Kızlar kahvaltıda,
1 küçük armmut ve kivi,
4 badem,
4 fındık,
4 fıstık yedim,
Çok mu olmuş değişiklik olsun dedim ama meyve soktum araya
masalcım ben bir süre izin istiyorum... kendime bi ders çalışma programı yaptım umarım uygulayabilirim ama bu arada çok aktif olamayabilirim... gerçi ben duramam gece bile olsa gelirim ama forumu takip etmek biraz zor olabilir... bi neden de bi süre tartılmak istemiyorum... çünkü verememek psikolojimi bozuyor artık kendimi kesinlikle kilo veremeyen biri gibi görmeye başladım... hafif beslenmeye dikkat edicem bu arada ama tartılmıycam artık ayyda bir falan tartılıcam... ama ytine buraya uğramaya devam ederim... sürekli aynı şeyi söylüyorum ama geçen sefer de senle aynı anda aynı şeyi söylemiştilk kızlar ikna etmişti... ama bu kez gerçekten ihtiyacım var biraz tartıdan uzaklaşmam gerek...
Yemezsen görürsün aaa
Yap yap kaçamakları sonra 70de
Ama ilk günden kaçamakla başlanılmışş ..
Anlat turtam da azıcık güleyim, ihtiyacım var valla.
Tayin yerleri belli olmuş, hiç düşündüğümüz yerler yok.
Bana da iyi oldu olmaması ama haftaya toparlanmış bir 13. takım oluruz umarım..
Koaly kolay ilk 3ten inmezdi 13. takım neler oldu şimdi.
Ay aynen bence de zaten gitmem ama hormonsal bir ölçüm yaptırmam şart pazartesi dr'a gideceğim ben de o zaman bir sorarım tahlil filan ne gerekiyor diye hangi bölüme gitcem ben ya ferdici bana yazmıştı ama unuttum ya bu hastane işleri beni geriyor valla,yani 15 günde bir 70 lira mı vereceksin öyle oluyor sanırım sonraki kontrol bedava oluyor muayene ücretli aylık 140 aslında pek de fena degüül ben acıbademe gidiyordum cok pahalıydı aylık bundan 4 sene öncesi 150 liraya geliyordu 4 sene önce yani ama diyetisyeni mükemmeldi ya o zaman da baya zayıflamıstım da tabi sonra ben obezin teki olaraktan geri aldım bütün kilolarıbirde parasına yetisemeyince yarıda bıraktım aslında diyetsyene falan verilen paraya acıyorum yaa cünkü hormonsal bir sorunu olmayan her insan birazcık interneti gezse bogazını tutup spora gitse rahat kilo verir ama hormansal sorun vb şeyler varsa tabi ki doktor kontrolunde olmak şart ama öbürr türlü doktor zaten internetteki lsteyi veriyor bir hafta sonra gel diyor aynı liste yani hiçbir farkı yok
yoo iyi olmuş yoksa öbür türlü çok acıkırdın kanımcaa
Yok çok olmamış sinem.
Arada değişiklik iyi oluyor.
Tamam Özlemcim sen daha iyi bilirsin sonuçta.
Önceliklerin var zaten şu an için, kilodan önce hazırlanman gereken bir sınav.
Yalnız ders çalışırken de abur cubur şeker hafızayı kötü etkiliyor unutma.
Onun yerine bol bol ceviz badem kuru meyve ye.
hadi yaa ay anlatırım şimcük de nereye düştü tam olarak belli mii :26::26: senin oldugun şehre çok mu uzak okulun var sonucta :26:
Ay aynen bence de zaten gitmem ama hormonsal bir ölçüm yaptırmam şart pazartesi dr'a gideceğim ben de o zaman bir sorarım tahlil filan ne gerekiyor diye hangi bölüme gitcem ben ya ferdici bana yazmıştı ama unuttum ya bu hastane işleri beni geriyor valla,
Eğer yolunda gitmeyen bir durum varsa dr.düşünürüm şimdilik öle gözüme çarptı araştırdım hem bütçe ayıramam hem de zamanım yok diyetisyen için,
Canım ben de 86 kiloyken gittim diyetisyene her hafta aynı listeyi elime tutuşturup gönderiyo ben veremiyorum neden diyorum metobolizman yavaş diyip attı başından ben de bıraktım hem de ayda 175 alıyordu 2 ay gittim sömürdü beni valla ya
Evet ben de akşam yemeği yememeye çalışacağım bakalım yersem de salatayla filan geçiştiririm inş.aklımdaki o hem de detoks araştırıyorum da çok az ya ben kötü olurum o kadarcık şeyle Hilal ayran detoksunu bulamadım canım ben ya
Ayy turtam tabi saçma sapan anlatmışım.
Yazabilecekleri yerler belli oldu.
Biz izmit gibi bir yer düşünmüştüm.
Hem çok büyük değil hem güzel.
Ama genelde trakyanın ilçeleri falan var.
Ankara ve İstanbul da var.
Hiç istemiyordum 2 ili de ama bakalım ne olacak.
Ben okulu başka bir şehir olursa orada devam ederim diyordum ama şimdi nereler olacak bakalım.
aynen öyle sömürüyorlarrrrr sadecee insanları muzaffer kushan falan büyük diyetisyen deriz adam kampa sokup zayıflatıyor milleti ya zaten kampa girdikten sonra herkes zayflar önemli olan gündelik hayata uyarlamak beslenme olayınıdiyetisyen seni dahiliye yönlendiriyor sanırım test olayları içüün yanlış hatırlamıyorsam öle bişiydi
trakyanın ilçeleri de güzeldir aslında oralar ögrenci şehri zaten yani 2 tane üni var o tarafta diye biliyorum ama istanbul ve ankara da okumak da yaşamak da zordur maddi açıdan ankara neyse de İstanbul cok zor yaw ama hayırlısı olsun canım tabii du bakalım belki dahaa iyi olur bu taraflar
Ay aynen bence de zaten gitmem ama hormonsal bir ölçüm yaptırmam şart pazartesi dr'a gideceğim ben de o zaman bir sorarım tahlil filan ne gerekiyor diye hangi bölüme gitcem ben ya ferdici bana yazmıştı ama unuttum ya bu hastane işleri beni geriyor valla,
Eğer yolunda gitmeyen bir durum varsa dr.düşünürüm şimdilik öle gözüme çarptı araştırdım hem bütçe ayıramam hem de zamanım yok diyetisyen için,
Canım ben de 86 kiloyken gittim diyetisyene her hafta aynı listeyi elime tutuşturup gönderiyo ben veremiyorum neden diyorum metobolizman yavaş diyip attı başından ben de bıraktım hem de ayda 175 alıyordu 2 ay gittim sömürdü beni valla ya
Evet ben de akşam yemeği yememeye çalışacağım bakalım yersem de salatayla filan geçiştiririm inş.aklımdaki o hem de detoks araştırıyorum da çok az ya ben kötü olurum o kadarcık şeyle Hilal ayran detoksunu bulamadım canım ben ya
Ayy turtam tabi saçma sapan anlatmışım.
Yazabilecekleri yerler belli oldu.
Biz izmit gibi bir yer düşünmüştüm.
Hem çok büyük değil hem güzel.
Ama genelde trakyanın ilçeleri falan var.
Ankara ve İstanbul da var.
Hiç istemiyordum 2 ili de ama bakalım ne olacak.
Ben okulu başka bir şehir olursa orada devam ederim diyordum ama şimdi nereler olacak bakalım.
Sinemcim bir sayfadan alıntı yaptım.
Orijinal tarif
2 lıtre ayran
2 tane rendelenmiş salatalık,
Pişmemiş kuru halde 8'er yemek kasıgı bulgur, haslanmıs nohut, yeşil mercımek.
Nohutları önceden ıslatın, hepsini birlikte haşlayın, 2'ye bölün. Bir bölümünü
2 litre ayran ve salatığın içine karıştırın, tuz yasakmış. Sarımsak ve baharatlar serbestmiş.
Sabah kahvaltılarında da 1 dilim kepekli ekmek,1 yumurta, beyaz peynır domates, salatalık, yeşıllık yenilecekmiş.
Rivayete görede 2 günde 1-2 kilo arası yağdan verdiriyormuş..
Görücez sabah baskül bana 95,9u gösterdi. Pazartesi sabahı bakalım neyi göstericek.
Ben nasıl hazırladım
Haşlanmış mercimekten 4, nohuttan 5, bulgurdanda küçük bir kase, 2 tane rendelenmiş salatalık, 2 diş sarımsak, bir kase birde yarım kase yoğurdu az sulandırıp ekledim.
2 kiloluk yoğurt kovasına ekledim. Dün yemem gerekiyordu. yiyemedim. Bugün baktım bir kase haşlanmış nohutla karışık buğsay var dolapta. onuda ilave ettim.. Çok koyu kıvamlı ve çok oldu..
Sabah kahvaltısında 2 tane yağda pişmiş yumurta, 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, bir küçük domates, bir küçük soğan üzerine zeytinyağı gezdirilmiş yedim. 10:30 da
Saat 14:00'te 1,5 kase yedim. Biraz tuz ektim. Meyve yok bu detoksta. Canım meyve yemek isterse yerim heralde... dedik ya iradesizim diye....
Kaç gün yapılacak yaparım ben bunu çorba tarifi sandım başından 2 satır okudum sadece
Çok fazla karışmak istemiyorum aslında.
Beraber karar verelim diyor ama bulunduğu yerin şartlarını o daha iyi bilecektir.
Sıkıntı yaşayacağı bir yer olmasın istiyorum.
Hayırlısı olsun bakalım turtam.
Canım turta da demiş trakya seçimi yapabiliyorsanız çok iyi bir seçim benim amcam senelerce edirne de görev yaptı gider gelirdik çok güzel küçük sevimli bir yer mesela üniversite de iyi hem bence düşünün Edirneyi eğer varsa seçenekler arasında trakya gayet iyi lojman durumu da olur hem
olsun sonuçta sen de yaşayacaksın kendinide düşünmen lazımama benim eski erkek arkadasım ankarada görev yapıyordu gitmiştim yanına adım başı asker eli alnında geziyodu nerdeyse düşünsene arabayla kendisini sıkıştıran adama dönüp laf bile söyleyemiyordu ya askerse ya benim üssümse diye durmadan denetim oluyordu bir de ıraga gidiyordu durmadan ondan mütevellit kendini de düşün yanüü sonucta senin de bir hayatın var ikinizinde ortak en rahat yaşayabilecegi yerleri düşünün oraları yazın bence.
Edirne var ama merkez yok ilçeler var.
Off bilmiyorum ki bakalım biraz ayrıntıları da öğrensin de.
Ankaradan mı ırağa gidiyordu?
Neden ki?
Sınıfı neydi?
Ben onu düşünürken o da beni düşünüyor zaten çaprazlama herkes düşünülmüş oluyor ..
Ama umarım düzgün bir yer olur.
Kıbrıs çıkarsa ne olacak bakalım.
Aaaa ankaradan dolayı bilmiyorum ama amcamın teki de ankarada görev yapıyordu Kosovoya gönderdiler şimdi orda canım acaba ordakileri mi gönderiyorlar habire yurt dışına
günaydınnn kızlarrrr dün akşammm 8e kadar müşterinin birini bekledikkk sinir oldum yaa ....
gecede evde tektim akşam arklar geldi eğlendikk 12ye kadar geç yattımmm ondan 1gün öncede gece hiç yatmadımmmmm sabah geççç kaldım işeee ancaa girebildimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?