Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy hemen de anlar mıymış Turtam benim ..
Tartıştık yine benimkisiyle ..
Uzaklık uzaklık her şey problem artık ..

Selam kizlar.. Napiyosunuz.. Off daha 1 ders var ve cook skldim bi de bi de bi de yine kacamak yaptim, vurun boynumu cilekli sut ve 1 dilim meyveli kek yedim

Selam kizlar.. Napiyosunuz.. Off daha 1 ders var ve cook skldim bi de bi de bi de yine kacamak yaptim, vurun boynumu cilekli sut ve 1 dilim meyveli kek yedim

Eyvah eyvah ..
Yalnız karatayın sayfasında da görüyorum kaçamak yapan çok fazla.
Cidden mevsim geçişi olabilir ..

Aa ozlemin dogum gunu bugun dimi? Iyi ki dogdun ozlem, hayal ettiginden bile cok cok daha guzel yasa canim benim:)

Ayy hemen de anlar mıymış Turtam benim ..
Tartıştık yine benimkisiyle ..
Uzaklık uzaklık her şey problem artık ..

ay biran önce gelse de artık siz de kurtulsanız ama en azından siz kavga etseniz bile birbirinize olan saygınızı yitirmediğinizden telafsi olmayan kavgalar olmuyor en azından uzaklık vb vb çok normal tartısmaların da olması oda orda gergin haliyle sana patlıyordur :26:

aksamı hafif tut canım sende birşey olmazz

Aa ozlemin dogum gunu bugun dimi? Iyi ki dogdun ozlem, hayal ettiginden bile cok cok daha guzel yasa canim benim:)

bu arada balum gaymaguuuuuuuuuum dogum günün kutlu olsunnnnnn yeni yasında bol kilo vermeler inş..

Özlemcim doğum günün kutlu olsun ..
Umarım çok güzel bir yıl geçirirsin ..

kızlar çok çok çok teşekkür edrim güzel dilekleriniz için

kızlar sabah annemlere kahvaltıya gittim ordan kuaföre... saçımı boyattım kaş bıyık v.s hallettim... sonrada bi ücretsiz cilt bakımı için randevum vardı ürün flan tanıtıyolarya neyse oraya gittim... tam bakım oldu yani... şimdide hazırlancam akşam kocişle yemeğe gitçez....

hadi bakalım iyi yemekler kocişşlee

balım kaymağımmm doğum günün kutlu olsun canım benim nice senelere....kocişinle ve sevdiklerinleeee.....huzurlu mutlu sağlıklı uzun bi ömür diliyorumm

selam kızlar naberr.. balkaymağımm doğum günün kutlu olsun canımm.. sana pasta veremem amaa istersen tavuk sote var ocakta miss gibi ona mum dikerizz. olar mıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…