Bilmem mizaten iki arada bi derede kaldim baska yer olsa yemezdim ama oranin yemekleri cok guzel iste ..
neysem artikin olan oldu gazamiz mubarek ola bu arada senin cikolatalarda gozumden kacmadi degil bugun yarin full tikkat ediyoz tamam
pisman deilim olan oldu artik turtam
kizlarin dedigi gibi lavassiz ye zelis afiyet olsun ha bu arada yarin cok dikkat etmek kaydiyla ..
çok takma gönülcüm bi lavaş ve çikolata vücudu şaşırtmıssın takama o kadar sporu biraz çok yap bugün ve yarım sırf protein yapınca etkisi eseri kalmaz
Bilmem mizaten iki arada bi derede kaldim baska yer olsa yemezdim ama oranin yemekleri cok guzel iste ..
neysem artikin olan oldu gazamiz mubarek ola bu arada senin cikolatalarda gozumden kacmadi degil bugun yarin full tikkat ediyoz tamam
pisman deilim olan oldu artik turtam
kizlarin dedigi gibi lavassiz ye zelis afiyet olsun ha bu arada yarin cok dikkat etmek kaydiyla ..
ben artık kaçamağın ucunu bile duymak istemiyorum turti her kaçamak yaptığımda sonrası geliyo ve sil baştan yapıyorumben de cumayı bekliyorum eger 64 lerde cıkarsam ufak bir kaçamak yapicigiiiiiiiiiiiim
buraya bakayım derken az daha pilavı yakıyordum uleeeeeeeeeen
menümde belli yazıyım
-sabah yapamadım yetişmedi çocuklardan öğle-
-2 biberle 2 yumurtayla omlet-
-biraz yoğurt-
-dukan krepden yapmaya çalıştım oldu gibi-(beni feci şişirdi hiç acıkmayacakmış gibiyim)
-1 bardak zero-
-akşam-
-tavuk -
-yoğut-
-sıvı-
-2 lt sanırım fazlada olabilir günde ölçmüyoruM_
-1 lt bitki çayı yeşil çay ve form çayı-
sporu yapınca yazarım
şimdilik işlerimi yapmaya ve kalori yakmaya gidiyorum görüşürüz tatlılar
kızlar dün bir yazı okudum cesareti olan varsa hastalanması bana ait değil mesul kabul etmiyorum bası ıslamadan soğuk suyla 2 dakka yapılan duş 3 km kosuya denkmiş vucut suyu vücut ısısına getirmek kadar harcadığı enerji dak başına 100 cal müş
birde yazıyorduki suyunuzu çayınızı buzdolabından için her soğuk bardak içeceği vücut ısısına gelinceye kadar harcanan enerji 35 cal müş yazıyım dedim
zelis arkadaslik talebimi yanitlada resmini bende gorem giz
29 mayıs mesaj sayıları
ebru 25
zeliha 22 (artık msj atabılıyormuşsun hayırlı olsun :) )
ayse 18
betul 11
hatice ?
turta ?
gulcin ?
gönül ?
nermin ?
az da olsa bende sporumu yaptım. [table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
[tr]
[td="align: Center"]twester[/td]
[td="align: Center"]yan bel[/td]
[td="align: Center"]sopalı hareket[/td]
[td="align: Center"]göğüs hareketi[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"]100[/td]
[td="align: Center"]150[/td]
[/tr]
[/table]
spor yoklaması
ayşe =yaptı
ebru =yaptı
ben =yaptım
gülçin =yaptı
derya =:44:
zeliş =yaptı
funda =YAPTI (DÜZELTME)
nermin=:44:
Gönül=:44:
sadece tek öğün mü beslendin?
daha seni tanımıyoruz çünkü canım söylediklerimizi iyi niyetle yada kaldırabilene bazı şakalarda yapıyoruz fakat alınan arkadaşlarımız olabiliyor sonuçta sanal bir ortamdayız
bizde seni çok sevdik tatlım
sana bazı önerilerim olacak;
-suyu olabildiğince fazla iç senin kilon biraz çok o yüzden günlük 3.5 lt altına düşme unutma her idrara çıktığında 35 cal yakarsın ama abartma
-suyunu özellikle alkali seç örneğin 8.22 kadar ph olan sular var onlardan tercih et ,imkanın yoksa 1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat yada 1 yk elma sirkesi katarakda suyun asidikliğini artırabilirsin
-meyveyi çok canın çekerse ye çünkü meyve de şeker ve direk yağa dönüşüyor,canın çok isterse de sabah en geç 15.00 a kadar tüket günde en fazla 2 tane
-suyuna yada bitki çayına ,sade yoğurduna yada sütüne muhakkak tarçın kullan kan şekerini düzenler tatlı isteğini alır
-bir müddet tatlı şeker (çayı şekerli içme)bunları hayatından tamamen çıkar göreceksin tadını bile unutacaksın
-sabah kuvvetli bir kahvaltı yap
-beyaz ekmeği hiç tüketme dukan tariflerine bak orda yulaf kepeğiyle ekmekler var onlardan yap dilimle buzluğa at hergün sadece sabah öğününde tüket ekmeği 2 dilim diğer öğünlerde tüketme,yapamazsan tam tahillı çavdar ekmeği falan al dilimle buzluğa at akşamdan 2 dilim çıkar ve sabah yersin
-diğer öğünlerde sağlıklı az zeytinyağıyla sebze yemekleri balık tavuk gibi yapıp yiyebilirsin sen kendin yap annene bırakma kendi yemeğini masalllah becerikli bir kıza benziyorsun derslerini de etkilemez yarım saatini anca alır
-bence dukan diyetini bir araştır burda muti diye bir arkadaş vardı şimdi izinde sanırım 85 kilodan dukanla 65 kiloya inmişti çok zayıflamıştı ve çok incelmişti dukan diyeti çok inceltiyo diyorlar diyenlerin yalancısıyım
-sabırlı ol Rabbimden sabır iste bizde desteğiz sana inşallah bir an önce sağlıkla istediğin kiloya inersin
bak güzelim sen çok baştasın spora günde ama kesin yapabileceğin bir şekilde başla belli bir amacına ulaşana kadar günde ama istikrarlı yarım saat bu kaçamak yapmadığın zaman geçerli değil daha sonra atıyorum 75 kiloda spora ağırlık ver ve sıkılaş
maşallah hatice sporlar yapılmış
tebrikler turti
spor güzel olmuş tek öğünde vucut korumaya almaz mı kız
akşam atmayı unutmusum şimdi gönderdim ama gitmez mitmez neme lazım mesaj sayım 11 di dün betül
benimde kızımın dün yıl sonu gösterisi vardı betül o sılaytlarda yıl içinde ne yaptıysa gördük bazen ağladım bazen de güldüm çok tatlı olmuşlar
üzüldüm aysecim bende sevmiyorum öyle az zaman ömrün yolda geçiyo yolun yorğunlugunu atamadan tatil bitiyo bizimde kesin belli değil ama biz 22 gün aldıkizni
umarım insafa gelirlerde istediğiniz kadar kalırsınız
bence lavaş ve çikolatadan fazla bişey yok onuda sen sporla atarsın gönülkcüm
kolay gelsin
iyi gezmeler betüş
bugün yeme diyecektim ama yemişsin
çiğ köfte sorun olmuyo tatlım ama lavaşsız yeşillikle yenince
özellikle dikkat edersen iyi olur bugün çarşamba ve cumaya bugünle 2 gün kaldı çiğ köfte bulgur pilavı ve nohut ayrıca turşu şişlik yapıyo vücutta 2-3 gün o şişliği atamıyorsun ve tartıya artı olarak yansıyo yani cuma günkü bildiriminde bunun şişliğini yaşaya bilirsin
bu yiyecekleri canın isterse cuma,cumartesi günleri yersen ertesi cumaya kadar şişlik iner gerçek kilonu bildirebilirsin listeye ve ortalamayıda yükseltmiş olursun
sonuçta yarışıyoruz değil mi?
öğlen misafirlikteydim ve açtım tabi mecburen ikramlardan yemek zorunda kaldım ama şimdi pişmanım keşke aç kalsaydım diye
çokta yemedim ama içim rahat değil.2 tane minik sarma 1 tane minik kuru patlıcan 1 tane minik kuru kabak dolması ama gerçekten miniktiler ve ekmeksiz yedim çerrz niyetine gitti valla ne kadar affedilir bilemiyorum
bişey yememişsin canım yaa o kadar spor yapmıssın bişey olcagını sanmıyorum yani
içimi rahatlattın valla o hırsla biniyorum yine bisiklete hemde nasıl petal çeviriyorum görsen uçucam birazdan:)
Canım dün kendimi çok halsiz hissediyordum o yüzden yapmadım.Sporsuz geçmesin diyede bir kaç hareket yaptım.Bugün sporumu tam yaparım.Ayrıca senden özendimYürüyüş koşu yok bugün sende :44:
Güzel geçmiştir umarım.Biraz hüzünlü ama gurur duyacağın bir gün senin olacak desene.Ne kadar güzelay kızlar yarın sınıfımın sene sonu gösterisi var
onun için slayt hazırladım
baya uzun sürdü
sonra da yatmadan ip atlayacagıma su jillian michaels a bir bakayım onu denıyım dedim
20 dk onu yaptım.
ama mümkün değil ben evde bunu düznli yapamam sıkılıyorum,zaten zor vakit oluyor evde vakit ayırmak..
mesaj sayılarını yazayım banyo yapıp yatıcam.
zeliha görmedim buraya yazmamışsın mesaj sayını, yarın bildir unutma 0 gözükmesin tmm mı?
Üzüldüm Ayşecim.Memleketlerde ayrı olunca insan bölünüyor.İki tarafada gitmezsen olmaz.Neyse biraz da olsa hasret giderirsiniz.Diğer izinde doya doya zaman geçirirsiniz inşallah.günaydın kızlarrr
bizim izin işi de suya düştü 10 gün izin veriyorlar bende 10 gün için 1000km yolu gidemem eşimle memleketlerimiz ayrı 3 gün bir yerde 3gün bir yerde kalabileceğiz ancak, diğer günler yolda gececek zaten yolların durumu malum.moralim bozuldu iyice annemlerde dört gözle bizi bekliyorlar
oooo Gönül götürmüşsün maşallahkIZLAR pazartesi alamanya gezisinde neler yedim hic merak etmiyorusnuz vallaneyse ben itiraf ediyim genede
yolda giderken kan sekerim dusmustu heralde benzinlikciye cektiler ordan findikli el kaddam cikulata yedim,
sonramacima almanyada kucuk istanbul die bir yer var tum turk restaurant lari sira sira dizili sec begen al misali
ee gelmisken buraya ugramak olmaz dediler ben ama ben ben diyetteyim olmaaaazdediysemde dinletemedim
neysem girdik anteplilerin yerine ayiptir soylemesi ben domatesli kebab yedim yaninda uc tanecik ince lavas
sonra yarim dilim laaahmacun kunefe soleyelim dediler ben yemicem dedim ordan yirttim 3-5 kasikcik dondurma yedim
neyse olan ooldu artikin onumuzdeki maclara baaalim demi
Öğle yemeğinde omlet ve krebi beraber mi yedin?İkisinde de yumurta var.Protein ama çok olmadı mı?menümde belli yazıyım
-sabah yapamadım yetişmedi çocuklardan öğle-
-2 biberle 2 yumurtayla omlet-
-biraz yoğurt-
-dukan krepden yapmaya çalıştım oldu gibi-(beni feci şişirdi hiç acıkmayacakmış gibiyim)
-1 bardak zero-
-akşam-
-tavuk -
-yoğut-
-sıvı-
-2 lt sanırım fazlada olabilir günde ölçmüyoruM_
-1 lt bitki çayı yeşil çay ve form çayı-
sporu yapınca yazarım
Minik ama yinede yasaklar arasında olan bir yemek yemişsin.Olan olmuş afiyet olsun.Sporla dengelersin.öğlen misafirlikteydim ve açtım tabi mecburen ikramlardan yemek zorunda kaldım ama şimdi pişmanım keşke aç kalsaydım diye
çokta yemedim ama içim rahat değil.2 tane minik sarma 1 tane minik kuru patlıcan 1 tane minik kuru kabak dolması ama gerçekten miniktiler ve ekmeksiz yedim çerrz niyetine gitti valla ne kadar affedilir bilemiyorum
Zelişçim.İkram edileni çevirmek zor oluyor diyorsun ya.İşte çevirince insanın yeme konusunda kendine olan güveni daha da artıyor.Şunları teklif ettiler ama yemedim,ben bu işi başaracağım diyorsun.Ara ara reddettiklerimizi yazıyoruz buraya,motive ediyor.İstersen menünle beraber gün içerisinde sana ikram edilen ama reddettiğin yiyecekleri yazabilirsin.Emin ol kendini çok iyi hissedeceksinönerilerin için sağol ablacım su konusunda haklısn ama önceden hiç içmedim için yeni yeni alışıyorum zamanla 3 litreye çıkarıcam çayı şekerli içmiyorum pek tatlıda tüketmiyorum orda sorun yok:)normal ekmeği çıkarıcam ama çarşıya çıkmam lazım yakında çıkınca alicam okul bitse çok iyi olacak çünkü çevremde sürekli cips çikolata falan yiyen insanlarla dolu bide insanın dibine kadar uzatıp ikram edince geri çevirmek zor oluyo :) tatilde çok daha iyi olacağımdan eminim kendi yemeklerimi kendim hazırlarım o zaman spora alışkın vücudum çünkü haftada en az 2 gün yapıyorum ama haklısın ablacım daha dikkatli ve düzenli yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?