iyiki geldinn tekrar.
Gülçin ayrıldı canım, özlem ayrıldı.
İzinliler ama uzun süre.
Takımda yer açıldı yeni gelen arkadaşlar oldu dün ama deneme haftası bakalım göreceğiz.
1 tanesi vazgeçti bile sanırım.
Nasıldı bayramın neredeydin?
Kaçamak yoktur değil mi?
Gülçini biliyorum ama özlemi bilmiyordum.
İnş. takım iyice canlanır artık, yeni üyeler falan alırız...
Bayramda köydeydik ya...
Tatlı falan cok asırı yemedim toplasan 3 tanedir bayram boyunca, ekmekte yemedim.
Ama eti biraz kacırdım.Malum kurban olunca baska bişi yemedim dogru düzgün.
Salata ve et agırlıklı oldu diyelim.Aldım gibi geliyor, yarın sabah bakıcam artık.Ama gecen bayramki gibi 3 4 kg degildir yani
Ben iyiyim sağol sen nasılsın?
Minik kuzun nasıl?
bacular ben burdayım ya listeden ayrıldım sadece...birden özlem sardı içimi ayrıldı deyince kötü oldum...
ya özlem sende gitmesen olmazmı ne güzel bir ekiptik burada neden mızıkcılık yapıyon bacım
Teşekkür ederim, Allah razı olsun iyiyim bende..
Oğlumda iyi cok şükür, uyuttum bende hemen buraya kactım
Oyy üzülme balım kaymagım, burdaysan sorun yok di mi yani
canım ya gitmedim bi yere ama ... ama listeden çıkmak istedim tartılmak ve kötü sonuç görmek istemiyorum artık hafif beslenip kendi haline bırakmak istiyorum belkide böyle daha kolay zayıflarım diyet diyet deyince kendimi kaybediyorum bazen... belki kafamı toplayınca yine katılırım... ama hep burdayım ben 5 mesajı hiç zorunluluk için yazmamıştım burayı seviyorum...
canım ya gitmedim bi yere ama ... ama listeden çıkmak istedim tartılmak ve kötü sonuç görmek istemiyorum artık hafif beslenip kendi haline bırakmak istiyorum belkide böyle daha kolay zayıflarım diyet diyet deyince kendimi kaybediyorum bazen... belki kafamı toplayınca yine katılırım... ama hep burdayım ben 5 mesajı hiç zorunluluk için yazmamıştım burayı seviyorum...
kız ben bırakırmıyım hiç burayı interneti ilk açınca girdiğim yer burası bağımlıık yaptı bi kere... ama hem geçmiş takip etmek zaman alıyor hem de masalın aşağda dediği gibi sınava odaklanmam gerek... ama yine burdayım kovsanız gitmem...
evet cnm zaten bayramda ne yediysem şuan bişiy yiyemiyorum... sürekli tokum bende anlamadım... bir tane çiko yiyim dedim malum bayramda bol bol çantaya atmştım.. çarpıntı yaptı mideme dokundu... sanırım vücut artık istemiyor tepki veriyor... bitki çayları içmeye çalışıyorum bende...
Aman neyse canım kopyayla yapamadıysak çalışıp çaptık biz de hıh
kız ben bırakırmıyım hiç burayı interneti ilk açınca girdiğim yer burası bağımlıık yaptı bi kere... ama hem geçmiş takip etmek zaman alıyor hem de masalın aşağda dediği gibi sınava odaklanmam gerek... ama yine burdayım kovsanız gitmem...
evet cnm zaten bayramda ne yediysem şuan bişiy yiyemiyorum... sürekli tokum bende anlamadım... bir tane çiko yiyim dedim malum bayramda bol bol çantaya atmştım.. çarpıntı yaptı mideme dokundu... sanırım vücut artık istemiyor tepki veriyor... bitki çayları içmeye çalışıyorum bende...
Ben menümü bugün yazmim.. Yarın yazarım artıkın
Birileri şeytancıkları görmek istemiyor anlaşılan
Selamlaaarrrr;
Pek çoğunuz eminim nerden geldi ki bu diyeceksiniz,hatta ben de bi çoğu arkadaşı yeni görmüş olacağım..Malumunuz yaz başı bi ayrıldım burdan pir ayrıldım..Eve döndükten sonra gelirim demiştim..Yaz sonu eylül gibi uğrarım demiştim kasım bitiyor..Bunda çeşitli sebepler var da( Ev taşımamız,Ttnetin 2 aydır net problemi çıkarması etc.) en büyük sebep Kilo almış olmam..Hanımlar bıraktığımda 73 felandım heralde şimdi 78 yim..Türk yemekleri çok fenaydı..Cabası bi ara 82 oldum...Sonra toparladım tatlı yemedim felan 1 ayda anca düştüm..Şimdi bayanlar Selam ederim Hepinize..Rabia ablama,Özlem ablama,ferdiciye hatırlamadığım ama çooook sevdiğim çok şey paylaştığım canlarıma iyi akşamlar artık sık sık bakacağım.Ne de olsa Ttnet düzeltti internetimiziiii :)))
kızlar ben de bugün 18:30 dan sonra hecbüsü yemicem ancak eve gidince pasta yerim dermişim puhahaha yok eve gidince belki spordan sonra bir nescafe içerim o kadan bir de böyle deniycgim bir hafta artık kilo vermem lazım bacaklarımın incelmesi lazumm kilo vermeden yag gitmeden olmayacak spor da diyetsiz olmaordiyet de sporsuz
bu aradabu kırık fön denilen hani su dalgası da diyorlar o modeli saçıma yapmak isteorum benden kısa saçı olan arkadaslarım yapıyor kalın maşa aldım kalın maşa ile olur dimiiii yaa yani ince maşa ile saç kıvır kıvır olaor çünkü en kalınından maşa alıverdüm bilen varmı hiç yapan var mı arkadasım kalın al dediydi öle aldım ama çok kalın buda neyse cumartesi gelcek deniycigimm yanü bende inş. olur
Pasta yeme çatlak
Bol bol spor yapiciiiz bacım :))
Şu su dalgası olayına gelince, ben nette görmüştüm maşayla yapıyorlardı ama nerde gördüm hatırlamıyorum .
Bi arastır netten istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?