aynen ya burda yükselebilcem mi böle mi kalıcam sonra diyorum 3 günlük dünya salla
Kızlar selam. habersiz ayrıldığım için k.bakmayın :S
laptop parça parça olduğu için girememiştim
yeni aldım dün. evden hiç bir yere gitmediğim için nete giremedim.
bu ayın 11 'inde istanbula gidiyorum. haliyle katılım gösteremem. zaten şuan grupta olduğumu sanmıyorum. çok girip katılım gösteremiycem. nasılsınız napıyosunuz?
özlemcim msj atmışsın demin gördüm maillerime bakarken. teşrk ederim cnm
dipnot: yokluğum süresince kilo almadım. 1.2 kg verdim. ticker'a yansıtıyorum. arada uğrarım gruba tartıldıkça ticker'a yansıtırım :)
Günaydınnnn...
Nerde bu kaptan nerde bu millet akşamdan beri kimsecikler gelmemiş nerdesiniz ahaliiiii
Ayyy soğuk bir günle başladık haftaya herkese iyi haftalar kızlar...
gunaydınnnnnnnn
ee hulk gunesten sonra bıraz soguk olsun:))
Günaydın
Nasılsınız kızlar
hakkaten büyük gelisme olmus tebrik ettim canummmm
sen benden de bedevi çıktın yaa
ne kaa güzel yaaaa ordan bile seni unutmamış
haha evet yaa bende giremedim hafta sonu evde internetim yoktu dün gece geldine yapayım oturuyrum şirketteyim sıkılıyorum geleceğimden endüşe ediyorum sen ne yapıyorsun
Gülçin hemen ertesi gün regl oldum zaten
ama 68-69 aralığınd atakıldım gitmek bilmior halbuki pantolonların bol geliyor ama kilo değişmiyor nasıl iş anlamadım
Melek iki foton arasında dünya fark var nerdeyse yarı yarıya küçülmüşsün
Masal şekerler çok güzelmiş afiyet olsun
Günaydın Sinemcim ben iyiyim sen nasılsın?
bu ayın 11 'inde istanbula gidiyorum. haliyle katılım gösteremem. zaten şuan grupta olduğumu sanmıyorum. çok girip katılım gösteremiycem. nasılsınız napıyosunuz?
dipnot: yokluğum süresince kilo almadım. 1.2 kg verdim. ticker'a yansıtıyorum. arada uğrarım gruba tartıldıkça ticker'a yansıtırım :)
günaydın kızlar.... canım pek bi sıkkın... bu hafta doğum günüm olduğunu söylemiştim 3 kez kutluyoruz ailemle arkadaşlarımla ve eşimle başbaşa... dün ailemle kutladık ve bi sürü şey yedimm... daha ilk rauntta nakavt oldum yanni... moralim çok bozuk bu hafta bildirim yapmıycammmmm... beni izinli yaz lütfen masalcm... başkalarının hakkına engel olduğumu dşünüyorum... sanırım kendimle yüzleşmem lasım... kaç aydır aynı kilodayım... sanırım yeterince istemiyorum zayıflamayı... bi yerlerde bi eksiklik yanlışlık var... 70 kilo olmadan izinden dönmeme kararı aldım... arada yine uğrarım aranıza belkide hiç çıkmam bile burdan ama 70 e düşüne kadar yada kafamı netleştirene kadr listeden çıkmak istiyorummmm....
günaydın kızlar.... canım pek bi sıkkın... bu hafta doğum günüm olduğunu söylemiştim 3 kez kutluyoruz ailemle arkadaşlarımla ve eşimle başbaşa... dün ailemle kutladık ve bi sürü şey yedimm... daha ilk rauntta nakavt oldum yanni... moralim çok bozuk bu hafta bildirim yapmıycammmmm... beni izinli yaz lütfen masalcm... başkalarının hakkına engel olduğumu dşünüyorum... sanırım kendimle yüzleşmem lasım... kaç aydır aynı kilodayım... sanırım yeterince istemiyorum zayıflamayı... bi yerlerde bi eksiklik yanlışlık var... 70 kilo olmadan izinden dönmeme kararı aldım... arada yine uğrarım aranıza belkide hiç çıkmam bile burdan ama 70 e düşüne kadar yada kafamı netleştirene kadr listeden çıkmak istiyorummmm....
Baktım kimse yok ben de protesto ediyorum artık eskisi kadar durmuyorum
Tünaydınnn.
İdare ediyorum ben sen nasılsın?
Pek düşünür pek ..
Bir de üzmese tam olacak da..
Neden endişen turtam ?
.[/B]
Özlemcim seni anlıyorum ve ben de seninle aynı durumdayım.
Ne bulursam yiyorum.
Bende mi listede olmasam bir süre diye düşünüyorum.
Hayırdır ?
Bir sıkıntı mı var şekerlerle seni en son baya mutlu bırakmıştık ama,
Liste de olmasam mı ? ne demek miş ?
ayy bilmiyorum hilalim şimdi burda yönetici asistanı pozisyonundayım genel koordinator sonucta yönetici yani ama bu pozisyon için basvuranları görünce lise mezunu ingilizcesi vs yok diyorum ben bunlardan cok üstünüm ne isim var burda sonra da şey aklıma geliyor beni anında şe aldılar sonucta benim okudugum bölüm vs bir de genel müdür beni işe alırken şey dedi senin en büyük şansın genel koordinatorle çalışmak dedi ilerde yurtdışına çıkma ihtimalim var yurt dışında fuarlar var cunku genel koordinator yada genel müdür gidiyor o gelince aklıma diyorum çok iyi bir tecrübe olur ama biraz fazla mı sabırsızım ne bilmiyorum
Aaaa olur mu ya?
Her kaçamak yapan listeden çıksaydı işimiz vardı.
Oturun oturdugunuz yerde, kafamı bozmayın
Yazlık kışlık kıyafetlerin içinde boğulmuş durumdayım şu an
Oğlumun amma kıyafeti varmış ya, sec sec bitiremedim hala
kızlar bu arada sabah müstakbel kayınvalidem ve kayınbabacumla aynı asansördeydikk kadın benim zayıflamış makyajlı vs halimi görünce şok geçirdi basta zaten sonra o benim eski çalıştıgım iş yerimi biliyordu kargo yanüü dedi götürelim istersen seni biz de sahilden gidicez ben de dedim yok teşekkür ederim arkadasım gelcek almaya bir de ben o iş yerinden çıktım zaten dedim komplexe girdim laynn kargocu diye bilmesin beni yanüüöyle yaniiiiiii
dün de rüyamda deprem gördüm arabamız suya düşüyordu biraz mücadele edip su üstüne çıkıyordum sonra kardesim korkuyodu onu teselli ediyordum sarlıyodum falan ayy hayır olsun yaniiiii
Yazlık kışlık kıyafetlerin içinde boğulmuş durumdayım şu an
Oğlumun amma kıyafeti varmış ya, sec sec bitiremedim hala
kızlar bu arada sabah müstakbel kayınvalidem ve kayınbabacumla aynı asansördeydikk kadın benim zayıflamış makyajlı vs halimi görünce şok geçirdi basta zaten sonra o benim eski çalıştıgım iş yerimi biliyordu kargo yanüü dedi götürelim istersen seni biz de sahilden gidicez ben de dedim yok teşekkür ederim arkadasım gelcek almaya bir de ben o iş yerinden çıktım zaten dedim komplexe girdim laynn kargocu diye bilmesin beni yanüüöyle yaniiiiiii
dün de rüyamda deprem gördüm arabamız suya düşüyordu biraz mücadele edip su üstüne çıkıyordum sonra kardesim korkuyodu onu teselli ediyordum sarlıyodum falan ayy hayır olsun yaniiiii
Melek ben kendime dur diyemiyorum ama ..
bacum kolay gelsinn ben de zayıfladıkça durmadna kıyafet aldığım içüün dolabım az geliyor artıkönceden bir dolap dolmazdı bile 2 dolap kıyafeti olanlara anlam veremezdim ayy ne geregi var derdim ama şimcük anlıyorum
Dün ufacık bir şeyden problem çıktı ve ben dayanamıyorum problem olunca Sinemcim.
Çok minik bir şey aslında ama işte ..
Cidden çok yiyorum kilo alacağım kesin ..
Turtam bak istediğin gerçekten büyük bir başarı.
Çok güzel bir şey.
Ama kim bir anda yükselmiş ki ?
Tabiki zamanla olacak bunlar.
Dün ufacık bir şeyden problem çıktı ve ben dayanamıyorum problem olunca Sinemcim.
Çok minik bir şey aslında ama işte ..
Cidden çok yiyorum kilo alacağım kesin ..
Turtam bak istediğin gerçekten büyük bir başarı.
Çok güzel bir şey.
Ama kim bir anda yükselmiş ki ?
Tabiki zamanla olacak bunlar.
Kolay gelsin Melekcimm
Ayy bizim kıza ne oldu demişlerdir
Benimki nerede diye sorsaydın ya.
Rüya güzel bir rüya bence bitiyor artık sıkıntılar.
Ya anlıyorum yedikçe yemek istiyorsun,bunda nede olsa zayıflıyorum psikolojiside var ama daha dikkat etmelisinm.hedefine az kalmış yaptıgına bak
Ay Hilal yani kaçamak yapıyorsan kendine dur deee ve deee telafisi var bu işin sonuçta canım hem 59 larda olduğun için bu kadar moral bozma sporla telafi yoluna git vermesin ama almazsın değilmi canım
vayy kayınvalide olayları ne iş turtiii
Ay su asansör askım bi fark edemedi snei ya
Ya anlıyorum yedikçe yemek istiyorsun,bunda nede olsa zayıflıyorum psikolojiside var ama daha dikkat etmelisinm.hedefine az kalmış yaptıgına bak
off, bende bi su dolabımı yenileseydim iyi olacaktı...
Hem xl dolu,şöyle 60 olsam hemen değiştiriciiim
ayy inşallah hilalimm ya dedigin gibi zaman lazım senle konusmak da moral oluyor bana saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?