Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım .
Çok özlettinnnn ...
Gelmeyeceksin sandım artık
İyi sayılırız biz. .
Sen nasılsın bebek nasıl ..

Son bir ayda çok kötüydüm Kübra'cım o yüzden gelemedim. Aşırı yorgunluk ve mide bulantısı mahvetti beni. Şuan çok iyiyim allaha şükür. Bebek 12 haftalık şuan. İkimizinde sağlığı yerinde. Bende özledim sizleri. Düzeldim yaa biraz artık arada bir uğrarım.

Çok Geçmiş olsun canım .. Şimdi İyi olmana sevindimmmm ..
Ve uğrayacağına daha çok sevindimmm ..

Çok Geçmiş olsun canım .. Şimdi İyi olmana sevindimmmm ..
Ve uğrayacağına daha çok sevindimmm ..

Çok teşekkürler Kübra'cım. Sizde ne var ne yok nasıl gidiyor? Bu arada ben yine her hafta tartılıyorum. Bu cuma 65,7 kiloydum. Geçen haftaya göre sadece 100 gram almışım.

Çok teşekkürler Kübra'cım. Sizde ne var ne yok nasıl gidiyor? Bu arada ben yine her hafta tartılıyorum. Bu cuma 65,7 kiloydum. Geçen haftaya göre sadece 100 gram almışım.

Ben arada duraksıyorum kilo veremiyorum ama sanırım düzeldi artık güzel kilo verecem :)
Koşu bandı aldım düzenli yürüyorum genelde bazen aksaklıklar oluyor :)
okul başlayınca dışardada yürüyecem evdede artık :)
Takım olarak iyiyz
Yeni arkadaşlarımız var :)
Bir sıkıntı yok pek .. :)

Bence 65.7 iyi bir rakam Çok kilo alacağını hiç zannetmiyorum eminim dikkat ediyorsundur ... ALsan bile hızlı birşekildeee zayıflaaycağına eminim :)

Sorma canım mezuniyetten hemen sonra hamile olduğumu öğrenmek psikolojik olarak beni çok etkiledi. Bebek istiyordum ama sürpriz olunca ister istemez etkiledi beni. Birde mide bulantılarından dolayı ne yediğimi ne yemediğimi anlamıyordum. İçimde hala bir yerlerde çok kilo alma korkusu var. Yeni yeni dikkat etmeye başladım ama zaten midem küçülmüş iyice istesemde çok yiyemiyorum. Bakalım bundan sonra nasıl olacak bulantılarda iyice azaldı. Ama kilo konusunda çok kararlıyım dikkat etmeye. Sonuçta herşey benim elimde. Birdaha başa dönmek istemiyorum. Kolay olmadı 24 kiloyu vermek

Hiççç Zannetmiyorm merak etme başa dönmezsinnn en fazla 70li rakamları görürsün canım sağlığına dikkat ettt ama Bebegede dikkat ettt ..
Ve miden küçüldüğü için birde dikkat edersen hiçbirşey olmaz takma..
Psikolojik olarak kötü bir durum oldu tam mezuniyettenn sonra ..
Ama düşünme..

Tamam canım.. Hallederim ben merak etme
Canım ellerine sağlık.Ben sonradan uğrayamadım ancak halletmişsiniz.Teşekkürler

bana gelinceeee

geçen hafta: 108 kg

bugün: 107 kg

yüzde: 0.925

Allahım ne zaman haftada 2 kg verdiğimi görebileceğim bilmiyorummm
Üzüldüğü şeye bak deli misin.Maşşallah çok güzel vermişsin.Yeterki böyle vermeye devam et.Ne kadar hızlı verirsen o kadar çabuk geri alırsın.

Şuan için grubumuzda ne yazık ki yer yok.Ancak her zaman misafir olarak bekleriz

YAN BEL HAREKETE NASIL YAPILIYORDU CANIM

TEBRİKLER CANIM
Canım ayakta 2 kez sağa 2 kez sola doğru eğiliyorsun.Böylece 1 sayı oluyor.

kolay gelsin kızlar,kg verenleri tebrik ediyorum. arada sizlerin sohbetine katılabilir miyim ,bizim grup çok sakin
Her zaman bekleriz.

Ben Hatice.

Çocuklarını Allah bağışlasın

Artık yapacak bişey yok zaten önemli olan en az hasarla sağlıklı bir şekilde kurtulmak

Hatice Ebru geldii görmedinmi

Sanırım geç gördü, yada bana küstü

Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Öptüm hepinizi kocaman

Kızlar Siz Gelmeyeli 10 Kilo daha eridimmm
Maşallah maşallah

kızlar bu akşam yemeğe davetliyiz.geç gelebiliriz.bilginiz olsun.
Görüşürüz canım.Afiyet şeker olsun.

Size bir sir verceyim kizlar, belim iki cm incelmiiis
Ne güzel.2 haftadır çok güzel spor yapıyorsun buda ödülü olsa gerek.

Selam millet ben geldim ne var ne yok
Canım benim hoşgeldin

Ayy canım benim.Hamileliğin ilk ayları böyle sorunlar çıkıyor sanırım.Neyse ki daha iyisin bebişte öyledir.Yokluğun çok belli oluyor.Fırsatın oldukça gel
Kilon gayet güzel gitmiş maaşallah.Bu kez çok kilo almazssın gibi geliyor.Biz aynıyız.Grubumuz bayramdan sonra bir ara durgunlaştı ancak şimdi tam sürat devam ediyor. Geçen hafta 2. olduk ama bu hafta 6.yız. Haftaya inşallah yine derece alırız.

Hatice Ebru geldii görmedinmi
Geçmişle uğraşıyordum

Artık yapacak bişey yok zaten önemli olan en az hasarla sağlıklı bir şekilde kurtulmak

Sanırım geç gördü, yada bana küstü
Hiç küsermiyim Bitanesin sen küsmem

Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Arada bir bakarım ne var ne yok diye. Öptüm hepinizi kocaman
Görüşürüz canım bende öptüm.Özletme kendini

ahahah bişe bilioz da konuşuoz yavrummmm afiyet olsunnnn

Menüm :

Sabah :

1 haslanmş yumurta
1 dilim peynir
domates
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara:
Nescafe
Soda

Akşam
1 kase yoğurt
yarım tabak sebzeli yemek

Spor:
30 dk yürüme /koşma
100 twister
100 yan bel hareketi .

afiyet olsun, spor da güzeelll
Size bir sir verceyim kizlar, belim iki cm incelmiiis

maşallahhhhh

Yasemin,Kübra ve cadı Nurgül yakalandınız Dün yokum diye iyi konuşmuşsunuz ama bugünün unuttunuz galiba Kahveyi görünce valla benimde canım çekti:İyide muhabbet etmişsiniz.Birdahakine bende katılayım ki Nurgül arkamdan konuşmasın

selam kızlaar

bugünki listem:

kahvaltı:

2 dilim light ekmek,2 kk beyaz-1kk kaşar peyniri,salatalık,1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı reçel.

öğle:

1 kase ayranlı mısır çorbası ( mısır,fasülye,yoğurt,mısır yarması)

ara:

küçük muzun yarısı,10 çiğ fındık

akşam:

1 tabak taze fasülye,cacık

21.00 çiğ fındık

23.00 1 bardak süt

şu fındıkları yemesem iyi olcak ama trabzondan gelmiş çok lezzetli yemeden duramıyorum

Afiyet olsun Elif.Ara öğün olarak fındık güzel ama saat 21:00 de yemeni önermem. Hatta akşam 6-7 den sonra birşey yememeye çalışıyoruz. Zaten sütte içecekmişsin onun dışında birşeyler tüketmemeye çalış.

afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…