Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de cumayı bekliyorum eger 64 lerde cıkarsam ufak bir kaçamak yapicigiiiiiiiiiiiim

buraya bakayım derken az daha pilavı yakıyordum uleeeeeeeeeen

Son düzenleme:
çok takma gönülcüm bi lavaş ve çikolata vücudu şaşırtmıssın takama o kadar sporu biraz çok yap bugün ve yarım sırf protein yapınca etkisi eseri kalmaz

kızlar komsudan izne gidene kadar baskülü aldım bugün sabah tartıldım 55.8 çıktım ebrucum listeye ne zaman girebilirim canım
cumaya 55 li sayılarda olurum sanırım

ben de cumayı bekliyorum eger 64 lerde cıkarsam ufak bir kaçamak yapicigiiiiiiiiiiiim

buraya bakayım derken az daha pilavı yakıyordum uleeeeeeeeeen
ben artık kaçamağın ucunu bile duymak istemiyorum turti her kaçamak yaptığımda sonrası geliyo ve sil baştan yapıyorum
sıkıyorum kaçamağı unuttum tam gaz yola devam ediyorum ve inşallah haziranın 15 ine az bir fazlalıkla izne gidiyorum
,inşallah denize gireceğim, havuza gideceğim incecik olacağımsen de yapma kaçamak falanuleeeeeeeeeeen

menümde belli yazıyım
-sabah yapamadım yetişmedi çocuklardan öğle-
-2 biberle 2 yumurtayla omlet-
-biraz yoğurt-
-dukan krepden yapmaya çalıştım oldu gibi-(beni feci şişirdi hiç acıkmayacakmış gibiyim)
-1 bardak zero-

-akşam-
-tavuk -
-yoğut-

-sıvı-
-2 lt sanırım fazlada olabilir günde ölçmüyoruM_
-1 lt bitki çayı yeşil çay ve form çayı-
sporu yapınca yazarım

şimdilik işlerimi yapmaya ve kalori yakmaya gidiyorum görüşürüz tatlılar

kızlar dün bir yazı okudum cesareti olan varsa hastalanması bana ait değil mesul kabul etmiyorum bası ıslamadan soğuk suyla 2 dakka yapılan duş 3 km kosuya denkmiş vucut suyu vücut ısısına getirmek kadar harcadığı enerji dak başına 100 cal müş

birde yazıyorduki suyunuzu çayınızı buzdolabından için her soğuk bardak içeceği vücut ısısına gelinceye kadar harcanan enerji 35 cal müş yazıyım dedim

afiyet olsun güzel olmuş canım.

izin işi denetleme var ondan sıkıntıya düştü.artık edirneye yerleştikten sonra kullancağız inş. eylül ekim gibi 20 günlük

evet dogru canım bunlar ben sürekli soguk su içerim yaz kış zatüü sıcak su midemi bulandırıyor ama soguk suyla duş olayıda dogru yani tabi yerse hahahahah

Son düzenleme:

akşamları giremiyorum pek o yüzden geç kalıyor ama yazayım
dün 35 dakika bisiklet 15 dakika egzersiz toplam 50 dakika spor yaptım.

öğlen misafirlikteydim ve açtım tabi mecburen ikramlardan yemek zorunda kaldım ama şimdi pişmanım keşke aç kalsaydım diye
çokta yemedim ama içim rahat değil.2 tane minik sarma 1 tane minik kuru patlıcan 1 tane minik kuru kabak dolması ama gerçekten miniktiler ve ekmeksiz yedim çerrz niyetine gitti valla ne kadar affedilir bilemiyorum

önerilerin için sağol ablacım su konusunda haklısn ama önceden hiç içmedim için yeni yeni alışıyorum zamanla 3 litreye çıkarıcam çayı şekerli içmiyorum pek tatlıda tüketmiyorum orda sorun yok:)normal ekmeği çıkarıcam ama çarşıya çıkmam lazım yakında çıkınca alicam okul bitse çok iyi olacak çünkü çevremde sürekli cips çikolata falan yiyen insanlarla dolu bide insanın dibine kadar uzatıp ikram edince geri çevirmek zor oluyo :) tatilde çok daha iyi olacağımdan eminim kendi yemeklerimi kendim hazırlarım o zaman spora alışkın vücudum çünkü haftada en az 2 gün yapıyorum ama haklısın ablacım daha dikkatli ve düzenli yapmalıyım

bişey yememişsin canım yaa o kadar spor yapmıssın bişey olcagını sanmıyorum yani

Yürüyüş koşu yok bugün sende :44:
Canım dün kendimi çok halsiz hissediyordum o yüzden yapmadım.Sporsuz geçmesin diyede bir kaç hareket yaptım.Bugün sporumu tam yaparım.Ayrıca senden özendim Bugün çocuklarla biraz yakantop oynadık sonrada ip atladık

Güzel geçmiştir umarım.Biraz hüzünlü ama gurur duyacağın bir gün senin olacak desene.Ne kadar güzel

Üzüldüm Ayşecim.Memleketlerde ayrı olunca insan bölünüyor.İki tarafada gitmezsen olmaz.Neyse biraz da olsa hasret giderirsiniz.Diğer izinde doya doya zaman geçirirsiniz inşallah.

oooo Gönül götürmüşsün maşallah.Ama bir yerlere gezmeye gidince bir yeme isteği oluşuyor.Bundan sonra dikkat eder telafi edersin canım.

Öğle yemeğinde omlet ve krebi beraber mi yedin?İkisinde de yumurta var.Protein ama çok olmadı mı?
Minik ama yinede yasaklar arasında olan bir yemek yemişsin.Olan olmuş afiyet olsun.Sporla dengelersin.

Zelişçim.İkram edileni çevirmek zor oluyor diyorsun ya.İşte çevirince insanın yeme konusunda kendine olan güveni daha da artıyor.Şunları teklif ettiler ama yemedim,ben bu işi başaracağım diyorsun.Ara ara reddettiklerimizi yazıyoruz buraya,motive ediyor.İstersen menünle beraber gün içerisinde sana ikram edilen ama reddettiğin yiyecekleri yazabilirsin.Emin ol kendini çok iyi hissedeceksin

Son düzenleme:
Menüm
SABAH
Biberli,kaşarlı krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
Ne yazıkki 4 petibör bisküvi
(pişanım tüm cezalara razıyım)

ÖĞLE
2 kaşık bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt

AKŞAM(16:00)
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…