Hoşbulduk canım pilav kesin yapacağım. Unutmuşum yazmayı. Pirinç pilavı olacak. Salata yerine cacık daha iyi gider diye düşündüm ama menü kalabalık görünsün diye salata yapmakta iyi fikir. Vaktim kalırsa bi ihtimal yaparım.
Ayşe'cim hoşgeldin canım. Zoru atlatmışsın. Hayırlı olsun Edirne. İnşallah bayrama kadar da yerleşirsin. Mezun oldum canım sen uzak olunca haberin olmamıştır. Yaklaşık 5 haftalıkta hamileyim
Görmedim turticim yaaaa nasıl kaçırdım anlamadım noldu yapıldımı bilgisayar?
teşekkürler canım bilgi için.
gunaydınn kızlarr :)
Hosbulduk canım..günaydın canım hoşgeldin.
Günaydınnn...Mutlu haftasonları
Kızlar dün akşam eşime eğer isterse aile terapisine gidebileceğimizi ifade ettim.o kesinlikle istemediğini boşanmak istediğini ifade etti.size bahsettiğim akşam ben kardeşine surat asmışım.ailesine bu şeklide davranamazmışım.onlara saygılı olmak zorundaymışım.bahsettiği kız eşimin ailesi ile tanışmaya geldiğinde oturuşlarından kıyafetlerine konuşmalarına kadar kulp taktı.doğum yaptım bir kere hayırlı olsun diye aramadı.düğün zamanı beni bir kere çağırmadı onlar evleneli 4 ay oldu bir kere bile evlerine çağırmadılar.biz aradık eşime dedim "gidelim yoksa kıskanıyorlar diye"kabul etmediler.müsait olunca çağırırız dediler.oğlumu sünnet ettirdim.kaynım evime geldi eşime hayırlı olsun dedi,benim yüzüme bile bakmadı,eltim bir telefon bile açmadı.evlendikten sonra gelin yemeğine çağırdım.yapacağım yemeklerin malzemesini aldım,ara bir gelicekler demi diye,onlarda biz yarın kananamla bir anneme gelicez size gelmiyoruz dedi.şimdi benden saygı bekliyor.ben geçmişimle yaşıyormuşum akıl varin bana ne yapayım.
pazartesi alıcam canum ondan sonra gene burdayım ztnbu arada mezun olmussun tebrik ederim
Gunaydınn kızlarr :)
Kızlar dün akşam eşime eğer isterse aile terapisine gidebileceğimizi ifade ettim.o kesinlikle istemediğini boşanmak istediğini ifade etti.size bahsettiğim akşam ben kardeşine surat asmışım.ailesine bu şeklide davranamazmışım.onlara saygılı olmak zorundaymışım.bahsettiği kız eşimin ailesi ile tanışmaya geldiğinde oturuşlarından kıyafetlerine konuşmalarına kadar kulp taktı.doğum yaptım bir kere hayırlı olsun diye aramadı.düğün zamanı beni bir kere çağırmadı onlar evleneli 4 ay oldu bir kere bile evlerine çağırmadılar.biz aradık eşime dedim "gidelim yoksa kıskanıyorlar diye"kabul etmediler.müsait olunca çağırırız dediler.oğlumu sünnet ettirdim.kaynım evime geldi eşime hayırlı olsun dedi,benim yüzüme bile bakmadı,eltim bir telefon bile açmadı.evlendikten sonra gelin yemeğine çağırdım.yapacağım yemeklerin malzemesini aldım,ara bir gelicekler demi diye,onlarda biz yarın kananamla bir anneme gelicez size gelmiyoruz dedi.şimdi benden saygı bekliyor.ben geçmişimle yaşıyormuşum akıl varin bana ne yapayım.
[ı]teşekkürler turti'cim, hem mezun oldum hemde hamileyim[/ı]
[ı]hoşgeldin kübra'cım[/ı]
[ı]bilgen bu anlattıklarıa göre sonuna kadar haklısın. Eğer boşanmak istiyorsa gitsin açsın davayı. Kendi kaybeder. Zaten mutsuzsan o evlilik evlilik olmaktan çıkmıştır. Sen mutlu olmazsan çocuklarında mutlu olmaz. Düzeleceğine inanmıyorsan inceldiği yerden kopsun. çok açık açık konuştum ama başına aynı şeyler gelmiş bir insan olarak sonuna kadar arkandayım. Bende zamanında çok düşündüm tek başına çocuğumu nasıl büyütürüm diye sırf korkularımdan sürekli erteledim boşanmayı ama içinde sevgin bittiyse ve aranızda saygı kalmadıysa o evlilik sadece kağıt üstünde bence. Allah hakkında hayırlısını versin. Her şeyi oluruna bırak boşanalım diyorsa altta kalma. Tamam boşanalım de ama süründür. O kesin ailesinden destek alıyor yoksa boşanalım demek kolay bişey değil.
[/ı]
Teşekkürler Turti'cim, hem mezun oldum hemde hamileyim
Hoşgeldin Kübra'cım
[/B][/I][/COLOR]
merhaba kızlar bende daha önceden bu gruptaydım şimdi sizlerin yardımına ihtiyacım varrr
van da yaşıyorum o yüzden erken gidip ev bulma gibi imkanım yok malasef eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
bursa yıldırım halk eğitim merkezine yakın mesafede okula atandım halk eğitim merkezi civarından veya buraya tek vasıtayla gidebileceğim uygun fiyata kiralık daire arıyorum ...
Kaloriferli veya doğalgazlı
2+1 veya 3+1 geniş ferah
güvenlik açısından sıkıntı yaşamayacağım
ne bileyim hayatımı devam ettirebileceğim bir daire arıyorum mümkünse kirası düşük olması tercihim
internette kiralık daire ilanalrına bakıyorum kiralar çok yüksek 600-800 arası bu da benim bütçemi çok zorlar sonuçta öğretmen maaşı...
30 ağustosta nakliyeciler eşyamı bursaya getirecekler en geç 29 ağustosa kadar bir daire bulmam lazım
yardımcı olursanız çok çok çok çok mutlu olurum
MERHABA KIZLAR BENDE DAHA ÖNCEDEN BU GRUPTAYDIM ŞİMDİ SİZLERİN YARDIMINA İHTİYACIM VARRR
Van da yaşıyorum o yüzden erken gidip ev bulma gibi imkanım yok malasef eğer yardımcı olursanız çok sevinirim
bursa yıldırım halk eğitim merkezine yakın mesafede okula atandım halk eğitim merkezi civarından veya buraya tek vasıtayla gidebileceğim uygun fiyata kiralık daire arıyorum ...
Kaloriferli veya doğalgazlı
2+1 veya 3+1 geniş ferah
güvenlik açısından sıkıntı yaşamayacağım
ne bileyim hayatımı devam ettirebileceğim bir daire arıyorum mümkünse kirası düşük olması tercihim
internette kiralık daire ilanalrına bakıyorum kiralar çok yüksek 600-800 arası bu da benim bütçemi çok zorlar sonuçta öğretmen maaşı...
30 ağustosta nakliyeciler eşyamı bursaya getirecekler en geç 29 ağustosa kadar bir daire bulmam lazım
yardımcı olursanız çok çok çok çok mutlu olurum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaaaaaaaaa cok sevindimmmmmmm tebrik ederim
Teşekkürler turticim yaaaaaa. Sürpiz oldu bana çok mutlu oldum amaHemde 5 haftalıkmış Yani son haftalarımda hamile olduğum halde kilo vermişim
sevgili bilgen, danışmanlık yapan sorularım var ve lütfen doğru anla...amacım senin bu çıkmazdan kurtulman için bir fener tutmaya çalışmak.. Sen kendine ne kadar saygı duyuyor ve güveniyorsun?? Kendini ne kadar seviyorsun ? Işleri zamana bırakmak yerine kendi içine dönmeye,kendini sevmeye,kendinle ilgilenmeye ne dersin? Inan bunu yaparsan etrafındaki değişimleri de görürsün...herey güzel olacak... Hepsi geçecek... Senin için iyi olan neyse o olsun...
açıkça söylemem gerekirse ben kendime güvenmiyorum ve saygımın olduğunuda hissetmiyorum.aynaya baktığımda karşımdaki kadını sevmiyorum.kendimi herkes tarafından dışlanmış önemsiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?