Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar şimdilik bende çıkıyorum yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışacağım. Dönerim yeniden.

Merhaba kizlaar
Yorgunummmm

Gosterimiz guzel gecti erken ciktim bugun biraz okuldan
Spor salonuna ugradim gelirken de kaydimi yaptirdim
Yarin basliycam ama oyle useniyorum kii simdiden

Bir de sabah seanslarini iptal etmisler hoca ayrilmis
Aksama yazildim ama geziyordum ben yaa..
Hafta ici 5 gun parasi verip 2-3 gun gidebilcem muhtemelen..
Neyse artik oldugu kadar

Ebruuuu kendinde msn sen yaaaa
Bir suru meyve yemissin onlar bile fazla ustune bir de kek..
Sana hic yakismiyor boyle seylerr kuz kendine gel bir an once toplan bak tmm mi

Bu arada ne yedigime gelince dogru duzgun bir sey yedim sayilmaz
Kendi gosterimden sonra diger siniflara yardim ettim

Sabah
1 bardk yagsiz sut

Ogle
1 kase yogurt
3 kasik salata

Aksam - daha yemedim pismesini bekliyorum cook acim suyla dolduruyorum midemi -
2 baget (belki 3 yerim)
Yogurtlu Kabak salatasi
Bir de zero icerim

bugünkü menüm
sabah kahvaltı domates salatalık peynir 3 tane zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay sahanda yumurta
öğlen 2 tane minik sarma 1 tane kuru patlıcan bir tane kuru kabak (minik minik) 3 tane şekersiz çay
akşam.bol yeşillik ve 1 tabak taze fasulye 1 bardak ayran
2.5 litre su

akşamları giremiyorum pek o yüzden geç kalıyor ama yazayım
dün 35 dakika bisiklet 15 dakika egzersiz toplam 50 dakika spor yaptım.
maşallah ne güzel spor yapmışsın
çok yememişsin bence

bak canım sana canlı misal şuan çay içiyoruz kek yaptım eşim ve kızıma oğluma çikolatalı puding ve kuruyemiş var hiçbirine elimi sürmedim çünkü irademi tutmayı öğrendim reddetmenin zevki içine giremediğim elbisenin zevkinden daha çok
sende iradeli ve güvenli bir kızsın ellerindeki şey herneyse reddet gitsin birde birsey daha diyeceğim zeliş akşam 6 dan sonra yemek yemiyoruz canım

krebi ekmek niyetine birsey girsin içime diye yedim hatice tamda bitiremedim bilerek protein yapıyorum zaten yarında yapacağım

afiyet olsun canım 2 tane petibör hımmmm görmedim neyse

afiyet olsun ablacım ismim gülçin sen neyi kendine uygun görüyorsan o diyeti uygula canım

gidiyimde aksam yemegini yapayim bugun canim nasil izgara cekti ac ac dolastim resmen izgara yiyim diye sonrada ins disari yuruyuse cikcaz operim simdilik
kolay gelsin gönülcüm

masallah deryacım çok azimlisin cuma sonucu sabırsızlıkla bekliyorum

deryam sahalara döndü menü süper afiyet olsun canım

ebrucum o kadar kaçamaktan sonra hala çiğ köftemi diyorsun dolaptada duruyo açıp kapadıkca birbirimize bakıp duruyoruz
canım 55.7 ilemi ayrıldım 55.5 ile mi tam bilmiyorum şu anda cuma günü çıkacağım kiloya bağlı yani

Canım ben Betüle mesaj sayımı sonradan iletmiştim.Umarım not almışsındır.Benim 35 ti.

ebrucum bende betüle sabah yolladım ama geç gelecekmiş dünkü mesaj sayım benimde 11

simit kek hamurişi çok olmuş seni şöyle spora davet edelim ebru

Kızlar bu hafta listede 8 kişi olacağız. Bir iki kişi daha çağırmak istiyorum. Siz ne dersiniz?
uygun görüyorsan çağır canım

gerçekten hiç bukdar kaçamak yapmamıştın topla kendini ebrum cuma azda olsa eksileri görürsün

Kızlar şimdilik bende çıkıyorum yapabildiğim kadar spor yapmaya çalışacağım. Dönerim yeniden.
kolay gelsin ebru

Ben çıkıyorum.Biraz işlerim var.Gelirim.
saa kolay gelsin haticenad

canim bu siralar nasil tatli seyelr cekiyor anlatamam, petibor olmamis ama sporla telafi edecegine inaniyorum canim afiyet olsun ...

afiyet olsun deryacim guzel bir menu..

yaristayiz rakibecim biliysin deyil mi bu hafta kacamak yapan yapana gazamiz mubarek ola

Kızlar bu hafta listede 8 kişi olacağız. Bir iki kişi daha çağırmak istiyorum. Siz ne dersiniz?

Olabilir bence ebru cum ...

Ben çıkıyorum.Biraz işlerim var.Gelirim.

Spora mi gidiyon kiz kolay gelsin ..

Gorusuruz ebru cum ..

Afiyet olsun betulcum fazla bisey yememissin ..

akşam gezmeler sona erdi yani betül yaza azkalmışken çıtır olacaksın

afiyet olsun dünkü çikolatalar erimiştir

afiyet olsun

daha dikkatli olmaya çalışacağım meyve bile yemedim bugün.yarın daha dikkat ederim cumaya inşallah vermiş olurum.
yeme zaten canım meyveler çokda masum değil

Menum;

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
Biraz beyaz peynir
1 bardak ayran

Aksam
Izgara kanat, kofte
yARIm domates, 2 dilim salatalik
1 kozlenmis aci biber
Ayran

Birazdan yuruyuse cikicaz
3.5 lt su
Yesil cay 2 fincan
1 fincan form cay

kızlar spor yaptım ama tam değil daha yapacağım yaptıklarım

-30 dak shred
-30 mil leslie

akşamda inşallahip atlıycam,oklava hareketi ve yan bel çalışacağım birde kalça kareketleri

Haklısın canım yaaaaa. Sanıırım içime öküz kaçtı beni. Yada gaza geldim herkes çok zayıfladın deyince, bir ihtimalde nazar değdi bana. Bu hafta çok dillendirdiler çünki kilomu. Şuandan itibaren en ufak bir kaçamak dahi yok söz veriyorum kendime ve size. Çok üzüldüm ben bugün yaaaaaa

Bu arada gösterin için tebrikler. Bizimde yakında mezuniyetimiz var okulda.

Afiyet olsun Betül'cüm çok güzel bir menü.

Öğleyi yorumlamıştık zaten. Onun haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun canım.

daha dikkatli olmaya çalışacağım meyve bile yemedim bugün.yarın daha dikkat ederim cumaya inşallah vermiş olurum.

İnşallah canım. Sende yine bişey yok. Ben napacağımı bilmiyorum bile

Haklısın Gülçin'cim yaaaaaaaaa. İlk defa böyle kaçamak yaptım. Ama artık yok kesinlikle. Hatta şuan karar verdim yarın saf protein yapacağım. Hemde çok ama çok saf olacak.

55.5 ile ayrılmışsın canım baktım ben. Bu cumaki sonucuna bakalım. Olursa bu hafta girersin olmazsada bir hafta daha beklersin olur mu. Zaten burdasın hiç olmazsa senin ve takımın ortalaması güzel olur. Zaten bu hafta dibe batmazsak iyidir

Son düzenleme:
Menum;

Kahwalti
1 haslanmis yumurta
Biraz beyaz peynir
1 bardak ayran

Aksam
Izgara kanat, kofte
yARIm domates, 2 dilim salatalik
1 kozlenmis aci biber
Ayran

Birazdan yuruyuse cikicaz
3.5 lt su
Yesil cay 2 fincan
1 fincan form cay

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.

kızlar spor yaptım ama tam değil daha yapacağım yaptıklarım

-30 dak shred
-30 mil leslie

akşamda inşallahip atlıycam,oklava hareketi ve yan bel çalışacağım birde kalça kareketleri

3 mil mi 30 mil mi? Kolay gelsin canım.

ben şimdilik çıkıyorum aceba bugün mesajlar kime atıyor uz
sporumu tamamlar yazarım
hoşçakalın

Bugün mesajları bana atın kızlar. Eda uzun zamandır yok. Bugün ve yarın mesajları bana.

yok ablacım ya az yemiyorumm hatta bana fazla bile geliyo

ekmegi çok kaçırmışsın zelişcim çoooook bir de lavaşla beraber nereyse bir ekmek yemişsin yanii

ye cnm ye ben de görüdm bugün alayım dedim karpuz vazgectim tasımaya üşendim

menün çok güzel olmuş cnmm

ayy kaçamak dedigim acıbademmi deniyordu bisküviler varya ondan bir yada iki dene yicem ebrum yaw gözümün önündeler kac gündür bayılırım içim gidiyii

ayy arada olur öyle yaa takma o kadar da bundan sonra düzene sokarsın

Kızlar eşimle konuştum az önce bugünden itibaren spora başlıyoruz ikimizde. İnşallah çok işe yarayacak. Sanırım bugün bisiklet bineceğiz. Bide aklıma işe bisikletle gidip gelmek geldi. Belki yarın denerim. Çok eğlenceli olacak benim için.

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
az dut

aa
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tabak bulgur pilavı
yogurt

akşam
1 dilim çavdar ekmegi
balık
türk kahvesi

spor
250 dış bacak
150 iç bacak
500 yan bel
10 dk da dumbellarla gögüs kol falan calıstım

ayy arada olur öyle yaa takma o kadar da bundan sonra düzene sokarsın

Öyle deme turtişim yaaaaaa ben bu hafta felaket abarttım. Hiç böyle olmamıştı. Bundan sonra hiç olmayacak ama.

Hilal'in dediği gibi öküz kaçtı içime galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…