Ya aslında dengesiz oldu işte kötü fena bi durum
Söylemim en iyisi, şeytanlar gelmesin
Selamlaaarrrr;
Pek çoğunuz eminim nerden geldi ki bu diyeceksiniz,hatta ben de bi çoğu arkadaşı yeni görmüş olacağım..Malumunuz yaz başı bi ayrıldım burdan pir ayrıldım..Eve döndükten sonra gelirim demiştim..Yaz sonu eylül gibi uğrarım demiştim kasım bitiyor..Bunda çeşitli sebepler var da( Ev taşımamız,Ttnetin 2 aydır net problemi çıkarması etc.) en büyük sebep Kilo almış olmam..Hanımlar bıraktığımda 73 felandım heralde şimdi 78 yim..Türk yemekleri çok fenaydı..Cabası bi ara 82 oldum...Sonra toparladım tatlı yemedim felan 1 ayda anca düştüm..Şimdi bayanlar Selam ederim Hepinize..Rabia ablama,Özlem ablama,ferdiciye hatırlamadığım ama çooook sevdiğim çok şey paylaştığım canlarıma iyi akşamlar artık sık sık bakacağım.Ne de olsa Ttnet düzeltti internetimiziiii :)))
kızlar ben de bugün 18:30 dan sonra hecbüsü yemicem ancak eve gidince pasta yerim dermişim puhahaha yok eve gidince belki spordan sonra bir nescafe içerim o kadan bir de böyle deniycgim bir hafta artık kilo vermem lazım bacaklarımın incelmesi lazumm kilo vermeden yag gitmeden olmayacak spor da diyetsiz olmaordiyet de sporsuz
bu aradabu kırık fön denilen hani su dalgası da diyorlar o modeli saçıma yapmak isteorum benden kısa saçı olan arkadaslarım yapıyor kalın maşa aldım kalın maşa ile olur dimiiii yaa yani ince maşa ile saç kıvır kıvır olaor çünkü en kalınından maşa alıverdüm bilen varmı hiç yapan var mı arkadasım kalın al dediydi öle aldım ama çok kalın buda neyse cumartesi gelcek deniycigimm yanü bende inş. olur
İyiyiz melek sen nasılsın?
Bir kayboldun o kayboluş.
Dönmüyor musun geri ?
En güzeli oluyor tv karşısında.
Yalnız sabah kahvaltı öncesi spor yapmak da çok faydalıymış.
Canim benimoglum sabahcok erken uyaniyor o yuzden mecburen babasi eve1 geldikten sonra yuruyebiliyorum.
yok bacum zati dogum günüm diye o kadar cok yedim ki iki gündür daha da pasta neyin görmek istemiyorum
O zaman yarından itibaren o dengesizlikler olmasınn.
Şeytanlar geziniyor bak.
Cidden ya birbirini tamamlıyorlar turtam.
Ben de genelde ikisinden birini tutturamıyorum
Melekle maşanın arası pek iyidi bir aralar
Benim saçım maşa falan tutmadığından hiç bilmem.
Olsun ne zaman yürüsek kar tabi artık zamanına bakmıyoruz.
OOO iyiki dogdun turtam benim...
Dur bende bi pasta yollim sana
Eki Görüntüle 287020
En güzel dogum günü hediyen benden
Olmaz inş. cimcime..
Ayy o maşa ah ahh..
Neler cekmiştim
İiyiyiz şimcik
4 aydır şu koşu bandının üstünde koşuyorum hiçbir yere gittiğim yok hala aynı yerdeyim diye bir espiri yapmak istiyorum aha aha aha aha ne kadan komik oldu akşam akşam demi
Turti ya hastayım senin esprilerine, esprili anlatışına
Neyse ben gideyim artık bir kaç uğrayamayabilirim tek sorumlusu turtadır bilginize
6 kullanici konuyu mu okuyooorr??? Masallahgozlerime inanamadim ben de geldim
tskr ettim canım öyle geliyor içimden işte konusuyorum bende
sonunda hilalimi kaçırdım zaten koltugunda gözüm vardıı kızııııııım kaptanlık benim hakkımdıııı ali kappppppppptaaaaannçıkarken kapıyıda kapatt
mooooonröööööööööööööös hoşgeldin canımmmmm yurtdışındaydın döncektin falan yanlış hatırlamıyorsam mezun olduydun şimcük nerdesin naptın anlat kızzzzzzzz 82 mi oldunnnnnnn olsun burda verirsin gene üzülme hehe rabiş mezun olduu bu arada çok nadir geliyor okulu var diyee
Eski günlerden tanıdık geliyor değil mi
Aynenn.. Aman Allah bozmasin
Selamlaaarrrr;
Pek çoğunuz eminim nerden geldi ki bu diyeceksiniz,hatta ben de bi çoğu arkadaşı yeni görmüş olacağım..Malumunuz yaz başı bi ayrıldım burdan pir ayrıldım..Eve döndükten sonra gelirim demiştim..Yaz sonu eylül gibi uğrarım demiştim kasım bitiyor..Bunda çeşitli sebepler var da( Ev taşımamız,Ttnetin 2 aydır net problemi çıkarması etc.) en büyük sebep Kilo almış olmam..Hanımlar bıraktığımda 73 felandım heralde şimdi 78 yim..Türk yemekleri çok fenaydı..Cabası bi ara 82 oldum...Sonra toparladım tatlı yemedim felan 1 ayda anca düştüm..Şimdi bayanlar Selam ederim Hepinize..Rabia ablama,Özlem ablama,ferdiciye hatırlamadığım ama çooook sevdiğim çok şey paylaştığım canlarıma iyi akşamlar artık sık sık bakacağım.Ne de olsa Ttnet düzeltti internetimiziiii :)))
ayyyyy yanüüüüüüüüü saol da pastadan sogudum andır şu an melekimbu arada daha açık yazamadın mı okumaya çalışırken gözlerimiz kör olsun diye
Aynen öyleee ..
Sen ben turtam takılıyorduk baş başa
valla 3 kisi kaldiydik, eyi oldu boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?