Yok kız, evlenince hepten azdı sivilcelerim
Doğumdan sonra iyice izlenmeye başladı...
Valla ben kremden memnunum,süpre bişi
Bayagı yok oldular artık..inş. seninkide düzelir...
Arapça çok zor değil Rabiacım,işin mantıgını ve düzgün anlatan bi hoca buldun mu tamamdır.
Hocalarda cok önemli kavrama konusunda...
Günaydınlar Hanımlar...
Ben güne çok iyi uyandım tartım sayesinde
Sizler nasılsınız?
merhabalar..
nasılsınız hatunlar..biz idare ediyoruz 3 haftadır hiç biryere çıkmıyorum sıkıntıdan delireceğim..(
oğlum hala öksürüyor..kızım evde durmaktan sıkıldım diye beni yiyor..kilom iyi uyuduğum hafta gidiyor bunu daha öncede paylaşmıştım..düzenli uykunun çok faydası var kızlar aklınızda bulunsun..
eski bir masal kaçamk bende dün yaptım poğaça açma yedim kek yedim ama ne hikmetse sabaha 700 gr eksik uyandım..akaşm erkendne yemeyi kestim..gecede güzel uyudum ondanmı anlamdım ..
koşu bandına tırmanacağım ama oğluş düzelemedi..
Günaydınn daha doğrusuuu tünaydınnn
Nasılsınızz ?
Sabah güzel kahvaltımızı yaptık kahve keyfimizi yaptık annemle,
Şimdide annişkonun saçını boyadım reale gitcez yulaf kepeği almaya yarından itibaren dukan yapcaz annemle,
Ayy yapabilirim umarm bana zor geliyor meyvesiz sırf protein ama deneyelim bakalım,
selam fıstıklaar..sabah neskafemi içtim ttalandırıcılı
öğlen ton balıklı salatamı yidimm. akşamada ciğer var menüde yanındada artık ayran mı olur öle bişiy olur.soğan salatası off. diyetteyiz diye lezzettende geri duramayız dimi. yaşasın etttt
Ya Gülçin ben bu hafta cidden baya istikrarlı gittim aslında sporumu da yaptım kaçamak hiç yapmadım ama tartım değişti ve ben verdim mi aldım mı naptım bilemedim,sinemcim sen başlamasan ben sana bi azyar çekecektim kuzu. iyi yapmışsın madem veremiyosun diyeti değiştirmek lazım.hem annende destek olur beraber yaparsınız süper olmuş..ee ne var menüde yulafla bende bişeler yapıcam baya yulafım var. dukan alışkanlık yapıyor ama dikkat et. ben uygulayamıyorum dedim bıraktım dedim ama okuldada dukanın dışına çıktımmı rahatsız oldum.isveç yaparken bile bi suç işlemiş gibi hissettim kendimi meyve yerken.
Van'da deprem olmuş ..
Off off ..
Durum da kötüymüş sanırım.
vanda deprem olmu büyük kanallar dizilerine tam gaz devam. istanbulda olsa böyle olmazdı ama. sanki ülkenin ankaradan sonrası bizim değil gibi davranıyor ya sinir oluyorum bunlara. rabbim yardımcıları olsun. bizim bi akrabanın kızıda orayı kazanmıştı ama iyiymiş şükür.
sinemcim sende göreceksin bir genç kız düğününden önce düşündüğü şey aman düğünümde bir aksilik kaza bela olmasındır. Allah göstermesin uzak bir akrabanın bile başına bişey gelse yıllarca hayali,ni kurduğun hazırlandığın düğün iptal. sadece ev ise canda bişe yoksa bunada şükür ama gerçekten kötü olmuş.
gelelim senin diyetine. kız bıraktım dedim ama bende dukanı bırakamıyorum.çünkü yedikçe veriyosun istediğin kadar et ye peynir ye bunun kıymetini isveçte anladım. okulda sadece süt içerim ama yinede uygularım gibi bebarer götürürüz biz bu olayı yaa. bende sana destek olurum sende bana ol.sağlık konusunda bazı yan etkile roluyor evet sen c vitamninini filan al dışardan suda eriyenlerden. ya adam doktor binlerce insan da denemiş bişe olmaz inşşallah böbrekler içinde su içersin bol boll. ama kaçamak yapmamamk lazım dukanda. yoksa 1 ayda evreceğini 2 ayda veriyosun. istersen 69 a düşene kadar yapar sonra başka bişeyle devam edersin ama şu 70 lerden kurtulalım artııkkk.
ya bizim aile sağlığı merkezinde diyetisyen varmış aile doktorumuz demişti. oraya gitsem yağ kas oranımı ölçtürsem. her ay sanki doktorun listesini uyguluyomuş gibi ölçtürsem olur yahuuu. sahtekarlığa bak yoksa başka neresi ölçer ki bilmiyorum hem kan değerlerimdede bakar evet evet ben salı gideyim bakim yağım ne kadarmış kasım ne kadarmış.
canım dukanda yemeyeyimde vereyim demek olmuyor. yedikçe verdiriyormuş protein ben sanki arabaya benzin alıyomuş gibi hissediyordum. sonuna kadar giden var tabi kızzz facede dukan grubu var orda hedefine ulaşan çok kişi var koruma evresine geçmişler. amannn suyu ihmal etme canımm. emin ol bu hafta en az 1,5 vereceksin.atakta annen kaç kilo?
vanda deprem olmu büyük kanallar dizilerine tam gaz devam. istanbulda olsa böyle olmazdı ama. sanki ülkenin ankaradan sonrası bizim değil gibi davranıyor ya sinir oluyorum bunlara. rabbim yardımcıları olsun. bizim bi akrabanın kızıda orayı kazanmıştı ama iyiymiş şükür.
Ya Gülçin ben bu hafta cidden baya istikrarlı gittim aslında sporumu da yaptım kaçamak hiç yapmadım ama tartım değişti ve ben verdim mi aldım mı naptım bilemedim,
Dukan da bundan önce de yapayım dedim ama evde pişen neyse onu yemek zorunda kalıyorum işten gelme saatimiz malum ben bunu istiyorum deme lüksüm kalmıyordum devam edemedim uyamadığım için,
Anneme demiştim ama pek takmamıştı benim bir arkadaşım var ona da bahsetmiştim o başlamış annesiyle çok güzel kilo vermişler diyince ve de işyerinden bir adamın da 11 kilo verdiğini duyunca hemen kitabını aldı okudu ve de başlamaya karar verdi ben de dünden razıydım evde buna uygun yemekler pişer hem de gittik yulaf kepeğimizi lıght peynirimizi yoğurdumuzu aldık geldik şimdi ben yarına menü hazırlamaya çalışıyorum kitabı okumaya çalışıyorum hem de ben okuyamadım bu arada 4 gün atak yapcam,
Bakalım birlikte daha iyi olur diyorum devamı gelir gibi ya vereyim artıkkk,
Ya herkesten duyuyorum bu ara protein ağırlıklı besleniyorum diye ben sağlıksız diye de tereddüt ediorum ama vermem lazım bunları,
Ay çok uzattım sonuç olaraakk kız bana öğretmenimm korkut ki vereyim artık
Ay evet ben de hemen açtım ona baktım
Burda birinin düğünü varmış,
Çocuğun ailesi Vanlıymış,
Düğünün ortasında deprem olduğunu evlerinin yıkıldığını duymuşlar düğünü yarıda bırakmış Van'a gidiyorlarmış ay ne acı birşey en mutlu gününde bunu yaşamak Allah yardımcıları olsun
bu arada akşam ciğer yapacaktım ama ciğer çözülmedi o yüzden pişiremedim yarına kısmet olacak sanırım. bende yulaf kepeğinden tatlandırıcılı kurabiye yaptım.3 kaşık kepekten yaptım 4 kurabiye çıktı.2 tanesi normaldi yesem ama ben 1 tane ile doydum ve hemen bağırsaklarımı çalıştırdı kaç gündür kabızdım. yulaf mucize bişey.
Ya ben şu şehit oldu ya 24 tane sinir oldum tv yi açmıyorum babam açıyor o da ağlaya ağlaya geri kapatıyor zaten haberleri dinler genel de şehitleri görünce adam iki gözü iki çeşme ağlıyor dayanamıyor,
Ya sanki hiç bir şey olmamış gibi saçma sapan konularla saçma sapan dizileri görünce tüm sinirlerim tepeme çıkıyor benim de ne olmuş ne bitmiş umurları değil ben anlayamıyorum...
ya bizim aile sağlığı merkezinde diyetisyen varmış aile doktorumuz demişti. oraya gitsem yağ kas oranımı ölçtürsem. her ay sanki doktorun listesini uyguluyomuş gibi ölçtürsem olur yahuuu. sahtekarlığa bak yoksa başka neresi ölçer ki bilmiyorum hem kan değerlerimdede bakar evet evet ben salı gideyim bakim yağım ne kadarmış kasım ne kadarmış.
Aynen o şekilde davranılıyor.
7 küsür şiddetindeymiş bir de deprem.
Neler oluyor son zamanlarda böyle anlamıyorum ..
Ne kadar kötü ya düğünün ortasında böyle bir haber almak.
Allah korusun.
Ayy nefret ediyorum kabızlık durumundan.
Afiyet olsun Gülçincim.
Ben de bakamıyorum artık haberlere, baktıkça ağlıyorum.
Kendimi durduramıyorum.
Hele bir çocuk evlenmek üzereymiş ikinci gün okumuştum nasıl ağladım ya.
Hala insanlar oturup dizileri izliyor bu durumda bile işte ..
Kaç gün sürecek en fazla 1 hafta sonra haberlerde bile çıkmayacak.
Hep turtadan öğrendik değil mi bu sahtekarlıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?