Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun turticim. Güzel olmuş menün. Öğlenki bulgur pilavına laf atacağım ama benim kaçamaklardan sonra yüzüm kalmadı menü eleştirmeye

öyle deme ablacım ya oturup ağlayasım geliyolavaştan çok az yedim diğer ekmek zaten toplam 2.5 dilim yani bi ekmek değil ya:26:

Turticim yaaaa çok beğenmişsin galiba Gönül'ün menüsünü

Afiyet olsun turticim. Güzel olmuş menün. Öğlenki bulgur pilavına laf atacağım ama benim kaçamaklardan sonra yüzüm kalmadı menü eleştirmeye

ayy bulgurdan bişi olmaz deyü yiyorum ya bu aralar cok zor doyuyorum valla cok acıkıyorum saldırmamak için bari öğlen de adam gibi yiyeyim dedim bugün

ben de geçen sene işe bisikletle gelip gidiyordum cok güzel oluyor ya sahil tarafındaydı iş yerim çok rahattı valla epeyde kilo vermiştim o sayede çıkarttım ben de bisikletimi binicigim artık hergün ama hava sürekli yagmurlu burda 1 haftadır

Ayyy keşki yakın olsaydık senle turti yaaaa. Betül'de olurdu bisiklete binerdik hep beraber

afiyet olsun canım güzel olmuş

dengeleşmişsin canım bence sorun yok.

afiyet olsun canım güzel olmuş.

ebrucum kek 2 gün üst üste olmamış ama telafi edersin moralini bozma canım

benim menüm

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 yumurtadan menemen
yoğurt

akşam
janbonlu,domatesli omlet
biraz peynir ve zero

adım sayar siparii verdim az önce yağ ölçme özelliği de var

afiyet olsun canım güzel olmuş

dengeleşmişsin canım bence sorun yok.

afiyet olsun canım güzel olmuş.

ebrucum kek 2 gün üst üste olmamış ama telafi edersin moralini bozma canım

benim menüm

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 yumurtadan menemen
yoğurt

akşam
janbonlu,domatesli omlet
biraz peynir ve zero

saol cnm senin menün de güzel olmuş

üzülme canını da sıkma sonra bende üzülürüm ebrucum
bakalım ebru bu hafta sonuç ne olacak 55 falan olursa girerim yoksa haftaya artık

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.

3 mil mi 30 mil mi? Kolay gelsin canım.

Bugün mesajları bana atın kızlar. Eda uzun zamandır yok. Bugün ve yarın mesajları bana.
ay ebru sıfır koymuşum yanlışlıkla 3mil canım tamam mesajlar sana

ne güzel ya lisedeyken tepesinden inmezdim çok severim bisiklet binmeyi eşim alacak fakat küçük yer binersek herkes bizi kınar diyorum cesaret edemiyoruz

afiyet olsun turticim

öyle deme ablacım ya oturup ağlayasım geliyolavaştan çok az yedim diğer ekmek zaten toplam 2.5 dilim yani bi ekmek değil ya:26:
çok değil tatlım üzülme gayet güzel funda yarım ekmek anlamış yarım dilimi ama keşke 2.5 dilimi de sabah yesen akşam ekmek yemesen sabah dan akşama kadar eritirsin akşamdan sabahaca uyuyoruz biliyorsun

ayy bulgurdan bişi olmaz deyü yiyorum ya bu aralar cok zor doyuyorum valla cok acıkıyorum saldırmamak için bari öğlen de adam gibi yiyeyim dedim bugün
sen izindesin zaten turtam dönünceye kadar bulgurun şişliği kalmaz yakmamışsın pilavı afiyet olsun

burdada aynı fundacım dışarı çıkamıyoruz sel seli götürüyor bir haftadır elektirikli ocak bile yakıyoruz o kadar da soğuk

Ayyy keşki yakın olsaydık senle turti yaaaa. Betül'de olurdu bisiklete binerdik hep beraber
benide alın kızlar bacak kaslarımı sağolsun bisiklete borçluyum memlekete gidince muhakkak bol bol bineceğim

benim menüm

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 yumurtadan menemen
yoğurt

akşam
janbonlu,domatesli omlet
biraz peynir ve zero

afiyet olsun

ben sporumu yapmaya gidiyorum kızlar gelince görüşürüz
kolay gelsin ayse

bugünkü toplam sporumu yazıyorum kızlar daha yapasım var yani neyse bu durum anlamadım
-30 dak shred
-3 mil leslie
-200 ip atlama
-250 oklava hareketi
-75 tane sağ sol bacak kalça hareketi
-100 tane yan bel
-25 tana mekik

ne çok yapmışım yazarken yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…