Yiyoruz yiyoruz sonra pişman oluyoruz.Gerçekten kaçamaklar zinciri olmuş ama iyice hırslanmış görünüyorsun.Her kaçamak içinde cezanı da belirlemişsin.Bol kilo vereceğin haftalar seni bekliyor inşallah.
Bu haftasonu oburluğunu dibini gördüm, kendimden utandım mantıları götürürken. Sonra yediklerim ağır geldi yattım kadımBu sabah işe gelirken kendi kendime dedim, kimseye değil kendine zarar veriyorsun kaçamaklarla, yemezsen ölmezsin dimi dedim kendime
Ya kızlar ben bu beli nasıl inceltcem yyaaa, ne hareket yapsam bilemedim:18::18:
Hoşgeldin canım Günaydınnn
Günaydın Fıstıkkk ...
Günaydınnn canımmm ...
Kolay gelsin günaydın canım
Afiyet olsun canım Bence İp atla .. İp atlama sayısını sana bırakıyorum sen çnkü çok atlıyorsun
Afiyet olsun canım ... Bi daha yapma kaçamak ..
Bende gram gram gitmeye başlayınca uyuz oldummm..
Gitsin hemen kilolar
ramazan bana yaradı.5.vitese taktım ramazanda
Sıcaklardan uyunmuyorda kış gelsinnnbaşım ağrıyo kızlar yaa !..
hava yine ısındı birden ter bastı yaav5:
canım hiçbişi yapmak istemiyooo
Rica ederim canım.Ben yazdım ama düzeltme tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum.Ebrucum gelsin sorarızpaylaşıma yazzmışsın hatice.teşekkür ederim
Oluruz Kübracım.Bize engel ne varki.Allaha şükür sağlıklıyız..Şurda aralık ayına 4,5 ay gibi bir süre kaldı.Aralıkta sen 60 ben 55 olacağım.Hadi bakalım.İnşallah canımm bende aralığa kadar 60 olsam
Maşallah ortime ...
1500 atlarım bugün hem oruçluda değilim.
sen sistemi oturttun zaten. böyle devam edersin.
başım ağrıyo kızlar yaa !..
İnş canımm bencede olacaz......Rica ederim canım.Ben yazdım ama düzeltme tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum.Ebrucum gelsin sorarız
Oluruz Kübracım.Bize engel ne varki.Allaha şükür sağlıklıyız..Şurda aralık ayına 4,5 ay gibi bir süre kaldı.Aralıkta sen 60 ben 55 olacağım.Hadi bakalım.
Bende bazen yemek yedikten sonra çok pişman oluyorum
20 dk lık bir yemek zevki sonra olan bize oluyor...
Benim belim basenlerime oranla ince..
Twister yapıyorum düzenli olmasada
bel bölgesinde bayağı işe yarıyor ..
uyguun birşey fiyatıda 10 20 civarı ..
Canım Kübranın dediği gibi hergün twester,sopalı hareket,yanbel hareketi yap.Bugün ölçülerini alıp başla.1 ay sonra farkı değerlendirirsin.Bu haftasonu oburluğunu dibini gördüm, kendimden utandım mantıları götürürken. Sonra yediklerim ağır geldi yattım kadımBu sabah işe gelirken kendi kendime dedim, kimseye değil kendine zarar veriyorsun kaçamaklarla, yemezsen ölmezsin dimi dedim kendime
Ya kızlar ben bu beli nasıl inceltcem yyaaa, ne hareket yapsam bilemedim:18::18:
Sıcak olunca öyle canım.Burası biraz serinledi.İlk defa bugün 6 saatlik güzel bir uyku uyudum.başım ağrıyo kızlar yaa !..
Canım Kübranın dediği gibi hergün twester,sopalı hareket,yanbel hareketi yap.Bugün ölçülerini alıp başla.1 ay sonra farkı değerlendirirsin.
Sıcak olunca öyle canım.Burası biraz serinledi.İlk defa bugün 6 saatlik güzel bir uyku uyudum.
Bugün tüm ekip gaza gelmiş gördüm hepimizi
Düzelttim ortii pek farklı birşey olmadığındanorti tickerını düzeltsene
Çok pis gaza geldik.Çok zayıf olacağııızzz çoookkkBugün tüm ekip gaza gelmiş gördüm hepimizi
Eriyecezzzzzzzzzzzzzz
Düzelttim ortii pek farklı birşey olmadığından
midem geçti şükür canım yaa , sağolasınGeçmiş olsun canım, miden nasıl oldu
Üst beden gitti , basenlerden gitti(esiye oranla), orta yuvarlağı küçülttük ama hala koccaman kalın bir belim var
Çok pis gaza geldik.Çok zayıf olacağııızzz çoookkk13.takım gaz günü
ya canım boyum 1.65 ama birtürlü o indexi düzeltemedimKübra boyun kaç canım, daha öncede takılmıştım senin tickerdaki boya ben. Boyunu düzgün yazsana cancazım:))) kütle indexi önemli
midem geçti şükür canım yaa , sağolasın
yaa belki yapısaldır , hani bel kalın bacaklar ince filan olur yaa senin normalde de vücut şeklin öylemidir ?
benim de kübra gibi mesela hep belim incedir bi basenler ve üst bacak sıkıntı yaratır bende mesela !..
yani nekadar zayıflarsak zayıflayalım asıl vücut şeklini hep koruruz ama belki sporlarla biraz değiştirebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?