Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsunn canım spor da güzell

he oyun havası da olur, benim dediğim de olur nere çekersen ora giden bir ifadee ee örtmenim kaptanım zorunlu hareketleri bir söylerseniz size zahmetttt

menüm:
sabah: 1 dilim ligt ekmek
az peynir
azcık melemen(canım bişey istemedi.tırtıkladım sadece)

öğle:ciğer dürüm
ayran

akşam:1 kase çorba
1 tane karnıyarık
2 kaşık makarna salatası
salata
2 küçük karpuz

ara:1 küçük(ceviz kadar)şekerpare

su:1.5 litre
spor:yok

bu akşam yemeğe davetliydik.ilk kez tanıştık.en gıcık olduğum kişi,yemeğe gidip yemeden sofradan kalkan insandır.ev sahibine saygısızlık bence.o yüzden abartmadan yedim.sabah ve öğleyle dengelemeye çalıştım.

Tebrik ederim seni yaklasik 24 kilo vermissin, acikcasi bu durum beni motive ederdi :))

teşekkür ederim:) valla motive etmiyo bu beni 1 senede verdim o kiloları. 1 senedir de 65-70 arası gidip geliyorum. çok kastım arkdşlarla toplandık yemedim akrabalara gittik yemedim ayy yazıkk bakışı yaptılar bana hep hemen hemen hergün yürümüştüm. şimdi o zamanları düşününce ayy yinemi yaşicam diye kasılıorum motive olamıyorum:S 2013 bahar yada yazına düğünüm olcak inşallah onu düşünüp motive olcak artık :)

afiyet olsunnn canımm

pia fındık yemedim meyve yedim bu arada :)

kızlar bide zorunlu hareket diye bişi okudum gruba özel zorunlu hareketler mi var? banada diyiin

Ay yok dahada buyuyugunu hak ediyorum aslinda o zaman...yani degermi...yada o kadarmi hakim olamiyosun kendine...ben ne elestirdim kendim bir duysan...aslinda benimki cezaydi kendi endime kestigm:)

Dun sabah uyandigimda kucuk bir notla masada buldum o cikoatayi kizim alms..notda yazmis...seviyorum dye arada kendi harcligiyla aliyor ,,cok mutlu luyorum yemeyip kaldirmistim bugun dolabimi actigimda ( ayri dolabimvar diyet urunlerimin oldugu) orda gozume ilisti hain seytana uydum

Bence kalca hareketlerinide ilave edelim...diz ustu durup tek bacag yukari asagi yan yatip acip kapama gibi...benimde daha cok o problemim var bel sorunm cok yok diger bolgelerime kyasla:)

hepsinden ufak ufak almışsın iyi yapmışsın bencede.

he oyun havası da olur, benim dediğim de olur nere çekersen ora giden bir ifadee ee örtmenim kaptanım zorunlu hareketleri bir söylerseniz size zahmetttt
Kız sen kesin aşıksın Alıntı yaptığın mesajımda yazıyor ya zaten

Haklısın canım.Dengelersen sorun yok.Afiyet şeker olsun

Gerilme canım seve seve spor yaparsın. Seni çıtır bir gelin yapacağız

kızlar bide zorunlu hareket diye bişi okudum gruba özel zorunlu hareketler mi var? banada diyiin
Elif ben her hafta mesaj sayılarını tablo olarak yayınlıyorum. Ayrıca spor tablomuzda var. 1 hafta boyunca kim kaç gün spor yapmış not alıyoruz.Bu yüzden mesajlarımızı özelden gönderirken spor yaptım yapmadım diyede yazıyoruz.Yaptığımız sporlarıda burda paylaşıyoruz. Ayrıca herkesin ölçülerinin olduğu bir tablomuz daha var.Tabloya bakınca belimizin ne kadar kalın olduğunu grupça görünce yan bel hareketi,sopalı hareket ve Twesteri zorunlu olarak hergün 100 tane yapalım dedik.Zorunlu hareketlerimiz bunlar. Neden bu kadar uzun anlattım diye sorarsan ayrıca bilgilendirmek istedim çünkü bu listelerde sende olacaksın. Yarın haftalık listeyi yayınlayınca beni daha iyi anlarsın Sende hareketleri yaparsan güzel olur.

Son düzenleme:

Afiyet osun canim.. Sana gelsek kuzu gibi oturup yiycez sesimiz cikmiycak desene:)

afiyet olsunn canım spor da güzell
Saol canim

Bende o aman bi tey tey cekiyim,,nereye cekerseniz artik:) tey tey teytey gidi tey tey

Bundan iyi b mtive mi lur canim..ben her hafta sonu olacak bi programi bile motive olarak kullaniyom...iyi guzel goruneyim dusunuyorum...programlar bitmiyor,,yada aslinda hayat gidiyor:)

O zaman harika olmus menun

Kız sen kesin aşıksın Alıntı yaptığın mesajımda yazıyor ya zaten

Aşkolsun canım.Ben teklif sunum hatta sende 10dklık bir video varı onuda katalım dedin.Bende herkesin pcden yapması zor olur yan bel,sopalı hareket ve twester ile başlayalım sonra artırırız dedik.Sonra kaldı.Artık kesin yapılacak. tamam mı tatlım

ama kaptanım örtmenim burda kaç tane yapcaamız yok kiiiiiiiiiiiii

Gerilme canım seve seve spor yaparsın. Seni çıtır bir gelin yapacağız

Elif ben her hafta mesaj sayılarını tablo olarak yayınlıyorum. Ayrıca spor tablomuzda var. 1 hafta boyunca kim kaç gün spor yapmış not alıyoruz.Bu yüzden mesajlarımızı özelden gönderirken spor yaptım yapmadım diyede yazıyoruz.Yaptığımız sporlarıda burda paylaşıyoruz. Ayrıca herkesin ölçülerinin olduğu bir tablomuz daha var.Tabloya bakınca belimizin ne kadar kalın olduğunu grupça görünce yan bel hareketi,sopalı hareket ve Twesteri zorunlu olarak hergün 100 tane yapalım dedik.Zorunlu hareketlerimiz bunlar. Neden bu kadar uzun anlattım diye sorarsan ayrıca bilgilendirmek istedim çünkü bu listelerde sende olacaksın. Yarın haftalık listeyi yayınlayınca beni daha iyi anlarsın Sende hareketleri yaparsan güzel olur.

[/QUOTE]

çıtır gelin yapın benii :)) tamam özel msjlarda sporu da yazayım ben başladığımdan beri yapmadım yrn yapıcam inşallah:) yalnız zorunlu hareketlerinize ben katılmasam olur mu armutum ben çünkü :)) belim kalçama göre çok ince.yani kalçam belime göre çok kalın :) armut tiplilere özel zorunlu hareket varsa yaparım :)

Olabilir canım.Artık başlayalım.Hergün herkes paylaşsın.Yapmak 5-10 dakikamızı alır.

ama kaptanım örtmenim burda kaç tane yapcaamız yok kiiiiiiiiiiiii
Canım herbirinden 100 tane.Ferhan bacak hareketide yapalım diyor.İstediğimiz bacak hareketinide 100 tane yapalım.

benimde hiç komşuuu kızı olmamştı yeni taşındılar tam 3 tane kızları var teki benle yaşıt ama iyi anlaşıyoruzzz
hep beraber nete bakıyorz şuan
AA ne güzel. O zaman kızlara merhaba. Komşu kızlarımız bu yanınızdaki güzel kızı manken yapacağız

Kendin belirleyip yapabilirsin.Bizimlede yaptıklarını paylaşırsın.

Son düzenleme:
Kızlar albüme Gömleğimle çekilmiş önce ve sonra fotosu attım

Kubraaaaa super bir degisim canim ... Fistik olucaksin fistiiikkkk

benimde hiç komşuuu kızı olmamştı yeni taşındılar tam 3 tane kızları var teki benle yaşıt ama iyi anlaşıyoruzzz
hep beraber nete bakıyorz şuan

Ee hayirli lsun diyelim o zaman yeni komsulariniz..selam soyle...en zayif manken gibi olanin benim oldugumu soyle onlara..en cirkinide hatice hehe

Olabilir canım.Artık başlayalım.Hergün herkes paylaşsın.Yapmak 5-10 dakikamızı alır.

Aynen oyle biraz isinip esneyip yapabiliriz cok vakit almiyor

Söyledim güldüler ama şaka olduğunuda söyledmmm :))))

Çokkk sevindm ferhann ben gerçekten manken olmak istyrm

:)Tamam bacak hareketide olur hepsini yaparımm..
İnşallah canımmm olacam onlarda selam söylüyor size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…