Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merak ettim canım seni annemlerden girdim...
secretı bıraktınmı hilalim.... herşey çokkkk güzel olcakkk... gönder o gereksiz negatif düşünceleri... insanı gerçekten etkiliyorlar çünkü.... ben inanıyorum siz birbirinizi çok seviyorsunuz eğer gereksiz yere kendini yıpratmassan bu şekilde herşey güzel olacak....

hiç bu açıdan bakmamıştım.....

Sinemcim internetim gitti.
Bazen oluyor yurtta.

Hiç görüşmüyorum sinem.
Haklısın bir şey denilmiyor gerçekten, ben de ne düşüneceğimi bilemiyorum çoğu zaman.

Gizem ona çok güveniyorum, oraya kadar geldikten sonra beni mutsuz etmeyeceğine eminim.
Beni mutlu etmek için her şeyi yapacağını da biliyorum ama şu an üstümde çok büyük yükler var ve yalnız uğraşmaya çalışıyorum bunlarla.Ve buna dayanamıyorum.

sanırım tekrar randevu alman gerekir diye düşünüyorum.

hiç bir şey yapamıyorum, sabretmeye çalışıyorum ama sanki gücüm yok gibi hiç bir şeye.
Artık her şey yolunda olsun istiyorum, en azından böyle belirsiz olmasın.
Ama ama işte..

cok uuykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

az mı uyuyorsun nejla?

Saol özlemcim ya beni merak edip mi girdin
Ama internetim saolsun deli ediyorç

Gerçekten çok etkiliyor bu negatif düşünceler ama kötüyken iyi olmaya çalışmak daha çok yoruyor o yüzden kendi haline bıraktım hislerimi.

Sevgi ..
Biliyorum gerçekten o kadar büyük ki.
O kadar çok zorluğu aştık ki ama yanımda değilken çok zor oluyor.
Yanımdaykense dünyanın en güçlü insanıymışım gibi geliyor.

Sinemcim internetim gitti.
Bazen oluyor yurtta.

Hiç görüşmüyorum sinem.
Haklısın bir şey denilmiyor gerçekten, ben de ne düşüneceğimi bilemiyorum çoğu zaman.

Ahh kıyamamm,

Ne denir ki böyle bir durumda insan böyle evlilik gibi ciddi bir konuda ailesinin rızası olmadan karşısındaki insana güvense de elbette bu gibi sıkıntılara girer tatlım çok zor gerçekten durumun Allah yardımcın olsun ama keşke böyle olmasaymış ya onun ailesi ne diyor peki senin için tanımıyorlar ama biliyorlar sanırım

Evlilik konusundan bahsetmedik hiç.
Ama olumlu bakıyorlar.
Özellikle teyzesi her konuşmada soruyor, gayet güzel bir şekilde.
Annesi babasıyla daha yüzeysel konuşuyor sadece telefon olunca ama çok problem olacağını zannetmiyorum.
Olsa da umrumda değil diyor zaten.

KADINLARA ÖZEL BESLENME TÜYOLARI
Doğru beslenerek hem güzel görünebilir hem de kendinizi harika hissedebilirsiniz. Kadınların beslenme ihtiyaçları ilk adet kanamasından itibaren değişiyor. Premenstural sendrom, gebeliğe hazırlık, hamilelik, emzirme, menopoz, osteoporoz gibi özel dönemlerde de dikkatli olmak gerekiyor.

Kalsiyumu gözden geçirin: Kadınların, erkeklere göre osteoporoz riskleri daha yüksek, üstelik kas sağlığını desteklemek için kalsiyum almak çok önemli. Süt ve peynir kalsiyum bakımından zengin olmakla beraber doymuş yağ da içeriyor. Bu yüzden yağsız olanlarını ve fasulye, brokoli, brüksel lahanası, fındık gibi bitki özlü kaynakları seçmekte fayda var.

Çok fazla protein tüketmeyin: Protein sağlıklı beslenmenin en önemli kısmını oluşturuyor. Ancak fazla protein, kalsiyum eksikliğine yol açıyor. İleri zamanlarda böbrek ve karaciğeri yoracağı gibi kas kaybı yaratıp metabolizmayı yavaşlatabilir.

Yeterli demir aldığınızdan emin olun: Birçok kadın beslenmesinde yeterli düzeyde demir almıyor. Üstelik mensturasyon dönemlerinde önemli düzeyde mineral kaybı yaşayınca da kansızlık ortaya çıkıyor. Yağsız kırmızı et, siyah tavuk eti, yeşil ve kırmızı mercimek, kuru üzüm, badem gibi demir bakımından zengin gıdaları tüketmek önemli.

Alkol ve kafein miktarını azaltın: Günde iki kadeh alkollü içkiden daha fazla içki tüketen kadınların osteoporoz riskine yakalanmalarının daha yüksek olduğu biliniyor. Aşırı kafein tüketimi de kalsiyum kaybını artırıyor. Alkol ve kafein tüketimini sınırlandırmaya çalışın.

Kahvaltı edin: Sabahları sağlıklı bir kahvaltı ederek hatta mümkünse her gün değişik bir mönü yaratarak metabolizmanızı hızlandırın. Araştırmalar, sabahları kahvaltı eden insanların, kahvaltıyı atlayanlara göre daha az kilolu olduklarını gösteriyor.

Abur cuburları kesin: Kilodaki artış ve iniş, şekerli ara öğünleri yemekle geliyor. Basit karbonhidratlar enerji düzeyinde ve ruh halinde çok büyük dalgalanmalara sebep oluyor. Kuru meyvelerle sağlıklı yağ içeren badem, ceviz gibi seçimleri deneyin.

Kompleks karbonhidratlara Odaklanın: Bulgur, tam buğday makarna, esmer pirinç, yulaf unu, tam tahıllı ekmekler ve muz, serotonin (mutluluk hormonu) düzeyini artırır ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Ayrıca bu besinler, zengin lif içerikleriyle uzun süre tokluk hissi veriyor.
Kas sağlığına dikkat: Kalsiyum ve magnezyum, D vitaminiyle kombine edildiğinde, kas sağlığına çeşitli yararlar sağlıyor.

Yağı kesmeyin: Birçok kadın, diyette yağın sağlıksız olduğuna inanıyor. Ancak yağlar, sağlıklı diyetin çok önemli bir parçasını oluşturuyor. Asıl önemli olan ne çeşit yağ tüketildiği. Zeytin ve zeytinyağı, fındık, ceviz, badem, balık, deniz ürünleriyle avokadoda bulunan bitkisel yağlar sağlıklı. Kadınlar daha iyi görünmek ve daha iyi hissetmek için sağlıklı yağlara ihtiyaç duyar. Kadınlık hormonu östrojenin yağ yapısında olduğu da unutulmamalı.

bebegım gecede 8-9 kere kalkıo delırcem bı duzene gırmedı..gunduzde o uyurken ancak ışımı yapabılıorum

Rica ederim canım benim de direkt dikkatimi o çekti zaten ,

ya hep söylerler ya herşeyin fazlası zarar ne az ne çok orta halli yiceksin herşeyden yani

Doğru her şeyin dengesini tutturabilmek önemli olan.
O zaman sağlıklı da oluyor zaten.
Yavaş gider belki ama tam gider.

Deniyorum hemen şimdi canım,

Ay bu ara ne çok şey araştırdımmm ben yaa,

Gitsem bir de şu testlerimi yaptırabilsem ne iyi olacak

Ben de bakıyorum da iyi kötü bütün spor videolarına bakmışım..
Hepsinden az az yapıp sıkılmışım.
Ama tae bo da kararlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…