Bu hafta umarım herkes telafi eder aldıklarını ve düzene gireriz artık.
inşallah ..
kızlar ben karar aldım pilates yapıcam akşamları .. ama ayağımı zorlarmıki bu
Spora başlamak için bence beklemelisin.
Mekik falan çekebilirsin ama ayağının üstüne basılan hiç bir şeyi yapma bence henüz.
Ama kaçamak da yapma.
Çoğumuz 2 ileri 1 geri gidiyoruz.
Nereye kadar böyle.
Bugün bir araştırayım ben en iyisi detoks yeşilçay da aldım sallama ama bir kaç gün idare edeyim de
sinemcim şu detoksları bir araştırsan.
Ayran detoksu yapabilirsin mesela hem kilo vermeni hızlandırır.
Isırganı ben de duymuştum.
Olabilir aslında ama yeşil çayı seviyorum alıştım iyice.
Canım aslında ben de akşam yemek yemeyi kesmeyi düşünüyorum ama nasıl sabredicem onu bilmiyorum acıkırım,Sinem bozma moralini biz seninle aynı zamanda girdik takıma
Ben doğru dğzgğn kkilomu geçen hafta verdim düşün bak 3 ay sonra
Ama nerde hata yapıyorum dedim.
Herşey normalidi çünkü akşam az yememem rağmen o benim kilo vermemi engelliyormuş
5 ten sonra çay hariç birey yememeye başladım biliyorsun sonucu nerdeyse 3 kilo birden gitti. Senin de mutlaka böyle birşey vardır.
Masalın hızlı kilo vermesinin nedeni ne?
5 ten sonra hiçbirşey yememesi tamam az da yiyiyor ama zaten bütün gün oturan biri o hareketi sıfır spor yapmasa
Sende düşün bakalım birşeyleri değiştir mutlaka olması lazım mtlaka ama hemen ama 5 ay sonra
öyle demeyin kızlar yaa aybaşı gelincede ben sizin yerinizde olmak istiyorummm
aynen kesinlikle evet tamamen katılıyorum...
hoşgeldin cnm...
kızlar bugün bol bol ders çalıştım şimdide nasıl başım ağrıyo bu kadar aradan sonra çarptı galiba... şimdide yemek hazırlıcam bi uğrayım dedim yine gelrm...
Turtii ermeni hastanesi sana yakın mı ya z.burnundaymış galiba
Harikasın sen zaten turtam.
Nerede komiklik eğlence orada turta.
İnşallah bundan sonrasında hızlanacak giden kilolar.
Günaydın kızlar.. bu hafta sansima bildirim yokmuş.
Kahvaltılı da biraz kaçamak yaptim:2:
1 börek peynir domates cay...
evet canumm yakın bana da hayırdır ne içüünn gidecesunn
bir ara final sınavlarında ki kopya maceramı anlatırım sana koparsın avanaklıgıma yanüü
günaydın canımm ben de poğaça yedimama spor yapcam ya ona güveniyorum sırf ahah bu arada tartıldım bugün kilo almamısım ama vermemişimde kızlaaaar
Günaydın kızlar...iyiki bildirim yok yoksa durum vahim sanırsam...
Bir diyetisyen varmış orda ya onun için sordum gitmeyi düşündüm ama uzak işte
günaydnn canımm ayy ben tartıldım neyseki sorun yok şimdilik
hmm anladım ama pahalıdır ermeni ya :26::26: gata'nın da diyetisyeni güzel diyorlar taksimdeki askeri hastane varya bilmiyorum yakınmısın bir arkim gidiyordu oraya sanırım sgkya da bakıyormuş
Ermeni hastanesini dün sordum 70 lira aylık ama 15 günde bir muayene,
Kızlar kahvaltıda,
1 küçük armmut ve kivi,
4 badem,
4 fındık,
4 fıstık yedim,
Çok mu olmuş değişiklik olsun dedim ama meyve soktum araya
şu 70 leri bi görsem
biraz morel olcak
Günaydın kızlar.. bu hafta sansima bildirim yokmuş.
Kahvaltılı da biraz kaçamak yaptim:2:
1 börek peynir domates cay...
evet canumm yakın bana da hayırdır ne içüünn gidecesunn
bir ara final sınavlarında ki kopya maceramı anlatırım sana koparsın avanaklıgıma yanüü
günaydın canımm ben de poğaça yedimama spor yapcam ya ona güveniyorum sırf ahah bu arada tartıldım bugün kilo almamısım ama vermemişimde kızlaaaar
Günaydın kızlar...iyiki bildirim yok yoksa durum vahim sanırsam...
masalcım ben bir süre izin istiyorum... kendime bi ders çalışma programı yaptım umarım uygulayabilirim ama bu arada çok aktif olamayabilirim... gerçi ben duramam gece bile olsa gelirim ama forumu takip etmek biraz zor olabilir... bi neden de bi süre tartılmak istemiyorum... çünkü verememek psikolojimi bozuyor artık kendimi kesinlikle kilo veremeyen biri gibi görmeye başladım... hafif beslenmeye dikkat edicem bu arada ama tartılmıycam artık ayyda bir falan tartılıcam... ama ytine buraya uğramaya devam ederim... sürekli aynı şeyi söylüyorum ama geçen sefer de senle aynı anda aynı şeyi söylemiştilk kızlar ikna etmişti... ama bu kez gerçekten ihtiyacım var biraz tartıdan uzaklaşmam gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?