükümetinin terör ile mücadelede karalı olduğunu söyleyen Thorpe bu operasyolar ile Pkk terörünün biteceğini söyledi. Edinilen bilgiyi bölgesel kürt yönetiminin resmi yazılı yayın kuruluşları tarafından da kabul edildi.

BBC (Thorpe)

Bilgiler Gelmeye Devam Ediyor...​

İçim rahatladı biraz ..

Biz seneye istanbul yazsak mı diye düşündük bir ara ama trafiği beni çok korkutuyor.

Rezildik bu hafta.
Umarım haftaya güzel sonuçlarla geliriz.

yok ya yaşanmaz burda vallaaaaa iş sıkıntısı olmasa diger şehirlerde ben hiç durmam burda basar giderim valla cok kalabalık aşırı kalabalık bir şehir yarım saatlik yere 1,5 saatte gidiyorsun hele ki otobüsle metroyla vs gidiyorsan balık istifi üst üste gidiyorsun bin türlü insanla çok mide bulandırıcı araban varsa vergisi benzin parası bitmiyor burası bol parası olup da gezmeye gelene güzel bir şehir

merakla bekliyorummmmmmmmmmmmmm canimm

ii geceler rabişimmmmmm arapça da çok mükemmel bir derstir zaten

Sorma aynı fikirdeyim nasıl olacak bu iş biz sadece dağda cebelleşmiyoruz maalesef hayatımızdın her anında her bölümünde zihniyeti dağdakilerle aynı savaşma şekilleri daha kötü insanlar yetişiyor Allah askerlerimizi korusun demekten başka birşey gelmiyor elimden malesef...

Merhabalar kızlar...

İşte eski ve yeni fotolarım geliyorrr....
Solda 85 im,sagdaki fotoda 75

Ay ne kaa kiloluymuşum

Vee son olarak;

Eski ve yenilerden bunları bulabildim,koyayım dedim.Son halimi daha dün cektirdim işte...
Gecen ekim ayında kardeşimin düğününde çekilmiştim o şişko fotoları...Bakar mısınız her yerden nasılda pörtlemişim ya iğrenç... :120:

Ay ne kaa şişkoymuşum öyle ben

Son düzenleme:

benim de icim rahatladi, insallah en isa zamanda tamamen kurtuluruz su pisliklerden..

masallah canim valla sen de baya incelmissin

Kizilar dun gelemedim, kimligimi kaybetmistim nufus mudurlugune gittim yeni kimlik cikarttim (bi de hakkimda idari yaptirim cezasi uygulandi, 50 lira verdim cok sinir oldum ) sonra hastane tahliller falan.. Bugun de hastaneye gittim 50 lira diye 5 lira almisim annemden.. 15 dk'lik yol yuru, bunu fark et ve geri don.. Kafayi yedim ama olsun spor yapmis oldum bi de bi sey diceemm annem kardesim evdeyken modemi kapatacak artik, anca o dershanedeyken ve uyuyoken girebilicem.. Bunun msj sayima yansimamasi icin ugrasicam, yansirsa da artik izin mizin napsam bilmiyorum, izin hakkimi vize donemine saklamak istiyorum.. Neyse ya yazarim ben 5 msj, olmadi komsularin sifresini kirarim

Ya bi de yan etkilerinden biri kolesterolu artirmak bi ilac kullaniyorum ama kolesterolum ilaci kullanmadan once 170mis simdi 156.. Niye bende ters etki yapti, bu ne demek oluyörr.. Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim ay yok ben bunu yanlis topige yaziyorum, roaccutane topigine gideyim zaten burda kimse yok

Kizlar bakin annemi nasil kandirdim
"Annee.. Doktor dedi ki, senin protein alman gerekiyor. Et, balik, tavuk yemelisin surekli. Saglikli beslenmen lazim, sebze de ye."
Yalan soylemek kotu bi sey biliyorum ama ona gore yemek yapsin, bi kere karbonhidrati tamamen biraksin, ac kaliyorum yaa

iyi demişsin

Kullandıgın krem iyi geldi mi cildine?

senden korkulur...
Kızlar nasılsınızz ?
Ayy nasıl mutlu uyandım.
Bugünkü süprizim elma şekerleriiii
Elma şekeri göndermiş sevdiceğimm ..
Şunların güzelliğine bakınn ..

Eki Görüntüle 277704

çok güzeller canım....

melekçim seni özellikle alıntılamadım baya farketmişsin gerçekten... daha da etçen inş...

ben geldim çoook yorgunum üff yaaa
kızlar aslında ben sizden izin istiyorum haftaya pazara kadar haftasonu sınavlarım var ..
ayrıca okulddada bir ton eksik evrağım var .. üff yaa ne yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…