Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu haftasonu oburluğunu dibini gördüm, kendimden utandım mantıları götürürken. Sonra yediklerim ağır geldi yattım kadım Bu sabah işe gelirken kendi kendime dedim, kimseye değil kendine zarar veriyorsun kaçamaklarla, yemezsen ölmezsin dimi dedim kendime

Ya kızlar ben bu beli nasıl inceltcem yyaaa, ne hareket yapsam bilemedim:18::18:

Bende bazen yemek yedikten sonra çok pişman oluyorum
20 dk lık bir yemek zevki sonra olan bize oluyor...
Benim belim basenlerime oranla ince..
Twister yapıyorum düzenli olmasada
bel bölgesinde bayağı işe yarıyor ..
uyguun birşey fiyatıda 10 20 civarı ..

1500 atlarım bugün hem oruçluda değilim.

ramazan bana yaradı.5.vitese taktım ramazanda

sen sistemi oturttun zaten. böyle devam edersin.

paylaşıma yazzmışsın hatice.teşekkür ederim
Rica ederim canım.Ben yazdım ama düzeltme tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum.Ebrucum gelsin sorarız

İnşallah canımm bende aralığa kadar 60 olsam

Maşallah ortime ...
Oluruz Kübracım.Bize engel ne varki.Allaha şükür sağlıklıyız..Şurda aralık ayına 4,5 ay gibi bir süre kaldı.Aralıkta sen 60 ben 55 olacağım.Hadi bakalım.

İnş canımm bencede olacaz......

Üst beden gitti , basenlerden gitti(esiye oranla), orta yuvarlağı küçülttük ama hala koccaman kalın bir belim var

Son düzenleme:
Canım Kübranın dediği gibi hergün twester,sopalı hareket,yanbel hareketi yap.Bugün ölçülerini alıp başla.1 ay sonra farkı değerlendirirsin.

başım ağrıyo kızlar yaa !..
hava yine ısındı birden ter bastı yaav 5:
canım hiçbişi yapmak istemiyooo
Sıcak olunca öyle canım.Burası biraz serinledi.İlk defa bugün 6 saatlik güzel bir uyku uyudum.

Bu twisterı bilmiyomda:)) sopalı hareket bildiğin temizlik sopasını alıp üst gövde sağa sola çevriliyor, yanbelde de iki yana eğiliniyor değil mi

Geçmiş olsun canım, miden nasıl oldu
midem geçti şükür canım yaa , sağolasın

Üst beden gitti , basenlerden gitti(esiye oranla), orta yuvarlağı küçülttük ama hala koccaman kalın bir belim var

yaa belki yapısaldır , hani bel kalın bacaklar ince filan olur yaa senin normalde de vücut şeklin öylemidir ?
benim de kübra gibi mesela hep belim incedir bi basenler ve üst bacak sıkıntı yaratır bende mesela !..
yani nekadar zayıflarsak zayıflayalım asıl vücut şeklini hep koruruz ama belki sporlarla biraz değiştirebiliriz

Kübra boyun kaç canım, daha öncede takılmıştım senin tickerdaki boya ben. Boyunu düzgün yazsana cancazım:))) kütle indexi önemli
ya canım boyum 1.65 ama birtürlü o indexi düzeltemedim

Aynen benimde hep basen problemim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…