Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bacular ben burdayım ya listeden ayrıldım sadece... birden özlem sardı içimi ayrıldı deyince kötü oldum...

Son düzenleme:
ya özlem sende gitmesen olmazmı ne güzel bir ekiptik burada neden mızıkcılık yapıyon bacım

canım ya gitmedim bi yere ama ... ama listeden çıkmak istedim tartılmak ve kötü sonuç görmek istemiyorum artık hafif beslenip kendi haline bırakmak istiyorum belkide böyle daha kolay zayıflarım diyet diyet deyince kendimi kaybediyorum bazen... belki kafamı toplayınca yine katılırım... ama hep burdayım ben 5 mesajı hiç zorunluluk için yazmamıştım burayı seviyorum...

hadi öyle olsun bakalım birde öyle dene

Özlemcim listeden konuşuyorduk o yüzden ayrıldı dedim.
Yanlış anlama sakın.
Liste için yani.

Dimi ya bir süre çok kaçamak yapınca insanın yiyesi gelmiyor resmen.

Menümü yazayım ben de.

1. öğün :

- 2 ince krep
- 1 domates
- Biraz peynir

2. öğün :

- 1 elma
- Biraz badem
- 2 kuru kayısı

3. Öğün :

- Karnabahar
- keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su.
- Yeşil çay​

Bende yazayım menümü

Sabah

Salam-Peynir-Kaşar Peynir-Domates Bir adet kepekli sanviç ekmeği

Öğle

Tavuk dönerin tavukları

Akşam

Domates-peynirli sandviçim

Güm içinde şekersiz çay, ıhlamur, yeşil çay, türk kahvesi

Aman neyse canım kopyayla yapamadıysak çalışıp çaptık biz de hıh

evet yaniiiiiiiiiiii zeküyüz bacum yapcak bişi yok puhahaha

ayy sende ne yüzsüz çıktın balum gaymagum kovsak da gitmezmişşşşş

Selamlaaarrrr;

Pek çoğunuz eminim nerden geldi ki bu diyeceksiniz,hatta ben de bi çoğu arkadaşı yeni görmüş olacağım..Malumunuz yaz başı bi ayrıldım burdan pir ayrıldım..Eve döndükten sonra gelirim demiştim..Yaz sonu eylül gibi uğrarım demiştim kasım bitiyor..Bunda çeşitli sebepler var da( Ev taşımamız,Ttnetin 2 aydır net problemi çıkarması etc.) en büyük sebep Kilo almış olmam..Hanımlar bıraktığımda 73 felandım heralde şimdi 78 yim..Türk yemekleri çok fenaydı..Cabası bi ara 82 oldum...Sonra toparladım tatlı yemedim felan 1 ayda anca düştüm..Şimdi bayanlar Selam ederim Hepinize..Rabia ablama,Özlem ablama,ferdiciye hatırlamadığım ama çooook sevdiğim çok şey paylaştığım canlarıma iyi akşamlar artık sık sık bakacağım.Ne de olsa Ttnet düzeltti internetimiziiii :)))

kızlar ben de bugün 18:30 dan sonra hecbüsü yemicem ancak eve gidince pasta yerim dermişim puhahaha yok eve gidince belki spordan sonra bir nescafe içerim o kadan bir de böyle deniycgim bir hafta artık kilo vermem lazım bacaklarımın incelmesi lazumm kilo vermeden yag gitmeden olmayacak spor da diyetsiz olmaor diyet de sporsuz

bu arada bu kırık fön denilen hani su dalgası da diyorlar o modeli saçıma yapmak isteorum benden kısa saçı olan arkadaslarım yapıyor kalın maşa aldım kalın maşa ile olur dimiiii yaa yani ince maşa ile saç kıvır kıvır olaor çünkü en kalınından maşa alıverdüm bilen varmı hiç yapan var mı arkadasım kalın al dediydi öle aldım ama çok kalın buda neyse cumartesi gelcek deniycigimm yanü bende inş. olur

Son düzenleme:

mooooonröööööööööööööös hoşgeldin canımmmmm yurtdışındaydın döncektin falan yanlış hatırlamıyorsam mezun olduydun şimcük nerdesin naptın anlat kızzzzzzzz 82 mi oldunnnnnnn olsun burda verirsin gene üzülme hehe rabiş mezun olduu bu arada çok nadir geliyor okulu var diyee

Son düzenleme:

Pasta yeme çatlak
Bol bol spor yapiciiiz bacım :))

Şu su dalgası olayına gelince, ben nette görmüştüm maşayla yapıyorlardı ama nerde gördüm hatırlamıyorum .
Bi arastır netten istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…