benim de bugün kü menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
az dut
aa
1 bardak sütlü nescafe
öğle
1 tabak bulgur pilavı
yogurt
akşam
1 dilim çavdar ekmegi
balık
türk kahvesi
spor
250 dış bacak
150 iç bacak
500 yan bel
10 dk da dumbellarla gögüs kol falan calıstım
Menum;
Kahwalti
1 haslanmis yumurta
Biraz beyaz peynir
1 bardak ayran
Aksam
Izgara kanat, kofte
yARIm domates, 2 dilim salatalik
1 kozlenmis aci biber
Ayran
Birazdan yuruyuse cikicaz
3.5 lt su
Yesil cay 2 fincan
1 fincan form cay
ekmegi çok kaçırmışsın zelişcim çoooook bir de lavaşla beraber nereyse bir ekmek yemişsin yanii
ye cnm ye ben de görüdm bugün alayım dedim karpuz vazgectim tasımaya üşendim
menün çok güzel olmuş cnmm
ayy kaçamak dedigim acıbademmi deniyordu bisküviler varya ondan bir yada iki dene yicem ebrum yaw gözümün önündeler kac gündür bayılırım içim gidiyii
öyle deme ablacım ya oturup ağlayasım geliyolavaştan çok az yedim diğer ekmek zaten toplam 2.5 dilim yani bi ekmek değil ya:26:
Turticim yaaaa çok beğenmişsin galiba Gönül'ün menüsünü
Afiyet olsun turticim. Güzel olmuş menün. Öğlenki bulgur pilavına laf atacağım ama benim kaçamaklardan sonra yüzüm kalmadı menü eleştirmeye
sabah yarım ekmek yedim yazmıssın ben mi yanlıs okudum yoksam kızz
Kızlar eşimle konuştum az önce bugünden itibaren spora başlıyoruz ikimizde. İnşallah çok işe yarayacak. Sanırım bugün bisiklet bineceğiz. Bide aklıma işe bisikletle gidip gelmek geldi. Belki yarın denerim. Çok eğlenceli olacak benim için.
ewt yarım dilim yazzıyo yüreğime iniyodu yani
ben de geçen sene işe bisikletle gelip gidiyordum cok güzel oluyor ya sahil tarafındaydı iş yerim çok rahattı valla epeyde kilo vermiştim o sayedeçıkarttım ben de bisikletimi binicigim artık hergün ama hava sürekli yagmurlu burda 1 haftadır
Ayyy keşki yakın olsaydık senle turti yaaaa. Betül'de olurdu bisiklete binerdik hep beraber
afiyet olsun canım güzel olmuşbenim de bugün kü menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
az dut
aa
1 bardak sütlü nescafe
öğle
1 tabak bulgur pilavı
yogurt
akşam
1 dilim çavdar ekmegi
balık
türk kahvesi
spor
250 dış bacak
150 iç bacak
500 yan bel
dengeleşmişsin canım bence sorun yok.bugünkü menüm
sabah kahvaltı domates salatalık peynir 3 tane zeytin 1 dilim ekmek şekersiz çay sahanda yumurta
öğlen 2 tane minik sarma 1 tane kuru patlıcan bir tane kuru kabak (minik minik) 3 tane şekersiz çay
akşam.bol yeşillik ve 1 tabak taze fasulye 1 bardak ayran
2.5 litre su
Menum;
Kahwalti
1 haslanmis yumurta
Biraz beyaz peynir
1 bardak ayran
Aksam
Izgara kanat, kofte
yARIm domates, 2 dilim salatalik
1 kozlenmis aci biber
Ayran
Birazdan yuruyuse cikicaz
3.5 lt su
Yesil cay 2 fincan
1 fincan form cay
afiyet olsun canım güzel olmuş
dengeleşmişsin canım bence sorun yok.
afiyet olsun canım güzel olmuş.
ebrucum kek 2 gün üst üste olmamış ama telafi edersin moralini bozma canım
benim menüm
sabah
2 dilim ekmekten tost
öğlen
2 yumurtadan menemen
yoğurt
akşam
janbonlu,domatesli omlet
biraz peynir ve zero
adım sayar siparii verdim az önce yağ ölçme özelliği de var
üzülme canını da sıkma sonra bende üzülürüm ebrucumHaklısın canım yaaaaa. Sanıırım içime öküz kaçtı beni. Yada gaza geldim herkes çok zayıfladın deyince, bir ihtimalde nazar değdi bana. Bu hafta çok dillendirdiler çünki kilomu. Şuandan itibaren en ufak bir kaçamak dahi yok söz veriyorum kendime ve size. Çok üzüldüm ben bugün yaaaaaa
Bu arada gösterin için tebrikler. Bizimde yakında mezuniyetimiz var okulda.
Afiyet olsun Betül'cüm çok güzel bir menü.
Öğleyi yorumlamıştık zaten. Onun haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun canım.
İnşallah canım. Sende yine bişey yok. Ben napacağımı bilmiyorum bile
Haklısın Gülçin'cim yaaaaaaaaa. İlk defa böyle kaçamak yaptım. Ama artık yok kesinlikle. Hatta şuan karar verdim yarın saf protein yapacağım. Hemde çok ama çok saf olacak.
55.5 ile ayrılmışsın canım baktım ben. Bu cumaki sonucuna bakalım. Olursa bu hafta girersin olmazsada bir hafta daha beklersin olur mu. Zaten burdasın hiç olmazsa senin ve takımın ortalaması güzel olur. Zaten bu hafta dibe batmazsak iyidir
ay ebru sıfır koymuşum yanlışlıkla 3mil canım tamam mesajlar sanaAfiyet olsun canım çok güzel olmuş menün.
3 mil mi 30 mil mi? Kolay gelsin canım.
Bugün mesajları bana atın kızlar. Eda uzun zamandır yok. Bugün ve yarın mesajları bana.
ne güzel ya lisedeyken tepesinden inmezdim çok severim bisiklet binmeyi eşim alacak fakat küçük yer binersek herkes bizi kınar diyorum cesaret edemiyoruzKızlar eşimle konuştum az önce bugünden itibaren spora başlıyoruz ikimizde. İnşallah çok işe yarayacak. Sanırım bugün bisiklet bineceğiz. Bide aklıma işe bisikletle gidip gelmek geldi. Belki yarın denerim. Çok eğlenceli olacak benim için.
afiyet olsun turticimbenim de bugün kü menüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
salatalık
az dut
aa
1 bardak sütlü nescafe
öğle
1 tabak bulgur pilavı
yogurt
akşam
1 dilim çavdar ekmegi
balık
türk kahvesi
spor
250 dış bacak
150 iç bacak
500 yan bel
çok değil tatlım üzülme gayet güzel funda yarım ekmek anlamış yarım dilimi ama keşke 2.5 dilimi de sabah yesen akşam ekmek yemesen sabah dan akşama kadar eritirsin akşamdan sabahaca uyuyoruz biliyorsunöyle deme ablacım ya oturup ağlayasım geliyolavaştan çok az yedim diğer ekmek zaten toplam 2.5 dilim yani bi ekmek değil ya:26:
sen izindesin zaten turtam dönünceye kadar bulgurun şişliği kalmaz yakmamışsın pilavı afiyet olsunayy bulgurdan bişi olmaz deyü yiyorum ya bu aralar cok zor doyuyorum valla cok acıkıyorum saldırmamak için bari öğlen de adam gibi yiyeyim dedim bugün
burdada aynı fundacım dışarı çıkamıyoruz sel seli götürüyor bir haftadır elektirikli ocak bile yakıyoruz o kadar da soğukben de geçen sene işe bisikletle gelip gidiyordum cok güzel oluyor ya sahil tarafındaydı iş yerim çok rahattı valla epeyde kilo vermiştim o sayedeçıkarttım ben de bisikletimi binicigim artık hergün ama hava sürekli yagmurlu burda 1 haftadır
benide alın kızlar bacak kaslarımı sağolsun bisiklete borçluyum memlekete gidince muhakkak bol bol bineceğimAyyy keşki yakın olsaydık senle turti yaaaa. Betül'de olurdu bisiklete binerdik hep beraber
afiyet olsunbenim menüm
sabah
2 dilim ekmekten tost
öğlen
2 yumurtadan menemen
yoğurt
akşam
janbonlu,domatesli omlet
biraz peynir ve zero
adım sayar siparii verdim az önce yağ ölçme özelliği de var
kolay gelsin ayseben sporumu yapmaya gidiyorum kızlar gelince görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?