valla öyle bişiy yapsak ne güzel olur... hem kimse bize yanlış yapamaz... düşünsene yurdun 4 bir yanndan gelcek kuvvetlerimiz var...
Hele bir üz başına gelecekleri gör diye.
Hoş bizim surat asmamız bence hepsinden daha kötü de ..
Hele tavırlar, kaprisler aman aman ..
deme erkekler gelemiyor hiç öyle şeyleri... bizimkinin direk karnı ağrımaya başlıyor öyle durumlarda...
Kaç günden beri benim canım hep sıkkın.
Nedeni de yok gibi.
Neler yapacağını şaşırdı ama bilmem köprüyü geçene kadar mıdır
Kaç günden beri benim canım hep sıkkın.
Nedeni de yok gibi.
Neler yapacağını şaşırdı ama bilmem köprüyü geçene kadar mıdır
neden canın sıkkın bu arada....?
günaydın ben geldimmm ... güzel sıkı bir kahwaltı yaptım kaçamak yapmıcam bugun
çay içiyorum şimdi sıcacık ...
öbür ayağımda şişti üüstüne basamıyorum 2 ayağımda şiş .. zorlanıyorum temizlikte var evde ... allahtan kayınvaldem oturtturuyor beni boyna
canlar ben kaçmak zorundayım anneme 1 de gelcem demiştim 1 olmuş... masalcımayrıca konuşalım yine ama sen canını sıkma olur mu? öptüm çok...
hilalll iyimisin canım ya bişimi oldu
Bir şey olmadı aslında gizemcim de toplayamıyorum kendimi.
Sürekli bir mutsuzluk.
Sanki hiç bir şey yoluna girmeyecek hissi.
Yoluna girmeyecek olan nedir ?
Anlat bakıyım kafandakileri derdini söylemeyen derman bulamaz ki ama
Aslında çok şey var aklımda ama sanırım arkadaya ata ata şimdi ortaya çıkarıp evet sorunum bu diyemeyecek durumdayım.
Her şeyle kendim baş etmek zorundaymışım hissi var.
Sanki yaptığımız planlar bir anda allak bullak olacak her şey ters gidecek gibi.
Zaman geçmiyor.
Zaman geçse neyi nasıl yapacağımız net değil.
Ve ben zamandan da belirsizliklerden de çok sıkıldım.
Kaldıramıyormuş gibiyim artık.
evet özledim valla okula başladı bayadır göremedim... bu arada dün kendime elbise dışında şeylerde aldım.... seksi ciciler...vardı zaten baya ama dedim madem sen onlara baktın bende artık bunlara verdiğim paraya acımıcam sen kaşındın dedim.... normalde o isteemiyo pek onları giymene gerek yok senin diyor ama artık dinlemicem onu...
ay çok fena olmuş gerçekten cnm geçtiğiniz tere dikkat edin artık allah korusun öldürebilir bile böyle kazalar...
cnm maddi açıdan darbe vuruyorum... öteki türlüde kendimede ödül veriyorum bi yandan onunda bakmasına engel olmak adına belkide ama dahada bakarsa boşancağımızı biliyor... az daha şimdi bile bitiyordu cessaret edemez artık... bide ne diyim ya gerçeken hala ona güveniyorum... şimdiye kadar ilk kez bi hatasını gördüm... normalde ona güvendiğim kadar kendime güvenmiyorum ben...
datlummmmmmmm yavrumm cok üzüldüm..ama dua et burnun kırılmamışpP
tabıkı 222222222222222222222222222222
Bi ara bahsettiğin evlilik konusundan bahsediyorsun sanırım değil mi ?
Hilalcim annenlerle iletişimin ne durumda bilmiyorum ama hiç çıtlatıyormusun biz evlenmek istiyoruz filan diye tepkileri ne oluyor ?
Hiç konuşmuyoruz ki Sinem.
Yani söyleme ihtimalim de hiç yok ..
Off bilmiyorum her şeyden çok sıkıldım.
Hiç bir şeye inanamıyorum.
Her şeyi kafama takıyorum.
Neler yedin bakalım?
Görüşürüz özlemcim.
İyi eğlenceler sana.
Tabi konuşuruz yine.
Bir şey olmadı aslında gizemcim de toplayamıyorum kendimi.
Sürekli bir mutsuzluk.
Sanki hiç bir şey yoluna girmeyecek hissi.
günaydun canlarummmmmmmmmmm dün başıma geleni anlatayım size de dötünüzle gülün sabah sabah
kestirme br yol bulduk iş yerinden bir arkadaşla eve erken gelebilelim diye aynı tarafta oturuyoruz ve o yoldan gelince de 50 max 1 saatte evdeyim normalde saat 9 da evdeysem 8 e dogru evdeyim. neyse fatih vatan caddesinde iniyoruz otobüsten orda da bir hastane var oranın güvenliğine yolu sralım dedik sorduk tam yürüyorduk ki otoparek girişinde o bariyerler varya girişteki sen kafamıza in benim tam burnumla agız kısmıma geldi burnum mosmor şişti ve inanılmaz agrıyorr öldüm öldüm dirildim dün ya krem falan aldım eczaneden ayy kırıldı sandım o nasıl bir acıydı yaaaaaaaaaa salaklıgımıza mı gülelim halimize mii otoparktaki grevlilerde malaklar insan sölemez mii hiç bariyer iniyor g e rize kaaaaaaaaaaaalılarrrrrr halen burnum cok acıyor
normalde 3 kasımda sonuçları almaya gitmem lazımm ama gitmyi düşünmüyorum 17 kasımda kntrol var doktorun verdiği tarih.... onun içinde ayrıca randevu almama gerek varmı bilmiyorum...
Tahlil içindi değil bu ?
Sonuçlar için tekrar gitmeyeceksin umarım?
Aslında çok şey var aklımda ama sanırım arkadaya ata ata şimdi ortaya çıkarıp evet sorunum bu diyemeyecek durumdayım.
Her şeyle kendim baş etmek zorundaymışım hissi var.
Sanki yaptığımız planlar bir anda allak bullak olacak her şey ters gidecek gibi.
Zaman geçmiyor.
Zaman geçse neyi nasıl yapacağımız net değil.
Ve ben zamandan da belirsizliklerden de çok sıkıldım.
Kaldıramıyormuş gibiyim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?