Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayy kopya maceralarımdan birini anlatayım size : ben inek tarzı ögrencilerdendim hatta üniyi falan dereceyle bitirdim nedeni de kopya çekmeyi becerememdi o yüzden mecburen ders çalışıyordum yani neyse bir gün final sınavındayız medya ve iletişim diye bir dersimiz vardı hep reytingler cartlar curtlar üzerine tablolar çizerdik final sınavının da son sorusu tabloydu 50 puanlık soru ve tabloyu tamamen birebir istiyordu bizden biz de ev arkadasımla tabloya hiç bakmamıştık birbirimizden kopya çekme şansımız da yoktu sonra bir baktık ki ikimizin ortasında arkadasın cantası var orda da calısma kagıtlarımızda tablo var şimdi tablo kagıdın arka kısmında kalmıs yani tabloyu görmek için kağıdın ön kısmını çevrmek lazım sen çevir yok ben yapamam sen çevir hayır ben yapamam diye tartısırken biz ben aa yeter ya sınavdan kalmaktansa kopya çekerim diyerekten kağıdı bir çevirirsin ama o sınav sessizliğinin ortasında şaaaaaaaak diye kağıt çevirme sesi bir yankılandı sınıfta bütün sınıf bize bakıyor tabi biz gülmeye basladık krize girdik yani sonra hoca geldi benim yanıma funda sen çalışkan bir öğrencisin kopya çekmezsin dimi yaptı ben de ne dyeyim yok silgi arıyordum hocam dedim tabi yemedi adam ama mezun olcaz artık son sınav diye de sesini çıkarmadı

bu arada renkli yazma olayını çok sevdim ben ya hatta abarttım sanırsam

bir keresinde de gene böle kopya maceralarımdan herkes sınıftaki küçük defterleri toplamıs kopya çekecek ben de çekmedigim için kopya falan verdim benim defteri arkadaşa büyük defterleri de bizim sıranın altına koyduk neyse gene böle tablo çıkmış ben de illa 100 üzerinden 100 alıp ineklik etcem ya tabloyu yarım yazdım yarısını da dedim bakayım defterden tabi dana kadar defteri en ön sırada açmaya çalışırsan hocaya yakalanırsın hoca da sordu dogal olarak daha büyügünü bulamadın mı funda bu çok küçükmüş diye ben ne desem begenirsniz yok hocam kopya cekmeye en müsait olanlarını arkadaşlar topladı bana da bu kaldı krize girmiştik sınıfcanak tabisi ama notumu etkiledi AA gelcene BA geldi o ders nalcak kadın yani kopya cekmeye ugrasmasam AA getircektim onuda bu neticeden sonra bir daha kopya cekmemeye ant içtüüm çünkü beceremiyorum

ömrümde bir kere kopya cekmeyi becerdim oda dershaneye giriş seviye belirleme sınavında matematik full önümdeki kızdan çektim kız da matematikçiymiş dershanenin özel sınıfına aldılar kızı beni de en iyi 2. mat sınıfa aldılar tabi bana kal geldi benim matim o kadar iyi degil ki dogal olarak daha dönem bitmeden dershaneyi bırakmak zorunda kaldım sınıfda degistiremedim ve kendi kendim inekleyerek üniye girdim yanüü kendim kadan bedevi bir insan daha görmedim

iyiyim seeen nasılsınnn

iyiyim ben de saol canumm

ya benimki bordo bereliydi belki ondan gidiyor olabilüüüüür sınıfını bilmiyorum uzman üst çavuşmuydu neydi rütbesi ayy hiç ilgilenmezdim ki ben sormazdım bile kimliğinde okumustum rastgele bir keresinde onların ayrı bir kimlikleri oluyor ya işte adı herneyse ama genelde yurt dışına gönderebileceklerini ankaraya veriyorlar sanırsam bir arkadasımda kıbrısta görev yapıyor su anda çok rahatmış orası tatil yapıyorum diyor ama tabi senin okul imkanın yok sanırsam orda çünkü hep özel üniler var diye biliyorum

ayy seni ne diye bekletiyolar ki sankiiiiiiiiii ne sinirler yaw

Ayyy ne alemsin yaa ben de beceremem yeltenmem o yüzden hiç dediğin gibi dereceylen filan bitirdim ineklerdim yurtta habire çünkü

Biri benden bir soru sorsun anında kızarır bozarır kopya bile veremezdim hatta hocanın teki demişti sinemin reginden kopya olayına girdiği belli olur diye

Ama sennn cidden güldürdün beni yaa nerde okudun ???

benim girişimlerim de hep başarısız olmuştur çanakkale onsekiz martta okudum canumm

kızlar ya bana ne oldu sizce yıkanmam gerek üşeniyorum ... planlarım eksik üşeniyorum dışarı çıkmam gerek ondada üşeniyorum

Ne güzel anlatmışsın öyle turtam yahu.
Anlatışına bayılıyorum zaten.
Ben de kopyayı bir türlü beceremeyenlerdenim.
Kağıda kopya hazırlamayı denemişliğim var bir türlü ama korkudan yok bu düzgün olmadı şöyle mi yapsam böyle mi yapsam derken kaç kere yazıp ezberlemiştim.

O bordo bere sınavları zamanında ne korkmuştum.
İstiyordu.
Sınava girecekti.
Bana sormuştu, ben yine karışmayayım diyorum belki öyle mutlu olur falan.
Tabi sesim allak bullak olmuştu o da girmemişti
Off ne biliyim böyle daha küçük mügtevazi bir yer olsa daha iyi olur da ne yapalım artık

kızlar ya bana ne oldu sizce yıkanmam gerek üşeniyorum ... planlarım eksik üşeniyorum dışarı çıkmam gerek ondada üşeniyorum

Kalk hadi bir duş al kendine gelirsin.
Ya uykun gelir uyursun ya da uyanır planlarını yaparsın.

Gizem farkındamısın hep söyleniyorsun hep şikayet ediyorsun

seni tanıdım tanıyalı öyle

Kizlar kusura bakmayin sabahtan beri temizlikle ugrasiyorum o yuzden gecmisi de okuyamadim.

Aman yahu kadınların da işi zor.
Bayram öncesi temizlik, bayram sonrası temizlik, yaz temizliği,kış temizliği,bahar temizliği,rutin temizlik off..

Dun 20 dk yurudum ama bugun daha cok yurumem lazim..

Yürü yürü.
Bugün adını feriha koydum var.
Onu izlerken yürü bir taraftan

Bugün ki yarım günlük menüm...

Sabah:

1 küçük armut ve kivi

4'er tane badem, fındık, fıstık

Yeşil çay

Ara:

Türk kahvesi

Öğlen

Brokoli dolu dolu bir tabak,

1 bardak ayran,

Yeşil çay

2 lt su

Akşama da hiç yemem belki yersem de salatayla geçiştirmek niyetim bir de spor yapsam çok iyi olurdu değil mi ?

Çok güzel olur ama bence acıkırsın.
Eğer acıkacaksan geç saatlerde acıkmak yerine saat çok geç olmadan bir şeyler ye.

Merhabalar benim çıtır adaylarım....

Nabersiz ya... Özledim sizleri valla...

Geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarım...

Merhabalar benim çıtır adaylarım....

Eki Görüntüle 286964

Nabersiz ya... Özledim sizleri valla...

Geçmiş bayramınız mübarek olsun canlarım...

İyiyiz melek sen nasılsın?
Bir kayboldun o kayboluş.
Dönmüyor musun geri ?

Sormayin ya bu kis temizligi daha surer.
Bu ara da ben geceleri yuruyorum tv izlerken

En güzeli oluyor tv karşısında.
Yalnız sabah kahvaltı öncesi spor yapmak da çok faydalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…