Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya senin 3 kilocuğun kaldı ne güzel,

Ben yerim de sayıyorum aptal gibi oldum ne yapacağımı şaşırdım dr araştırıyorum izin almak mesele,

Kendim birşey yapamıyorum takıldım kaldım ya

Sinem bozma moralini biz seninle aynı zamanda girdik takıma

Ben doğru dğzgğn kkilomu geçen hafta verdim düşün bak 3 ay sonra

Ama nerde hata yapıyorum dedim.

Herşey normalidi çünkü akşam az yememem rağmen o benim kilo vermemi engelliyormuş

5 ten sonra çay hariç birey yememeye başladım biliyorsun sonucu nerdeyse 3 kilo birden gitti. Senin de mutlaka böyle birşey vardır.

Masalın hızlı kilo vermesinin nedeni ne?

5 ten sonra hiçbirşey yememesi tamam az da yiyiyor ama zaten bütün gün oturan biri o hareketi sıfır spor yapmasa

Sende düşün bakalım birşeyleri değiştir mutlaka olması lazım mtlaka ama hemen ama 5 ay sonra

Yat aşağııı uyu kızz şimdi senin yerinde olmak için neler verirdimmm ne işi

Sineme katılıyorum yat aşağı uyu.

Keşke evde olsam da uyusam

teşekkürler canım hoşgeldin sendee

ohh ya yat uyu valla bana çok koydu bugün işe gelmek

hee ayy hiç isim hafızam yok yawwwww

saol canummmmmmm damam
öyle demeyin kızlar yaa aybaşı gelincede ben sizin yerinizde olmak istiyorummm
aynen kesinlikle evet tamamen katılıyorum...
inşalllahh
evliyim 11 yaiında bi oğlum var ıspartadayım 32 yaşındayım ikinci bebeği düşünüyorumm kiloları verip öyle diye ama ne yazıkkı vermek şöyle alıyorum üzerine

hoşgeldin cnm...

kızlar bugün bol bol ders çalıştım şimdide nasıl başım ağrıyo bu kadar aradan sonra çarptı galiba... şimdide yemek hazırlıcam bi uğrayım dedim yine gelrm...

aaa öylemı.bildirim yokmu..ay cok ıyı oldu yaaaa..kılo aldıgımı hıssedıordum haftaya kadar telafı ederım..sabah cok erkenden doktora gıtcem kızlar kontrole gorusuruzzzzzzzzzzzzzzz

bildirim olmamasına çok sevindim .... haftaya hedef kilom 86 olmak .. çok + çıktım kaç haftadır yeter gayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…