Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

valla öyle bişiy yapsak ne güzel olur... hem kimse bize yanlış yapamaz... düşünsene yurdun 4 bir yanndan gelcek kuvvetlerimiz var...

Hele bir üz başına gelecekleri gör diye.
Hoş bizim surat asmamız bence hepsinden daha kötü de ..
Hele tavırlar, kaprisler aman aman ..

günaydın ben geldimmm ... güzel sıkı bir kahwaltı yaptım kaçamak yapmıcam bugun
çay içiyorum şimdi sıcacık ...
öbür ayağımda şişti üüstüne basamıyorum 2 ayağımda şiş .. zorlanıyorum temizlikte var evde ... allahtan kayınvaldem oturtturuyor beni boyna

canlar ben kaçmak zorundayım anneme 1 de gelcem demiştim 1 olmuş... masalcımayrıca konuşalım yine ama sen canını sıkma olur mu? öptüm çok...

neden canın sıkkın bu arada....?

Off bilmiyorum her şeyden çok sıkıldım.
Hiç bir şeye inanamıyorum.
Her şeyi kafama takıyorum.

Neler yedin bakalım?

canlar ben kaçmak zorundayım anneme 1 de gelcem demiştim 1 olmuş... masalcımayrıca konuşalım yine ama sen canını sıkma olur mu? öptüm çok...

Görüşürüz özlemcim.
İyi eğlenceler sana.
Tabi konuşuruz yine.

Yoluna girmeyecek olan nedir ?

Anlat bakıyım kafandakileri derdini söylemeyen derman bulamaz ki ama

Aslında çok şey var aklımda ama sanırım arkadaya ata ata şimdi ortaya çıkarıp evet sorunum bu diyemeyecek durumdayım.
Her şeyle kendim baş etmek zorundaymışım hissi var.
Sanki yaptığımız planlar bir anda allak bullak olacak her şey ters gidecek gibi.
Zaman geçmiyor.
Zaman geçse neyi nasıl yapacağımız net değil.
Ve ben zamandan da belirsizliklerden de çok sıkıldım.
Kaldıramıyormuş gibiyim artık.

Bi ara bahsettiğin evlilik konusundan bahsediyorsun sanırım değil mi ?

Hilalcim annenlerle iletişimin ne durumda bilmiyorum ama hiç çıtlatıyormusun biz evlenmek istiyoruz filan diye tepkileri ne oluyor ?

oh oh all

evet yaa sorma daha kötüde olabilüüüüüüdüüüüüü. aldır kızım aldır valla halamın bir lafı var ucuz kadın olmayın diye kıymetiniz bilinmez diye yani şu açıdan annem de babama pahalı şeyler aldırmazdı mesela hiç. halam böle diyince gitmiş annem bir keresinde şimdinin 350 lirası diyim ayakkabı almış babam da çok güzelmiş demiş çok beğenmiş falan annem şok tabiiiiii param yok dyen adam 350 liraya gıkını çıkarmamaış birde begenmiş aldır aldır ne kadar para harcatırsan o kadar kıymetli oluyosun ben bu kadına dünya gibi para harcadım der en azından ayrılamaz kolay kolay

datlummmmmmmm yavrumm cok üzüldüm..ama dua et burnun kırılmamışpP

tabıkı 222222222222222222222222222222

evet canum yaa :2::2:

Bi ara bahsettiğin evlilik konusundan bahsediyorsun sanırım değil mi ?

Hilalcim annenlerle iletişimin ne durumda bilmiyorum ama hiç çıtlatıyormusun biz evlenmek istiyoruz filan diye tepkileri ne oluyor ?

Hiç konuşmuyoruz ki Sinem.
Yani söyleme ihtimalim de hiç yok ..

Hiç konuşmuyoruz ki Sinem.
Yani söyleme ihtimalim de hiç yok ..

Ailenle hiç mi görüşmüyorsun ?

Ya nasıl oldu da bu kadar keskin bir hal aldı ki bu konu kafaya takmakta haklısın zor bir durum canım ama,

Keşke yardımcı olabilsem birşeyler söylemek istiyorum rahatlatmak için ama çok hassas bir konu amann boşver denmiyor ya da takma kimseyi bildiğini yap da diyemiyorum ama sen mantıklı birisin yanlış kararlar almazsın kendin için en hayırlı olanı en doğru olanı yaparsın çok fazla düşünüp kendini üzmemeye yıpratmamaya çalış canım

sabah peynir kepekli ekmek yumurta çay zeytin yedim ..
az önce 1 tabak çorba
kepekli ekmek 1 dilimmm çayyy

üşüyorumda
Bir şey olmadı aslında gizemcim de toplayamıyorum kendimi.
Sürekli bir mutsuzluk.
Sanki hiç bir şey yoluna girmeyecek hissi.

bu hissi bilirim herşey gözünde büyür .. olmıcakmış gibi gelir .. 3 yıl önce yaşadım bunu şimdide yaşıyorum .. imzayı attım ailemi geride bırakarak kimseyi dinlemeyerek herşey bitti sandım ..
ama herşeyi şimdi anladım .. bazı konularda hala ben böyleyim .. çıkmazlarda karamsar ..

geçmiş olsun cnm benim allah korumuşş bak daha kötüde olabilirdi

Tahlil içindi değil bu ?
Sonuçlar için tekrar gitmeyeceksin umarım?
normalde 3 kasımda sonuçları almaya gitmem lazımm ama gitmyi düşünmüyorum 17 kasımda kntrol var doktorun verdiği tarih.... onun içinde ayrıca randevu almama gerek varmı bilmiyorum...

allah yardımcın olsun hilalim çok zor bi durum anlayabiliyorum seni....hiçbişi istediğin gibi olmicak gibi gelir zamanın çabuk geçmesini herşeyin olup bitmesini istersin ama elden bişi gelmez bekleriz sadece işte o beklemek te canımızı fazlasıyla sıkmaya başlar.....rabbim içindeki huzursuzluğu alsın inş bi an önce kafan rahat olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…