Varya,bu hafta kilo aldım diye kendimi salacaktım neredeyse...
Kızkardeşimin telinden fotolara bakarken,bi baktım yuhh dedim.
Sonra hemen şimdiki halimi çektirdim
Dediğin gibi bakıp bakıp motive oluyorum
Şekerler hala aklımda..
Çok şirinler
Merhabalar kızlar...
İşte eski ve yeni fotolarım geliyorrr....
Solda 85 im,sagdaki fotoda 75
Eki Görüntüle 277640
Ay ne kaa kiloluymuşum
Eki Görüntüle 277641
Vee son olarak;
Eki Görüntüle 277642
Eski ve yenilerden bunları bulabildim,koyayım dedim.Son halimi daha dün cektirdim işte...
Gecen ekim ayında kardeşimin düğününde çekilmiştim o şişko fotoları...Bakar mısınız her yerden nasılda pörtlemişim yaiğrenç... :120:
Ay ne kaa şişkoymuşum öyle ben
heyyyy gördüüüm. maşallak kııızz bariz fark vra. önceden pehlivan kiminmişin..şimdi sadece üstler kalmış. çocuklu bir anneye göre maşallh iyisin. ama tabi 2. bebişede hazırlık yaparsın.devammm devaammmm
İnan ben de aynısını söyledimm.
Sen ye ben yine yollarım sana dedi
Tamam o zaman dedim tekini güplettim.
Haftada 1 tane 1 tane yiyeceğim.
Ayy dün neler yaptım ben asıl, neler yedim bilmiyorum elime ne geçerse istisnasız.
Midemden uyuyamadım gece.
artık yemem öyle her bulduğumu ıyy midem bulandı düşününce.
Marta kadar olursun daha kaç ay var ya merak etme sen.
Buradayım buradayımm..
Ohh afiyet olsun spor da harika.
Ben de nasıl olsa kilo almadım gazıyla devam ediyorum bakalım bu hafta ne bekliyor beni.
Ama bitti kaçamak olayı.
Yaptım bol bol ohh rahatladım.
Aklıma gelen her şeyi yedim.
Aynı çıksam yeter cumaya artık.
iyi demişsin
Kullandıgın krem iyi geldi mi cildine?
senden korkulur...
çok güzeller canım....
melekçim seni özellikle alıntılamadım baya farketmişsin gerçekten... daha da etçen inş...
bu arada mesaj sayarkene gördüm elisya dimiş sabahla gece arasında 300 gr farkediyomuş. elisyacım sen su içmiyor musun kuzucuuuummmm...ben yatarken 1 kilo hatta bazen daha fazla çıkıyorum sabah hoopp gitmişş. su iç bebaammm
yatarken değil kızz..gün içerisinde 2 litreyi geçiyomusun. hem hapın en ufağı bile vucutta su tutar sen onu atmak için bol bol iççç.aspirin bile içmeyin diyetteyken mecbur kalmadıkça diyolar.
hap kullaniyorum canim ben, yan etkisi dudak kurulugu, kremi dudaklarim icin kullaniyorum.. Krem ise yariyor da hapi daha 5 ay kullanmam lazim.. Su an bi etkisini goremedim henuz:/
Bende sivilcelerim için krem ve hap kullanıyorum.Hapım bitti şimdi, krem devam ediyo ama cildim cok değişti.
Çok az sivilcelerim kaldı,izleri falan söndü hep...
kız masalcım sen bu çocukla evlen yaa. snei mutlu edicek belli. elma şekerleri filan. maşallah kuzuummmsende kıymetini bil eniştemizin. üzme onu kapris yapmaa..elma şekerlerinide yeme kimbilir kaç kalori. hatıra olsun sakla.
Bende az yemeye alıştım,asırı yiyince midem ve basım cok agrıyor.
sendede oluyor mu bu?
Ben özellikle böyle yaglı ve hamurişi yiyince fark ediyorum,midem cok bulanıyo sonra... :26:
sen yinede cok kacamak yapma cimcime
yorucu olsa da güzel gidiyor hilalcim.RAbiacım çok sevindim her şey pek güzel gidiyor desene maşallah sana.
Sökmeye başladın mı arapçayı ?
Ayy aman yapma o kadar verdin kiloları alma.
İyiyim ben de aynı şekilde idare ediyorum.
yorucu olsa da güzel gidiyor hilalcim.
arapçayı sökmeye başladım mı bilemiyorum:) ama ortak çok kelime var türkçeyle, onu söktüm. ortak kelimeler çabuk kavramana yardım ediyor. bu da bir avantaj.
kilo almadım sanırım, pantolonlar oluyor. sıkıntı kontrollü beslenememem, dışarıda seçenek az. eve gelince yorgun oluyorum vs.
neyse buna da şükür.
senin okulun nasıl gidiyor bu sene?
Bak ya.. Bi de bana evlenince gecer diyolardi, en sonunda kocaya kacicaktimsen evlisin, cocugun var demek ki seninki hormon kaynakli degil.. Amann bitmiyo dertlerimiz, guzellesmek zor is
yorucu olsa da güzel gidiyor hilalcim.
arapçayı sökmeye başladım mı bilemiyorum:) ama ortak çok kelime var türkçeyle, onu söktüm. ortak kelimeler çabuk kavramana yardım ediyor. bu da bir avantaj.
kilo almadım sanırım, pantolonlar oluyor. sıkıntı kontrollü beslenememem, dışarıda seçenek az. eve gelince yorgun oluyorum vs.
neyse buna da şükür.
senin okulun nasıl gidiyor bu sene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?