ya bu arada banada 1daha zayıf gösteriyo gibi gelmişti...
anlaşılmıştır 2. giyilcek...
eşimde 2. kısa gibi dedi bakalım belki koton çorapla bişiy demesse 2 yi giyerim...Sen yakından daha iyi anlarsın hem önemli olan senin zevkin ama kızlar da yorum yapar daha.
Hilal de 2.demişbende 2.yi beğendim de sen ne zayıf duruyorsun cidden ya ne güzel ben de elbiseyle kendimi daha şişko hissediyorum.
bacular ben kendime bi türk kahvesi yapayım sade tabiki... sonra aneme gidicem camları silincekmiş... bu arada gece ufaklık yeğenimin bizde kalma ihtimali var o varken giremeyebilirm haberiniz olsun....
bacular ben kendime bi türk kahvesi yapayım sade tabiki... sonra aneme gidicem camları silincekmiş... bu arada gece ufaklık yeğenimin bizde kalma ihtimali var o varken giremeyebilirm haberiniz olsun....
eşimde 2. kısa gibi dedi bakalım belki koton çorapla bişiy demesse 2 yi giyerim...
ya bende ona gıcık oluyorum biliyor musun... kimse 75 kilo olduğuma inanmıyor... peki ben niye 75 kiloyummmmm.....
Afiyet olsun Özlem.
O yaramaz yine sana gelecek demekk..
Bana 2. si daha uzun gibi de geldi ama :26:
izin verdiler mi cnm evde dinlenseydin biraz...
kız ne gülmesi korktum okuyunca iyi misin şimdi?
Başına falan gelmedi değil mi?
evet özledim valla okula başladı bayadır göremedim... bu arada dün kendime elbise dışında şeylerde aldım.... seksi ciciler...vardı zaten baya ama dedim madem sen onlara baktın bende artık bunlara verdiğim paraya acımıcam sen kaşındın dedim.... normalde o isteemiyo pek onları giymene gerek yok senin diyor ama artık dinlemicem onu...
Bana 2. si daha uzun gibi de geldi ama :26:
ay çok fena olmuş gerçekten cnm geçtiğiniz tere dikkat edin artık allah korusun öldürebilir bile böyle kazalar...nerdeeee cnm yaa neyse simdilik iyiyim yanüü
yok benim değil arkadaısmın basına geldiiyiyim ya burnum sızlıyor arada sadece
ben de çok severim öyle şeyleri cidden ama yaptığın ödül vermek gibi olmuyor mu_?
günaydun canlarummmmmmmmmmm dün başıma geleni anlatayım size de dötünüzle gülün sabah sabah
kestirme br yol bulduk iş yerinden bir arkadaşla eve erken gelebilelim diye aynı tarafta oturuyoruz ve o yoldan gelince de 50 max 1 saatte evdeyim normalde saat 9 da evdeysem 8 e dogru evdeyim. neyse fatih vatan caddesinde iniyoruz otobüsten orda da bir hastane var oranın güvenliğine yolu sralım dedik sorduk tam yürüyorduk ki otoparek girişinde o bariyerler varya girişteki sen kafamıza in benim tam burnumla agız kısmıma geldi burnum mosmor şişti ve inanılmaz agrıyorr öldüm öldüm dirildim dün ya krem falan aldım eczaneden ayy kırıldı sandım o nasıl bir acıydı yaaaaaaaaaa salaklıgımıza mı gülelim halimize mii otoparktaki grevlilerde malaklar insan sölemez mii hiç bariyer iniyor g e rize kaaaaaaaaaaaalılarrrrrr halen burnum cok acıyor
tabıkı 222222222222222222222222222222
selam fıstıklarımmmmmm çok yorgunummm beni bitirdiii bu hastane yollarıııııııı istanbuldan nefret ediyoruuum şu trafik yüzündennsabah 6 da çıktım evden 9:30da hastanedeydim 10da hastaneden çıktım bu saatte geldimmmmm adaletmii yaaa en iyisi bende avrupa yakasına taşınayımmm ulaşım daha kolayyy
ay çok fena olmuş gerçekten cnm geçtiğiniz tere dikkat edin artık allah korusun öldürebilir bile böyle kazalar...
cnm maddi açıdan darbe vuruyorum... öteki türlüde kendimede ödül veriyorum bi yandan onunda bakmasına engel olmak adına belkide ama dahada bakarsa boşancağımızı biliyor... az daha şimdi bile bitiyordu cessaret edemez artık... bide ne diyim ya gerçeken hala ona güveniyorum... şimdiye kadar ilk kez bi hatasını gördüm... normalde ona güvendiğim kadar kendime güvenmiyorum ben...
trafik gerçekten zor yaa...selam fıstıklarımmmmmm çok yorgunummm beni bitirdiii bu hastane yollarıııııııı istanbuldan nefret ediyoruuum şu trafik yüzündennsabah 6 da çıktım evden 9:30da hastanedeydim 10da hastaneden çıktım bu saatte geldimmmmm adaletmii yaaa en iyisi bende avrupa yakasına taşınayımmm ulaşım daha kolayyy
datlummmmmmmm yavrumm cok üzüldüm..ama dua et burnun kırılmamışpP
tabıkı 222222222222222222222222222222
Tahlil içindi değil bu ?
Sonuçlar için tekrar gitmeyeceksin umarım?
Aşk sevgi kolay bulunur şeyler değil.
Madem tek bir hata, tamamen kapat konuyu hiç açma bile bir daha özlemcim.
trafik gerçekten zor yaa...
bu kadar beklemiyordum bacular bariz 2222 oldu....açık ara önde... şimdi 1 i götürüp geri vercem....
2. yi yakalarsam kafasını patlatçam zaten....
Olmasın öyle bir şeyde olursa bize havale et dövelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?