Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok defa diyetisyene gittim her zamanda bana akşam yemeğinden 2 saat sonra meyve vermiştir bide gece sütü.zararını görmedim faydasını gördüm.uzun süre aç kalmak kilo verdirmez.7 den sonra bişey yemeyinde ezbere bişey bence.herkesin yatma saati farklı çünkü.fındık yemem yanlış ama haklısın:) o keyfii bişeydi şu an vazgeçtim fındıktan:)

Yatma saatimize göre yediklerimizi ayarlayacağımız doğru ancak akşam 7 den sonraya bırakmamak en güzeli.Hatta biyolojik olarakta öyle.Eğer gece çalışan biri değilsek uymak lazım. Güneş batınca vücud kendini otomotik olarak uykuya hazırlamaya ve yavaşlamaya başlarmış.Hatta saatlere göre her organın makine gibi kendini arındırdığı saatlerde var. Uykuya hazırlanıp yediklerini sindiren mideye tekrar yiyecek verip aktive etmek,takibinde bağrsakları da çalışmaya zorlamak mantıklı değil. Süt veya yoğurt yatmadan 2 saat önce öneriliyor dediğin gibi meyvede ama meyve şekerinden dolayı bu saatlerde yenilirse direk depolanıyor.Bunlar doktorlardan duyduklarımız ne kadar doğru bilmem ama vücudun ve organların arınma saatleri olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

bazı doktorlardan bende duydum bu saatlerdeki meyve şeker olarak depolanıyor diye.ama diyetisyenim hep verirdi geç yattığım için, 2-3 gibi yatıyorum ben.amaç kilo vermekse eğer kilo vermeme hiç bi olumsuz etkisi olmadı aksine aç kalmadan zorlanmadan verdim.sağlığımdan da bişey kaybetmedim.
ama tabi dediğin gibi düzenli uyusak çok daha güzel olur.

Elif bu arada sende kendine kilo tickere yapar mısın? Kilonda görünür.Ayrıca ben sormayı unuttum.Bana dünkü yani başlangıç kilonu ve hedefini söyler misin? Not almam gerekiyorda.

Elif bu arada sende kendine kilo tickere yapar mısın? Kilonda görünür.Ayrıca ben sormayı unuttum.Bana dünkü yani başlangıç kilonu ve hedefini söyler misin? Not almam gerekiyorda.

başlangıç kilom 70 hedefim 60.inşallah başarırırm.ticker yapıyorum birazdan.

aslında başlangıç kilom 93.8 di :) verdim çok şükür çoğunu.rakamı yazınca yaşadığım zorlu süreç geliyo aklıma..iyi gelmiyo bana:S çoğu kişiyi motive eder aslında verdiği kilolar ama bana iyi gelmiyo.o yüzden 70 den yeni bi sayfa açıyorum :)

Tebrik ederim seni yaklasik 24 kilo vermissin, acikcasi bu durum beni motive ederdi :))

bUGUN KI sporumm

45 dk yuruyus +50 dak yuruyus
10 set merdiven inip cikma

callanetics i yapamadim bugun

bUGUN KI sporumm

Güzel spor yapmışsın Gönül'cüm tebrikler.Ben bugün zorunlu hareketlerimizi 200 kez yapıp bıraktım.Yarın güzel bir spor yapacağım.

afiyet olsun cicim.

tam bu mesajını okurken yaşadıklarını yaşadım

Allah gönlüne göre versin.ben istanbulu sadece gezmeye giymek istiyorum.yaşamak için bana fazla büyük ve karmaşık.
. Amin saol canim... Hehe bizim halimiz :)))

.

Afiyet olsun kizlarrrr muneler guzel

Size bir sir verceyim kizlar, belim iki cm incelmiiis

Ohh super gdiosun..sonuca z kali

Selam millet ben geldim ne var ne yok

Ebruuu hosgeldinnn....hamileligin hairli sunnn. Tez zamanda kavus bebeginee

Bak ben 2 defa yapmiyordum o sekilde daha kolay bence tek yapinca kramp iriyor sanki..bende oyle yapayim artik:)

Afiyet lsun

Bencede yemesen harika bir menu olacak..gunduz yemissin zaten yarin gubuz yersin yie..bendede var taze am aklia gelmior yemek:)

Gecen gunlerde bnde tvd izleim..guzel bi ornek verdi hatta (ok konsantre degildim sorry) syle biseydi..gunduz bi insan bi odada uyusa hic koku olmaz ama gece uyundugubda odada koku olur bunn nedeni bagirsaklar caismaigi cin:)) gec yenildiginde bagirsaklar calsmai biraktigi icin o koku olusuyoms..guzel anlatamfim ama guzel anladim aslinda:))

Benim menum ve sporum

Sabah
1 brocin,1 yumurta, 1kk peynir, 1domates, 1tk recel

Ogle
1kasik yulaf kepegi, 1kase yogurt, 1nektarin

Ara 1toblerone cikolatanin yarisi kucuk boy olanlardan ( bunu eritmek icin ekstrada 1 saat yurudum)

Aksam
1 dilim ekmek, tavuk doner( ilk defa yedim hep merak ederdim :) ve 1 porsiyonun yarisi mantar sote

Spor
Dorm room 30 dk
Slim&six pack 10dk (karin icin )
200*2 bel hareketleri, biraz agirlik ve gogus hareketleri
70 dk yuruyus

Hep suyumu yazmai unutuyorum:26: hergun en az 2 lt ortalama 2-3 aradi mutlaka iciyorum..ama herhangi bi cay icmiyorum..hic icimden gelmio...icsemde hep raatlatici dinendirici caylar tercih ediyorum

:18::18::18:
onlar çok gevezeydiii
benide konştrdularrr :)

Afiyet olsn canım

bUGUN KI sporumm

güzell ..

Afiyet olsnnn :)

ne bilem oynaşma, kıpraşma ifadesii
Kız tey tey tey oyun havası değil mi? Bene bizim kız göbek atmaya başlamış bizde katılalım diyorum

Yok yok güzel anlattın.Hatta sabah 5-7 arası bağırsaklar kendini temizliyormuş.Biz 7 gibi kalkıp tuvalete gitmediğimiz için temizleme işlemi tamamlanmıyor ve kabız oluyormuşuz.Valla bana çok mantıklı geldi.Vücud gerçekten bir makine gibi.Hem de saati kurulmuş.Organlar gayet güzel çalışıp arınıyor ancak biz düzenini bozduğumuz için hastalanıyoruz. Sadece bağırsaklar değil böbrek,karaciğer vs hepsinde biriken madeler hep yanlışlarımızdan kaynaklanıyor.

ben zorunlu hareketleri bilmiomm kiii :44: neler onlaarr
Aşkolsun canım.Ben teklif sunum hatta sende 10dklık bir video varı onuda katalım dedin.Bende herkesin pcden yapması zor olur yan bel,sopalı hareket ve twester ile başlayalım sonra artırırız dedik.Sonra kaldı.Artık kesin yapılacak. tamam mı tatlım

1 saatlik yürüyüşü katınca eleştirilmeyeceğini mi düşünüyorsun seeennnn Haklısın Afiyet şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…