Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

maşallah ne kaynatmışsınız haftasonu oku oku bitiremedim

CUMA zayiflama YARIŞMASI 267. ETAP SONUÇ LİSTESİ
20 TEMMUZ - 27 TEMMUZ 2012

Takım Dereceleri
1.) 8. Takım
2.) 13. Takım
3.) 4. Takım

TEBRİKLER KIZLAR

hepinizi tebrik ederim kızlar maşallah

Hoşbulduk Zeynep...Ben de Başak :)

hoşgeldin başak memnun oldum, benim ismimde başak bende geçen hafta başladım. 4 aylık bi oğlum var doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum. çok ilginç bi mesleğin var eminim zevklidir. ben memurumda çok sıkıcı

geçmiş olsun canım, mide ağrısını çok iyi bilirim defalarca mide kanamasından döndüm ama en büyük nedeni sitres

Sonunda geçmiş bitti. Alıntılamadan hepsini okudum kızlar.

Aramızda NLP uzmanının olması çok güzel:)

Geçen 3 günlük menümü yazacağım ama cumartesi kaçamak yaptım baştan söyleyeyim. Bu asla bir daha şişmanlama adlı kitabımın tavsiyelerine uyarak bugün kahveyi, beyaz ekmeği,beyaz unlu herşeyi, tuzu (tuzu azaltıyorum), şekerli her türlü ürünü(yapay olan biskivü, zaten bırakmıştımda arada tonturma yediğim zamanlar olmuştu bırakmanın ardından) bırakıyorum. Bol hareketli günler beni bekler, artık çok sıkıldım bu gram giden kilolardan hızlandıracağım herşeyi Eğer kaçamak yaparsam bundan sonra ki yapmayacağım her kaçamağın cezası 200 yarım mekik.24 Kasımda, doğum günümde 38 beden bir çıtır olacağım. Hedefim bu.

Gelelim son 3 gün menümüze;

Cuma biliyosunuz niyetliydim. Ama günüm kötü bitti, bu hipoglisemim yeniden zortladı. O nedenle orucu tutamayacağımı birkez daha anlamış oldum.

Cuma:
Sahur: 2 dilim kepek ekmeği, 1 domates, 1 salatalılk,1 biber, 1 şeftali, 1 haşlanmış yumurta, 1 diim peynir, 3-4 bardak su
iftar:tavuk suyu çorba, haşlanmış tavuk but 2tane,4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase yoğurt

Cumartesi;
sabah:2 Tane yağsız tavada yumurta, domates, salatalık, biber, 3-4 yeşil zeytin, 3 wasa
öğle: yok
akşam: mantı(1 tabak), 1 kase çorba, tavuk sote (kaçamaklar serisi )
ara: 1 fırın sütlaç(cumartesi kaçamalar zinciri oldu resmen)

Pazar;
sabah: 1 kase sütlü nesfit
öğle: 1 tabak türlü, 2 kaşık mantı
akşam: 1 kase çorba, türlü, yoğurt, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı

mantıya doymuşsunafiyet olsun.

al bir mantıcı dahasanada afiyet olsun.

günaydın kızlarrrrr
haftasonu yoktum döndüm, umarım herkes için iyi bir hafta olur. benim için zor olacağı kesin amirim izne çıktı yanlızım bakalım nasıl yetiştireceğim işleri
Günaydın Başak hoşgeldin
Doğru söylüyorsun canım.Ben hiç bakmadım.Bir düzeltmeye çalışalım.

Günaydın bebekleeeeeeeeeerr
Günaydın canım

UMARIM GÜZEL BİR HAFTA OLUR
BAYRAMA HUZURLA GİRERİZ İNŞALLAAAAHH
İnşallah canım.

GÜNAYDINNARRR İİ HAFTALARR geçmişe bakıp geliyorum
Günaydın canım

Günaydın Kızlar:))

yaklaşık 30 sayfa bir geçmiş var, okuyup geri dönmeye çalışacağım
Kolay gelsin canım

Afiyet olsun.Mantı ve pasta olmamış.Cezanı Kübra'ya bırakıyorum

Yiyoruz yiyoruz sonra pişman oluyoruz.Gerçekten kaçamaklar zinciri olmuş ama iyice hırslanmış görünüyorsun.Her kaçamak içinde cezanı da belirlemişsin.Bol kilo vereceğin haftalar seni bekliyor inşallah.

günaydın kızlarrrrr
haftasonu yoktum döndüm, umarım herkes için iyi bir hafta olur. benim için zor olacağı kesin amirim izne çıktı yanlızım bakalım nasıl yetiştireceğim işleri

Hoşgeldin canım Günaydınnn

Günaydın bebekleeeeeeeeeerr
Günaydın Fıstıkkk ...

GÜNAYDINNARRR İİ HAFTALARR geçmişe bakıp geliyorum
Günaydınnn canımmm ...

Günaydın Kızlar:))

yaklaşık 30 sayfa bir geçmiş var, okuyup geri dönmeye çalışacağım
Kolay gelsin günaydın canım

Afiyet olsun canım Bence İp atla .. İp atlama sayısını sana bırakıyorum sen çnkü çok atlıyorsun

Afiyet olsun canım ... Bi daha yapma kaçamak ..
Bende gram gram gitmeye başlayınca uyuz oldummm..
Gitsin hemen kilolar

Hiç Öylee orucun bitmesini bekliyoruz az kaldı az :)
Ramazan bana yaramadı .. Ramazandan sonra daha hızlı kilo veririm diye düşünmekteyim :)
Bende aynı düşüncedeyim.Aralık ayına kadar 55-57 arası olmak istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…