merak ettim canım seni annemlerden girdim...Off bilmiyorum her şeyden çok sıkıldım.
Hiç bir şeye inanamıyorum.
Her şeyi kafama takıyorum.
Neler yedin bakalım?
Görüşürüz özlemcim.
İyi eğlenceler sana.
Tabi konuşuruz yine.
secretı bıraktınmı hilalim.... herşey çokkkk güzel olcakkk... gönder o gereksiz negatif düşünceleri... insanı gerçekten etkiliyorlar çünkü.... ben inanıyorum siz birbirinizi çok seviyorsunuz eğer gereksiz yere kendini yıpratmassan bu şekilde herşey güzel olacak....Aslında çok şey var aklımda ama sanırım arkadaya ata ata şimdi ortaya çıkarıp evet sorunum bu diyemeyecek durumdayım.
Her şeyle kendim baş etmek zorundaymışım hissi var.
Sanki yaptığımız planlar bir anda allak bullak olacak her şey ters gidecek gibi.
Zaman geçmiyor.
Zaman geçse neyi nasıl yapacağımız net değil.
Ve ben zamandan da belirsizliklerden de çok sıkıldım.
Kaldıramıyormuş gibiyim artık.
oh oh all
evet yaa sorma daha kötüde olabilüüüüüüdüüüüüü. aldır kızım aldır valla halamın bir lafı var ucuz kadın olmayın diye kıymetiniz bilinmez diye yani şu açıdan annem de babama pahalı şeyler aldırmazdı mesela hiç. halam böle diyince gitmiş annem bir keresinde şimdinin 350 lirası diyim ayakkabı almış babam da çok güzelmiş demiş çok beğenmişfalan annem şok tabiiiiii param yok dyen adam 350 liraya gıkını çıkarmamaış birde begenmiş aldır aldır ne kadar para harcatırsan o kadar kıymetli oluyosun ben bu kadına dünya gibi para harcadım der en azından ayrılamaz kolay kolay
evet canum yaa :2::2:
geçmiş olsun cnm benim allah korumuşş bak daha kötüde olabilirdi
Ailenle hiç mi görüşmüyorsun ?
Ya nasıl oldu da bu kadar keskin bir hal aldı ki bu konu kafaya takmakta haklısın zor bir durum canım ama,
Keşke yardımcı olabilsem birşeyler söylemek istiyorum rahatlatmak için ama çok hassas bir konu amann boşver denmiyor ya da takma kimseyi bildiğini yap da diyemiyorum ama sen mantıklı birisin yanlış kararlar almazsın kendin için en hayırlı olanı en doğru olanı yaparsın çok fazla düşünüp kendini üzmemeye yıpratmamaya çalış canım
sabah peynir kepekli ekmek yumurta çay zeytin yedim ..
az önce 1 tabak çorba
kepekli ekmek 1 dilimmm çayyy
üşüyorumda
bu hissi bilirim herşey gözünde büyür .. olmıcakmış gibi gelir .. 3 yıl önce yaşadım bunu şimdide yaşıyorum .. imzayı attım ailemi geride bırakarak kimseyi dinlemeyerek herşey bitti sandım ..
ama herşeyi şimdi anladım .. bazı konularda hala ben böyleyim .. çıkmazlarda karamsar ..
normalde 3 kasımda sonuçları almaya gitmem lazımm ama gitmyi düşünmüyorum 17 kasımda kntrol var doktorun verdiği tarih.... onun içinde ayrıca randevu almama gerek varmı bilmiyorum...
allah yardımcın olsun hilalim çok zor bi durum anlayabiliyorum seni....hiçbişi istediğin gibi olmicak gibi gelir zamanın çabuk geçmesini herşeyin olup bitmesini istersin ama elden bişi gelmez bekleriz sadece işte o beklemek te canımızı fazlasıyla sıkmaya başlar.....rabbim içindeki huzursuzluğu alsın inş bi an önce kafan rahat olsunn
cok uuykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merak ettim canım seni annemlerden girdim...
secretı bıraktınmı hilalim.... herşey çokkkk güzel olcakkk... gönder o gereksiz negatif düşünceleri... insanı gerçekten etkiliyorlar çünkü.... ben inanıyorum siz birbirinizi çok seviyorsunuz eğer gereksiz yere kendini yıpratmassan bu şekilde herşey güzel olacak....
hiç bu açıdan bakmamıştım.....
Sinemcim internetim gitti.
Bazen oluyor yurtta.
Hiç görüşmüyorum sinem.
Haklısın bir şey denilmiyor gerçekten, ben de ne düşüneceğimi bilemiyorum çoğu zaman.
Gizem ona çok güveniyorum, oraya kadar geldikten sonra beni mutsuz etmeyeceğine eminim.
Beni mutlu etmek için her şeyi yapacağını da biliyorum ama şu an üstümde çok büyük yükler var ve yalnız uğraşmaya çalışıyorum bunlarla.Ve buna dayanamıyorum.
Turtaa gecmis olsun canim, Allah'tan kafaniza dusmemis ya..
Ahh kıyamamm,
Ne denir ki böyle bir durumda insan böyle evlilik gibi ciddi bir konuda ailesinin rızası olmadan karşısındaki insana güvense de elbette bu gibi sıkıntılara girer tatlım çok zor gerçekten durumun Allah yardımcın olsun ama keşke böyle olmasaymış ya onun ailesi ne diyor peki senin için tanımıyorlar ama biliyorlar sanırım
az mı uyuyorsun nejla?
Saol özlemcim ya beni merak edip mi girdin
Ama internetim saolsun deli ediyorç
Gerçekten çok etkiliyor bu negatif düşünceler ama kötüyken iyi olmaya çalışmak daha çok yoruyor o yüzden kendi haline bıraktım hislerimi.
Sevgi ..
Biliyorum gerçekten o kadar büyük ki.
O kadar çok zorluğu aştık ki ama yanımda değilken çok zor oluyor.
Yanımdaykense dünyanın en güçlü insanıymışım gibi geliyor.
bebegım gecede 8-9 kere kalkıo delırcem bı duzene gırmedı..gunduzde o uyurken ancak ışımı yapabılıorum
Teşekkür ederiz bilgiler için Sinemcim.
Proteinin de fazlası zararmış demek ki.
Rica ederim canım benim de direkt dikkatimi o çekti zaten ,
ya hep söylerler ya herşeyin fazlası zarar ne az ne çok orta halli yiceksin herşeyden yani
Doğru her şeyin dengesini tutturabilmek önemli olan.
O zaman sağlıklı da oluyor zaten.
Yavaş gider belki ama tam gider.
Hilal ya ben tae bo indirdim ama dosya boş ya içinden müzik dosyaları çıktı anlayamadım ki ben mi yanlış birşey yaptım
neden öyle oldu ki ?
Bir de tae bo indir yazıp çıkan filestube linkinden indirsen sinemcim?
Deniyorum hemen şimdi canım,
Ay bu ara ne çok şey araştırdımmm ben yaa,
Gitsem bir de şu testlerimi yaptırabilsem ne iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?