Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama çok kaçamak da yapıyorum
Turtam ben sauna şortu giymiyordum duruyordu şimdi spor yaparken onu giyiyorum.
Abtronic kemer var elektrik veriyor onu kullanıyorum.
Duşta sıcak soğuk su yapıyorum.
Bebe yağıyla duştan sonra yarım saat masaj yapıyorum.
Yememe rağmen bundan incelmiş olabilir miyim ki ?

daha ne olsun incelirsin tabi önemli olan sporu çok tutmak demek ki yediginden fazla eritiyorsun canum

selam kızlar bugünki menümm

sabah 2 havuç

kuşluk 1 bardak süt

öğlen 1 bardak süt ve müsli

akşam 1 içli köfte 2 bardak yoğurt

Sinemcim saf protein yapıp ta 100 gr dahi vermemen gerçekten imkansız. su atmış olsan bile gitmesi lazım. kesinlikle birşeyler yanlış. acaba köftelerde yağ yada ekmek galeta vs mi kullanıyorsun. yada kepeği fazla mı kullanıyorsun. yada yağlı ürünler mi kullanıyorsun.yada kabız mısın? geçmişi 3 gündür okuyamıyorum o yüzden menülerini göremedim ama bakıcam bugün özellikle.yani dukan atakta kilo veremeyen hiç duymadım bişey yanlış kuzu? peki annen ne durumda annen verdi mi?

çok güzel paylaşım. kopyaladımdiyetle ilgili word dosyam var sık sık okuduğum oraya yapıştırdım.

kızlar bugün 3 ay sonra nihayet regl oldum ama sevinemiyorum.. 3. gün hormon testi yaptırmam lazım ama bugün akşam 7de olduğum için 3. günü hesaplayamıyorum3. gün cumartesi mi pazar mı sizce? Bi fikir lütfeeenn

tatlım sabah kepekli yumurta ile akşamki köftelerdeki yulaf 1.5 kaşığı geçmiyor değil mi?kız kabızsan kartdorun ligt diabet dondurması serbest onu yediğimde kabızlığım geçerdi benim hemen.onun dışında güzel menün. aktivia atakta bende yemiştim ama gitmişti kilocuklar.ben duraklayan kilomdan buraya dukan sayesinde geldim nasıl olur hayret ediyorum menün süper.kız ilaç kullanıyomusun?ilaçta su toplar. yada regl olmana az varsa 1,5 kilo filan su toplayabilirsin.normalde 500 toplasan dukanda reglden önce baya fazla topluyosun ama regl bittikten 2 gün sonra şak düşüyor inşallah öyledir. aslında sen tartıda güzel bişeler görsen bırakamazsın bu diyeti.benim bırakamadığım gibi.yiyorum bişeler ama vicdan azabıyla dukana yakın yapmaya çalışıyorum az meyve az karbonhidrat ekleyerek koruma gibi yapıyorum.

selam kızlar bugünki menümm

sabah 2 havuç

kuşluk 1 bardak süt

öğlen 1 bardak süt ve müsli

akşam 1 içli köfte 2 bardak yoğurt

Çok az olmamış mı Gülçincim?

Cumartesi gitmelisin bence Elisyacım.

pazar bence canım. kız 83 kene bende düzensiz adet olurdum kilo vermeye başlayınca düzeldi. ama sende kilo da yokk. bu arada bizim havalandırma garip koımşuda ne pişse kokusu bizde. poğaça ve krema kokuları geliyor 1 saattir. Allahım sabırrrr...

hilal kız 1 bardakta çilekli kefir içmiştim. az mı diyosun cideen kaç kalori acaba hemen hesaplayayım.

hilal kız 1 bardakta çilekli kefir içmiştim. az mı diyosun cideen kaç kalori acaba hemen hesaplayayım.

Kalorilere çok takılma Gülçincim.
Canan hoca diyeti bırakınca kilo almanın nedenini kalori sayımına bağlıyor.
Bakınca çok az duruyor ama yine de bu saatten sonra yeme bence.

elisya bizde kararsızlığına yardımcı oalmadık sanırım ama şöle düşünürdüm ben olsam cuma akşam 1. gün bitiyor. cumartesi akşam 2. gün bitiyor. sen cumartesi gidersen 2. gün dolmadan gitmiş olacaksın..

Ben de 2 ile 3 arasında olması 3 ile 4 arasında olmasından daha iyidir diye düşündüm.
3. günden sonra hormon salgıları düşüyor diye düşünerek

2011-10-27 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[2] İçli Köfte 1 ADET 200
[3] kefirix 2 100 gr 190
[4] Dost Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 92.2
[5] Eti Form Müsli 40 GRAM 119.6
[6] dost çilekli süt 2 100 ml 124.8
[7] havuç 2 adet 52
Toplam : 858 kal.
neskafe de içtim ama şimdi onu tekrar dönüp eklemeye üşendimm yaklaşık 70 kaloriydi sanırım

spordan yarımm saat önce kahve içmek metoyu hızlandırıyor kızlarr. o yüzden illa içecekseniz benim gibi bağımlı olduysanız spordan yaroım sat önceye denk getirirseniz bonus olmuş olurrr...

ben geldim kızlar ...
sınava çalışıyorum boyna ..
şimdi yemek yedik dedim bir bakayım kızlara ..
yarın kilo bildirimi yapıcammı şimdi ne yapıcam ben ..

spordan yarımm saat önce kahve içmek metoyu hızlandırıyor kızlarr. o yüzden illa içecekseniz benim gibi bağımlı olduysanız spordan yaroım sat önceye denk getirirseniz bonus olmuş olurrr...

Ben tamamen sek içiyorum nescafe içtiğimde ama türk kahvesi tercih etmeye çalışıyorum mümkün oldukça.
O yüzden sıfır kalori ama spor öncesi değil sonrasında içiyorum bunu bilmeme rağmen.
Midem de sıvı olunca midem bulanıyor spor yaparken.

ben geldim kızlar ...
sınava çalışıyorum boyna ..
şimdi yemek yedik dedim bir bakayım kızlara ..
yarın kilo bildirimi yapıcammı şimdi ne yapıcam ben ..

Kolay gelsin Gizemcim.
Eğer yapma şansın varsa kilo bildirimi yap, yok ise izinli gösteririz.

tamam kısmetse izinli gösteririm ama + çıkarım sanırım çok fenayım çünküü yaa ben neden veremiyorum artık yaa

tamam kısmetse izinli gösteririm ama + çıkarım sanırım çok fenayım çünküü yaa ben neden veremiyorum artık yaa

Kaçamakların mı çok spor mu yapmıyorsun ki ?
Spor salonuna devam ediyor musun ?
BU arada face olayı ne oldu ?
Yarın izinli mi yazalım şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…