Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bacular ben kendime bi türk kahvesi yapayım sade tabiki... sonra aneme gidicem camları silincekmiş... bu arada gece ufaklık yeğenimin bizde kalma ihtimali var o varken giremeyebilirm haberiniz olsun....

Sen yakından daha iyi anlarsın hem önemli olan senin zevkin ama kızlar da yorum yapar daha.
eşimde 2. kısa gibi dedi bakalım belki koton çorapla bişiy demesse 2 yi giyerim...
Hilal de 2.demiş bende 2.yi beğendim de sen ne zayıf duruyorsun cidden ya ne güzel ben de elbiseyle kendimi daha şişko hissediyorum.

ya bende ona gıcık oluyorum biliyor musun... kimse 75 kilo olduğuma inanmıyor... peki ben niye 75 kiloyummmmm.....

Afiyet olsun Özlem.
O yaramaz yine sana gelecek demekk..

evet özledim valla okula başladı bayadır göremedim... bu arada dün kendime elbise dışında şeylerde aldım.... seksi ciciler... vardı zaten baya ama dedim madem sen onlara baktın bende artık bunlara verdiğim paraya acımıcam sen kaşındın dedim.... normalde o isteemiyo pek onları giymene gerek yok senin diyor ama artık dinlemicem onu...

ben de çok severim öyle şeyleri cidden ama yaptığın ödül vermek gibi olmuyor mu_?

selam fıstıklarımmmmmm çok yorgunummm beni bitirdiii bu hastane yollarıııııııı istanbuldan nefret ediyoruuum şu trafik yüzündenn sabah 6 da çıktım evden 9:30da hastanedeydim 10da hastaneden çıktım bu saatte geldimmmmm adaletmii yaaa en iyisi bende avrupa yakasına taşınayımmm ulaşım daha kolayyy

Bana 2. si daha uzun gibi de geldi ama :26:

nerdeeee cnm yaa neyse simdilik iyiyim yanüü

yok benim değil arkadaısmın basına geldi iyiyim ya burnum sızlıyor arada sadece
ay çok fena olmuş gerçekten cnm geçtiğiniz tere dikkat edin artık allah korusun öldürebilir bile böyle kazalar...
ben de çok severim öyle şeyleri cidden ama yaptığın ödül vermek gibi olmuyor mu_?

cnm maddi açıdan darbe vuruyorum... öteki türlüde kendimede ödül veriyorum bi yandan onunda bakmasına engel olmak adına belkide ama dahada bakarsa boşancağımızı biliyor... az daha şimdi bile bitiyordu cessaret edemez artık... bide ne diyim ya gerçeken hala ona güveniyorum... şimdiye kadar ilk kez bi hatasını gördüm... normalde ona güvendiğim kadar kendime güvenmiyorum ben...

datlummmmmmmm yavrumm cok üzüldüm..ama dua et burnun kırılmamışpP

tabıkı 222222222222222222222222222222

Tahlil içindi değil bu ?
Sonuçlar için tekrar gitmeyeceksin umarım?

Aşk sevgi kolay bulunur şeyler değil.
Madem tek bir hata, tamamen kapat konuyu hiç açma bile bir daha özlemcim.

trafik gerçekten zor yaa...
datlummmmmmmm yavrumm cok üzüldüm..ama dua et burnun kırılmamışpP

tabıkı 222222222222222222222222222222

bu kadar beklemiyordum bacular bariz 2222 oldu.... açık ara önde... şimdi 1 i götürüp geri vercem....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…