Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam kısmetse izinli gösteririm ama + çıkarım sanırım çok fenayım çünküü yaa ben neden veremiyorum artık yaa

çabalıyorda mı vermiyorsun .. yoksa yiyip oturuyor spor da yapıp telafie tmiyor musun. söle bakimmm..kolay gelsin canım ders çalışmak ta kaloriş harcatırmış bu arada

Kaçamakların mı çok spor mu yapmıyorsun ki ?
Spor salonuna devam ediyor musun ?
BU arada face olayı ne oldu ?
Yarın izinli mi yazalım şimdi?

izinli yazsakda pazara kadar kilo bildirimi yapsam oluyormukiii
face olayıda hani köşede tanıyor olabiliceğn kişiler kısmı varya orda çıkmış ya o kız .. baktım ben ama o bidaha bakmamışş kıza boyna geçmişe bakıom yok bişi

çabalıyorda mı vermiyorsun .. yoksa yiyip oturuyor spor da yapıp telafie tmiyor musun. söle bakimmm..kolay gelsin canım ders çalışmak ta kaloriş harcatırmış bu arada

bu arada kaçamak da yapmıyorum spor pazar gidemedim bu pazarda gidemicem .. sınav var ..
öyle işte

Bize söylersin kilonu izinli yazarız bu hafta.

Çok fazla bakma paranoya oluşur çünkü bir süre sonra.

ee bugün perşembe dimi. ben bildirim yapmayı bir başak burcu olarak garantili işi sevdiğim için şimdi yapayım diyorum ama reglden dolayı sadece 200 gr eksikti bugün. belki sabha daha güzel bir sonuç görürüm öylede hissediyorum. masalcım ben yinede sölümmm
geçen hafta 71.8.
bu hafta 71.6

giden 200 gramcık ama incelme süper reglim bitsin dönüşüm muhteem olucak haftaya inşallah motivasyonumu kaybetmezsem.

Çok az olmamış mı Gülçincim?

Cumartesi gitmelisin bence Elisyacım.

Ben de 2 ile 3 arasında olması 3 ile 4 arasında olmasından daha iyidir diye düşündüm.
3. günden sonra hormon salgıları düşüyor diye düşünerek

ben de cumartesi diye dusunuyorum ama annem pazar gitmelisin diyo.. Cok kafam karisti napsam bilmiyorum, bu testin sonucu cok onemli cunku benim icin:/ yarin iyice arastiriym o zaman:) tesekkur ederim kizlar:)

25 Ekim Mesaj Sayımları

Bga:6
Elisya:6
Turta:15
Ferdici:2
Mutedeyyin:9
Hulk:12
Masal:15
Balkaymak:5
Tripofan:10
İrras:1
MAviyeşil:1

Kızlar kimse gelmeden saymaya çalıştım yalnışım varsa affola

26 Ekim Mesaj Sayımları

Bga:3
Elisya:3
Ferdici:11
Mutedeyyin:5
Hulk:20
Masal:35
Balkaymak:17
Tripofan:5
Derya:1

25 Ekim Mesaj Sayımları

Bga:6
Elisya:6
Ferdici:2
Mutedeyyin:9
Hulk:12
Masal:15
Balkaymak:5
Tripofan:10
İrras:1
MAviyeşil:1

Kızlar kimse gelmeden saymaya çalıştım yalnışım varsa affola

Eline sağlıkk ..

Günaydın kızlar

Kilom68,6

İki aydır sizinleyim hepiniz klo verdiniz ben bir ileri iki geri hala yerimdeyim

Eğer dikkat ettiğin halde böyleyse bir problem vardır.
Ben de yapıyorum bunu ama mesela bu hafta yemek istedim ve çook fazla yedim de aldım.
Önce kabızlığına çözüm bulmalısın başka yolu yok onun.
Akşamdan 2 kuru kayısıyı suya koy sabah hem suyunu iç hem kayısıları.
ÜStüne de ılık su.
Sonra bul su tüket ve hareket et umarım çözersin biran önce.

Gunaydin kizlar kilom 51.6.. O kadar progesteron hormonuna ragmen iyi bence

Geçen hafta 52 değil miydin ?

Son düzenleme:

Bilmem 51lerde degil miydim? Eski mesajlarima bakayim bi ara su an dersteyim.. Ya hergun tartildigimdan unutuyorum ama 1 aydir 51 52de geziniyorum, bu sabah 51.6 yaziyodu yine:/

ayyyy günaydın canlarum baglantım yokkkkkkk idii gelemicem sandım idüüüüüü kilom 62.6 regl dönemimdeyim pofffffffffff

Ben de ben de turtam.
geceden beri yoktu internet.

Bilmem 51lerde degil miydim? Eski mesajlarima bakayim bi ara su an dersteyim.. Ya hergun tartildigimdan unutuyorum ama 1 aydir 51 52de geziniyorum, bu sabah 51.6 yaziyodu yine:/

Yok geçen hafta 52ydin.

Masaall.. Buldum mesaji evet 52.0misim.. hic iyi beslenmedim bu hafta ama cok yurudum, dun okula gitmememe ragmen yine ciktim yurudum belki ondandir.. Insallah ondandir da kas falan degildir o 400 gr:/ gerci ilaclar odem yapiyor diye gunde 3 kez yesilcay ictim, su kaybi da olabilir.. Ama bence yag üff

Kabızlık konusundaki tavsiyelerine uyucam.

Birde akşamları geö yiyiyorum 8 buçuğu buluyor yemeğin bitmesi

Onu kesicem akşamları sadece salataya dönücem

AKşam böyle bir karar aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…