Hoşgeldin canım .
Çok özlettinnnn ...
Gelmeyeceksin sandım artık
İyi sayılırız biz. .
Sen nasılsın bebek nasıl ..
Son bir ayda çok kötüydüm Kübra'cım o yüzden gelemedim. Aşırı yorgunluk ve mide bulantısı mahvetti beni. Şuan çok iyiyim allaha şükür. Bebek 12 haftalık şuan. İkimizinde sağlığı yerinde. Bende özledim sizleri. Düzeldim yaa biraz artık arada bir uğrarım.
Çok Geçmiş olsun canım .. Şimdi İyi olmana sevindimmmm ..
Ve uğrayacağına daha çok sevindimmm ..
Çok teşekkürler Kübra'cım. Sizde ne var ne yok nasıl gidiyor? Bu arada ben yine her hafta tartılıyorum. Bu cuma 65,7 kiloydum. Geçen haftaya göre sadece 100 gram almışım.
Ben arada duraksıyorum kilo veremiyorum ama sanırım düzeldi artık güzel kilo verecem :)
Koşu bandı aldım düzenli yürüyorum genelde bazen aksaklıklar oluyor :)
okul başlayınca dışardada yürüyecem evdede artık :)
Takım olarak iyiyz
Yeni arkadaşlarımız var :)
Bir sıkıntı yok pek .. :)
Bence 65.7 iyi bir rakam Çok kilo alacağını hiç zannetmiyorum eminim dikkat ediyorsundur ... ALsan bile hızlı birşekildeee zayıflaaycağına eminim :)
Sorma canım mezuniyetten hemen sonra hamile olduğumu öğrenmek psikolojik olarak beni çok etkiledi. Bebek istiyordum ama sürpriz olunca ister istemez etkiledi beni. Birde mide bulantılarından dolayı ne yediğimi ne yemediğimi anlamıyordum. İçimde hala bir yerlerde çok kilo alma korkusu var. Yeni yeni dikkat etmeye başladım ama zaten midem küçülmüş iyice istesemde çok yiyemiyorum. Bakalım bundan sonra nasıl olacak bulantılarda iyice azaldı. Ama kilo konusunda çok kararlıyım dikkat etmeye. Sonuçta herşey benim elimde. Birdaha başa dönmek istemiyorum. Kolay olmadı 24 kiloyu vermek
Canım ellerine sağlık.Ben sonradan uğrayamadım ancak halletmişsiniz.TeşekkürlerTamam canım.. Hallederim ben merak etme
Üzüldüğü şeye bak deli misin.Maşşallah çok güzel vermişsin.Yeterki böyle vermeye devam et.Ne kadar hızlı verirsen o kadar çabuk geri alırsın.bana gelinceeee
geçen hafta: 108 kg
bugün: 107 kg
yüzde: 0.925
Allahım ne zaman haftada 2 kg verdiğimi görebileceğim bilmiyorummm
Şuan için grubumuzda ne yazık ki yer yok.Ancak her zaman misafir olarak beklerizmerhaba hanımlar.. bende aranıza katılmak şu üzerime apışan kilolarımdan kurtulmak istiyorum. yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama daha kimse görmedi sanırım. grubunuzda yer varsa davet edermisiniz?
Canım ayakta 2 kez sağa 2 kez sola doğru eğiliyorsun.Böylece 1 sayı oluyor.YAN BEL HAREKETE NASIL YAPILIYORDU CANIM
TEBRİKLER CANIM
Her zaman bekleriz.kolay gelsin kızlar,kg verenleri tebrik ediyorum. arada sizlerin sohbetine katılabilir miyim ,bizim grup çok sakin
Ben Hatice.hoşbulduk kızlar ,3 gündür şöyle kg ile sporla ilgli sohbet istiyorum bizim takımda pek sizin gibi konuşmayı seven kişiler yok sanırım ,bende özellikle sizlerin konuşlarını okuyorum :) bende geçen sene bu takımdaydım çok güzel arkadaşlıklar edindim ,şuan kimler var bilmiyorum ama şuanki paylaşımdaki arkadaşlarda cok candan , benim adımda medine
Çocuklarını Allah bağışlasınkübra ve gönül hoşbulduk kızlar ,ben 67.5 ile başladım 3 gün önce şimdi 67.1 kg hedefim 55 altına inmek :) doğumdan sonra 62 kg inmiştim ama sütüm olsun diye yedim ve çok hareketsiz geçirdim günlerimi şimdi bu durumdayım 9 aylık kızım var,bir de 5 yaşında oğlum var anasınıfına gidiyor.
Hiççç Zannetmiyorm merak etme başa dönmezsinnn en fazla 70li rakamları görürsün canım sağlığına dikkat ettt ama Bebegede dikkat ettt ..
Ve miden küçüldüğü için birde dikkat edersen hiçbirşey olmaz takma..
Psikolojik olarak kötü bir durum oldu tam mezuniyettenn sonra ..
Ama düşünme..
Hatice Ebru geldii görmedinmi
Artık yapacak bişey yok zaten önemli olan en az hasarla sağlıklı bir şekilde kurtulmak
Sanırım geç gördü, yada bana küstü
Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Öptüm hepinizi kocaman
Maşallah maşallahKızlar Siz Gelmeyeli 10 Kilo daha eridimmm
Görüşürüz canım.Afiyet şeker olsun.kızlar bu akşam yemeğe davetliyiz.geç gelebiliriz.bilginiz olsun.
Ne güzel.Size bir sir verceyim kizlar, belim iki cm incelmiiis
Canım benim hoşgeldinSelam millet ben geldim ne var ne yok
Son bir ayda çok kötüydüm Kübra'cım o yüzden gelemedim. Aşırı yorgunluk ve mide bulantısı mahvetti beni. Şuan çok iyiyim allaha şükür. Bebek 12 haftalık şuan. İkimizinde sağlığı yerinde. Bende özledim sizleri. Düzeldim yaa biraz artık arada bir uğrarım.
Kilon gayet güzel gitmiş maaşallah.Bu kez çok kilo almazssın gibi geliyor.Biz aynıyız.Grubumuz bayramdan sonra bir ara durgunlaştı ancak şimdi tam sürat devam ediyorÇok teşekkürler Kübra'cım. Sizde ne var ne yok nasıl gidiyor? Bu arada ben yine her hafta tartılıyorum. Bu cuma 65,7 kiloydum. Geçen haftaya göre sadece 100 gram almışım.
Geçmişle uğraşıyordumHatice Ebru geldii görmedinmi
Hiç küsermiyimArtık yapacak bişey yok zaten önemli olan en az hasarla sağlıklı bir şekilde kurtulmak
Sanırım geç gördü, yada bana küstü
Görüşürüz canım bende öptüm.Özletme kendiniCanlarım ben kaçıyorum şimdilik. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Öptüm hepinizi kocaman
Menucugumm
Oglen
uc light etimekk
1 kk b peynir, iki s zeytin, biraz surme peynir (banu'nun taktik)
Ara
3 yulafli puskevit, bir minnak erik, bir mmm neydii heh buldumm kivi
Aksam
elin iki kati uzunlugunda kepekli ekmek arasina uc tavuk kofte vee yesillik
(acikirsam uc kasikcik yogurt ve bir dilim ananas)
bole harbi az gibi gorunuyormus kiz cadi banu
daha yarim lt su ictim ikiye tamamlamaya cabalayim sonra iki fincan yesil cay iste ..
Menüm :
Sabah :
1 haslanmş yumurta
1 dilim peynir
domates
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara:
Nescafe
Soda
Akşam
1 kase yoğurt
yarım tabak sebzeli yemek
Spor:
30 dk yürüme /koşma
100 twister
100 yan bel hareketi .
Size bir sir verceyim kizlar, belim iki cm incelmiiis
Afiyet olsun Elif.Ara öğün olarak fındık güzel ama saat 21:00 de yemeni önermem. Hatta akşam 6-7 den sonra birşey yememeye çalışıyoruz. Zaten sütte içecekmişsin onun dışında birşeyler tüketmemeye çalış.selam kızlaar
bugünki listem:
kahvaltı:
2 dilim light ekmek,2 kk beyaz-1kk kaşar peyniri,salatalık,1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı reçel.
öğle:
1 kase ayranlı mısır çorbası ( mısır,fasülye,yoğurt,mısır yarması)
ara:
küçük muzun yarısı,10 çiğ fındık
akşam:
1 tabak taze fasülye,cacık
21.00 çiğ fındık
23.00 1 bardak süt
şu fındıkları yemesem iyi olcak ama trabzondan gelmiş çok lezzetli yemeden duramıyorum
selam kızlaar
bugünki listem:
kahvaltı:
2 dilim light ekmek,2 kk beyaz-1kk kaşar peyniri,salatalık,1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı reçel.
öğle:
1 kase ayranlı mısır çorbası ( mısır,fasülye,yoğurt,mısır yarması)
ara:
küçük muzun yarısı,10 çiğ fındık
akşam:
1 tabak taze fasülye,cacık
21.00 çiğ fındık
23.00 1 bardak süt
şu fındıkları yemesem iyi olcak ama trabzondan gelmiş çok lezzetli yemeden duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?