Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de nasıl olsa kilo almadım gazıyla devam ediyorum bakalım bu hafta ne bekliyor beni.
Ama bitti kaçamak olayı.
Yaptım bol bol ohh rahatladım.
Aklıma gelen her şeyi yedim.
Aynı çıksam yeter cumaya artık.

heyyyy gördüüüm. maşallak kııızz bariz fark vra. önceden pehlivan kiminmişin..şimdi sadece üstler kalmış. çocuklu bir anneye göre maşallh iyisin. ama tabi 2. bebişede hazırlık yaparsın.devammm devaammmm

bu arada mesaj sayarkene gördüm elisya dimiş sabahla gece arasında 300 gr farkediyomuş. elisyacım sen su içmiyor musun kuzucuuuummmm...ben yatarken 1 kilo hatta bazen daha fazla çıkıyorum sabah hoopp gitmişş. su iç bebaammm

kız masalcım sen bu çocukla evlen yaa. snei mutlu edicek belli. elma şekerleri filan. maşallah kuzuummmsende kıymetini bil eniştemizin. üzme onu kapris yapmaa..elma şekerlerinide yeme kimbilir kaç kalori. hatıra olsun sakla.

"pehlivan gibi"

Hakikaten bende kendimi öyle görüyorum Tossun gibiymişim maşallah

Göğüslerim gitseydi azıcık

Ama dediğin gibi,cocuklu olunca kilolar basını alıp gidiyor...
Bu kilomla dogumdan cıkmıştım hatta 70 kiloydum.Ama 4. aydan sonra hızla kilo aldım 85 i gördüm

Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Son düzenleme:

Bende az yemeye alıştım,asırı yiyince midem ve basım cok agrıyor.
sendede oluyor mu bu?
Ben özellikle böyle yaglı ve hamurişi yiyince fark ediyorum,midem cok bulanıyo sonra... :26:

sen yinede cok kacamak yapma cimcime

iyi demişsin

Kullandıgın krem iyi geldi mi cildine?

hap kullaniyorum canim ben, yan etkisi dudak kurulugu, kremi dudaklarim icin kullaniyorum.. Krem ise yariyor da hapi daha 5 ay kullanmam lazim.. Su an bi etkisini goremedim henuz:/

senden korkulur...

çok güzeller canım....

melekçim seni özellikle alıntılamadım baya farketmişsin gerçekten... daha da etçen inş...

napiym mecbur kaldim

yok canim yatarken su icmiyorum, hem zararliymis yatmadan once su icmek, hem de sıkısıyorum zor oluyo

yatarken değil kızz..gün içerisinde 2 litreyi geçiyomusun. hem hapın en ufağı bile vucutta su tutar sen onu atmak için bol bol iççç.aspirin bile içmeyin diyetteyken mecbur kalmadıkça diyolar.

yatarken değil kızz..gün içerisinde 2 litreyi geçiyomusun. hem hapın en ufağı bile vucutta su tutar sen onu atmak için bol bol iççç.aspirin bile içmeyin diyetteyken mecbur kalmadıkça diyolar.

1.5u gecmiyodur sanirim:S tamam canim sagol dikkat etmeye calisicam

hap kullaniyorum canim ben, yan etkisi dudak kurulugu, kremi dudaklarim icin kullaniyorum.. Krem ise yariyor da hapi daha 5 ay kullanmam lazim.. Su an bi etkisini goremedim henuz:/
Bende sivilcelerim için krem ve hap kullanıyorum.Hapım bitti şimdi, krem devam ediyo ama cildim cok değişti.
Çok az sivilcelerim kaldı,izleri falan söndü hep...​

Bende sivilcelerim için krem ve hap kullanıyorum.Hapım bitti şimdi, krem devam ediyo ama cildim cok değişti.
Çok az sivilcelerim kaldı,izleri falan söndü hep...​

Bak ya.. Bi de bana evlenince gecer diyolardi, en sonunda kocaya kacicaktim sen evlisin, cocugun var demek ki seninki hormon kaynakli degil.. Amann bitmiyo dertlerimiz, guzellesmek zor is

Ayy ya saolsun.
Gerçekten çok uğraşıyor o yoğunlukta bile.
Ben de hiç kapris yapmıyorum son zamanlarda.
Mutlu mesut yaşıyoruz
Ama çikolatalı erir ki saklanmazz .
Her hafta 1 tane yiyeyim dedim ben de.

Ayy olmaz mı ..
Berbat bir hale geldi midem.
Yemem ben bir daha o kadar çok şey.
Çok kötü oluyor.

RAbiacım çok sevindim her şey pek güzel gidiyor desene maşallah sana.
Sökmeye başladın mı arapçayı ?
Ayy aman yapma o kadar verdin kiloları alma.

İyiyim ben de aynı şekilde idare ediyorum.
yorucu olsa da güzel gidiyor hilalcim.
arapçayı sökmeye başladım mı bilemiyorum:) ama ortak çok kelime var türkçeyle, onu söktüm. ortak kelimeler çabuk kavramana yardım ediyor. bu da bir avantaj.
kilo almadım sanırım, pantolonlar oluyor. sıkıntı kontrollü beslenememem, dışarıda seçenek az. eve gelince yorgun oluyorum vs.
neyse buna da şükür.
senin okulun nasıl gidiyor bu sene?

Hayırlısı olsun Rabiacım.
İstediğin bölümde istediğin şeyle uğraşıyorsun ne güzel.
eve gelince yemek yapmak falan da zor oluyordur değil mi ?

Bu sene benim okul pek gitmiyor, yani okul gidiyor da ben pek gitmiyorum rabiacım.

Bak ya.. Bi de bana evlenince gecer diyolardi, en sonunda kocaya kacicaktim sen evlisin, cocugun var demek ki seninki hormon kaynakli degil.. Amann bitmiyo dertlerimiz, guzellesmek zor is

Yok kız, evlenince hepten azdı sivilcelerim
Doğumdan sonra iyice izlenmeye başladı...

Valla ben kremden memnunum,süpre bişi
Bayagı yok oldular artık..inş. seninkide düzelir...

Arapça çok zor değil Rabiacım,işin mantıgını ve düzgün anlatan bi hoca buldun mu tamamdır.
Hocalarda cok önemli kavrama konusunda...

Günaydınlar Hanımlar...

Ben güne çok iyi uyandım tartım sayesinde

Sizler nasılsınız?

merhabalar..
nasılsınız hatunlar..biz idare ediyoruz 3 haftadır hiç biryere çıkmıyorum sıkıntıdan delireceğim..(
oğlum hala öksürüyor..kızım evde durmaktan sıkıldım diye beni yiyor..kilom iyi uyuduğum hafta gidiyor bunu daha öncede paylaşmıştım..düzenli uykunun çok faydası var kızlar aklınızda bulunsun..
eski bir masal kaçamk bende dün yaptım poğaça açma yedim kek yedim ama ne hikmetse sabaha 700 gr eksik uyandım..akaşm erkendne yemeyi kestim..gecede güzel uyudum ondanmı anlamdım ..
koşu bandına tırmanacağım ama oğluş düzelemedi..

Günaydınn daha doğrusuuu tünaydınnn

Nasılsınızz ?

Sabah güzel kahvaltımızı yaptık kahve keyfimizi yaptık annemle,

Şimdide annişkonun saçını boyadım reale gitcez yulaf kepeği almaya yarından itibaren dukan yapcaz annemle,

Ayy yapabilirim umarm bana zor geliyor meyvesiz sırf protein ama deneyelim bakalım,

selam fıstıklaar..sabah neskafemi içtim ttalandırıcılı

öğlen ton balıklı salatamı yidimm. akşamada ciğer var menüde yanındada artık ayran mı olur öle bişiy olur.soğan salatası off. diyetteyiz diye lezzettende geri duramayız dimi. yaşasın etttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…