Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah ..
kızlar ben karar aldım pilates yapıcam akşamları .. ama ayağımı zorlarmıki bu

Spora başlamak için bence beklemelisin.
Mekik falan çekebilirsin ama ayağının üstüne basılan hiç bir şeyi yapma bence henüz.
Ama kaçamak da yapma.
Çoğumuz 2 ileri 1 geri gidiyoruz.
Nereye kadar böyle.

Yaramadı kesinlikle.
Ama kararlıyım ocak ayında hedefime ulaşmış olacağız.
Tabi benimkisi gelip beni yoldan çıkarmazsa

Onun yanında pek kilo almıyorum zaten nedenini çözemedim ama vermiyorum da.
Hoş o kadar yemeğe ne veriyorsam.
Ama gelirse de şubata erteleyebilirim hedefimi.
Zaten hedef düşüreceğim derken.

sinemcim şu detoksları bir araştırsan.
Ayran detoksu yapabilirsin mesela hem kilo vermeni hızlandırır.

Isırganı ben de duymuştum.
Olabilir aslında ama yeşil çayı seviyorum alıştım iyice.
Bugün bir araştırayım ben en iyisi detoks yeşilçay da aldım sallama ama bir kaç gün idare edeyim de
Canım aslında ben de akşam yemek yemeyi kesmeyi düşünüyorum ama nasıl sabredicem onu bilmiyorum acıkırım,
Yoksa en mantıklısı senin yaptığın ya

öyle demeyin kızlar yaa aybaşı gelincede ben sizin yerinizde olmak istiyorummm

aynen kesinlikle evet tamamen katılıyorum...

hoşgeldin cnm...

kızlar bugün bol bol ders çalıştım şimdide nasıl başım ağrıyo bu kadar aradan sonra çarptı galiba... şimdide yemek hazırlıcam bi uğrayım dedim yine gelrm...

Ya sen memurluk için uğraşıyorsun ne güzel,

Devlet işi olursa ne rahat her yönden canım ama özel de olunca ay başını beklemek bile zulüm paramparça para veriyor çoğu yer evde otursam bundan iyi diyorsun yani

Günaydın kızlar.. bu hafta sansima bildirim yokmuş.
Kahvaltılı da biraz kaçamak yaptim:2:
1 börek peynir domates cay...

Turtii ermeni hastanesi sana yakın mı ya z.burnundaymış galiba

evet canumm yakın bana da hayırdır ne içüünn gidecesunn

Harikasın sen zaten turtam.
Nerede komiklik eğlence orada turta.

İnşallah bundan sonrasında hızlanacak giden kilolar.

bir ara final sınavlarında ki kopya maceramı anlatırım sana koparsın avanaklıgıma yanüü

günaydın canımm ben de poğaça yedim ama spor yapcam ya ona güveniyorum sırf ahah bu arada tartıldım bugün kilo almamısım ama vermemişimde kızlaaaar

Bir diyetisyen varmış orda ya onun için sordum gitmeyi düşündüm ama uzak işte

Günaydın kızlar... iyiki bildirim yok yoksa durum vahim sanırsam...

günaydnn canımm ayy ben tartıldım neyseki sorun yok şimdilik

Bir diyetisyen varmış orda ya onun için sordum gitmeyi düşündüm ama uzak işte

hmm anladım ama pahalıdır ermeni ya :26::26: gata'nın da diyetisyeni güzel diyorlar taksimdeki askeri hastane varya bilmiyorum yakınmısın bir arkim gidiyordu oraya sanırım sgkya da bakıyormuş

Son düzenleme:

Ermeni hastanesini dün sordum 70 lira aylık ama 15 günde bir muayene,

Kızlar kahvaltıda,

1 küçük armmut ve kivi,

4 badem,
4 fındık,
4 fıstık yedim,

Çok mu olmuş değişiklik olsun dedim ama meyve soktum araya

Ermeni hastanesini dün sordum 70 lira aylık ama 15 günde bir muayene,

yani 15 günde bir 70 lira mı vereceksin öyle oluyor sanırım sonraki kontrol bedava oluyor muayene ücretli aylık 140 aslında pek de fena degüül ben acıbademe gidiyordum cok pahalıydı aylık bundan 4 sene öncesi 150 liraya geliyordu 4 sene önce yani ama diyetisyeni mükemmeldi ya o zaman da baya zayıflamıstım da tabi sonra ben obezin teki olaraktan geri aldım bütün kiloları birde parasına yetisemeyince yarıda bıraktım aslında diyetsyene falan verilen paraya acıyorum yaa cünkü hormonsal bir sorunu olmayan her insan birazcık interneti gezse bogazını tutup spora gitse rahat kilo verir ama hormansal sorun vb şeyler varsa tabi ki doktor kontrolunde olmak şart ama öbürr türlü doktor zaten internetteki lsteyi veriyor bir hafta sonra gel diyor aynı liste yani hiçbir farkı yok

masalcım ben bir süre izin istiyorum... kendime bi ders çalışma programı yaptım umarım uygulayabilirim ama bu arada çok aktif olamayabilirim... gerçi ben duramam gece bile olsa gelirim ama forumu takip etmek biraz zor olabilir... bi neden de bi süre tartılmak istemiyorum... çünkü verememek psikolojimi bozuyor artık kendimi kesinlikle kilo veremeyen biri gibi görmeye başladım... hafif beslenmeye dikkat edicem bu arada ama tartılmıycam artık ayyda bir falan tartılıcam... ama ytine buraya uğramaya devam ederim... sürekli aynı şeyi söylüyorum ama geçen sefer de senle aynı anda aynı şeyi söylemiştilk kızlar ikna etmişti... ama bu kez gerçekten ihtiyacım var biraz tartıdan uzaklaşmam gerek...

şu 70 leri bi görsem
biraz morel olcak

Yemezsen görürsün aaa
Yap yap kaçamakları sonra 70de

Ama ilk günden kaçamakla başlanılmışş ..

Anlat turtam da azıcık güleyim, ihtiyacım var valla.
Tayin yerleri belli olmuş, hiç düşündüğümüz yerler yok.

Günaydın kızlar... iyiki bildirim yok yoksa durum vahim sanırsam...

Bana da iyi oldu olmaması ama haftaya toparlanmış bir 13. takım oluruz umarım..
Koaly kolay ilk 3ten inmezdi 13. takım neler oldu şimdi.

tartılma canum ama bizi de unutmaa biraz kafan rahatlasın bakalım öyle dene bir de ama gene foruma gel yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…