gunaydınnnnnnnn
ee hulk gunesten sonra bıraz soguk olsun:))
Günaydın
Nasılsınız kızlar
Merhabalar kızlar...
İşte eski ve yeni fotolarım geliyorrr....
Solda 85 im,sagdaki fotoda 75
Eki Görüntüle 277640
Ay ne kaa kiloluymuşum
Eki Görüntüle 277641
Vee son olarak;
Eki Görüntüle 277642
Eski ve yenilerden bunları bulabildim,koyayım dedim.Son halimi daha dün cektirdim işte...
Gecen ekim ayında kardeşimin düğününde çekilmiştim o şişko fotoları...Bakar mısınız her yerden nasılda pörtlemişim yaiğrenç... :120:
Ay ne kaa şişkoymuşum öyle ben
Kizilar dun gelemedim, kimligimi kaybetmistim nufus mudurlugune gittim yeni kimlik cikarttim (bi de hakkimda idari yaptirim cezasi uygulandi, 50 lira verdim cok sinir oldum) sonra hastane tahliller falan.. Bugun de hastaneye gittim 50 lira diye 5 lira almisim annemden.. 15 dk'lik yol yuru, bunu fark et ve geri don.. Kafayi yedim ama olsun spor yapmis oldum bi de bi sey diceemm annem kardesim evdeyken modemi kapatacak artik, anca o dershanedeyken ve uyuyoken girebilicem.. Bunun msj sayima yansimamasi icin ugrasicam, yansirsa da artik izin mizin napsam bilmiyorum, izin hakkimi vize donemine saklamak istiyorum.. Neyse ya yazarim ben 5 msj, olmadi komsularin sifresini kirarim
Kızlar nasılsınızz ?
Ayy nasıl mutlu uyandım.
Bugünkü süprizim elma şekerleriiii
Elma şekeri göndermiş sevdiceğimm ..
Şunların güzelliğine bakınn ..
Eki Görüntüle 277704
günaydın canlarum napaysunuzzzzzzzzzzz
İyiyim beeennn takım terk edildi zaten kimse yok benden başkaa canım benimm sen nasılsın ?
moralini bozma canım. kilo verme işi tamamen psikolojiyle doğru orantılı. moralini yüksek tut. sudur reglin yakınsa. dikkat etmene rağmen mi aldın. o zaman duraklma zamanın gelmiş belkide. hareketlendirecek bişeler yapabilirsin.şok diyet gibi.
Günaydın iyiyim canımmm sen nasılsın ?
Günaydınnnn...
Nerde bu kaptan nerde bu millet akşamdan beri kimsecikler gelmemiş nerdesiniz ahaliiiii
Ayyy soğuk bir günle başladık haftaya herkese iyi haftalar kızlar...
gunaydınnnnnnnn
ee hulk gunesten sonra bıraz soguk olsun:))
Günaydın
Nasılsınız kızlar
günaydın canlarum napaysunuzzzzzzzzzzz
Aynen şirketteyim sıkılıyorum ve nereye kadar böyle gidecek acaba diye düşünüyorum dalmışım hatta telefon çalınca sıçradımhaha evet yaa bende giremedim hafta sonu evde internetim yoktu dün gece geldine yapayım oturuyrum şirketteyim sıkılıyorum geleceğimden endüşe ediyorum sen ne yapıyorsun
İyi diyelim iyi olalum kıvamında devam ediyorumGülçin hemen ertesi gün regl oldum zaten
ama 68-69 aralığınd atakıldım gitmek bilmior halbuki pantolonların bol geliyor ama kilo değişmiyor nasıl iş anlamadım
Melek iki foton arasında dünya fark var nerdeyse yarı yarıya küçülmüşsün
Masal şekerler çok güzelmiş afiyet olsun
Günaydın Sinemcim ben iyiyim sen nasılsın?
Aynen şirketteyim sıkılıyorum ve nereye kadar böyle gidecek acaba diye düşünüyorum dalmışım hatta telefon çalınca sıçradım
İyi diyelim iyi olalum kıvamında devam ediyorum
Kızlar selam. habersiz ayrıldığım için k.bakmayın :S
laptop parça parça olduğu için girememiştim
yeni aldım dün. evden hiç bir yere gitmediğim için nete giremedim.
bu ayın 11 'inde istanbula gidiyorum. haliyle katılım gösteremem. zaten şuan grupta olduğumu sanmıyorum. çok girip katılım gösteremiycem. nasılsınız napıyosunuz?
özlemcim msj atmışsın demin gördüm maillerime bakarken. teşrk ederim cnm
dipnot: yokluğum süresince kilo almadım. 1.2 kg verdim. ticker'a yansıtıyorum. arada uğrarım gruba tartıldıkça ticker'a yansıtırım :)
bu ayın 11 'inde istanbula gidiyorum. haliyle katılım gösteremem. zaten şuan grupta olduğumu sanmıyorum. çok girip katılım gösteremiycem. nasılsınız napıyosunuz?
dipnot: yokluğum süresince kilo almadım. 1.2 kg verdim. ticker'a yansıtıyorum. arada uğrarım gruba tartıldıkça ticker'a yansıtırım :)
kızım yaaa öldük öldük dirildik desem yeridir... sırtım ağrıyo bacaklarım morarmış falan dedin bi gittin gidiş o gidiş... bu kız hasta mı oldu noldu valla çok merak ettik... çok sevindim iyi olmana....
Derya çok merak ettik seni
Kötü birşey olmamasına ve iyi olmana sevndim
doktora gittim cnm ama sırtım için değil.. morarmalar için.. aşırı derecede anemi dedi. kan değerlerim çok düşükmüş. kan ilaçları yazdı ama almadım. çünkü o ilaçlar bana çok kilo aldırıyor. keçiboynuzu pekmezi aldım onu içiyorum aç karna.
oğlum pc yi yere yatırmış bütün tuşlarını sökmüş. Camda kocaman bir kırık. servisi aradım yeni bir pc fiyatı verdi tamirat için (garanti süresi 2 ay evvel dolmuş)
bende yaptırmadım. ödeme gücüm yoktu. yeni alabildim. vs.. iim çok şükür. deprem oldu dün burdada. :S van'da olan var mı?
oğluna çok güldüm ya...kızma ama düşündümde bunları yaparken...
deprem konusundada çok geçmiş olsun cnm inş birşey yoktur sen vandamıydın?
doktora gittim cnm ama sırtım için değil.. morarmalar için.. aşırı derecede anemi dedi. kan değerlerim çok düşükmüş. kan ilaçları yazdı ama almadım. çünkü o ilaçlar bana çok kilo aldırıyor. keçiboynuzu pekmezi aldım onu içiyorum aç karna.
oğlum pc yi yere yatırmış bütün tuşlarını sökmüş. Camda kocaman bir kırık. servisi aradım yeni bir pc fiyatı verdi tamirat için (garanti süresi 2 ay evvel dolmuş)
bende yaptırmadım. ödeme gücüm yoktu. yeni alabildim. vs.. iim çok şükür. deprem oldu dün burdada. :S van'da olan var mı?
günaydın kızlar.... canım pek bi sıkkın... bu hafta doğum günüm olduğunu söylemi
ştim 3 kez kutluyoruz ailemle arkadaşlarımla ve eşimle başbaşa... dün ailemle kutladık ve bi sürü şey yedimm... daha ilk rauntta nakavt oldum yanni... moralim çok bozuk bu hafta bildirim yapmıycammmmm... beni izinli yaz lütfen masalcm... başkalarının hakkına engel olduğumu dşünüyorum... sanırım kendimle yüzleşmem lasım... kaç aydır aynı kilodayım... sanırım yeterince istemiyorum zayıflamayı... bi yerlerde bi eksiklik yanlışlık var... 70 kilo olmadan izinden dönmeme kararı aldım... arada yine uğrarım aranıza belkide hiç çıkmam bile burdan ama 70 e düşüne kadar yada kafamı netleştirene kadr listeden çıkmak istiyorummmm....
Kötü bişi olmamasına sevindim deryacım.Merak ettik seni baya
Oğlunda az değilmiş
Çıkıp çıkmama konusunda sen bilirsin,ama burdan ayrılınca almayacagım diyorsan,karar senin...
Kendi ince hallerini düşün,yeme su yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?