Tabi tabi onlar gevezeydi sen de bizim akıllı uslu kızımız:18::18::18:
onlar çok gevezeydiii
benide konştrdularrr :)
Komşu kızlarıKomşu kızları bizzde pek yazamıyrm kızlar
Benim menum ve sporum
Sabah
1 brocin,1 yumurta, 1kk peynir, 1domates, 1tk recel
Ogle
1kasik yulaf kepegi, 1kase yogurt, 1nektarin
Ara 1toblerone cikolatanin yarisi kucuk boy olanlardan ( bunu eritmek icin ekstrada 1 saat yurudum)
Aksam
1 dilim ekmek, tavuk doner( ilk defa yedim hep merak ederdim :) ve 1 porsiyonun yarisi mantar sote
Spor
Dorm room 30 dk
Slim&six pack 10dk (karin icin )
200*2 bel hareketleri, biraz agirlik ve gogus hareketleri
70 dk yuruyus
Kız tey tey tey oyun havası değil mi? Bene bizim kız göbek atmaya başlamış bizde katılalım diyorum
Aşkolsun canım.Ben teklif sunum hatta sende 10dklık bir video varı onuda katalım dedin.Bende herkesin pcden yapması zor olur yan bel,sopalı hareket ve twester ile başlayalım sonra artırırız dedik.Sonra kaldı.Artık kesin yapılacak. tamam mı tatlım
Tebrik ederim seni yaklasik 24 kilo vermissin, acikcasi bu durum beni motive ederdi :))
menüm:
sabah: 1 dilim ligt ekmek
az peynir
azcık melemen(canım bişey istemedi.tırtıkladım sadece)
öğle:ciğer dürüm
ayran
akşam:1 kase çorba
1 tane karnıyarık
2 kaşık makarna salatası
salata
2 küçük karpuz
ara:1 küçük(ceviz kadar)şekerpare
su:1.5 litre
spor:yok
bu akşam yemeğe davetliydik.ilk kez tanıştık.en gıcık olduğum kişi,yemeğe gidip yemeden sofradan kalkan insandır.ev sahibine saygısızlık bence.o yüzden abartmadan yedim.sabah ve öğleyle dengelemeye çalıştım.
Kız tey tey tey oyun havası değil mi? Bene bizim kız göbek atmaya başlamış bizde katılalım diyorum
Yok yok güzel anlattın.Hatta sabah 5-7 arası bağırsaklar kendini temizliyormuş.Biz 7 gibi kalkıp tuvalete gitmediğimiz için temizleme işlemi tamamlanmıyor ve kabız oluyormuşuz.Valla bana çok mantıklı geldi.Vücud gerçekten bir makine gibi.Hem de saati kurulmuş.Organlar gayet güzel çalışıp arınıyor ancak biz düzenini bozduğumuz için hastalanıyoruz. Sadece bağırsaklar değil böbrek,karaciğer vs hepsinde biriken madeler hep yanlışlarımızdan kaynaklanıyor.
Aşkolsun canım.Ben teklif sunum hatta sende 10dklık bir video varı onuda katalım dedin.Bende herkesin pcden yapması zor olur yan bel,sopalı hareket ve twester ile başlayalım sonra artırırız dedik.Sonra kaldı.Artık kesin yapılacak. tamam mı tatlım
1 saatlik yürüyüşü katınca eleştirilmeyeceğini mi düşünüyorsun seeennnnHaklısın Afiyet şeker olsun
menüm:
az peynir
ayran
1 tane karnıyarık
2 kaşık makarna salatası
salata
2 küçük karpuz
bu akşam yemeğe davetliydik.ilk kez tanıştık.en gıcık olduğum kişi,yemeğe gidip yemeden sofradan kalkan insandır.ev sahibine saygısızlık bence.o yüzden abartmadan yedim.sabah ve öğleyle dengelemeye çalıştım.
Kız sen kesin aşıksınhe oyun havası da olur, benim dediğim de olurnere çekersen ora giden bir ifadee ee örtmenim kaptanım zorunlu hareketleri bir söylerseniz size zahmetttt
Haklısın canım.Dengelersen sorun yok.Afiyet şeker olsunmenüm:
az peynir
ayran
1 tane karnıyarık
2 kaşık makarna salatası
salata
2 küçük karpuz
Gerilme canım seve seve spor yaparsın. Seni çıtır bir gelin yapacağızteşekkür ederim:) valla motive etmiyo bu beni 1 senede verdim o kiloları. 1 senedir de 65-70 arası gidip geliyorum. çok kastım arkdşlarla toplandık yemedim akrabalara gittik yemedim ayy yazıkk bakışı yaptılar bana hephemen hemen hergün yürümüştüm. şimdi o zamanları düşününce ayy yinemi yaşicam diye kasılıorum motive olamıyorum:S 2013 bahar yada yazına düğünüm olcak inşallah onu düşünüp motive olcak artık :)
Elif ben her hafta mesaj sayılarını tablo olarak yayınlıyorum. Ayrıca spor tablomuzda var. 1 hafta boyunca kim kaç gün spor yapmış not alıyoruz.Bu yüzden mesajlarımızı özelden gönderirken spor yaptım yapmadım diyede yazıyoruz.Yaptığımız sporlarıda burda paylaşıyoruz. Ayrıca herkesin ölçülerinin olduğu bir tablomuz daha var.Tabloya bakınca belimizin ne kadar kalın olduğunu grupça görünce yan bel hareketi,sopalı hareket ve Twesteri zorunlu olarak hergün 100 tane yapalım dedik.Zorunlu hareketlerimiz bunlar. Neden bu kadar uzun anlattım diye sorarsan ayrıca bilgilendirmek istedim çünkü bu listelerde sende olacaksın. Yarın haftalık listeyi yayınlayınca beni daha iyi anlarsınpia fındık yemedim meyve yedim bu arada :)
kızlar bide zorunlu hareket diye bişi okudum gruba özel zorunlu hareketler mi var? banada diyiin
menüm:
az peynir
ayran
1 tane karnıyarık
2 kaşık makarna salatası
salata
2 küçük karpuz
Saol canimafiyet olsunn canım spor da güzell
he oyun havası da olur, benim dediğim de olurnere çekersen ora giden bir ifadee ee örtmenim kaptanım zorunlu hareketleri bir söylerseniz size zahmetttt
teşekkür ederim:) valla motive etmiyo bu beni 1 senede verdim o kiloları. 1 senedir de 65-70 arası gidip geliyorum. çok kastım arkdşlarla toplandık yemedim akrabalara gittik yemedim ayy yazıkk bakışı yaptılar bana hephemen hemen hergün yürümüştüm. şimdi o zamanları düşününce ayy yinemi yaşicam diye kasılıorum motive olamıyorum:S 2013 bahar yada yazına düğünüm olcak inşallah onu düşünüp motive olcak artık :)
pia fındık yemedim meyve yedim bu arada :)
kızlar bide zorunlu hareket diye bişi okudum gruba özel zorunlu hareketler mi var? banada diyiin
Kız sen kesin aşıksınAlıntı yaptığın mesajımda yazıyor ya zaten
Tabi tabi onlar gevezeydi sen de bizim akıllı uslu kızımız
Komşu kızları
Olabilir canım.Artık başlayalım.Hergün herkes paylaşsın.Yapmak 5-10 dakikamızı alır.Ay yok dahada buyuyugunu hak ediyorum aslinda o zaman...yani degermi...yada o kadarmi hakim olamiyosun kendine...ben ne elestirdim kendim bir duysan...aslinda benimki cezaydi kendi endime kestigm:)
Dun sabah uyandigimda kucuk bir notla masada buldum o cikoatayi kizim alms..notda yazmis...seviyorum dye arada kendi harcligiyla aliyor ,,cok mutlu luyorumyemeyip kaldirmistim bugun dolabimi actigimda ( ayri dolabimvar diyet urunlerimin oldugu) orda gozume ilisti hain seytana uydum
Bence kalca hareketlerinide ilave edelim...diz ustu durup tek bacag yukari asagi yan yatip acip kapama gibi...benimde daha cok o problemim var bel sorunm cok yok diger bolgelerime kyasla:)
Olabilir canım.Artık başlayalım.Hergün herkes paylaşsın.Yapmak 5-10 dakikamızı alır.
Canım herbirinden 100 tane.Ferhan bacak hareketide yapalım diyor.İstediğimiz bacak hareketinide 100 tane yapalım.
ama kaptanım örtmenim burda kaç tane yapcaamız yok kiiiiiiiiiiiii
AA ne güzel. O zaman kızlara merhaba. Komşu kızlarımız bu yanınızdaki güzel kızı manken yapacağızbenimde hiç komşuuu kızı olmamştı yeni taşındılar tam 3 tane kızları var teki benle yaşıt ama iyi anlaşıyoruzzz
hep beraber nete bakıyorz şuan
Kendin belirleyip yapabilirsin.Bizimlede yaptıklarını paylaşırsın.çıtır gelin yapın benii :)) tamam özel msjlarda sporu da yazayım ben başladığımdan beri yapmadım yrn yapıcam inşallah:) yalnız zorunlu hareketlerinize ben katılmasam olur mu armutum ben çünkü :)) belim kalçama göre çok ince.yani kalçam belime göre çok kalın :) armut tiplilere özel zorunlu hareket varsa yaparım :)
Kızlar albüme Gömleğimle çekilmiş önce ve sonra fotosu attım
benimde hiç komşuuu kızı olmamştı yeni taşındılar tam 3 tane kızları var teki benle yaşıt ama iyi anlaşıyoruzzz
hep beraber nete bakıyorz şuan
Olabilir canım.Artık başlayalım.Hergün herkes paylaşsın.Yapmak 5-10 dakikamızı alır.
Kubraaaaa super bir degisim canim ... Fistik olucaksin fistiiikkkk
Ee hayirli lsun diyelim o zaman yeni komsulariniz..selam soyle...en zayif manken gibi olanin benim oldugumu soyle onlara..en cirkinide hatice hehe
Aynen oyle biraz isinip esneyip yapabiliriz cok vakit almiyor
Canım herbirinden 100 tane.Ferhan bacak hareketide yapalım diyor.İstediğimiz bacak hareketinide 100 tane yapalım.
AA ne güzel. O zaman kızlara merhaba. Komşu kızlarımız bu yanınızdaki güzel kızı manken yapacağız
Kendin belirleyip yapabilirsin.Bizimlede yaptıklarını paylaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?